Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psiulka']Jeeeeeeejku, jak mogłaś to zrobić??????? :placz:

http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SYyAeDokJ5I/AAAAAAAAB2E/NXvcXhsRAyc/s640/P1070422.JPG - Też tam chce! :placz: U nas taka ciapa, a Ty tu takie zdjęcia pokazujesz boskie..... :placz:

Pocieszam się tylko tym że dodałaś zdjęcia ślicznej Sarki :buzi: Ładnie jej w nowej obróżce. :loveu:
No ja niesety tez juz wrocilam i patzre na te ciape:placz: No ale tydzien temu to jeszcze sie na plazy wygrzewalam:eviltong:

A dzis bylam na wystawie psow rasowych u nas w Rzeszowie no i oczywiscie musialam looknac na boksery:loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jaaaa alee super:cool1:
Z hiszpanami i tak byly by ladniejsze :p zartuje :eviltong:
No a Sarcia:loveu: ahh jaka cudaśna,:buzi:
Miziadełko dla brzuchola :calus:

Posted

[quote name='Kaya93']O jaaaa alee super:cool1:
Z hiszpanami i tak byly by ladniejsze :p zartuje :eviltong:
No a Sarcia:loveu: ahh jaka cudaśna,:buzi:
Miziadełko dla brzuchola :calus:[/quote]
Mizanko przekaze:loveu: Wlasnie wrocilysmy ze spacerku na ktorym nawet laskawie koopki nie zrobila a ja zmarzlam i tyle:evil_lol:
No nie wiem czy bylyby ladniejsze przekonamy sie za rok:eviltong:

Posted

[quote name='groszek83']Ja też czekałam na zdjęcie jakiegoś gorącego hiszpana i co?? klops:eviltong: Pięknie tam ale i tak nie lubie gorąca:evil_lol:
http://lh4.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SYyGQDdrWaI/AAAAAAAAB4I/-Yr7pkaAVLI/s640/P1070500.JPG
Sarcia pewnie tęskniła
No klops klops:evil_lol: No dziewczyna sie tak ucieszyla jak wrocilam ze myslalam ze dom rozsadzi:loveu:
Aga K
Witamy witamy:multi:i dziekujemy pięknie:loveu:

Posted

[quote name='aneczka23']Wróciłaś :cool3::cool3: nie będę oryginalna, - bardzo mi się te wakacje podobają, dawno nie byłam na takim opalańsku... mmm, zazdroszczę. Całusy dla Sarci[/quote]
No nareszcie do nas zajrzalas:loveu:No fajnie bylo ale sie skonczylo:placz: Teraz jestem u psiapsioly wiec caluski przekaze jutro:diabloti:

Posted

[quote name='niki_ill']Dziendoberek :)
A dziendoberek, dziendoberek:loveu:Milo ze zagladasz do nas bo ja wlasnie wrocilam z Twojej galeryjki:multi:

Groszek to miala byc groźba??:roll:

Posted

Aga K napisał(a):
a jakies fotkiby sie przydaly :cool3:

oj tak:oops:A ze rodzinka wyjezdza i zabiera aparat to musze je wstawic (i zrobic) jeszcze dzis:roll: Wiec wyglada na to ze chyba beda;)