Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika sorry, ale chyba nie będziemy :-( na drogach tragedia, jechalibyśmy chyba 5 godz w jedną stronę, a potem powrót, a w niedzielę też nas czeka ciężka droga

trzymam kciuki za Twój występ na MP :-) jak wygrasz ten konkurs, to na następny , żeby podnieść poprzeczkę dam Ci Yankę ;-)

Posted

Kisses napisał(a):
Uhu, jak się z tym czujesz, że to jutro? :D

Dziwnie, zaczynam się stresować xd
Yana napisał(a):
Monika sorry, ale chyba nie będziemy :-( na drogach tragedia, jechalibyśmy chyba 5 godz w jedną stronę, a potem powrót, a w niedzielę też nas czeka ciężka droga

trzymam kciuki za Twój występ na MP :-) jak wygrasz ten konkurs, to na następny , żeby podnieść poprzeczkę dam Ci Yankę ;-)

Ojoj, to szkoda :( Ale faktycznie pogoda zrobiła się paskudna..
Dzięki za kciuki, mam nadzieję, że ostatnia nie będę, żebyś się mnie następnym razem z Yanką nie wstydziła puszczać, bo występ z Yaną mi się marzy :loveu:
Izuuus napisał(a):
Te, ferie masz, a tylko 3 zdjęcia? Nie wybaczalne:shake:

Tylko tyle było zgranych, nowe będą kiedy indziej, bo ferie dopiero mi się zaczęły więc kiedy miałam to zrobić, hmm ?
:diabloti:
Pestka napisał(a):
Zjadaczka śniegu :cool3:

:loveu:
mimi_91 napisał(a):
uroczy śniegojad :loveu:
tylko fotek mało:mad::shake:;)

Cieszę się, że się podoba, a fotek mało, bo co za dużo to niezdrowo :D
Na dniach powinnam wstawić nowe, jak znajdę troszkę czasu, bo teraz na weekendzie straszne zamieszanie, a pon-wt mnie nie ma ;)

Posted

Przepraszam za moją chwilową nieobecność, ale po 2 dniach na wystawie, od rana do nocy, z udziałem w MP byłam padnięta i nawet nie wchodziłam na komputer. Dziś natomiast miałyśmy z Sarą pracowity dzień: czesanie, mycie ząbków, podcinanie pazurków, a na koniec, dla mnie przynajmniej, wyczerpująca zabawa :)
Jak mi poszło w MP ? Jak ktoś ciekawy niech czyta:
W sobotę dostałam 5/5pkt bez kwalifikacji do finału. Startowałam ze sznaucerką Rebecą z hodowli Happy Dog !
W niedzielę prawdopodobnie dostałam 4/5pkt mimo iż dostałam się do półfinału.. Dlaczego prawdopodobnie ? Bo był tam tak straszny bałagan w papierach, dzięki "zorganizowanym" dziewczynom, że nie będę opisywać jakich błędów się dopatrzyliśmy :D
Natomiast po zejściu z ringu dostaliśmy ciasteczka dla psów (które są zresztą bardzo smaczne :diabloti:) więc Sara jest zadowolona !
Na aparacie mam pełno zdjęć, z tym, że dużo jest ze schroniska, kilka z wystawy ale bardzo nieudanych i innych gniotów, więc Sary pojawią się dopiero jak to wszystko ogarnę ;)
Jak ktoś to wszystko przeczytał to gratulacje :D Ogólnie po tym weekendzie jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że dziś byłam na udanych zakupach :D

PS Planuję Sarze kupić obrożę z Hamiltona, ale jeszcze nie zdecydowałam jaki kolor xd

Posted

[quote name='Moniek193']Przepraszam za moją chwilową nieobecność, ale po 2 dniach na wystawie, od rana do nocy, z udziałem w MP byłam padnięta i nawet nie wchodziłam na komputer. Dziś natomiast miałyśmy z Sarą pracowity dzień: czesanie, mycie ząbków, podcinanie pazurków, a na koniec, dla mnie przynajmniej, wyczerpująca zabawa :)
Jak mi poszło w MP ? Jak ktoś ciekawy niech czyta:
W sobotę dostałam 5/5pkt bez kwalifikacji do finału. Startowałam ze sznaucerką Rebecą z hodowli Happy Dog !
W niedzielę prawdopodobnie dostałam 4/5pkt mimo iż dostałam się do półfinału.. Dlaczego prawdopodobnie ? Bo był tam tak straszny bałagan w papierach, dzięki "zorganizowanym" dziewczynom, że nie będę opisywać jakich błędów się dopatrzyliśmy :D
Natomiast po zejściu z ringu dostaliśmy ciasteczka dla psów (które są zresztą bardzo smaczne :diabloti:) więc Sara jest zadowolona !
Na aparacie mam pełno zdjęć, z tym, że dużo jest ze schroniska, kilka z wystawy ale bardzo nieudanych i innych gniotów, więc Sary pojawią się dopiero jak to wszystko ogarnę ;)
Jak ktoś to wszystko przeczytał to gratulacje :D Ogólnie po tym weekendzie jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że dziś byłam na udanych zakupach :D

PS Planuję Sarze kupić obrożę z Hamiltona, ale jeszcze nie zdecydowałam jaki kolor xd

Ja bym tam napisała "więc jestem bardzo zadowolona". Tak, lepiej pasuje. Pewnie zjadłaś ich więcej niż dałaś do zjedzenia Sarze, przyznaj się!
Co kupiłaś dziś, że cały dzień Cię nie było?

Posted

psiulka napisał(a):
Ja bym tam napisała "więc jestem bardzo zadowolona". Tak, lepiej pasuje. Pewnie zjadłaś ich więcej niż dałaś do zjedzenia Sarze, przyznaj się!
Co kupiłaś dziś, że cały dzień Cię nie było?

Nie, ja zjadłam tylko jedno niestety, a Sara już 4 ! Ale nie martw się, nie dam jej wszystkich :D

Spałam do 12.00, a na zakupy pojechałam po południu i wróciłam wieczorem. Kupiłam sobie bluzkę i kolczyki :siara:

Posted

Moniczkowa, daj mi tylko te Paulinowe foty, co mi z Figunią na ringu zrobiła, może da się je jakoś odratować, bo chce mieć pamiątkę :loveu:

Tylko mi ich nie pomniejszaj, bo ja cem wyciąć samą mnie :D

Posted

[quote name='Pestka']Różowa? :diabloti:
Myślałam nad różem, ale teraz ma czerwoną, a to jednak troszkę podobne kolory więc skłaniam się dla odmiany ku niebieskiemu, choć fiolet pasowałby jej do szelek :hmmmm:

cdn..

Posted

gosiulaa napisał(a):
błagam Cię tylko nie niebieski... nie pasuje jej :eviltong:

Dlaczego nie pasuje ? Właśnie ma teraz niebieską poszewkę na swojej podusi i stwierdziłam, że jej ładnie :hmmmm:
No to fiolet ? Tylko on nie jest jaskrawy, tylko taki pastelowy, ładny :diabloti: