.Agata. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Moniek , co wystawiasz w Rzeszowie ? :loveu: Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Sara7-2.jpg Co bokser to bokser :diabloti: Aaa tak w ogóle Moniuś to my doceniamy Twą artystyczną duszę, ale zamiast jakiś chwastów dawałabyś lepiej Sarkę ^^ :eviltong: Ahh.. bardzo przepraszam, że musisz oglądać 'to coś' w mojej galerii xd Ale jak nie dawałam żadnych to chcieliście, więc dałam bo Sarki były ostatnio a nowych nie mam .. [quote name='Agata_Roki']Moniek , co wystawiasz w Rzeszowie ? :loveu: Na razie konkretnie nie wiem :diabloti: Dziś mimo pogodowych i innych utrudnień zapisałam się do ZK, jutro będę obdzwaniać hodowlę, poluję na huskiego ale jest propozycja shih tzu ale to nic pewnego jeszcze :) Quote
Cieplutkaa. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Oii już tak nie przepraszaj .. Heh ! Ja przynajmniej doceniam Twą artystyczną duszę, a Ty mych wierszy czytać nie chcesz . :stormy-sad: Wiesz jaki mi ból sprawia fakt, że mnie nie doceniasz ?! :-(:-( Quote
Moniek193 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Oii już tak nie przepraszaj .. Heh ! Ja przynajmniej doceniam Twą artystyczną duszę, a Ty mych wierszy czytać nie chcesz . :stormy-sad: Wiesz jaki mi ból sprawia fakt, że mnie nie doceniasz ?! :-(:-( Kto powiedział, że nie chcę ? Mi się po prostu nie chciało Ciebie prosić :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dla chcącego nic trudnego .. * foch * Gdyby Ci zależało poprosiłabyś tak ładnie jak powinnaś . Nawet Ci tekst pomocniczy dałam ! Quote
.Agata. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O , ale Ci fajnie . Już na siebie możesz w ZK być ? :cool3: Ja póki nie będę mieć psa z rodowodem to pewnie nie będę,udział w MP mogę brać nie będąc więc w sumie nie mam chyba konieczności :cool3: Ale nie powiem,chciałabym :evil_lol: Ważne,że rodzice będą płacić za moje członkostwo w Polish Mouse Club i to pewnie wystarczy dla nich :diabloti: [SIZE=2]Może w tym wypadku będzie kiedyś jakaś okazja po konkurować ze sobą ? :diabloti: Ja na 100% będę w Lublinie,Wawie i pewnie Kielcach [możliwe że z Kokolinkowym bobtailem :loveu:] Quote
Moniek193 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Agata_Roki']O , ale Ci fajnie . Już na siebie możesz w ZK być ? :cool3: Ja póki nie będę mieć psa z rodowodem to pewnie nie będę,udział w MP mogę brać nie będąc więc w sumie nie mam chyba konieczności :cool3: Ale nie powiem,chciałabym :evil_lol: Ważne,że rodzice będą płacić za moje członkostwo w Polish Mouse Club i to pewnie wystarczy dla nich :diabloti: [SIZE=2]Może w tym wypadku będzie kiedyś jakaś okazja po konkurować ze sobą ? :diabloti: Ja na 100% będę w Lublinie,Wawie i pewnie Kielcach [możliwe że z Kokolinkowym bobtailem :loveu:] No chyba mogę bo się wczoraj zapisałam do ZK :multi: Lublin/Wawa na 99,9% nie będę ale Kielce może, może :) Póki nie konkurujemy trzymaj kciuki za mnie :diabloti: A do staroanglików też będę dzwonić na niedzielę :loveu: Quote
Ilmolachy Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Moniek193 napisał(a):(...) Tak więc bingo ! Sara zjadła okulary (...) :mdleje: hej Moniek, ja mam binokle, Agar ściągnął okulary z kolumny, korekcyjne do TV i samochodu. Zmemlał mi cały lewy zausznik... zebrałam resztki z dywanu nic nie połknął... a poszłam tylko pod prysznic na 15 minut... a tak przy okazji, olbrzym z Sarki ale taki do zacałowania :D Quote
Moniek193 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Ilmolachy napisał(a):hej Moniek, ja mam binokle, Agar ściągnął okulary z kolumny, korekcyjne do TV i samochodu. Zmemlał mi cały lewy zausznik... zebrałam resztki z dywanu nic nie połknął... a poszłam tylko pod prysznic na 15 minut... a tak przy okazji, olbrzym z Sarki ale taki do zacałowania :D Widać u bokserów to normalka :D Quote
Cieplutkaa. Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Noo i jeszcze olewa mojego posta .. :mad: nie no teraz to przegłaś kochana . ! :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Cieplutkaa. napisał(a):Noo i jeszcze olewa mojego posta .. :mad: Dla Twojego dobra :D Quote
Yana Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Moniek193 napisał(a): Na razie konkretnie nie wiem :diabloti: Dziś mimo pogodowych i innych utrudnień zapisałam się do ZK, jutro będę obdzwaniać hodowlę, poluję na huskiego ale jest propozycja shih tzu ale to nic pewnego jeszcze :) a nie chciałabyś bokserki :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Yana']a nie chciałabyś bokserki :diabloti:[/QUOTE] Będziecie z Yaną w Rzeszowie :-o Błagam powiedz, że tak, błagam :loveu: Quote
Yana Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Moniek193']Będziecie z Yaną w Rzeszowie :-o Błagam powiedz, że tak, błagam :loveu:[/QUOTE] mocno się nad tym zastanawiam, mam czas do piątku, gdy upływa termin płatności :-) Quote
Moniek193 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Yana']mocno się nad tym zastanawiam, mam czas do piątku, gdy upływa termin płatności :-)[/QUOTE] Ale nad czym tu się zastanawiać ? Pakuj Yankę i przyjeżdżajcie do nas :loveu: Zapamiętaj dobrze mój nick, bo jak przyjedziecie to podejdę do Was i się po nicku przedstawię :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Moniek193']Ale nad czym tu się zastanawiać ? Pakuj Yankę i przyjeżdżajcie do nas :loveu: Zapamiętaj dobrze mój nick, bo jak przyjedziecie to podejdę do Was i się po nicku przedstawię :diabloti:[/QUOTE] zgadzam sie z tobą :siara: chyba po raz pierwszy w zyciu :diabloti: dogomaniackie ciotki zjeżdżajcie sie do Rzeszowa o ! :D Quote
Kisses Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Cześć, jestem HuskyPauzaPaulinaPauzaDziewięćdziesiątCztery :D A ja będę ta za nią. O ile nie będę na ringu :D Quote
Yana Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Moniek193']Ale nad czym tu się zastanawiać ? Pakuj Yankę i przyjeżdżajcie do nas :loveu: Zapamiętaj dobrze mój nick, bo jak przyjedziecie to podejdę do Was i się po nicku przedstawię :diabloti:[/QUOTE] się zastanawiam, bo to troche daleko od nas a tu zima sroga... samochód mi zamarza :diabloti:, a tu jeszcze śnieżyce zapowiadają :cool3: Quote
Moniek193 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Yana']się zastanawiam, bo to troche daleko od nas a tu zima sroga... samochód mi zamarza :diabloti:, a tu jeszcze śnieżyce zapowiadają :cool3:[/QUOTE] Wiesz, jakby Ci auto nie chciało w drogę powrotną zapalić to Sara bardzo chętnie Yanę pozna :D A tak na poważnie, to ja słyszałam, że ma być ocieplenie więc... :diabloti: Poza tym kiedy znów nadarzy się taka okazja ? Za rok w lutym też będą mrozy :lol: Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 hej Wam :) Śniegojad śliczny ale powiem Ci że mój Krów też śnieg pożera, także Sara nie jest wyjątkiem :D acz okularów mój nie jada, więc w tej kategorii krówa wymięka xDD mizianka dla Ciamajdy :) Quote
Moniek193 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Iś & Chester']hej Wam :) Śniegojad śliczny ale powiem Ci że mój Krów też śnieg pożera, także Sara nie jest wyjątkiem :D acz okularów mój nie jada, więc w tej kategorii krówa wymięka xDD mizianka dla Ciamajdy :) To słuchaj tego, do swoich rekordów pożerania Sara dodała ostatnio: świeczkę razem w folią i tekturą oraz umowę o abonament telewizyjny- w całości :mdleje: A w ogóle to hej krówska :loveu: Quote
Yana Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Moniek193']Wiesz, jakby Ci auto nie chciało w drogę powrotną zapalić to Sara bardzo chętnie Yanę pozna :D A tak na poważnie, to ja słyszałam, że ma być ocieplenie więc... :diabloti: Poza tym kiedy znów nadarzy się taka okazja ? Za rok w lutym też będą mrozy :lol:[/QUOTE] hmmm... w sumie masz rację... a co tam... zgłosiłam Yanę do Rzeszowa :-) Quote
Moniek193 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Hura :multi: ! Przekonałyśmy Yankową pańcię :loveu: Nareszcie poznam tego Twojego stworka :loveu: Quote
Recommended Posts