Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniek193']Żeby zaglądać do mojej galerii i jeszcze takie rzeczy pisać :diabloti:!

Za karę fot NIE będzie :cool1:[/QUOTE]

buahaha ale co ja napisalam "dobrze " no co to nic nie oznacza :evil_lol::evil_lol:

ohhh nie jak ja to prze zyje :cool1: w kazdej chwili jakby co przejde sie do ciebie zadzwonie twoi bracia powiedza ze cie nie ma ale Sarcia zawsze na dwór wyjdzie i jej zrobie kilka fot dla stesknionych a przy okazji ja sobie ją wymiziam :p ha !:diabloti::diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']Dla nich! A dla mię? :mad:[/QUOTE]
Dla nikogo, a przynajmniej na dogo, żeby te mendy nie widziały :diabloti:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha ale co ja napisalam "dobrze " no co to nic nie oznacza :evil_lol::evil_lol:

ohhh nie jak ja to prze zyje :cool1: w kazdej chwili jakby co przejde sie do ciebie zadzwonie twoi bracia powiedza ze cie nie ma ale Sarcia zawsze na dwór wyjdzie i jej zrobie kilka fot dla stesknionych a przy okazji ja sobie ją wymiziam :p ha !:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Pffy.. tłumacz się tłumacz ..

Osobiście uprzedzę moich braci aby nie otwierali wieśniakom ot co!:diabloti::evil_lol:
I Sary nie obfocisz xD

Posted

[quote name='Moniek193']Dla nikogo, a przynajmniej na dogo, żeby te mendy nie widziały :diabloti:

Pffy.. tłumacz się tłumacz ..

Osobiście uprzedzę moich braci aby nie otwierali wieśniakom ot co!:diabloti::evil_lol:
I Sary nie obfocisz xD[/QUOTE]

pff ciekawe skad on bedzie wiedzial ze to my np moze przyjsc paulina z ilona zrobic ci niespodzianke :p i ich tez twoi bracia nie wpuszcza :D:D:D albo inni tez moga przyjsc :p

co to masz za syry w avatarku :diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']pff ciekawe skad on bedzie wiedzial ze to my np moze przyjsc paulina z ilona zrobic ci niespodzianke :p i ich tez twoi bracia nie wpuszcza :D:D:D albo inni tez moga przyjsc :p

co to masz za syry w avatarku :diabloti:[/QUOTE]
No już widzę jak wszystkie jedziecie zrobić mi niespodziankę, tylko po to żeby obfocić Sarę :D Ale Ty masz wyobraźnię haha xD Do nauki !:diabloti:

MJ ;)

Posted

[quote name='Moniek193']No już widzę jak wszystkie jedziecie zrobić mi niespodziankę, tylko po to żeby obfocić Sarę :D Ale Ty masz wyobraźnię haha xD Do nauki !:diabloti:

MJ ;)[/QUOTE]

żebyś sie nie zdziwiła z czasem :diabloti:hoho lece :razz:

Monika-Jesienna? :D:D

Posted

[quote name='Cavy']Ale wypasiony avatar, nie pogada. :eviltong:

:evil_lol:[/QUOTE]
Michael Jackson jakby się ktoś nie domyślij po skrócie MJ.
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']żebyś sie nie zdziwiła z czasem :diabloti:hoho lece :razz:

Monika-Jesienna? :D:D[/QUOTE]
Mam się bać ?:diabloti:

Michael Jackson powtarzam :cool1:

Posted

[quote name='Moniek193']Michael Jackson jakby się ktoś nie domyślij po skrócie MJ.

Mam się bać ?:diabloti:

Michael Jackson powtarzam :cool1:[/QUOTE]

nie musisz :diabloti:

jakoś dziwnie każdy polubił jacksona dopiero po jego śmierci :cool1:

a taaa serio ?:roflt::eviltong:

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']Aaaaa ja taaak . :diabloti:
Jaka ja błyskotliwa jestem . :loveu::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie już wcześniej widziałaś gdzieś to zdjęcie i skojarzyłaś od razu :eviltong:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Cavy']Pewnie już wcześniej widziałaś gdzieś to zdjęcie i skojarzyłaś od razu :eviltong: [/QUOTE]

A nii . Od razu jak na fbl Stasi je zobaczylam w miniaturce wiedzialam, ze to MJ .. Wiec prosze nie podwazac mej blyskotliwosci .. :loveu::evil_lol::diabloti:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie musisz :diabloti:

jakoś dziwnie każdy polubił jacksona dopiero po jego śmierci :cool1:

a taaa serio ?:roflt::eviltong:

Ja nic nie muszę :razz:

Lepiej późno niż wcale :cool1:
Cavy napisał(a):
W życiu bym sie nie zorientowała, że to MJ! :mdleje:

Hehe, jakbyś się naoglądała zdjęć i teledysków od razu byś zgadła :loveu:
Cieplutkaa. napisał(a):
Aaaaa ja taaak . :diabloti:
Jaka ja błyskotliwa jestem . :loveu::evil_lol::evil_lol:

Brawo żonko xD

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
A nii . Od razu jak na fbl Stasi je zobaczylam w miniaturce wiedzialam, ze to MJ .. Wiec prosze nie podwazac mej blyskotliwosci .. :loveu::evil_lol::diabloti:

To wiesz co? Powinnaś miec nick Błyskotka. :hmmmm:

:evil_lol: :diabloti:

Posted

ta fotka Sary piękna :loveu::diabloti::evil_lol:
jakie niebieskie niebo ! taka nowość, zazwyczaj pomarańczowe przez jest :evil_lol: ale nie no, taki niebieski niebieski no xd ładny :loveu:
to ostatnie mega, ta głębia ostrościii :loveu::loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0659_E.jpg
oo jaaa to byc fajne :loveu:
Dziękować :loveu:
[quote name='Foxowa']Oj źle że nie wie xD. Mi zabrał na pół roku kieszonkowe! XDD
Zapraszamy na fotki :D
Co on Ci mógł zabrać, jak on nam nigdy kieszonkowych nie dawał :evil_lol:
[quote name='Iś & Chester']ta fotka Sary piękna :loveu::diabloti::evil_lol:
jakie niebieskie niebo ! taka nowość, zazwyczaj pomarańczowe przez jest :evil_lol: ale nie no, taki niebieski niebieski no xd ładny :loveu:
to ostatnie mega, ta głębia ostrościii :loveu::loveu:
No ostatnio mieliśmy śliczne niebo tyle, że dość zachmurzone co widać na fotach i dlatego na dole pogoda była jaka była :shake: Słońce wychodziło na 5 minutek i znikało.

Dzięki ;)