groszek83 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No dobra ale przydałyby sie jakieś nowe fotki:D:P Co do żółwia sam raczej nie wybrał sie na zwiedzanie okolicy:( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Moniek193 napisał(a):A kotka ogłaszaliście na kocich forach? Pisałyście do Agnes_Czy (chyba jakoś tak był ten nick), która prowadzi tymczas dla kotów ? Jak coś to napisz mi co i jak na gg to coś może pomogę :) taaa jest na kocim forum :roll: :shake: nie pisalysmy Moniek193 napisał(a):Dokładnie :( Mam nadzieję, że żółw nie został specjalnie wyrzucony .. W każdym razie na szczęście żółw hałasował liśćmi kiedy szłam więc mogłam go zauważyć, równie dobrze mogłam pójść 2 stroną ulicy i nie wiadomo co by się z biedakiem stało, ale na szczęście już wszystko dobrze, mały mieszka z 2 innymi żółwiami i ma życie jak w Madrycie :loveu: nie został specjalnie wyrzucony ... zwiał z domu tym swoim bardzo szybkim tepem :roflt: Quote
groszek83 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a): nie został specjalnie wyrzucony ... zwiał z domu tym swoim bardzo szybkim tepem :roflt: Zdziwiłabyś sie jak szybko żół wodny zapindala:P Quote
Moniek193 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 groszek83 napisał(a):No dobra ale przydałyby sie jakieś nowe fotki:D:P Co do żółwia sam raczej nie wybrał sie na zwiedzanie okolicy:( Niestety nie mam nowych fot ale na weekendzie postaram się coś pstryknąć :) Możliwe, że ktoś wypuszczał go na polu (tak jak ja często swojego kiedy go jeszcze miałam) i możliwe, że żółw gdzieś się schował pod liśćmi, odszedł kawałek i po prostu trudno było go znaleźć. Moja kuzynka swego czasu też dała żółwia na ogród do stawiku i niestety gdzieś jej zwiał i już go nie znalazła, dlatego mam nadzieję, że to nie z ludzkiego okrucieństwa żółw znalazł się tam gdzie go znalazłam. HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):taaa jest na kocim forum :roll: :shake: nie pisalysmy nie został specjalnie wyrzucony ... zwiał z domu tym swoim bardzo szybkim tepem :roflt: Już z Gosią gadałam na gg o kocie, więc jak coś to dałam jej namiary :) Oj, żebyś wiedziała jak żółwie potrafią zapylać i do tego jak sprytnie się chowają np. w liściach, czego byłam świadkiem :) Izuuus napisał(a):Dzień dobry wieczór :hand: Hej, hej :multi: groszek83 napisał(a):Zdziwiłabyś sie jak szybko żół wodny zapindala:P Dokładnie :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 groszek83 napisał(a):Zdziwiłabyś sie jak szybko żół wodny zapindala:P taaa :D:D z pewnoscia bym go nie dogonila :lol::lol::lol: Quote
Moniek193 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dogonić byś dogoniła, ale jeśli spuściłabyś go z oczu na minutkę, dwie to miałabyś kawał terenu do przeszukania :) Jakiś taki gniot z czasów słonecznej pogody ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 idziesz dzisiaj do Nowego Świata??:???: ;) Quote
Moniek193 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Agata_Roki napisał(a):Fajny gniot :cool3: Bryy :multi: Dziękujemy i witamy :) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):idziesz dzisiaj do Nowego Świata??:???: ;) No właśnie wróciłam :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Dziękujemy i witamy :) No właśnie wróciłam :diabloti: to co tak krótko :???: :eviltong: Quote
Moniek193 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Bo tam jest całe G.. :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Moniek193 napisał(a):Bo tam jest całe G.. :diabloti: ale nie zostalas nawet do koncertu :eviltong: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Ja nawet nie znam tego co tam miał śpiewać, coś mi koleżanki mówiły, że to ten z 39 i pół ale ja tego nie oglądam =D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja nawet nie znam tego co tam miał śpiewać, coś mi koleżanki mówiły, że to ten z 39 i pół ale ja tego nie oglądam =D :mdleje: nie gadaj ze nie wiesz kto to afromental :mdleje: rozumiem ich nie lubic jak ja do nie dawna ale ich nie znac :O przeciez halo o nich jest wszedzie :D:D Quote
Moniek193 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 A ja nie znam xD i nie zamierzam poznawać xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Moniek193 napisał(a):A ja nie znam xD i nie zamierzam poznawać xD tez mam takie nastawienie co do nie ktorych rzeczy :D:D:D Quote
gosiulaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Moniek193 napisał(a):i dobrze :D Ja uważam że źle... ale to już takie moje osobiste rozmyślania:eviltong: Quote
Moniek193 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 gosiulaa napisał(a):Ja uważam że źle... ale to już takie moje osobiste rozmyślania:eviltong: to się nie zgadzamy :D Foxowa napisał(a):Hej siostra :loveu: Hej :buzi: Quote
gosiulaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Moniek193 napisał(a):to się nie zgadzamy :D Ja jestem założenia, że póki czegoś nie zobaczę to pochopnie nie mogę tego oceniać... Quote
Moniek193 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 ale ja "to" widziałam :D i dlatego nie mam zamiaru już lepiej poznawać xD Quote
.Agata. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Moniek,ja też nie lubię tego afrometalu [czy jakoś tak :diabloti:] :cool3: Więc witam w klubie :multi::razz: I jakieś zdjęcia by się przydały,choćby domowe bo tyle tu już nagadane :mad::cool3: [Wiem,nie świecę przykładem :evil_lol:] Quote
Moniek193 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Agata_Roki Ostatnio nie mam czasu, ani ochoty (przyznaję) na focenie, ale mam kilka domowych fot, tyle że beznadziejnej jakości bo musiałam Ciamajdę jak najszybciej obfocić w tych śmiesznych pozycjach i nie miałam nawet jak pozmieniać ustawień =D Prawdziwy śpioch zaśnie wszędzie i w każdej pozycji :) Quote
Recommended Posts