Moniek193 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::diabloti: nie no nie musisz powinnam znalesc jakis w domu :evil_lol: chociaz moze... wtedy byłby powód by sie spotkać :diabloti: Zawsze możemy iść na łyżwy, albo pojechać do schronu :diabloti: Tylko pewnie w przyszłym tyg. bo w tym mam małe zamieszanie, ale potem czemu nie :diabloti: Quote
.Agata. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Moniek193']bo w tym mam małe zamieszanie Haha ja przeczytałam małe zamyszanie :lol::evil_lol: Jak przydomek moich myszy :evil_lol: Śliczna Sarka z jamniorem :loveu: Ile ja bym dała za ten widok,żeby znów Maciore zobaczyć :shake: Roniek też jako jedynego małego psa wręcz kochał jamniora - może to jakaś boksia cecha ? :cool3: Quote
Moniek193 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Agata_Roki napisał(a): Śliczna Sarka z jamniorem :loveu: Ile ja bym dała za ten widok,żeby znów Maciore zobaczyć :shake: Roniek też jako jedynego małego psa wręcz kochał jamniora - może to jakaś boksia cecha ? :cool3: Ona go wcale tak nie kochała od początku, ale w końcu musieli się zaakceptować :diabloti: Quote
Yana Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 jamniorek śliczny, lubie takie czarnulki :-) widać, że się wcale Sarci nie boi :-) a pączki... mniaammm... ach jak bym takiego zjadła, albo nawet dwa... :-) Quote
Aga K Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Moniek193'] Aga K Widzę, że nadrobiłaś prawie wszystkie zaległości w naszej galerii, a to graniczy z cudem :D Bardzo dziękujemy za odwiedziny i za życzenia :) Dobrze wiesz, ze was lubie ;) wiec jak mialam nie nadrobic :) ciezko bylo sie wogole oprzec :loveu: i nie ma za co dziekowac :) Quote
Moniek193 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Yana napisał(a):jamniorek śliczny, lubie takie czarnulki :-) widać, że się wcale Sarci nie boi :-) a pączki... mniaammm... ach jak bym takiego zjadła, albo nawet dwa... :-) On się nie tylko już nie boi, ale on na nią leci :diabloti: Zapraszam w takim razie do nas na pączki :) Aga K napisał(a):Dobrze wiesz, ze was lubie ;) wiec jak mialam nie nadrobic :) ciezko bylo sie wogole oprzec :loveu: Aga bardzo miło mi to słyszeć ! :) Quote
Aga K Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Moniek193 napisał(a): Aga bardzo miło mi to słyszeć ! :) myslalam, ze wiesz :cool3: Quote
Moniek193 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Izuuus napisał(a):Ja też chcę pączka, ja teeż! :cool3: W takim razie zapraszam :) ! Aga K napisał(a):myslalam, ze wiesz :cool3: Podejrzewałam :diabloti: Quote
Izuuus Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Śniegojady, dużo macie śniegu? :cool3: Jak tak, to prędko zmykajcie porobić fotki ;) Quote
Tepes Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Witamy witamy cóż tak słychać śnieg wos zasypoł:evil_lol:? Quote
Moniek193 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Izuuus napisał(a):Śniegojady, dużo macie śniegu? :cool3: Jak tak, to prędko zmykajcie porobić fotki ;) Nie bo pada deszcz ze śniegiem i jest brzydko, nigdzie się nie ruszam xd Anula & Bono napisał(a):Witamy witamy cóż tak słychać śnieg wos zasypoł:evil_lol:? A witamy :diabloti: U nas wszystko w porządku w miarę :) Quote
Aga K Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Moniek193 napisał(a): Podejrzewałam :diabloti: :grins: Izuuus napisał(a):Śniegojady, dużo macie śniegu? :cool3: Jak tak, to prędko zmykajcie porobić fotki ;) wlasnie :mad: a jak macie brzydalkową pogode to chociaz porob fotki w domku :PP Pozdrawiam Quote
Moniek193 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Nie mam weny na focenie, na nic nie mam, szkoła wyciska ze mnie resztkę energii .. Quote
Yana Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Moniek193 napisał(a):Nie mam weny na focenie, na nic nie mam, szkoła wyciska ze mnie resztkę energii .. a ze mnie praca :diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Yana- w takim razie musisz mnie zrozumieć :diabloti: Mam kilka fot, ale nie Sarowych a Wy takich pewnie nie chcecie więc nie mam na razie co wstawić.. Quote
Yana Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Moniek193']Yana- w takim razie musisz mnie zrozumieć :diabloti: Mam kilka fot, ale nie Sarowych a Wy takich pewnie nie chcecie więc nie mam na razie co wstawić.. oj rozumiem, rozumiem...:roll: :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Jak wstawiam każde to narzekacie, że nie Sarkowe więc nie wstawiam :diabloti: Quote
Karolina. Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Wstawiaj! Albo robimy strajk! :obrazic: Quote
Izuuus Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Masz na myśli swoje zdjęcia? ;) To daj, bo są śliczne :loveu: Quote
Moniek193 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Wstawiaj! Albo robimy strajk! :obrazic: Słodka ta minka focha :loveu: [quote name='Izuuus']Masz na myśli swoje zdjęcia? ;) To daj, bo są śliczne :loveu: Taa, cudowne :diabloti: PS Foty brane z DA więc są z podpisem.. Quote
Izuuus Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 O, akurat mi sie weszło na fotki, jednakże wszystkie widziałam i domagam się innych :) te są śliczne! Quote
Moniek193 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Izuuus napisał(a):O, akurat mi sie weszło na fotki, jednakże wszystkie widziałam i domagam się innych :) te są śliczne! Innych nie mam na razie :siara: Cieszę się, że się podobają :) Quote
Izuuus Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Moniek193 napisał(a):Innych nie mam na razie :siara: Cieszę się, że się podobają :) Masz, napewno masz, a jak nie masz to zrób :) Quote
Recommended Posts