Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SZnWK3LI-wI/AAAAAAAAB8Q/QyxydDnA9UI/s512/P1070767.JPG

"irokez" bueheheheheh
no niech ci bedzie :diabloti: ( swietny jest ;) )

http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SZnXCFyrXgI/AAAAAAAAB9s/w7JtJZ5wMMY/s640/P1070786.JPG

ale sie jej slicznie siersc blyszczy :)
zrwoooowa psina :)
'
http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SZnYB78coUI/AAAAAAAAB_Q/fkjIHYY6vA8/s640/P1070802.JPG

no boksery to wszedzie ta smnupe musza wscibic no ! :diabloti:
i jeszcze pewnie jak wyciagala nocha z zakamarka to se parsknela ? :evil_lol:

Posted

ewatr napisał(a):
Ale zgrabna z niej dziewczyna :loveu: i ten połysk :cool3:

http://lh3.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SZnXr-wCOjI/AAAAAAAAB-s/KUmwLsRaKYA/s640/P1070796.JPG

No witamy w naszych skromnych progach:loveu: Nie wiem czy to polysk naturalny czy lampy blyskowej ale przyjmijmy ze oczywiscie naturalne piekne futerko:loveu::diabloti:
Kaya DziENki wielkie:loveu:A jak tam test bo u mnie dobrze:evil_lol:

Psiulka zaraz lece na Twoja galeryjke i obym tam foty zastala:diabloti:

k achna WItamy serdecznie:multi:Mamy nadzieje ze bedziecie do nas czesto wpadac:loveu: Ja juz robie nastepna sesyjke wiec czuwac:diabloti:hehe

Aga K Jak zwykle wszytskie zdjecia omowilas:loveu:Dzieki wielkie za odwiedziny:loveu:

Czy kogos ominelam??:roll:Jak tak to wielkie PRZEPRASZAM i dziENki wszytskim za odwiedziny:loveu:

PS I nie smiac sie z mojego balwanka:mad:Ktorego juz w sumie nie ma bo sie zakolegowal z Sara:eviltong:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Kaya DziENki wielkie:loveu:A jak tam test bo u mnie dobrze:evil_lol:

Witanko:loveu:
No, u mnie test też jakoś wyjątkowo dobrze:evil_lol:
Czekam na te fotki z świeżej sesyjki :cool1:

Posted

Teraz jak mi nie trzeba to dziala multicytat:angryy:A potrzebowalam go wczesniej:placz: No coz:roll:
Moja Sara jest niestety przeziebiona i ma katarek:placz:I cieknie jej z noska i kicha sobie...i czasami ja dlawi flegma i musimy ja w nocy budzic bo sie dziecko nie kapnie ze jak nosem sie nie da oddychac to trzeba buzia:shake:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Teraz jak mi nie trzeba to dziala multicytat:angryy:A potrzebowalam go wczesniej:placz: No coz:roll:
Moja Sara jest niestety przeziebiona i ma katarek:placz:I cieknie jej z noska i kicha sobie...i czasami ja dlawi flegma i musimy ja w nocy budzic bo sie dziecko nie kapnie ze jak nosem sie nie da oddychac to trzeba buzia:shake:

Moje udane biedactwo :eviltong::roll:
Kuruj sie kochana i wracaj szybciutko do zrdowia ;)

Posted

Oj coś ta pora roztopowa nie służy psiakom.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.:Rose:Naszemu nieżyjącemu już Spotkowi jak się dusił i nie potrafił zaczerpnąć powietrza, pomagało masowanie grzbietu nosa.Pozdrawiamy!

Posted

K achna Musze wyprobowac te moteode;) No faktycznie ta pora nie sluzy psiakom a juz szczegolnie nie delikatnym boksiom:roll::placz:

[quote name='evaxon']czesc czołem kluski z rosołem :loveu:
Lubie rosol:diabloti:A Sara kluski:diabloti: Hejo:loveu:
[quote name='aneczka23']tydzień mnie nie było i mam za swoje... :razz: tyle fot, no nareszcie się postarałaś ;) Zdrowia Saruni posyłam:kaffee_2:
Ja sie zawsze staram ale nie zawsze mi wychodzi:roll:
Sara czuje sie juz lepiej a nawet bym powiedziala ze za dobrze- ona ma ostatnio jakies dni wariacji:diabloti:

Posted

No a moja Sarcia sie rozchorowala:placz:Ma prawdopodobnie zapalenie gruczolow okoloodbytowych ale jutro jedziemy do weta. Mialysmy jechac na takie mini szkolenie dla boksow jutro ale niestety nici z wyjazdu:placz:
Ehhh... my to mamy pecha:roll:Ale zdrowko najwazniejsze;)
Kaya93 No tak Ty to na slodycze lecisz:diabloti:Dobrze ze Sara jest slodka bo by Cie tu juz dawno nie bylo:evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']No a moja Sarcia sie rozchorowala:placz:Ma prawdopodobnie zapalenie gruczolow okoloodbytowych ale jutro jedziemy do weta. Mialysmy jechac na takie mini szkolenie dla boksow jutro ale niestety nici z wyjazdu:placz:
Ehhh... my to mamy pecha:roll:Ale zdrowko najwazniejsze;)
Kaya93 No tak Ty to na slodycze lecisz:diabloti:Dobrze ze Sara jest slodka bo by Cie tu juz dawno nie bylo:evil_lol:

Moja Sarunia :shake: kochana wszystko będzie dobrze a na szkolenie innym razem pojedziecie;)
hahaha i kto to mówi ta która w ogóle słodyczy nie lubi:oops: :evil_lol:
PS jakby Sarcia nie była taka słodka to bym jej taaak bardzo nie kochała :iloveyou: mój pieszczoszek:calus: wracaj szybciutko do zdrówka :buzi: