Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']Witamy :)

Edit: Oto co dziś dostałam od koleżanki :loveu: Upieczone własnoręcznie przez nią:

Aż szkoda było zjadać, ale gwiazdka wyglądała tak apetycznie, że nie mogłam się oprzeć :diabloti:

ty masz kolezanki :mdleje: :D:D:D
zobaczymy jak dlugo pozyjesz :evil_lol:

Posted

Powiedzmy, że teraz stawiam na jakość nie ilość :diabloti: A na polu taka pogoda, że nawet nie mam co z aparatem wychodzić bo foty rozmazane, a domowe fotki Sarki są nudne xD

Posted

Jaki prezent,jaki ? :cool3: Ja[tzn.Święty Mikołaj..:diabloti:] nie kupiłam nic Rokiemu i nie wiem nawet co kupić..:shake: Ale rano biedny szukał pod legowiskiem czy nic mu nikt nie dał ale na szczęście znalazł starą piłkę to i tak był zadowolony,bo mógłby się zamknąć w sobie przez to :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie Sare bym obejrzala!

Yyy... nie ma :evil_lol:
Agata_Roki napisał(a):
Jaki prezent,jaki ? :cool3: Ja[tzn.Święty Mikołaj..:diabloti:] nie kupiłam nic Rokiemu i nie wiem nawet co kupić..:shake: Ale rano biedny szukał pod legowiskiem czy nic mu nikt nie dał ale na szczęście znalazł starą piłkę to i tak był zadowolony,bo mógłby się zamknąć w sobie przez to :evil_lol:

Jak mogłaś mu to zrobić :crazyeye: Biedny :shake: Kup mu coś szybko i przeproś :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Jak mogłaś mu to zrobić :crazyeye: Biedny :shake: Kup mu coś szybko i przeproś :diabloti:

Pomiętosiłam się z nim przed chwilą na łóżku,muszę umyć znowu włosy przez niego bo mi wymemlał - chyba nie jest już smutny :evil_lol: Ale coś kupię,przynajmniej dla własnej satysfakcji,by kolekcję nieużywanych i znudzonych piłek powiększyć :diabloti:

Posted

[quote name='"Izuuus"']Bo nie ma!

Cicho ! Bo usłyszy ! :angryy::mad:

On jest jeszcze malutki,nie może znać prawdy bo złamię mu serduszko :evil_lol:
Dla niego jest Gwiazdka i jest Mikołaj i niech sobie dalej wierzy bo będzie się buntował na treningach jeszcze :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Bo nie ma! :D

:mad:
Agata_Roki napisał(a):
Cicho ! Bo usłyszy ! :angryy::mad:

On jest jeszcze malutki,nie może znać prawdy bo złamię mu serduszko :evil_lol:
Dla niego jest Gwiazdka i jest Mikołaj i niech sobie dalej wierzy bo będzie się buntował na treningach jeszcze :evil_lol:

Właśnie :loveu:

Posted

[quote name='Moniek193']Anula&Bono Św. Mikołaj :multi:

ułaaaaaaaaa no to gratulacje!!:D
To już wiem czemu w tym roku byl do mie taki hojny a nie zasadził mi kopa w dupa:diabloti: