Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izuuus']A wg mnie, właśnie taki niebieski by jej pasował. Fiodor ma podobny kolor sierści do Sary i ładnie mu, a Sarcia jeszcze w takim jasnym, pastelowym wyglądałaby odlotowo :loveu:

http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_3581.jpg marzną łapcie?
No właśnie też mi się zdaje, że by jej pasował, ale czy niebieski nie zrobi z niej chłopczycy :D ?

No marzną łapcie, marzną strasznie, ale potem pod kołderką się grzejemy :loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mój Baster też ma taki rudawy kolor i w niebieskim mi sie nie widzi :roll: no sama nie wiem... :eviltong: ja ogólnie niebieskiego nie lubię wiec może dlatego mam takie a nie inne zdanie na ten temat :D

Posted

gosiulaa napisał(a):
No mój Baster też ma taki rudawy kolor i w niebieskim mi sie nie widzi :roll: no sama nie wiem... :eviltong: ja ogólnie niebieskiego nie lubię wiec może dlatego mam takie a nie inne zdanie na ten temat :D

To zmienia postać rzeczy :diabloti:

Posted

[quote name='Agata_Roki']W niebieskim będzie super,sama się skłaniam ku czemuś niebieskiemu dla Roksa bo wszyscy mówią że rudasom pasuje :cool3: Fiolet też będzie ok,a zieleń ? Ja jako najbliższy nabytek planuję coś zielonego,najlepiej jaskrawego albo pomarańcz :loveu::evil_lol:

http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_3593.jpg
Jak modelka :cool3::loveu:
Zielonych nie ma z tej serii chyba.. Ale tak czy siak raczej skuszę się na niebieski :hmmmm:

Posted

[quote name='Pestka']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_3916.jpg
Super ma te szele i swietnie w nich wyglada!
Dzięki wielkie :loveu:

Właśnie wróciłyśmy ze spaceru na którym Sara mimo padającego śniegu z deszczem szalała jak nakręcona i z którego wróciłam niosąc Sarę na rękach :diabloti: Menda zobaczyła psa i mi zwiała, na szczęście ona się daleko nie oddala, ale wyobrażam sobie jak się właścicielka musiała przestraszyć jak na jej mini pudelka biegł taki bokser :D No a ja się zbłaźniłam i jest bosko :D

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dzięki wielkie :loveu:

Właśnie wróciłyśmy ze spaceru na którym Sara mimo padającego śniegu z deszczem szalała jak nakręcona i z którego wróciłam niosąc Sarę na rękach :diabloti: Menda zobaczyła psa i mi zwiała, na szczęście ona się daleko nie oddala, ale wyobrażam sobie jak się właścicielka musiała przestraszyć jak na jej mini pudelka biegł taki bokser :D No a ja się zbłaźniłam i jest bosko :D

Ja bym się bała po ciemku spuszczać psa. :o
Kiedy chcesz zrobić zamówienie z Hamiltona? Ja już mam coś wstępnie dla nas, i Kis też coś by chciała.

Posted

psiulka napisał(a):
Ja bym się bała po ciemku spuszczać psa. :o
Kiedy chcesz zrobić zamówienie z Hamiltona? Ja już mam coś wstępnie dla nas, i Kis też coś by chciała.

Ale śnieg jest jasny i ja Sarę widzę :diabloti: Bardzo często ją tak spuszczam :)

Nie wiem, jeszcze nie wybrałam koloru :D A w jakim sklepie byśmy zamawiały ?

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ale śnieg jest jasny i ja Sarę widzę :diabloti: Bardzo często ją tak spuszczam :)

Nie wiem, jeszcze nie wybrałam koloru :D A w jakim sklepie byśmy zamawiały ?

U mnie śnieg jest brudny i ogólnie większy od psa, więc nie ma możliwości, idziemy tylko przy nodze spuszczone, no i po "pachnących kącikach" :diabloti:
Ja widziałam Hamiltony tylko w sklepie Canifel, nie wiem, czy są gdzieś jeszcze?

Posted

Widziałam te obroże w Canifel, ale są tam takie zdjęcia, że nie wiem czy są to te obroże o które mi chodzi, na pewno jest tam kilka wzorów, które na 100 nie są takie jak ja chcę.. Ja przymierzam się do zakupu obroży ostatniej na tym zdjęciu, tyle, że nie wiem jaki kolor http://alejahandlowa.pl/obr/3477961/3759810_1249398901_d.jpeg

A oglądając te obroże w Canifel nie jestem do końca pewna czy są to te same wzory etc.

Posted

Tak, spuszczam tylko na ogrodzie
Tego fioletu co chciałam na necie nie znalazłam

No to skoro masz teren ogrodzony to nic strasznego w takim spuszczaniu, przecież po właśnym ogrodze jej na smyczy prowadzić nie będziesz:cool3:
Bu:( A co z niebieską, albo może żółtą? Myślę, że właśnie w żółtym też jej będzie ślicznie:loveu:

Posted

Izuuus napisał(a):
No to skoro masz teren ogrodzony to nic strasznego w takim spuszczaniu, przecież po właśnym ogrodze jej na smyczy prowadzić nie będziesz:cool3:
Bu:( A co z niebieską, albo może żółtą? Myślę, że właśnie w żółtym też jej będzie ślicznie:loveu:

A kto powiedział, że coś strasznego ? Ja ją zawsze spuszczam, mówię tylko, że mi zwiała :D

Żółty nie :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):
Niebieski jest taki zimny... weź wiosenny kolor! do Saruni nie pasuje niebieski :eviltong:

No ok, ok :D
psiulka napisał(a):
Przecież jest fioletowy, nawet patrzyłam.

Ale to nie ten fiolet :diabloti: