HuSkYy-Paulina-94 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Moniek193'] Ta jak zwykle wszystko wychwyci :D[/QUOTE] masz cos do mnie ?:D:D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Moniek193'] Ta jak zwykle wszystko wychwyci :D masz cos do mnie ?:D:D [SIZE="1"]matko co z ta dogomania :angryy: zaraz bede miec 1000 dubli :roll: Quote
Izuuus Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witamy Was słonecznie :hand: taka ładna pogoda to Moniek pewnie teraz z aparatem za Sarcią lata. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Izuuus']Witamy Was słonecznie :hand: taka ładna pogoda to Moniek pewnie teraz z aparatem za Sarcią lata.[/QUOTE] haha jakos sobie tego nie moge wyobrazic :diabloti: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']masz cos do mnie ?:D:D[/QUOTE] Nie, wręcz przeciwnie :D [quote name='Izuuus']Witamy Was słonecznie :hand: taka ładna pogoda to Moniek pewnie teraz z aparatem za Sarcią lata.[/QUOTE] Tiaa.. :D [quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha jakos sobie tego nie moge wyobrazic :diabloti:[/QUOTE] :siara: Zrobiłam dziś tylko 1 fotę jak słoneczko zachodziło, a więcej nie focę bo protestuję przeciwko kitowi i proszę mamę o nowy obiektyw :D Quote
Pestka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/tory_e.jpg Ładny mi gniot :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Pestka']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/tory_e.jpg Ładny mi gniot :loveu: Ah.. dziękuję bardzo :loveu: Gnioty to moja specjalność :diabloti: Quote
Izuuus Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zrobiłam dziś tylko 1 fotę jak słoneczko zachodziło, a więcej nie focę bo protestuję przeciwko kitowi i proszę mamę o nowy obiektyw Poproś też o nowy dla mnie :D A jak masz 1 to ją daj, a nie :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Moniek193']Nie, wręcz przeciwnie :D [/QUOTE] :loveu: i dawaj ta fote :diabloti: a jezeli chodzi o obiektyw to ciesz sie ze masz chociaz lustro bo ja nawet goopiego paska na szyje do niego nie mam ! :D Quote
Moniek193 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Izuuus']Poproś też o nowy dla mnie :D A jak masz 1 to ją daj, a nie :) No na pewno się zgodzi na 2, jak o 1 się doprosić nie mogę :D [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:loveu: i dawaj ta fote :diabloti: a jezeli chodzi o obiektyw to ciesz sie ze masz chociaz lustro bo ja nawet goopiego paska na szyje do niego nie mam ! :D To że mam lustro nie zmienia faktu, że chcę nowy obiektyw :D Ten dom mi wszystko zasłonił niestety, no ale niebo było ładne :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 daj palec wezmie ci ręke ,albo jak wolisz daj reke wezmie ci głowe :eviltong: :D:D cudooooo !! :loveu: słyszałam że na jutro wszystko zajete ?! :angryy: ciekawe skad takie nagłe zaineteresowanie wtorkiem wsrod wolontariuszy :\ nikt nie chodzil we wtorki tylko ja z Gochą a teraz nagle wszyscy chodza :shock: ale i tak jedziesz nie ?:loveu: Quote
Moniek193 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'] cudooooo !! :loveu: słyszałam że na jutro wszystko zajete ?! :angryy: ciekawe skad takie nagłe zaineteresowanie wtorkiem wsrod wolontariuszy :\ nikt nie chodzil we wtorki tylko ja z Gochą a teraz nagle wszyscy chodza :shock: ale i tak jedziesz nie ?:loveu:[/QUOTE] Też się zdziwiłam jak mi powiedziano, że wszystko zajęte ! Ale jadę, jadę :D Coś tam na miejscu wymyślimy xd [quote name='Izuuus']śliczny widoczek :)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Moniek193']Też się zdziwiłam jak mi powiedziano, że wszystko zajęte ! Ale jadę, jadę :D Coś tam na miejscu wymyślimy xd [/QUOTE] okyyy to naladuj na jutro aparacik :loveu: ale jutro bedzie fajnie :multi: Mania nam poopowiada o przepoconej z jej klasy :roflt: Quote
Moniek193 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']okyyy to naladuj na jutro aparacik :loveu: ale jutro bedzie fajnie :multi: Mania nam poopowiada o przepoconej z jej klasy :roflt:[/QUOTE] Nie wiem czy wezmę aparat, bo wcześniej mam te rekolekcje (czyt. zakupy :D) i musiałabym go ze sobą nosić .. Jak będzie ładna pogoda, tzn. słoneczko, to wezmę :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Moniek193']Nie wiem czy wezmę aparat, bo wcześniej mam te rekolekcje (czyt. zakupy :D) i musiałabym go ze sobą nosić .. Jak będzie ładna pogoda, tzn. słoneczko, to wezmę :)[/QUOTE] no i mamy słoneczko :multi: xD Quote
Moniek193 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no i mamy słoneczko :multi: xD No i dlatego był też aparat :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Moniek193 napisał(a):No i dlatego był też aparat :D apropo tych fot wyślesz mi zdjęcia na meila mojego syneczka ??:loveu::D bo goska moze zapomniec ci powiedziec a ja rzadko bywam na gg :D:D a o foty Sary to juz nawet nie pytam :mad::D:D Quote
Moniek193 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):apropo tych fot wyślesz mi zdjęcia na meila mojego syneczka ??:loveu::D bo goska moze zapomniec ci powiedziec a ja rzadko bywam na gg :D:D Jak zgram, to wyślę :D HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a o foty Sary to juz nawet nie pytam :mad::D:D I słusznie :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Moniek193 napisał(a): I słusznie :diabloti: zaniedbujesz galerie .... :D Quote
Moniek193 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):zaniedbujesz galerie .... :D No może troszkę :siara: Jak będzie pogoda, wena to będą i zdjęcia :D Quote
Moniek193 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Izuuus napisał(a):Wstaw te nie Sarkowe :) Jakie :siara: Quote
Moniek193 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Zawieszam na jakiś czas galerię ;) Nie ma pogody do fajnych zdjęć, poza tym z Sarą się teraz socjalizujemy i na tym chcę się teraz skupić, a nie biorę wtedy aparatu rzecz jasna, poza tym szkoła, szkoła, szkoła .. :D Szkoda żebyście zaglądali, pytali o foty itp., bo i tak ich w najbliższym czasie nie będzie ;) Miejmy nadzieję, że na wiosnę wrócimy :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Moniek193 napisał(a):Zawieszam na jakiś czas galerię ;) Nie ma pogody do fajnych zdjęć, poza tym z Sarą się teraz socjalizujemy i na tym chcę się teraz skupić, a nie biorę wtedy aparatu rzecz jasna, poza tym szkoła, szkoła, szkoła .. :D Szkoda żebyście zaglądali, pytali o foty itp., bo i tak ich w najbliższym czasie nie będzie ;) Miejmy nadzieję, że na wiosnę wrócimy :diabloti: :mdleje: czy tobie na mózg padło ?:D Quote
Recommended Posts