.Agata. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0791.jpg aaa... :loveu::loveu: boska Sarcia.. :loveu: I znam ten widok,tylko że moje krzesła mają materiałowe obicie[?] i plamy są potem :evil_lol: Quote
Izuuus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ale cisza, nawet u Was:( Przez to nowe dogo nikomu się chyba nie chce łazić po wątkach.. Ale my witamy piękno Sarcię i jej piękną właścicielkę :loveu: Quote
Moniek193 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Agata_Roki']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0791.jpg aaa... :loveu::loveu: boska Sarcia.. :loveu: I znam ten widok,tylko że moje krzesła mają materiałowe obicie[?] i plamy są potem :evil_lol: Ahh.. te boksery :evil_lol: [quote name='Izuuus']Ale cisza, nawet u Was:( Przez to nowe dogo nikomu się chyba nie chce łazić po wątkach.. Ale my witamy piękno Sarcię i jej piękną właścicielkę :loveu: No cisza straszna, chyba czas pomyśleć o zawieszeniu galeryjki na jakiś czas.. Witamy :multi: Quote
Izuuus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Raczej to czas, żeby poodwiedzać innych i dać więcej fot, o. :diabloti: :loveu: Quote
Moniek193 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nie mam nowych fot i na razie nie będę focić, poza tym dałam 2 i co z tego ? A innych odwiedzam w miarę możliwości, to chyba jest jednak czas aby zawiesić galerię :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Moniek193 napisał(a):poza tym dałam 2 i co z tego? dałaś 2 i sie wszyscy cieszą bo są boskie :multi::loveu: Quote
Moniek193 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Haha wszyscy czyli Pundzia :evil_lol: Wiem, że są ble ale ostrzegałam :D Quote
Izuuus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Śliczne są :loveu: A u nas takie pozycje są na porządku dziennym. :D Quote
Moniek193 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Izuuus napisał(a):Śliczne są :loveu: A u nas takie pozycje są na porządku dziennym. :D Dziękować :buzi: Quote
Karolina. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Izuuus']Śliczne są :loveu: A u nas takie pozycje są na porządku dziennym. :D A u nas nie :placz: Mamy za wysokie krzesła :placz: :evil_lol: Hej Sarusie :loveu: Quote
Moniek193 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Zamówiłam dziś Sarce prezent na Mikołaja żeby się dziecko pokrzywdzone nie czuło póki jeszcze w św. Mikołaja wierzy :D Mam nadzieję, że się poczta wyrobi na poniedziałek :) Quote
Izuuus Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ale Mikołajki są w niedziele, w poniedziałek inne święto :multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Izuuus napisał(a):Ale Mikołajki są w niedziele, w poniedziałek inne święto :multi: w poniedzialek jest jakies swieto :O :mdleje: jakie ? idzie sie do szkoly ?? Quote
Moniek193 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale slodki spioch ;) Dzięki :) Izuuus napisał(a):Ale Mikołajki są w niedziele, w poniedziałek inne święto :multi: No ale poczta w niedzielę na 100% mi tego nie doniesie więc będziemy świętować w poniedziałek :razz: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):w poniedzialek jest jakies swieto :O :mdleje: jakie ? idzie sie do szkoly ?? Haha powaliłaś mnie tą wypowiedzią :mdleje: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Moniek193 napisał(a):Dzięki :) No ale poczta w niedzielę na 100% mi tego nie doniesie więc będziemy świętować w poniedziałek :razz: Haha powaliłaś mnie tą wypowiedzią :mdleje: haha no co... no bo Iza jakoś nie wyraźnie pisze :obrazic: Quote
Moniek193 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Masz rację, to pismo komputerowe jest niewyraźne :D Słodka jesteś trza Ci przyznać :D Quote
Lucky. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hej. My pierwszy raz . Słodka bokserka . Moja ciocia kiedyś miała bokserkę Herę, ale zdechła miała 8 lat. Kochana bambaryła. ;p Wpadniemy jeszcze . . . Quote
Moniek193 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Lucky.']Hej. My pierwszy raz . Słodka bokserka . Moja ciocia kiedyś miała bokserkę Herę, ale zdechła miała 8 lat. Kochana bambaryła. ;p Wpadniemy jeszcze . . . Witamy :) Edit: Oto co dziś dostałam od koleżanki :loveu: Upieczone własnoręcznie przez nią: Aż szkoda było zjadać, ale gwiazdka wyglądała tak apetycznie, że nie mogłam się oprzeć :diabloti: Quote
Recommended Posts