Izuuus Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Moniek193 napisał(a):No to brawo :D Wiem, że są brzydkie, ale innych nie mam na razie.. Chodziło mi raczej o ilość, a nie o jakość. Jak tam idzie Wasza socjalizacja? Quote
Moniek193 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Izuuus napisał(a):Chodziło mi raczej o ilość, a nie o jakość. Jak tam idzie Wasza socjalizacja? Dobra, dobra nie tłumacz się :diabloti: Małymi kroczkami, ale do przodu :) Quote
Izuuus Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Moniek193 napisał(a):Dobra, dobra nie tłumacz się :diabloti: Małymi kroczkami, ale do przodu :) Naprawdę! Mogłabyś brać przykład z innych i dawać duuużo zdjęć :D To wspaniale! :multi: Quote
psiulka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Hej Wam! Fajnie, że nareszcie galeria z powrotem ruszyła :multi: Może zrobimy jakiś spacer na poligon? Nie zasłonisz się nauką, bo mamy prawie tydzień wolnego :) Quote
Izuuus Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Może zrobimy jakiś spacer na poligon? Nie zasłonisz się nauką, bo mamy prawie tydzień wolnego I zabierzcie Sarę i dużo zdjęć ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 psiulka napisał(a):Hej Wam! Fajnie, że nareszcie galeria z powrotem ruszyła :multi: Może zrobimy jakiś spacer na poligon? Nie zasłonisz się nauką, bo mamy prawie tydzień wolnego :) ale ona sie bedzie uczyc jeszcze na przyszly tydzien :lol: Quote
Moniek193 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Izuuus napisał(a):Naprawdę! Mogłabyś brać przykład z innych i dawać duuużo zdjęć :D To wspaniale! :multi: No, ja właśnie biorę ten przykład z Ciebie i dlatego prawie nic nie daję :diabloti: psiulka napisał(a):Hej Wam! Fajnie, że nareszcie galeria z powrotem ruszyła :multi: Może zrobimy jakiś spacer na poligon? Nie zasłonisz się nauką, bo mamy prawie tydzień wolnego :) No raczej bez Sary, nie ze względu na jej lęki, ale wolałabym jeszcze nie.. Izuuus napisał(a):I zabierzcie Sarę i dużo zdjęć ;) Zabawne! HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale ona sie bedzie uczyc jeszcze na przyszly tydzien :lol: Jasne, o niczym innym nie marzę :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Moniek193 napisał(a): Jasne, o niczym innym nie marzę :D nie watpie :p Quote
Moniek193 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie watpie :p :diabloti: ~~ U nas właśnie burza, dlatego nasz wyjazd do znajomych stanął pod znakiem zapytania, obecnie siedzimy z Sarką w domu i odpoczywamy po obiadku :D Jakaś zaległa 'z glutkiem' :diabloti: Quote
gosiulaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/nadogo.jpg słodka :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [FONT=Georgia]gluty są w porządku ;) szczególnie jak podczas biegania owiną się dookoła całej kufy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Salsa tak się nie ślini ale kumpla suka to mistrzyni w tej dziedzinie, jak się bawią to nie dość że jej pysk jest cały w ślinie, Salsa cała tonie to jeszcze często wytrzepie się koło nas i my jesteśmy ogluceni....bosko! :evil_lol:[/FONT] Quote
Moniek193 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 gosiulaa napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/nadogo.jpg słodka :eviltong: :loveu: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]gluty są w porządku ;) szczególnie jak podczas biegania owiną się dookoła całej kufy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Salsa tak się nie ślini ale kumpla suka to mistrzyni w tej dziedzinie, jak się bawią to nie dość że jej pysk jest cały w ślinie, Salsa cała tonie to jeszcze często wytrzepie się koło nas i my jesteśmy ogluceni....bosko! :evil_lol:[/FONT] Sara jak się gluta, to ma swoją ślinę nawet na grzbiecie, ja oczywiście też jestem cała mokra i wszystko w okolicy :D Psy, które się z nią bawią dostają darmowy prysznic :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Izuuus napisał(a):Dobrze, że moje rude się z nią nie bawi :loveu: A pffy.. Sara ma swoich ukochanych kolegów, którym to nie przeszkadza :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Ale u nas cichutko.. Nie wiem, czy wspominałam, ale Sara ma cieczkę i lata sobie w pięknych majteczkach, zlatujących z doopki, po domu :diabloti: Mimo wszystko, wczoraj postanowiłam zabrać ją do babci :D Niestety musiałam ją od Cezara odseparować, ale przynajmniej dziewucha wiejskiego, świeżego powietrza powdychała, to się jej lepiej spało w drodze powrotnej :D I jeszcze jak możecie, to zaglądajcie tu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178705-Bokser-mix-Pedro-bez-palca-bez-brody-bez-domku"]KLIK[/URL] [I]I jeszcze jedna wiadomość, to taka, że sprzedaję moje lustro Nikon d60 + obiektyw, karta i torba, więc jakby ktoś chciał kupić, to proszę bardzo :lol:[/I] Quote
Kisses Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Dalej jej gaci nie wyprałaś?! Nie ładnie :D Za kare musisz kupić 10 paczek Jeżyków! Quote
Moniek193 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Kisses']Dalej jej gaci nie wyprałaś?! Nie ładnie :D Za kare musisz kupić 10 paczek Jeżyków![/QUOTE] Kto powiedział, że nie wyprałam? Pfff.. Ma z 10par świeżo wypranych, ale wszystkie z doopy lecą, bo ogona nie ma :D Nie kupię! xd [quote name='Izuuus']Zdjęć nie dajesz i się dziwisz, że cicho! :D[/QUOTE] Wcale, że daję, o! Quote
Karolina. Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [URL]http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/nadogo.jpg[/URL] Śliczna mordka :loveu: Dlaczego sprzedajesz lustro? :crazyeye: Coś nowego będziesz kupować? :cool3: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Karolina&Lucky'][URL]http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/nadogo.jpg[/URL] Śliczna mordka :loveu: Dlaczego sprzedajesz lustro? :crazyeye: Coś nowego będziesz kupować? :cool3:[/QUOTE] Dziękujemy :) No, zamierzam :razz: Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A co zamierzasz kupić nowego? I za ile twe lustro chcesz sellnąć :D Quote
Moniek193 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='gosiulaa']A co zamierzasz kupić nowego? I za ile twe lustro chcesz sellnąć :D Ze względu na obiektyw 50mm f/1.4 dokupię do niego d50 ;) http://allegro.pl/show_item.php?item=1023331835 Quote
Infortune. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cześć :multi: Bardzo fajnie, że w końcu przypomniałaś sobie że masz coś takiego jak galeria. :diabloti: A Sara ma różową smyczkę? :cool3: :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Infortune. napisał(a):Cześć :multi: Bardzo fajnie, że w końcu przypomniałaś sobie że masz coś takiego jak galeria. :diabloti: A Sara ma różową smyczkę? :cool3: :evil_lol: Ależ ja cały czas pamiętałam :siara: Tak, z flexi ;) Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Aj cała Monika.. Dużo gadania.. a zdjęć? Całe dwa, ot co! :eviltong: Quote
Recommended Posts