Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
A kotka ogłaszaliście na kocich forach? Pisałyście do Agnes_Czy (chyba jakoś tak był ten nick), która prowadzi tymczas dla kotów ?
Jak coś to napisz mi co i jak na gg to coś może pomogę :)

taaa jest na kocim forum :roll: :shake: nie pisalysmy
Moniek193 napisał(a):
Dokładnie :( Mam nadzieję, że żółw nie został specjalnie wyrzucony ..
W każdym razie na szczęście żółw hałasował liśćmi kiedy szłam więc mogłam go zauważyć, równie dobrze mogłam pójść 2 stroną ulicy i nie wiadomo co by się z biedakiem stało, ale na szczęście już wszystko dobrze, mały mieszka z 2 innymi żółwiami i ma życie jak w Madrycie :loveu:

nie został specjalnie wyrzucony ... zwiał z domu tym swoim bardzo szybkim tepem :roflt:

Posted

groszek83 napisał(a):
No dobra ale przydałyby sie jakieś nowe fotki:D:P
Co do żółwia sam raczej nie wybrał sie na zwiedzanie okolicy:(

Niestety nie mam nowych fot ale na weekendzie postaram się coś pstryknąć :)

Możliwe, że ktoś wypuszczał go na polu (tak jak ja często swojego kiedy go jeszcze miałam) i możliwe, że żółw gdzieś się schował pod liśćmi, odszedł kawałek i po prostu trudno było go znaleźć. Moja kuzynka swego czasu też dała żółwia na ogród do stawiku i niestety gdzieś jej zwiał i już go nie znalazła, dlatego mam nadzieję, że to nie z ludzkiego okrucieństwa żółw znalazł się tam gdzie go znalazłam.
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
taaa jest na kocim forum :roll: :shake: nie pisalysmy

nie został specjalnie wyrzucony ... zwiał z domu tym swoim bardzo szybkim tepem :roflt:

Już z Gosią gadałam na gg o kocie, więc jak coś to dałam jej namiary :)

Oj, żebyś wiedziała jak żółwie potrafią zapylać i do tego jak sprytnie się chowają np. w liściach, czego byłam świadkiem :)
Izuuus napisał(a):
Dzień dobry wieczór :hand:

Hej, hej :multi:
groszek83 napisał(a):
Zdziwiłabyś sie jak szybko żół wodny zapindala:P

Dokładnie :D

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Fajny gniot :cool3:

Bryy :multi:

Dziękujemy i witamy :)
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
idziesz dzisiaj do Nowego Świata??:???: ;)

No właśnie wróciłam :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja nawet nie znam tego co tam miał śpiewać, coś mi koleżanki mówiły, że to ten z 39 i pół ale ja tego nie oglądam =D

:mdleje: nie gadaj ze nie wiesz kto to afromental :mdleje: rozumiem ich nie lubic jak ja do nie dawna ale ich nie znac :O przeciez halo o nich jest wszedzie :D:D

Posted

Moniek,ja też nie lubię tego afrometalu [czy jakoś tak :diabloti:] :cool3: Więc witam w klubie :multi::razz:

I jakieś zdjęcia by się przydały,choćby domowe bo tyle tu już nagadane :mad::cool3: [Wiem,nie świecę przykładem :evil_lol:]

Posted

Agata_Roki Ostatnio nie mam czasu, ani ochoty (przyznaję) na focenie, ale mam kilka domowych fot, tyle że beznadziejnej jakości bo musiałam Ciamajdę jak najszybciej obfocić w tych śmiesznych pozycjach i nie miałam nawet jak pozmieniać ustawień =D

Prawdziwy śpioch zaśnie wszędzie i w każdej pozycji :)