Cavy Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja przyszłam złożyć życzenia, wszystkiego najlepszego! :loveu: Quote
Moniek193 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ah.. dziękuję bardzo za pamięć :oops: :buzi: Quote
.Agata. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Urodziny,imieniny ? :diabloti: Najlepszego,coby to nie było ! :loveu: Przystojnego mężczyzny,pieniędzy na obróżki i zabawki dla Sarki,pociechy z czterołapka,jakiegoś fajnego klatkowicza do powiększenia domowego zoo,uśmiechu,szósztek i piątek w szkolee.. :evil_lol: i co tam jeszcze chcesz :loveu: Quote
Karolina. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Hepi berzdej tu ju Hepi berzdej tu ju :Rose: Monikę zamiast bociana to mikołaj przyniósł :grins: [SIZE="1"]Ino trochę spóźniony :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 A tam spóźniony tylko 1 dzień :diabloti: Moi rodzice też zawsze żartują, że mnie Mikołaj przyniósł xD Dzięki za berzdejowe życzonka :multi: Quote
Izuuus Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [CENTER]Wszytskieog najlepszego! Happy birhday! Alles Gute! Tanti Auguri! Minden jót! :B-fly: [/CENTER] Quote
Cieplutkaa. Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Żoneczko .. Ja to Ci w domku prezencika dam .. ]:-> Nie no zartuję nie bój się nic ! ; PP Ale sto lat raz jeszcze pozyczyc chyba mogęę ? ;** Izuuus napisał(a):Bo nie ma! :D ; OO Zabic, pogrzebac, odgrzebac, jezyk odciac, paluszki polamac, jeszcze raz zabic, utopic dla pewnosci i spalic .. ! No i tak osiem razy raz po raz i o polnocy ze dwa razy .. no i nad ranem jeszcze raz !!! Któż to mi takie rzeczy wygaduje ?!?!?! ; O Oburzylas mnie swa wypowiedzia ! Świety Mikołaj istnieje a w dodatku stworzyla go Coca-Cola (jak to ostatnio na angielskim tlumaczylam) .. ;P Pzdr. Quote
Moniek193 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Izuuus napisał(a):Wszytskieog najlepszego! Happy birhday! Alles Gute! Tanti Auguri! Minden jót! :B-fly: A po hiszpańsku, gdzie po hiszpańsku ?:placz: Dziękuję bardzo choć z tego wszytskiego rozumiem tylko 2 :diabloti::loveu: Cieplutkaa. napisał(a):Żoneczko .. Ja to Ci w domku prezencika dam .. ]:-> Nie no zartuję nie bój się nic ! ; PP Ale sto lat raz jeszcze pozyczyc chyba mogęę ? ;** Możesz życzyć, możesz :lol: A ja se na ten prezent poczekam :diabloti: Quote
Feigned Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wszystkiego najlepszego! :loveu: :cool3: Quote
Izuuus Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Moniek193 napisał(a):A po hiszpańsku, gdzie po hiszpańsku ?:placz: Feliz cumpleaños (?) Te quiero :Rose: :loveu: Quote
Moniek193 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Feigned']Wszystkiego najlepszego! :loveu: :cool3:[/QUOTE] Dziękować :) [quote name='Izuuus']Feliz cumpleaños (?) Te quiero :Rose: :loveu:[/QUOTE] Tak brawo, brawo właśnie tak :multi: Quote
Izuuus Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Jakieś głosy mnie wołają tu, że fotki są, a nie ma :siara: Ide spać. Quote
Moniek193 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Musiało Ci się przesłyszeć, albo pomyliłaś galerię :diabloti: Quote
Izuuus Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Moniek193']Musiało Ci się przesłyszeć, albo pomyliłaś galerię :diabloti:[/QUOTE] Napewno nie, to ta galeria, ja się w takich sprawach raczej nie mylę. :bigcool: Quote
Moniek193 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Wczoraj przyszła 'Kula smakula' :) Sara jest wniebowzięta tym tajemniczym czymś co ma w sobie smakołyki, które się pojawiają jak się to coś popycha noskiem i łapkami :D Kolory kul wysyłano losowo, nam szczęśliwie trafił się niebieski. -- Mam tylko takie foty: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0750.jpg kula -Sarula :D:D :loveu: pokaz nam fotke kuli :p Quote
Moniek193 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0750.jpg kula -Sarula :D:D :loveu: pokaz nam fotke kuli :p Na weekendzie postaram się zrobić i wstawię :multi: Quote
.Agata. Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0750.jpg cudowne ma oczka :loveu: już chyba nie raz mówiłam.. :evil_lol: O to Sarka bynajmniej jest na tyle inteligentna że wie poco jest kula-smakula - Roniej nie wiedział :diabloti: i królik pojął :cool3:chociaż Zośka ma więcej radości z wypadających marchewek niż Roki,który zanim zjadłby coś ze środka musiałby się ruszyć i dotknąć to nosem :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Agata_Roki'] O to Sarka bynajmniej jest na tyle inteligentna że wie poco jest kula-smakula - Roniej nie wiedział :diabloti: i królik pojął :cool3:chociaż Zośka ma więcej radości z wypadających marchewek niż Roki,który zanim zjadłby coś ze środka musiałby się ruszyć i dotknąć to nosem :evil_lol:[/QUOTE] Sama nie spodziewałam się po Sarze takiej inteligencji :diabloti: Ale zdolne dziecko załapało już w pierwszych minutach zabawy o co z tym chodzi, a teraz spryciula lata za kulą po całym domu, popychając łapami i rozpędzając ją do prędkości 100km\h, tylko patrzeć aż kula o coś uderzy i się rozleci :D Quote
Recommended Posts