Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata_Roki napisał(a):
no na plaży :cool3::diabloti:

Niee.. ja tej fotki na plaży nie pstryknęłam :razz:
Izuuus napisał(a):
fotkę zrobiłaś w Hiszpanii?

Niet, choć faktycznie ma to coś wspólnego z Hiszpanią :diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
hmmm na tych wakacjach w hiszpani nie bylas a wczesniej lustra nie mialas wiec albo na lekcji hiszpanskiego :D:D
albo wzielas z neta fote ktos zrobil w Hiszpani :p

wiem lub to jest ślina sary po zabawie z Basterem :p

No dobra chyba nikt nie zgadnie :diabloti: Zrobiłam zdjęcie plakatowi chyba z La Palmy :evil_lol: No ale trzeba przyznać, że wygląda jakbym to robiła na plaży czy cuś :evil_lol:

Ale brawo Pundzia, ostatnia odpowiedź mnie powaliła :roflt:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No dobra chyba nikt nie zgadnie :diabloti: Zrobiłam zdjęcie plakatowi chyba z La Palmy :evil_lol: No ale trzeba przyznać, że wygląda jakbym to robiła na plaży czy cuś :evil_lol:

Ale brawo Pundzia, ostatnia odpowiedź mnie powaliła :roflt:

wiedzialam ze to plakat tylko nie mowilam haha !! :evil_lol::evil_lol:

chociaz przyznam szczerze ze z tym wariantem z Sary ślina sie poważnie zastanawiałam :evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

Izuuus napisał(a):
Mi już działają subskurpcje, ale wcześniej też błąd.
Denerwuje mnie to nowe dogo. Nie mogę się przyzwyczaić..

A zdjęcia? Śliczne :bigcool:

Mi też już wszystko działa jak należy, choć na początku drażniło mnie rozmieszczenie niektórych "skrótów". Ogólnie rzecz biorąc dogo wygląda teraz dużo ładniej, to chyba kwestia przyzwyczajenia :lol: Jest mi jeszcze trochę łyso i obco, ale damy radę :diabloti:

Dziękuję :loveu:

Posted

gosiulaa napisał(a):
A to pewnie dlatego że tu jest tak biało i ponuro :p

Możliwe :hmmmm: A teraz mi powiedzcie co mam zrobić jak znalazłam żółwia a nie mogę go zatrzymać ? xD

Posted

Moniek193 napisał(a):
Możliwe :hmmmm: A teraz mi powiedzcie co mam zrobić jak znalazłam żółwia a nie mogę go zatrzymać ? xD

znalazłaś żółwia ;o;o;o powiedz coś więcej... gdzie? co? jak? kiedy?

Posted

Ponieważ ja zawsze mam takie szczęście, że trafiam na bezdomne zwierzaki dziś wracając ze schroniska znalazłam przy chodniku idącego w liściach zółwia wodnego, obecnie jest na "DT" u kolegi który sam na 2 żółwie ale do wtorku muszę go od niego odebrać. Żółw jest śliczny, średniej wielkości i nie wiem zupełnie co z nim zrobić =(

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ponieważ ja zawsze mam takie szczęście, że trafiam na bezdomne zwierzaki dziś wracając ze schroniska znalazłam przy chodniku idącego w liściach zółwia wodnego, obecnie jest na "DT" u kolegi który sam na 2 żółwie ale do wtorku muszę go od niego odebrać. Żółw jest śliczny, średniej wielkości i nie wiem zupełnie co z nim zrobić =(

Ja ogólnie lubię żółwie i róznego rodzaju stworzenia... ale nie mam warunków do trzymania tego maleństwa. Akwarium miałam lecz zostało zbite... no nie wiem. Popytam ludzi i zobaczymy co to będzie :)

Posted

gosiulaa napisał(a):
Ja ogólnie lubię żółwie i róznego rodzaju stworzenia... ale nie mam warunków do trzymania tego maleństwa. Akwarium miałam lecz zostało zbite... no nie wiem. Popytam ludzi i zobaczymy co to będzie :)

Ok, będę wdzięczna jakbyś popytała :) Ja sama od jutra zaczynam ostre poszukiwania :)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ok, będę wdzięczna jakbyś popytała :) Ja sama od jutra zaczynam ostre poszukiwania :)

Myślę że z żółwiem powinno być łatwiej niż z psem np.... na pewno ktoś się znajdzie :) popytam kogo się da...

Posted

A kotka ogłaszaliście na kocich forach? Pisałyście do Agnes_Czy (chyba jakoś tak był ten nick), która prowadzi tymczas dla kotów ?
Jak coś to napisz mi co i jak na gg to coś może pomogę :)

Posted

groszek83 napisał(a):
Żółwia wodnego znalazłaś na ulicy??:(
Beznadziejni ci ludzie coraz bardziej:(

Dokładnie :( Mam nadzieję, że żółw nie został specjalnie wyrzucony ..
W każdym razie na szczęście żółw hałasował liśćmi kiedy szłam więc mogłam go zauważyć, równie dobrze mogłam pójść 2 stroną ulicy i nie wiadomo co by się z biedakiem stało, ale na szczęście już wszystko dobrze, mały mieszka z 2 innymi żółwiami i ma życie jak w Madrycie :loveu:

Posted

Yana napisał(a):
Moniek piękne te Twoje zdjęcia :-) szkoda, że za oknem nie mam takich ładnych widoków...

Te zdjęcia niestety nie zrobione w moim ogródku :) A tak poza tym to dziś u nas okropna pogoda =(