Izuuus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Twój mózg nawet miesiąc po feriach nie będzie pracował jak trzeba, dopiero się uruchomi na łóżu śmierci kiedy będziesz musiała przypomnieć sobie wszystko zuo jakiego się wobec mnie dopuściłaś, żebyś miała spokojne 2-gie życie :diabloti:[/QUOTE] No wiesz, bezczelność! Ja ci nigdy nic zuego nie zrobiłam! Ty.. ty.. kłamiaro! :placz: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']No wiesz, bezczelność! Ja ci nigdy nic zuego nie zrobiłam! Ty.. ty.. kłamiaro! :placz:[/QUOTE] Nie jestem kłamiarą ! Mówię prawdę i tylko prawdę :diabloti: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Nie jestem kłamiarą ! Mówię prawdę i tylko prawdę :diabloti:[/QUOTE] Tak, jasne, a ja jestem święta. Nie chcesz poprostu przyznać się publicznie, że ci mózg amputowali bo się tak spsuł :cool3: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']Tak, jasne, a ja jestem święta. Nie chcesz poprostu przyznać się publicznie, że ci mózg amputowali bo się tak spsuł :cool3:[/QUOTE] Ja się przyznawać nie muszę, bo mi nic takiego nie robiono, lepiej Ty się przyznaj do ww amputacji ! :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']Tak, jasne, a ja jestem święta. Nie chcesz poprostu przyznać się publicznie, że ci mózg amputowali bo się tak spsuł :cool3:[/QUOTE] :roflt::roflt: rozwalilas mnie jestem podobnego zdania ale ciii :diabloti: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Ja się przyznawać nie muszę, bo mi nic takiego nie robiono, lepiej Ty się przyznaj do ww amputacji ! :D Kłamiara, wychodzę! Nie będę z Tobą rozmawiać na tak dyskretne tematy publicznie, o. :hand: edit. rozwalilas mnie jestem podobnego zdania ale ciii Trzeba wkońcu uświadomić tą małą, zagubioną w tym wielkim świecie Moniczkę, tak mi przykro :-( ..:diabloti: Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']:roflt::roflt: rozwalilas mnie jestem podobnego zdania ale ciii :diabloti:[/QUOTE] Kolejna której wstyd się przyznać i zwala to na mnie, a pffy.. Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']Kłamiara, wychodzę! Nie będę z Tobą rozmawiać na tak dyskretne tematy publicznie, o. :hand:[/QUOTE] WyjĆ, dowrę Cię na gg i sprawdzę czy masz mózg, choć jestem w 100% pewna co z tego wyjdzie :D Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']WyjĆ, dowrę Cię na gg i sprawdzę czy masz mózg, choć jestem w 100% pewna co z tego wyjdzie :D[/QUOTE] Nie, jak mi rozkazujesz to nie wyjdę, a co. To mój mózg jest w gg? A zawsze się zastanawiałam, gdzie go zgubiłam :multi: Znaleziony! Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']Nie, jak mi rozkazujesz to nie wyjdę, a co. To mój mózg jest w gg? A zawsze się zastanawiałam, gdzie go zgubiłam :multi: Znaleziony![/QUOTE] Ja tylko powiedziałam, że dorwę Cię na gg i sprawdzę czy TY masz mózg, a nie czy on tam jest :D Wiedziałam, że jak rozkażę to nie wyjdziesz, to lepsze niż proszenie :siara: Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Moniek193']Ja tylko powiedziałam, że dorwę Cię na gg i sprawdzę czy TY masz mózg, a nie czy on tam jest :D Wiedziałam, że jak rozkażę to nie wyjdziesz, to lepsze niż proszenie :siara:[/QUOTE] Ale jak można sprawdzać przez gg czy ktoś ma mózg? Chyba osoba bez mózgu może takie pomysły posiadać :lol: Wychodzę! Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']Ale jak można sprawdzać przez gg czy ktoś ma mózg? Chyba osoba bez mózgu może takie pomysły posiadać :lol: Wychodzę![/QUOTE] Zadając pytania, na które osoba bez mózgu nie odpowie :diabloti: Dobra koniec offa, bo się tu bałagan zrobił ! Ja również zmykam stąd i stamtąd :hand: Quote
psiulka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Ilona ty jestes zapisana czy ty MP?;>[/QUOTE] Ja MP. ;) Ale będę was czynnie wspierać! [quote name='Moniek193']Jak ostatnio sprawdzałam nie było rozpiski ;) Skoro shih idą od 10.00-10.50, to zakładam, że MP rozpocznie się z małym opóźnieniem, potem dopiero grupa młodsza i my, powinnam dostać psa, no chyba, że szykują się jakieś bisy itd. -.-[/QUOTE] To wystarczy chociaż czytać wątek wystawy :D A czemu MP ma być z opóźnieniem, bo nie zrozumiałam? Quote
Moniek193 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='psiulka'] To wystarczy chociaż czytać wątek wystawy :D[/QUOTE] Ej, no o co Ci chodzi ? Chyba nie mam obowiązku codziennie wchodzić na wątek wystawy, poza tym to, że napisałam, że nie wiem, o której idą shih, nie znaczy, że bym się nie dowiedziała. Cieszę się niezmiernie, że Ty postrafisz to wporę i na czas sprawdzić oraz śledzisz pilnie wątek wystawy i mnie o wszytskim poinformujesz, no i koniec tematu -.- [quote name='psiulka']A czemu MP ma być z opóźnieniem, bo nie zrozumiałam?[/QUOTE] Bo jestem optymistką i wierzę, że nie wszystko będzie co do minuty jak zaplanowali i MP się zacznie z opóźnieniem tak żeby shih się wyrobiły z oceną :) Quote
psiulka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Chyba sobie podaruję komentarz do wyp. wyżej pełnej ironii. Może napiszę tylko tyle, że tak raczej nie wygląda osoba, która "niezmiernie się cieszy". W takim razie już się nie odzywam. Quote
ewatr Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak na psa w sniegu to mina cos nie tega ?:evil_lol: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_2875.jpg witam sie po dłuuuugiej nieobecnosci :p Quote
Yana Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Moniek jakbyś miała chwilkę to zajrzyj na boksery :-) zaczynają o 11-tej na ringu 7, ale pewnie będziemy wcześniej mam nadzieję, że będziemy na tej wystawie, bo Yana od kilku dni niespokojna jakaś i trochę smutna... albo jakieś choróbsko się szykuje... albo przyśpieszona cieczka Quote
Izuuus Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 hej aMoniaczki :hand: I co z tymi fotkami, będą? Quote
Moniek193 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ewatr napisał(a):Jak na psa w sniegu to mina cos nie tega ?:evil_lol: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_2875.jpg witam sie po dłuuuugiej nieobecnosci :p Tak to jest jak pańcia czegoś zabrania :diabloti: Witam również :loveu: Yana napisał(a):Moniek jakbyś miała chwilkę to zajrzyj na boksery :-) zaczynają o 11-tej na ringu 7, ale pewnie będziemy wcześniej mam nadzieję, że będziemy na tej wystawie, bo Yana od kilku dni niespokojna jakaś i trochę smutna... albo jakieś choróbsko się szykuje... albo przyśpieszona cieczka Ja na wystawię będę się kręcić już przed 10.00 i do tego na boksery chciałabym zajrzeć obowiązkowo, ale nie wiem jak to się ułoży ze względu na mój występ w MP i wcześniejszym załatwianiem psa itd. Mam nadzieję, że to jakieś fałszywe alarmy i na wystawie się pojawicie.. A do której zamierzacie na wystawie posiedzieć, bo gdybym nie wyrobiła przed MP, to po MP już mam tylee czasu, zakładając jeszcze, że w finale mnie nie będzie to skończę wcześniej :D Izuuus napisał(a):hej aMoniaczki :hand: I co z tymi fotkami, będą? Hej, Izo (nic innego nie wymiśliłam) xd Nie ma :D Quote
mimi_91 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witam ;) Może jakieś foteczki??:cool3: Quote
Moniek193 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 mimi_91 napisał(a):Witam ;) Może jakieś foteczki??:cool3: Jutro, jutro będą :) Dziś mam fatalny dzień, właśnie mam krótką przerwę i wracam do geografii.. Nic jeszcze nie umiem, ale mam 2 ściągi, więc liczę na 3 :D Quote
Yana Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Moniek193 napisał(a): Ja na wystawię będę się kręcić już przed 10.00 i do tego na boksery chciałabym zajrzeć obowiązkowo, ale nie wiem jak to się ułoży ze względu na mój występ w MP i wcześniejszym załatwianiem psa itd. Mam nadzieję, że to jakieś fałszywe alarmy i na wystawie się pojawicie.. A do której zamierzacie na wystawie posiedzieć, bo gdybym nie wyrobiła przed MP, to po MP już mam tylee czasu, zakładając jeszcze, że w finale mnie nie będzie to skończę wcześniej :D oj, po bokserach to raczej zmywamy się do Zamościa, bo jesteśmy umówieni z rodzinką i ze znajomymi, których dawno nie widzieliśmy :lol: a tak wogóle to słyszłam, że na południu w zamojskim pada dużo śniegu będzie jeszcze więcej, już teraz do niektórym miejscowości nie ma dojazdu, więc martwię się czy trasa z Zamościa do Rzeszowa będzie przejezdna i czy wogóle dojedziemy :shake: a za Ciebie trzymamy zaciśnięte kciuki i łapki i myślę sobie, że pewnie wejdziesz do tych finałów :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 hihi jjuz nie moge sie doczekac :loveu: Quote
Moniek193 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Yana napisał(a):oj, po bokserach to raczej zmywamy się do Zamościa, bo jesteśmy umówieni z rodzinką i ze znajomymi, których dawno nie widzieliśmy :lol: a tak wogóle to słyszłam, że na południu w zamojskim pada dużo śniegu będzie jeszcze więcej, już teraz do niektórym miejscowości nie ma dojazdu, więc martwię się czy trasa z Zamościa do Rzeszowa będzie przejezdna i czy wogóle dojedziemy :shake: a za Ciebie trzymamy zaciśnięte kciuki i łapki i myślę sobie, że pewnie wejdziesz do tych finałów :loveu: W Rzeszowie na razie całkiem w porządku, bo chyba nawet temperatura jest na + :) Postaram się Was w takim razie jakoś przed występem złapać.. Nie mogę takiej okazji poznania Was zaprzepaścić :diabloti: A stres przed MP (choć 2 raz) większy niż za pierwszym ! Niufciak napisał(a):Witamy cieplutko;) Witamy serdecznie :loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hihi jjuz nie moge sie doczekac :loveu: Ja też, ja też :loveu: Quote
Recommended Posts