Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
A mnie to raczej obojętne, no chyba, że we wtorek jakoś późno te rekolekcje będą, ale wątpię :)

jak to ci obojetnie:mdleje: :mad: powinnas tryskac radoscia ze we wtorek bedziesz miala osoby towarzyszace :razz: :D

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jak to ci obojetnie:mdleje: :mad: powinnas tryskac radoscia ze we wtorek bedziesz miala osoby towarzyszace :razz: :D

Tzn. mi obojętne, że jeżeli jedziecie w poniedziałek, to mogę w poniedziałek, wolicie we wtorek mogę we wtorek :D
Ale ja się cieszkam :multi:
Izuuus napisał(a):
Z takiej osoby Paulina, bym się nie cieszyła :cool3: joke. Ona mnie ma, ja jej towarzyszę, duchem :D

Że ze mnie ma się nie cieszyć ? Wyjdź !

Posted

Sara dziś nie chciała współpracować z aparatem, tylko zabawy i szaleństwa jej w głowie, dlatego tylko dwie foteczki:

Poza tym zaczynamy się z Sarą znów socjalizować :) Napisała do mnie jedna dogomaniaczka, która utrzymuje kontakt z gościem, który spotkał się nie raz z takim przypadkiem jak Sara i mailowo udziela mi rad, miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej :) Tu możecie zobaczyć jak strachliwy Golden dzięki Niemu, normalnie wychodzi na spacery:
http://www.youtube.com/watch?v=Zeh8FQLfI7Y !

Posted

piekna sara :loveu:
woow az sie wierzyc nie chce ze to ten sam pies :eviltong: ale ten koles co udziela rad jest Polakiem?:p

Nie, on jest z Rumunii, ale pisze mi po angielsku to sobie tłumaczę, ew. po rumuńsku wtedy tłumaczy mi ta dogomaniaczka :)
Izuuus napisał(a):
Fotki świetne, a przemiana psiaka fantastyczna :O

:loveu:

Posted

wow... nie wiem jak ten koleś to uczynił ale dzięki niemu zrozumiałam że wszystko jest możliwe... :eviltong:

Sarcia śliczna :eviltong: a widoczek 3 i 4 bardzo mi się podoba :D

Posted

o matko :D:D to ładnych masz znajomych :D:D

A jak :D
gosiulaa napisał(a):
wow... nie wiem jak ten koleś to uczynił ale dzięki niemu zrozumiałam że wszystko jest możliwe... :eviltong:

Sarcia śliczna :eviltong: a widoczek 3 i 4 bardzo mi się podoba :D

Miejmy nadzieję, że niedługo i Sara będzie tak chodzić, choć to w dużej mierze zależy ode mnie i tego się boję :D

Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='Cavy']Fajne te twoje "gnioty" :D

http://i46.tinypic.com/v3p2qt.jpg
śniegojaaaad! :loveu:

Zapraszamy do nas, coś dawno Cię nie było. ;-)
A bo my teraz mało kiedy mamy czas, żeby wszystkich odwiedzić, ale wpadniemy ;)

Fajny śniegojad :D
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']wooow Sara jak sie zmienila na tej focie :roflt: dalas link do innego psa :eviltong:
Ta jak zwykle wszystko wychwyci :D