Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)
Fajna sprawa ta kula smakula, tyle że najbardziej denerwuje mnie to, że Lucky zawsze wpycha ją w jakiś kąt, i nie może potem wyciągnąć, i pani musi mu pomóc :mad:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Hej :)
Fajna sprawa ta kula smakula, tyle że najbardziej denerwuje mnie to, że Lucky zawsze wpycha ją w jakiś kąt, i nie może potem wyciągnąć, i pani musi mu pomóc :mad:[/QUOTE]
Oj, to my mamy tak samo, tylko wtedy Sara sobie płacze i czeka na pomoc :diabloti: Ale ostatnio nauczyła się wyciągać sobie łapką choć ciamajdzie nie zawsze wychodzi ..

Posted

Yana też ma taką kulę na smakołyki, niestety nie mogę dawać jej w domu, bo demolka gwarantowana :mad:tak się nakręca, że jak jej się gdzieś to zaklinuje, to szału dostaje i nie czeka aż jej to wyciągnę tylko sama próbuje na różne szalone sposoby :evil_lol:
tak więc Yana bawi się kulą tylko w ogrodzie :razz:

Posted

Yana - nasza jak się zdenerwuje to też potrafi tą piłkę z jednego końca domu w drugi posłać, ale czasami bierze ją na płacz jak się piłka zaklinuje i stoi i czeka na pomoc :diabloti:

~~ aniołeczek mój :loveu:

Niestety zdjęcia z lampą, bo zdjęcia przy fatalnym świetle.. a modelka występuje w nowym kocyku, który dostała wczoraj (nie ten w łapki, bo to legowisko) tylko ten na niej :)

Posted

Izuuus napisał(a):

Bo mój :diabloti:
Agata_Roki napisał(a):
http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Sara3.jpg
jaki aniołek :loveu:

I kurcze,biały kocyk - powodzenia :evil_lol: u mnie Roki w jeden dzień by załatwił - jak nie błotem to z białego byłby rudy od sierści :cool3:

Sara to czysta panienka ot co ! :) Na razie kocyk jeszcze biały, a Sara go niezmiernie polubiła :)

Posted

Nikt nas tu nie kocha a pffy.. :diabloti:
Przyszłam tylko napisać, że u nas już chwilę temu spadł śnieg, obecnie mamy -10* i zaspy po kolana, Sara jest zachwycona, choć szybko marznie biedulka. Fot nie będzie i tak ich nikt nie ogląda :)

Posted

Ja Was kocham! :loveu: [SIZE="1"]Nawet za te ostatnie humorki.:mad:
U nas Też dużo śniegu, a tak poza tym to ja oglądam zdjęcia tylko strasznie mało ich dajesz [SIZE="1"](nie żebym ja dawała więcej) ale zrób taką dużą sesjyjke, daj nam i odrazu wszyscy będą komentować. Sarcia jest taka śliczniutka:loveu:

Posted

[quote name='Izuuus']Ja Was kocham! :loveu: [SIZE="1"]Nawet za te ostatnie humorki.:mad:
U nas Też dużo śniegu, a tak poza tym to ja oglądam zdjęcia tylko strasznie mało ich dajesz [SIZE="1"](nie żebym ja dawała więcej) ale zrób taką dużą sesjyjke, daj nam i odrazu wszyscy będą komentować. Sarcia jest taka śliczniutka:loveu:
Nie ma fot- źle, są foty- to za mało :diabloti: Nie dogodzi ...
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha "fot nie bedzie i tak ich nikt nie oglada " rozwalilas mnie tym :lol::lol::D:D:D:D
ja ogladam ale nie komentuje :p :D
Cieszę się, że kogoś moją wypowiedzią rozbawiłam :diabloti:
[quote name='Feigned']ja też ciągle zaglądam! :)
tylko nie zawsze chce mi się pisać :evil_lol:
Leniuchy ! Jak chcą foty to zaraz Wam sił przybywa :D

Posted

Bo widzisz to jest tak, że nie ma fot, nie ma, nie ma i wciąz to samo i nie ma to jest źle, bardzo! Ponieważ my musimy widzeć Sarcię na bieżącą, panienka wciąż się zmienia (np. ubędzie jej włosa, lub przybędzie siwy, a to już zmiana)my nie możemy tego przegapić!:crazyeye: A jak nam dajesz foty, to w niewielkich ilościach takich, że nikogo to nie zadowala mimo, że jakościowo są świetne. Także proszę w imieniu wszystkich dogomaniaków odwiedzających tę galerię o większą ilość zdjęć. Czekamy sobie niecierpliwie na śnieżną sesyjkę! :diabloti:

Amen.

Posted

Moniek193 napisał(a):
Nie ma fot- źle, są foty- to za mało :diabloti: Nie dogodzi ...

Cieszę się, że kogoś moją wypowiedzią rozbawiłam :diabloti:

Leniuchy ! Jak chcą foty to zaraz Wam sił przybywa :D

Ja też piszę tylko wtedy, kiedy mam coś mądrego do napisania (to jest akurat wyjątek), ale już mam dość wchodzenia na tą galerię i czytania tych głupot (:D) zamiast oglądania zdjęć!

Posted

[quote name='Izuuus']Bo widzisz to jest tak, że nie ma fot, nie ma, nie ma i wciąz to samo i nie ma to jest źle, bardzo! Ponieważ my musimy widzeć Sarcię na bieżącą, panienka wciąż się zmienia (np. ubędzie jej włosa, lub przybędzie siwy, a to już zmiana)my nie możemy tego przegapić!:crazyeye: A jak nam dajesz foty, to w niewielkich ilościach takich, że nikogo to nie zadowala mimo, że jakościowo są świetne. Także proszę w imieniu wszystkich dogomaniaków odwiedzających tę galerię o większą ilość zdjęć. Czekamy sobie niecierpliwie na śnieżną sesyjkę! :diabloti:

Amen.
dziękuję za to jakże obszerne wyjaśnienie :diabloti:
[quote name='psiulka']Ja też piszę tylko wtedy, kiedy mam coś mądrego do napisania (to jest akurat wyjątek), ale już mam dość wchodzenia na tą galerię i czytania tych głupot (:D) zamiast oglądania zdjęć!
sama jesteś gÓpota !:diabloti:
Teraz już się nie dziwie czemu nigdy nic nie piszesz :D
[quote name='Karolina&Lucky']Ty nie marudź, tylko dawaj te zdjęcia!!!

Bo jak nie... to... tto... ttto... będzie hihi
Obecnie nie mam fot, no chyba, że jeszcze kilka zaległych z tej śpiącej sesji, ale to nie chcecie nie :diabloti:

Posted

No to zostały takie 3:

i takie cuś..jakieś takie niebieskie wyszło, brzydkie :shake:

Z tej sesji to tyle :) Teraz pracuję nad bardziej zimowo- świąteczną, ale powoli mi to idzie, Sara odmawia współpracy więc focę co innego :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Z tej sesji to tyle :) Teraz pracuję nad bardziej zimowo- świąteczną, ale powoli mi to idzie, Sara odmawia współpracy więc focę co innego :diabloti:

Sarciaa :loveu::loveu:

I przekaż jej,że to chyba dziedziczne jest - Roki ma serdecznie w nosie ser żółty,wtedy kiedy chce mu zrobić zdjęcie a też myślałam nad czymś świątecznym :cool3: