Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']masz cos do mnie ?:D:D[/QUOTE]
Nie, wręcz przeciwnie :D
[quote name='Izuuus']Witamy Was słonecznie :hand: taka ładna pogoda to Moniek pewnie teraz z aparatem za Sarcią lata.[/QUOTE]
Tiaa.. :D
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha jakos sobie tego nie moge wyobrazic :diabloti:[/QUOTE]
:siara:

Zrobiłam dziś tylko 1 fotę jak słoneczko zachodziło, a więcej nie focę bo protestuję przeciwko kitowi i proszę mamę o nowy obiektyw :D

Posted

Zrobiłam dziś tylko 1 fotę jak słoneczko zachodziło, a więcej nie focę bo protestuję przeciwko kitowi i proszę mamę o nowy obiektyw

Poproś też o nowy dla mnie :D A jak masz 1 to ją daj, a nie :)

Posted

[quote name='Izuuus']Poproś też o nowy dla mnie :D A jak masz 1 to ją daj, a nie :)
No na pewno się zgodzi na 2, jak o 1 się doprosić nie mogę :D
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']:loveu: i dawaj ta fote :diabloti: a jezeli chodzi o obiektyw to ciesz sie ze masz chociaz lustro bo ja nawet goopiego paska na szyje do niego nie mam ! :D
To że mam lustro nie zmienia faktu, że chcę nowy obiektyw :D

Ten dom mi wszystko zasłonił niestety, no ale niebo było ładne :diabloti:

Posted

daj palec wezmie ci ręke ,albo jak wolisz daj reke wezmie ci głowe :eviltong: :D:D

cudooooo !! :loveu: słyszałam że na jutro wszystko zajete ?! :angryy: ciekawe skad takie nagłe zaineteresowanie wtorkiem wsrod wolontariuszy :\ nikt nie chodzil we wtorki tylko ja z Gochą a teraz nagle wszyscy chodza :shock:
ale i tak jedziesz nie ?:loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']

cudooooo !! :loveu: słyszałam że na jutro wszystko zajete ?! :angryy: ciekawe skad takie nagłe zaineteresowanie wtorkiem wsrod wolontariuszy :\ nikt nie chodzil we wtorki tylko ja z Gochą a teraz nagle wszyscy chodza :shock:
ale i tak jedziesz nie ?:loveu:[/QUOTE]
Też się zdziwiłam jak mi powiedziano, że wszystko zajęte ! Ale jadę, jadę :D Coś tam na miejscu wymyślimy xd
[quote name='Izuuus']śliczny widoczek :)[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']Też się zdziwiłam jak mi powiedziano, że wszystko zajęte ! Ale jadę, jadę :D Coś tam na miejscu wymyślimy xd

[/QUOTE]
okyyy to naladuj na jutro aparacik :loveu: ale jutro bedzie fajnie :multi: Mania nam poopowiada o przepoconej z jej klasy :roflt:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']okyyy to naladuj na jutro aparacik :loveu: ale jutro bedzie fajnie :multi: Mania nam poopowiada o przepoconej z jej klasy :roflt:[/QUOTE]
Nie wiem czy wezmę aparat, bo wcześniej mam te rekolekcje (czyt. zakupy :D) i musiałabym go ze sobą nosić .. Jak będzie ładna pogoda, tzn. słoneczko, to wezmę :)

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
apropo tych fot wyślesz mi zdjęcia na meila mojego syneczka ??:loveu::D bo goska moze zapomniec ci powiedziec a ja rzadko bywam na gg :D:D

Jak zgram, to wyślę :D

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a o foty Sary to juz nawet nie pytam :mad::D:D

I słusznie :diabloti:

Posted

Zawieszam na jakiś czas galerię ;) Nie ma pogody do fajnych zdjęć, poza tym z Sarą się teraz socjalizujemy i na tym chcę się teraz skupić, a nie biorę wtedy aparatu rzecz jasna, poza tym szkoła, szkoła, szkoła .. :D Szkoda żebyście zaglądali, pytali o foty itp., bo i tak ich w najbliższym czasie nie będzie ;) Miejmy nadzieję, że na wiosnę wrócimy :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Zawieszam na jakiś czas galerię ;) Nie ma pogody do fajnych zdjęć, poza tym z Sarą się teraz socjalizujemy i na tym chcę się teraz skupić, a nie biorę wtedy aparatu rzecz jasna, poza tym szkoła, szkoła, szkoła .. :D Szkoda żebyście zaglądali, pytali o foty itp., bo i tak ich w najbliższym czasie nie będzie ;) Miejmy nadzieję, że na wiosnę wrócimy :diabloti:

:mdleje: czy tobie na mózg padło ?:D