Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavy napisał(a):
Ale biedna znudzona życiem :diabloti: :evil_lol:

To tak jak jej pańcia :diabloti:
Pestka napisał(a):

Dzięki :loveu:
Kisses napisał(a):
Nie no, fajnie było Moniek, nie? :diabloti: Ale ciii!

http://lh5.ggpht.com/_v1cM1JSPGtY/S9rkiY05WKI/AAAAAAAAAW4/sfsSpqCA4k0/s576/DSC_5317.JPG i oto, moi kochani, dowód na to, że o Sarcie musi dbać ciotka Kiś! Bo Monika ma lenia :evil_lol:

No, fajniasto.. :diabloti:

Moja mama mówi, że jak będziesz czesać Sarę, to możesz przyjeżdżać codziennie :D

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Śliczna wiosenna Sarka :loveu:
I slalomowa bardzo ładna :cool3: Takie zdjęcia lubie najbardziej :diabloti:

Niestety ciężko mi samej focić siebie i Sarę w czasie 'ćwiczeń' :D Na szczęście była ciotka Kiss, to pomogła :multi:
Izuuus napisał(a):
Aaa, a mi też dasz? :cool3:

Jak zechcesz :diabloti:
Kisses napisał(a):
Ok!
I choruj częściej :D

To na szczęście nie choroba tylko przeziębienie, a takie coś jest najlepsze :D
Bo do szkoły, to za bardzo nie, ale po chipsy do sklepu jak najbardziej :D

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]witam :loveu:
przyszłam sprawdzić kto nam złożył wizytę :)
Sara jest cudna, ta jej czarna maska :loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Witamy, witamy w naszych skromnych progach :loveu: I dziękujemy za te komplementy :multi:
Shel napisał(a):
Ale sobie odpoczywa :D nie przeszkadzaj jej tak :P

Na razie nie będę, za to pomęczyłam ją na spacerze :diabloti: Sara niestety odmówiła współpracy z obiektywem, dlatego takie gnioty:

Zdobywczyni "gór" (oczywiście odwróciła się od obiektywu):

Łapka:

I kwiatuszek:

PS Sara jest na smyczy, bo truliśmy mlecze i nie chciałam, żeby tam chodziła, bo potem by polizała łapki z trutki i by było nieszczęście..

Posted

[FONT=Georgia]:mdleje: Wy sobie tak bezkarnie trujecie mlecze a ja musiałam dzisiaj taaaaki ogromny kawał przejść żeby dojść na polanę gdzie rosną w miarę nie skażone miejskim syfem i nie osikane przez stado psów :roll:[/FONT]

Posted

Shel napisał(a):
Ładnie jej w czerwonym ;)

:)
jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]:mdleje: Wy sobie tak bezkarnie trujecie mlecze a ja musiałam dzisiaj taaaaki ogromny kawał przejść żeby dojść na polanę gdzie rosną w miarę nie skażone miejskim syfem i nie osikane przez stado psów :roll:[/FONT]

My mamy w nich dosłownie cały ogród, poza tym moja mama ich nie lubi, więc postanowiła zrobić porządek :diabloti: Ale jak chcesz zachowam kilka dla Ciebie :D ?

Posted

Moniek193 napisał(a):

My mamy w nich dosłownie cały ogród, poza tym moja mam ich nie lubi, więc postanowiła zrobić porządek :diabloti: Ale jak chcesz zachowam kilka dla Ciebie :D ?

[FONT=Georgia]nie, już nie potrzebuję :obrazic:
nazbierałam dzisiaj całą siatę mleczy i stokrotek...na trochę Teodorowi starczą :evil_lol:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]nie, już nie potrzebuję :obrazic:
nazbierałam dzisiaj całą siatę mleczy i stokrotek...na trochę Teodorowi starczą :evil_lol:
[/FONT]

Widzisz, gdyby moja zgodziła się na królika miałaby z tego same korzyści :D Mlecze same znikałyby z ogródka :diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]nie tylko mlecze, wszystko pewnie by znikło :evil_lol::evil_lol:
u mnie w pokoju wszystkie kwiaty musiałam postawić wysoko żeby nie mógł ich dosięgnąć a jeśli jakieś kwiatki mam w wazoniku na stoliku to muszę go odsuwać w bezpieczne miejsce bo skubaniec wskakuje na kanapę albo pufę a potem na stolik :shake:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]nie tylko mlecze, wszystko pewnie by znikło :evil_lol::evil_lol:
u mnie w pokoju wszystkie kwiaty musiałam postawić wysoko żeby nie mógł ich dosięgnąć a jeśli jakieś kwiatki mam w wazoniku na stoliku to muszę go odsuwać w bezpieczne miejsce bo skubaniec wskakuje na kanapę albo pufę a potem na stolik :shake:
[/FONT]

Ja w pokoju (i okolicach) nie mam kwiatków, bo nigdy nie pamiętam, żeby je podlać :D Dlatego uznałam z mamą, że ich mieć nie będę :D

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja w pokoju (i okolicach) nie mam kwiatków, bo nigdy nie pamiętam, żeby je podlać :D Dlatego uznałam z mamą, że ich mieć nie będę :D

[FONT=Georgia]Też nie pamiętałam do czasu aż dostałam od przyjaciółki roślinę, którą nazwałam Alfredzik i o nim pamiętam bo go uwielbiam, więc jak podlewam Alfreda to resztę też zahaczę. Mam jeszcze jeden ulubiony kwiat, zwie się Ambroży ale dostałam go od mamy więc wybrała taki gatunek, który rzadko się podlewa :evil_lol::evil_lol:
Tak wiem to dziwne nadawać kwiatom imiona :oops:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Też nie pamiętałam do czasu aż dostałam od przyjaciółki roślinę, którą nazwałam Alfredzik i o nim pamiętam bo go uwielbiam, więc jak podlewam Alfreda to resztę też zahaczę. Mam jeszcze jeden ulubiony kwiat, zwie się Ambroży ale dostałam go od mamy więc wybrała taki gatunek, który rzadko się podlewa :evil_lol::evil_lol:
Tak wiem to dziwne nadawać kwiatom imiona :oops:
[/FONT]

Wcale nie dziwne, tylko oryginalne :diabloti: Może mi się kiedyś też trafi kwiatek, który mnie nauczy systematyczności w podlewaniu pozostałych :D Ale na razie to chyba tylko kaktusy i bambus, które nie wymagają szczególnej opieki :D

Posted

A ja uśmierciłam kaktusa i teraz nie chcą mi kupić drugiego, a mi kasy szkoda. I tak poza tym z tymi zdjęciami to się nie postarałaś :cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
A ja uśmierciłam kaktusa i teraz nie chcą mi kupić drugiego, a mi kasy szkoda. I tak poza tym z tymi zdjęciami to się nie postarałaś :cool3:

No to brawo :D

Wiem, że są brzydkie, ale innych nie mam na razie..