Moniek193 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Pestka napisał(a):Ale fajne te ciasteczka :cool3: Się wie :diabloti: Izuuus napisał(a):Nawet się nie podzieliłaś:sad: Nie miałam jak xD Quote
groszek83 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Moniek193 napisał(a): Aż szkoda było zjadać, ale gwiazdka wyglądała tak apetycznie, że nie mogłam się oprzeć :diabloti: Utyjesz:evil_lol: Witanko:multi: Quote
Moniek193 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 groszek83 napisał(a):Utyjesz:evil_lol: Witanko:multi: Pffy.. zazdrościsz i tyle :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Moniek193']Witamy :) Edit: Oto co dziś dostałam od koleżanki :loveu: Upieczone własnoręcznie przez nią: Aż szkoda było zjadać, ale gwiazdka wyglądała tak apetycznie, że nie mogłam się oprzeć :diabloti: ty masz kolezanki :mdleje: :D:D:D zobaczymy jak dlugo pozyjesz :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ty masz kolezanki :mdleje: :D:D:D zobaczymy jak dlugo pozyjesz :evil_lol: Kolejna zazdrosna :diabloti: Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja nie zazdroszcze tylko martwie sie o twoje zdrowie i dobre samopoczucie:loveu: Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 groszek83 napisał(a):Ja nie zazdroszcze tylko martwie sie o twoje zdrowie i dobre samopoczucie:loveu: I do tego jeszcze kłamie, no coś takiego :diabloti: Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja??:crazyeye:Kłamać??:crazyeye: Ja w ogóle nie wiem co to słowo oznacza:lilangel: Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 groszek83 napisał(a):Ja??:crazyeye:Kłamać??:crazyeye: Ja w ogóle nie wiem co to słowo oznacza:lilangel: Hahaha :D Pomyliłaś :angel:z :baddevil:! Quote
groszek83 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nic nie pomyliłam:eviltong: Kiedy doczekamy sie większej ilości wypocin:razz: Odkąd masz nowy aparat to coraz mniej zdjęć dostajemy:mad: Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Powiedzmy, że teraz stawiam na jakość nie ilość :diabloti: A na polu taka pogoda, że nawet nie mam co z aparatem wychodzić bo foty rozmazane, a domowe fotki Sarki są nudne xD Quote
.Agata. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jaki prezent,jaki ? :cool3: Ja[tzn.Święty Mikołaj..:diabloti:] nie kupiłam nic Rokiemu i nie wiem nawet co kupić..:shake: Ale rano biedny szukał pod legowiskiem czy nic mu nikt nie dał ale na szczęście znalazł starą piłkę to i tak był zadowolony,bo mógłby się zamknąć w sobie przez to :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 deer_1987 napisał(a):No wlasnie Sare bym obejrzala! Yyy... nie ma :evil_lol: Agata_Roki napisał(a):Jaki prezent,jaki ? :cool3: Ja[tzn.Święty Mikołaj..:diabloti:] nie kupiłam nic Rokiemu i nie wiem nawet co kupić..:shake: Ale rano biedny szukał pod legowiskiem czy nic mu nikt nie dał ale na szczęście znalazł starą piłkę to i tak był zadowolony,bo mógłby się zamknąć w sobie przez to :evil_lol: Jak mogłaś mu to zrobić :crazyeye: Biedny :shake: Kup mu coś szybko i przeproś :diabloti: Quote
.Agata. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Moniek193 napisał(a): Jak mogłaś mu to zrobić :crazyeye: Biedny :shake: Kup mu coś szybko i przeproś :diabloti: Pomiętosiłam się z nim przed chwilą na łóżku,muszę umyć znowu włosy przez niego bo mi wymemlał - chyba nie jest już smutny :evil_lol: Ale coś kupię,przynajmniej dla własnej satysfakcji,by kolekcję nieużywanych i znudzonych piłek powiększyć :diabloti: Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Przez Ciebie Rokuś może pomyśleć, że św. Mikołaja nie ma ! Quote
Izuuus Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Moniek193 napisał(a):Przez Ciebie Rokuś może pomyśleć, że św. Mikołaja nie ma ! Bo nie ma! :D Quote
.Agata. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='"Izuuus"']Bo nie ma! Cicho ! Bo usłyszy ! :angryy::mad: On jest jeszcze malutki,nie może znać prawdy bo złamię mu serduszko :evil_lol: Dla niego jest Gwiazdka i jest Mikołaj i niech sobie dalej wierzy bo będzie się buntował na treningach jeszcze :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Izuuus napisał(a):Bo nie ma! :D :mad: Agata_Roki napisał(a):Cicho ! Bo usłyszy ! :angryy::mad: On jest jeszcze malutki,nie może znać prawdy bo złamię mu serduszko :evil_lol: Dla niego jest Gwiazdka i jest Mikołaj i niech sobie dalej wierzy bo będzie się buntował na treningach jeszcze :evil_lol: Właśnie :loveu: Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/kokardka1n.jpg kto Ci sie oświadczył xD? Quote
Moniek193 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Anula&Bono Św. Mikołaj :multi: Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Moniek193']Anula&Bono Św. Mikołaj :multi: ułaaaaaaaaa no to gratulacje!!:D To już wiem czemu w tym roku byl do mie taki hojny a nie zasadził mi kopa w dupa:diabloti: Quote
Moniek193 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Haha, mam na niego dobry wpływ :D Quote
Recommended Posts