Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Sara7-2.jpg Co bokser to bokser :diabloti:

Aaa tak w ogóle Moniuś to my doceniamy Twą artystyczną duszę, ale zamiast jakiś chwastów dawałabyś lepiej Sarkę ^^ :eviltong:
Ahh.. bardzo przepraszam, że musisz oglądać 'to coś' w mojej galerii xd Ale jak nie dawałam żadnych to chcieliście, więc dałam bo Sarki były ostatnio a nowych nie mam ..
[quote name='Agata_Roki']Moniek , co wystawiasz w Rzeszowie ? :loveu:
Na razie konkretnie nie wiem :diabloti: Dziś mimo pogodowych i innych utrudnień zapisałam się do ZK, jutro będę obdzwaniać hodowlę, poluję na huskiego ale jest propozycja shih tzu ale to nic pewnego jeszcze :)

Posted

Oii już tak nie przepraszaj ..

Heh ! Ja przynajmniej doceniam Twą artystyczną duszę, a Ty mych wierszy czytać nie chcesz . :stormy-sad: Wiesz jaki mi ból sprawia fakt, że mnie nie doceniasz ?! :-(:-(

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Oii już tak nie przepraszaj ..

Heh ! Ja przynajmniej doceniam Twą artystyczną duszę, a Ty mych wierszy czytać nie chcesz . :stormy-sad: Wiesz jaki mi ból sprawia fakt, że mnie nie doceniasz ?! :-(:-(

Kto powiedział, że nie chcę ? Mi się po prostu nie chciało Ciebie prosić :diabloti:

Posted

O , ale Ci fajnie . Już na siebie możesz w ZK być ? :cool3: Ja póki nie będę mieć psa z rodowodem to pewnie nie będę,udział w MP mogę brać nie będąc więc w sumie nie mam chyba konieczności :cool3: Ale nie powiem,chciałabym :evil_lol: Ważne,że rodzice będą płacić za moje członkostwo w Polish Mouse Club i to pewnie wystarczy dla nich :diabloti:

[SIZE=2]Może w tym wypadku będzie kiedyś jakaś okazja po konkurować ze sobą ? :diabloti:
Ja na 100% będę w Lublinie,Wawie i pewnie Kielcach [możliwe że z Kokolinkowym bobtailem :loveu:]

Posted

[quote name='Agata_Roki']O , ale Ci fajnie . Już na siebie możesz w ZK być ? :cool3: Ja póki nie będę mieć psa z rodowodem to pewnie nie będę,udział w MP mogę brać nie będąc więc w sumie nie mam chyba konieczności :cool3: Ale nie powiem,chciałabym :evil_lol: Ważne,że rodzice będą płacić za moje członkostwo w Polish Mouse Club i to pewnie wystarczy dla nich :diabloti:

[SIZE=2]Może w tym wypadku będzie kiedyś jakaś okazja po konkurować ze sobą ? :diabloti:
Ja na 100% będę w Lublinie,Wawie i pewnie Kielcach [możliwe że z Kokolinkowym bobtailem :loveu:]

No chyba mogę bo się wczoraj zapisałam do ZK :multi: Lublin/Wawa na 99,9% nie będę ale Kielce może, może :)
Póki nie konkurujemy trzymaj kciuki za mnie :diabloti:
A do staroanglików też będę dzwonić na niedzielę :loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
(...) Tak więc bingo ! Sara zjadła okulary (...) :mdleje:

hej Moniek, ja mam binokle, Agar ściągnął okulary z kolumny, korekcyjne do TV i samochodu. Zmemlał mi cały lewy zausznik... zebrałam resztki z dywanu nic nie połknął... a poszłam tylko pod prysznic na 15 minut...

a tak przy okazji, olbrzym z Sarki ale taki do zacałowania :D

Posted

Ilmolachy napisał(a):
hej Moniek, ja mam binokle, Agar ściągnął okulary z kolumny, korekcyjne do TV i samochodu. Zmemlał mi cały lewy zausznik... zebrałam resztki z dywanu nic nie połknął... a poszłam tylko pod prysznic na 15 minut...

a tak przy okazji, olbrzym z Sarki ale taki do zacałowania :D

Widać u bokserów to normalka :D

Posted

Moniek193 napisał(a):

Na razie konkretnie nie wiem :diabloti: Dziś mimo pogodowych i innych utrudnień zapisałam się do ZK, jutro będę obdzwaniać hodowlę, poluję na huskiego ale jest propozycja shih tzu ale to nic pewnego jeszcze :)

a nie chciałabyś bokserki :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Będziecie z Yaną w Rzeszowie :-o Błagam powiedz, że tak, błagam :loveu:[/QUOTE]

mocno się nad tym zastanawiam, mam czas do piątku, gdy upływa termin płatności :-)

Posted

[quote name='Yana']mocno się nad tym zastanawiam, mam czas do piątku, gdy upływa termin płatności :-)[/QUOTE]
Ale nad czym tu się zastanawiać ? Pakuj Yankę i przyjeżdżajcie do nas :loveu: Zapamiętaj dobrze mój nick, bo jak przyjedziecie to podejdę do Was i się po nicku przedstawię :diabloti:

Posted

[quote name='Moniek193']Ale nad czym tu się zastanawiać ? Pakuj Yankę i przyjeżdżajcie do nas :loveu: Zapamiętaj dobrze mój nick, bo jak przyjedziecie to podejdę do Was i się po nicku przedstawię :diabloti:[/QUOTE]

zgadzam sie z tobą :siara: chyba po raz pierwszy w zyciu :diabloti: dogomaniackie ciotki zjeżdżajcie sie do Rzeszowa o ! :D

Posted

[quote name='Moniek193']Ale nad czym tu się zastanawiać ? Pakuj Yankę i przyjeżdżajcie do nas :loveu: Zapamiętaj dobrze mój nick, bo jak przyjedziecie to podejdę do Was i się po nicku przedstawię :diabloti:[/QUOTE]

się zastanawiam, bo to troche daleko od nas a tu zima sroga... samochód mi zamarza :diabloti:, a tu jeszcze śnieżyce zapowiadają :cool3:

Posted

[quote name='Yana']się zastanawiam, bo to troche daleko od nas a tu zima sroga... samochód mi zamarza :diabloti:, a tu jeszcze śnieżyce zapowiadają :cool3:[/QUOTE]
Wiesz, jakby Ci auto nie chciało w drogę powrotną zapalić to Sara bardzo chętnie Yanę pozna :D
A tak na poważnie, to ja słyszałam, że ma być ocieplenie więc... :diabloti: Poza tym kiedy znów nadarzy się taka okazja ? Za rok w lutym też będą mrozy :lol:

Posted

hej Wam :)
Śniegojad śliczny
ale powiem Ci że mój Krów też śnieg pożera, także Sara nie jest wyjątkiem :D
acz okularów mój nie jada, więc w tej kategorii krówa wymięka xDD
mizianka dla Ciamajdy :)

Posted

[quote name='Iś & Chester']hej Wam :)
Śniegojad śliczny
ale powiem Ci że mój Krów też śnieg pożera, także Sara nie jest wyjątkiem :D
acz okularów mój nie jada, więc w tej kategorii krówa wymięka xDD
mizianka dla Ciamajdy :)
To słuchaj tego, do swoich rekordów pożerania Sara dodała ostatnio: świeczkę razem w folią i tekturą oraz umowę o abonament telewizyjny- w całości :mdleje:

A w ogóle to hej krówska :loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']Wiesz, jakby Ci auto nie chciało w drogę powrotną zapalić to Sara bardzo chętnie Yanę pozna :D
A tak na poważnie, to ja słyszałam, że ma być ocieplenie więc... :diabloti: Poza tym kiedy znów nadarzy się taka okazja ? Za rok w lutym też będą mrozy :lol:[/QUOTE]

hmmm... w sumie masz rację... a co tam... zgłosiłam Yanę do Rzeszowa :-)