Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj u nas pięknie świeci słoneczko, co temperaturze nie przeszkadza i trzyma na -10*, ale śnieg się tak ładnie 'świeci' :) Właśnie wróciłyśmy z Sarą ze spaceru, ona jest niezwykle szybka, zaskakuje mnie dzień w dzień ! Po pierwsze w ściganego przegoniła mnie ze 100 razy, to jeszcze do tego dostała tzw. dziczy i biegała z prędkością 100km/h robiąc tysiące okrążeń wokół domu.. ja to już tylko stałam i patrzyłam jak mi to małe brązowe coś przed oczami miga :diabloti: No i do tego łobuziara chciała mi chyba udowodnić jaka jestem wolna i łaskawie na mnie czekała, aż do niej dobiegnę po czym ruszała dalej :D Mam kilka fot, niestety bateria padła i do tego odmarzły mi palce =(

Śniegojad:

Śnieżna błyskawica:

I jeszcze drzewko:

Proszę się nie przejmować tym że na każdej focie śnieg ma inny kolor :D Nawet nie miałam czasu ani okazji poeksperymentować z ustawieniami bo bateria padła..

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izuuus napisał(a):
Nie wyszły, więc chyba nici z fotek :D

No tak, Tobie to nigdy nie wychodzą góptasie :loveu:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ładniuchne te sniegowe fotki :loveu: wlasnie sobie o tobie myslalam i o Sarze zebysmy cie dzisiaj z gosiulla odwiedzily :diabloti:

Nawet mnie nie dobijaj :placz: Ja się dziś nigdzie z doma nie ruszam, co ważniejsze zrobiłam wczoraj, bo nasza pani kochana z chemii była nieobecna przez 2 tyg. i dlatego spr piszemy w poniedziałek :angryy: I zamiast już świętować to kurde siedzę nad tlenkami -.-"

Posted

Moniek193 napisał(a):

Nawet mnie nie dobijaj :placz: Ja się dziś nigdzie z doma nie ruszam, co ważniejsze zrobiłam wczoraj, bo nasza pani kochana z chemii była nieobecna przez 2 tyg. i dlatego spr piszemy w poniedziałek :angryy: I zamiast już świętować to kurde siedzę nad tlenkami -.-"

spoko i tak byśmy nie przyszły :lol: p[o pierwsze gosiula nic nie wie buaha tylko tak sobie myslalam :p my tez mamy spr w poniedzialek nie boj sie spr z matmy od tego bedzie zalezec czy bede miec pale z matmy czy nie bo powiedziala ze jak ktos tego nie zda to go posadzi i kartkowka z anglika :eviltong:

Posted

Eee to dobrze, że nie tylko ja mam jeszcze poniedziałek zawalony przez szkołę.. już się nastawiałam, że ten weekend będzie luźny i wgl.. a tu doopa :diabloti: Nie żebym się cieszyła z Waszego nieszczęścia :diabloti: Kciuki będę trzymać :)

Feigned
Wszystkie brzydkie i tak :diabloti: Nie bajeruj mi tu :D

Posted

Pestka napisał(a):
Ja mam sprawdzian z poniedziałek w biologi z Genetyki, ale doszłam do wniosku, ze nie chce weekendu nad ksiażkami spędzić i nie pójdę na biologię :D

Też myślałam, żeby nie iść, ale tak czy tak muszę to napisać, a nie chcę tracić na to świąt.

Posted

http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/niegojad2.jpg
To jest fajne :loveu:

Mam do ciebie zapytanie :cool3: Mianowicie czym ty czyścisz obiektyw? Bo ja wyszłam sobie dzisiaj z aparatem na dwór, wracam do domu, obiektyw pod wpływem temperatur zaparował, i trochę szronu białego było, nie wiem jak to nazwać, w każdym bądź razie nie mogłam go doczyścić :angryy: Próbowałam ściereczką taką co telewizor się czyści, i ściereczką od okularów, i jakoś w końcu po długim czasie się udało... :roll:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/niegojad2.jpg
To jest fajne :loveu:

Mam do ciebie zapytanie :cool3: Mianowicie czym ty czyścisz obiektyw? Bo ja wyszłam sobie dzisiaj z aparatem na dwór, wracam do domu, obiektyw pod wpływem temperatur zaparował, i trochę szronu białego było, nie wiem jak to nazwać, w każdym bądź razie nie mogłam go doczyścić :angryy: Próbowałam ściereczką taką co telewizor się czyści, i ściereczką od okularów, i jakoś w końcu po długim czasie się udało... :roll:

Hmm.. ja mam ściereczkę z mikrofibry i do tego taki specjalny płyn, ale są różne zestawy do czyszczenia, widziałam nawet takie na allegro :)

Posted

[quote name='Moniek193']Hmm.. ja mam ściereczkę z mikrofibry i do tego taki specjalny płyn, ale są różne zestawy do czyszczenia, widziałam nawet takie na allegro :)

No, to właśnie taką ściereczkę posiadam ;) Tylko płynu żadnego nie mam :hmmmm: Będę musiała coś poszukać...

Posted

Też byliśmy ok.13 na spacerze,Roki też dostał jakiegoś dziwnego speeda i udawał bordera mega napalonego na śnieżki i w sumie na nic,też dostał to bokserowe 'coś' czyli bieganie z prędkością światła i robił dziwne rundki po łące,też odmarzły mi palce,też nie dałam rady poustawiać dokładnie parametrów i też mam zdjęcie biegnącego gremlina [to Twoje ostatnie] :diabloti::lol:

Czyż my nie jesteśmy podobne ? przy też mamy w typie tej samej rasy :evil_lol: :loveu:

O i też przy -14C mieliśmy słoneczko :loveu:

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
No, to właśnie taką ściereczkę posiadam ;) Tylko płynu żadnego nie mam :hmmmm: Będę musiała coś poszukać...

To nawet drogie nie jest, tyle że nie wiem czy z przesyłką nie wyjdzie drożej niż kupić coś na miejscu :)
gosiulaa napisał(a):
A co to za ustawki bez mojej wiedzy :D.... śliczne zdjęcia :loveu:

Pundzi pytaj :siara:
Agata_Roki napisał(a):
Też byliśmy ok.13 na spacerze,Roki też dostał jakiegoś dziwnego speeda i udawał bordera mega napalonego na śnieżki i w sumie na nic,też dostał to bokserowe 'coś' czyli bieganie z prędkością światła i robił dziwne rundki po łące,też odmarzły mi palce,też nie dałam rady poustawiać dokładnie parametrów i też mam zdjęcie biegnącego gremlina [to Twoje ostatnie] :diabloti::lol:

Czyż my nie jesteśmy podobne ? przy też mamy w typie tej samej rasy :evil_lol: :loveu:

O i też przy -14C mieliśmy słoneczko :loveu:

To przez to że mamy boksery haha :D Bo jak się do nich nie dostosujesz to nie wytrzymasz więc ja już jestem taka zbokserzona :D

PS Powinnam się uczyć w ogóle :shake: Skupić się nie mogę..

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):

Chusteczka :diabloti:

Jak uwielbiam, kiedy psy dostają szajby :loveu: