HuSkYy-Paulina-94 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Moniek193']W tym tygodniu nie dam rady, za późno kończę (jak zawsze), a w sobotę mnie nie ma.. Ale planuję w poniedziałek lub wtorek w następnym tygodniu się wybrać, bo mam rekolekcje więc powinny być luzy :multi: no to mam nadzieje ze we wtorek :loveu: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Cezarek.jpg buahaha :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no to mam nadzieje ze we wtorek :loveu: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Cezarek.jpg buahaha :loveu: A mnie to raczej obojętne, no chyba, że we wtorek jakoś późno te rekolekcje będą, ale wątpię :) [quote name='psiulka']Cezary jaką minę zrobił :D Cezary, a toś wymyśliła :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moniek193 napisał(a):A mnie to raczej obojętne, no chyba, że we wtorek jakoś późno te rekolekcje będą, ale wątpię :) jak to ci obojetnie:mdleje: :mad: powinnas tryskac radoscia ze we wtorek bedziesz miala osoby towarzyszace :razz: :D Quote
Izuuus Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Z takiej osoby Paulina, bym się nie cieszyła :cool3: joke. Ona mnie ma, ja jej towarzyszę, duchem :D Quote
Moniek193 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jak to ci obojetnie:mdleje: :mad: powinnas tryskac radoscia ze we wtorek bedziesz miala osoby towarzyszace :razz: :D Tzn. mi obojętne, że jeżeli jedziecie w poniedziałek, to mogę w poniedziałek, wolicie we wtorek mogę we wtorek :D Ale ja się cieszkam :multi: Izuuus napisał(a):Z takiej osoby Paulina, bym się nie cieszyła :cool3: joke. Ona mnie ma, ja jej towarzyszę, duchem :D Że ze mnie ma się nie cieszyć ? Wyjdź ! Quote
Izuuus Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Że ze mnie ma się nie cieszyć ? Wyjdź ! Nie, że Ty z niej, jako osoby towarzyszącej :diabloti: To idę :obrazic: Quote
Moniek193 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Izuuus napisał(a):Nie, że Ty z niej, jako osoby towarzyszącej :diabloti: To idę :obrazic: To zmienia postać rzeczy.. Zostań ! :D Quote
Izuuus Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moniek193 napisał(a):To zmienia postać rzeczy.. Zostań ! :D Teraz to wychodzę, żegnaj! :) Quote
Moniek193 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Izuuus napisał(a):Teraz to wychodzę, żegnaj! :) A jak dam jakieś tam, te polowe fotki :siara: ? Quote
Izuuus Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dwa ostatnie piękne! :loveu: ale to już pisałam na gadu, teraz daj nam Sarcię! ;) Quote
Moniek193 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Sara dziś nie chciała współpracować z aparatem, tylko zabawy i szaleństwa jej w głowie, dlatego tylko dwie foteczki: Poza tym zaczynamy się z Sarą znów socjalizować :) Napisała do mnie jedna dogomaniaczka, która utrzymuje kontakt z gościem, który spotkał się nie raz z takim przypadkiem jak Sara i mailowo udziela mi rad, miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej :) Tu możecie zobaczyć jak strachliwy Golden dzięki Niemu, normalnie wychodzi na spacery: http://www.youtube.com/watch?v=Zeh8FQLfI7Y ! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 piekna sara :loveu: woow az sie wierzyc nie chce ze to ten sam pies :eviltong: ale ten koles co udziela rad jest Polakiem?:p Quote
Izuuus Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Fotki świetne, a przemiana psiaka fantastyczna :O Quote
Moniek193 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):piekna sara :loveu: woow az sie wierzyc nie chce ze to ten sam pies :eviltong: ale ten koles co udziela rad jest Polakiem?:p Nie, on jest z Rumunii, ale pisze mi po angielsku to sobie tłumaczę, ew. po rumuńsku wtedy tłumaczy mi ta dogomaniaczka :) Izuuus napisał(a):Fotki świetne, a przemiana psiaka fantastyczna :O :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Moniek193 napisał(a):Nie, on jest z Rumunii, ale pisze mi po angielsku to sobie tłumaczę, ew. po rumuńsku wtedy tłumaczy mi ta dogomaniaczka :) o matko :D:D to ładnych masz znajomych :D:D Quote
gosiulaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 wow... nie wiem jak ten koleś to uczynił ale dzięki niemu zrozumiałam że wszystko jest możliwe... :eviltong: Sarcia śliczna :eviltong: a widoczek 3 i 4 bardzo mi się podoba :D Quote
Moniek193 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o matko :D:D to ładnych masz znajomych :D:D A jak :D gosiulaa napisał(a):wow... nie wiem jak ten koleś to uczynił ale dzięki niemu zrozumiałam że wszystko jest możliwe... :eviltong: Sarcia śliczna :eviltong: a widoczek 3 i 4 bardzo mi się podoba :D Miejmy nadzieję, że niedługo i Sara będzie tak chodzić, choć to w dużej mierze zależy ode mnie i tego się boję :D Dzięki :loveu: Quote
Cavy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Fajne te twoje "gnioty" :D http://i46.tinypic.com/v3p2qt.jpg śniegojaaaad! :loveu: Zapraszamy do nas, coś dawno Cię nie było. ;-) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Cavy']Fajne te twoje "gnioty" :D http://i46.tinypic.com/v3p2qt.jpg śniegojaaaad! :loveu: Zapraszamy do nas, coś dawno Cię nie było. ;-) wooow Sara jak sie zmienila na tej focie :roflt: dalas link do innego psa :eviltong: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Cavy']Fajne te twoje "gnioty" :D http://i46.tinypic.com/v3p2qt.jpg śniegojaaaad! :loveu: Zapraszamy do nas, coś dawno Cię nie było. ;-) A bo my teraz mało kiedy mamy czas, żeby wszystkich odwiedzić, ale wpadniemy ;) Fajny śniegojad :D [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wooow Sara jak sie zmienila na tej focie :roflt: dalas link do innego psa :eviltong: Ta jak zwykle wszystko wychwyci :D Quote
Moniek193 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 I jeszcze jeden.. Dogo mi wariuje dziś strasznie ! Quote
Recommended Posts