HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Moniek193']Żeby zaglądać do mojej galerii i jeszcze takie rzeczy pisać :diabloti:! Za karę fot NIE będzie :cool1:[/QUOTE] buahaha ale co ja napisalam "dobrze " no co to nic nie oznacza :evil_lol::evil_lol: ohhh nie jak ja to prze zyje :cool1: w kazdej chwili jakby co przejde sie do ciebie zadzwonie twoi bracia powiedza ze cie nie ma ale Sarcia zawsze na dwór wyjdzie i jej zrobie kilka fot dla stesknionych a przy okazji ja sobie ją wymiziam :p ha !:diabloti::diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Izuuus']Dla nich! A dla mię? :mad:[/QUOTE] Dla nikogo, a przynajmniej na dogo, żeby te mendy nie widziały :diabloti: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahaha ale co ja napisalam "dobrze " no co to nic nie oznacza :evil_lol::evil_lol: ohhh nie jak ja to prze zyje :cool1: w kazdej chwili jakby co przejde sie do ciebie zadzwonie twoi bracia powiedza ze cie nie ma ale Sarcia zawsze na dwór wyjdzie i jej zrobie kilka fot dla stesknionych a przy okazji ja sobie ją wymiziam :p ha !:diabloti::diabloti:[/QUOTE] Pffy.. tłumacz się tłumacz .. Osobiście uprzedzę moich braci aby nie otwierali wieśniakom ot co!:diabloti::evil_lol: I Sary nie obfocisz xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Moniek193']Dla nikogo, a przynajmniej na dogo, żeby te mendy nie widziały :diabloti: Pffy.. tłumacz się tłumacz .. Osobiście uprzedzę moich braci aby nie otwierali wieśniakom ot co!:diabloti::evil_lol: I Sary nie obfocisz xD[/QUOTE] pff ciekawe skad on bedzie wiedzial ze to my np moze przyjsc paulina z ilona zrobic ci niespodzianke :p i ich tez twoi bracia nie wpuszcza :D:D:D albo inni tez moga przyjsc :p co to masz za syry w avatarku :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']pff ciekawe skad on bedzie wiedzial ze to my np moze przyjsc paulina z ilona zrobic ci niespodzianke :p i ich tez twoi bracia nie wpuszcza :D:D:D albo inni tez moga przyjsc :p co to masz za syry w avatarku :diabloti:[/QUOTE] No już widzę jak wszystkie jedziecie zrobić mi niespodziankę, tylko po to żeby obfocić Sarę :D Ale Ty masz wyobraźnię haha xD Do nauki !:diabloti: MJ ;) Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ale wypasiony avatar, nie pogada. :eviltong: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Moniek193']No już widzę jak wszystkie jedziecie zrobić mi niespodziankę, tylko po to żeby obfocić Sarę :D Ale Ty masz wyobraźnię haha xD Do nauki !:diabloti: MJ ;)[/QUOTE] żebyś sie nie zdziwiła z czasem :diabloti:hoho lece :razz: Monika-Jesienna? :D:D Quote
Moniek193 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Ale wypasiony avatar, nie pogada. :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Michael Jackson jakby się ktoś nie domyślij po skrócie MJ. [quote name='HuSkYy-Paulina-94']żebyś sie nie zdziwiła z czasem :diabloti:hoho lece :razz: Monika-Jesienna? :D:D[/QUOTE] Mam się bać ?:diabloti: Michael Jackson powtarzam :cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Moniek193']Michael Jackson jakby się ktoś nie domyślij po skrócie MJ. Mam się bać ?:diabloti: Michael Jackson powtarzam :cool1:[/QUOTE] nie musisz :diabloti: jakoś dziwnie każdy polubił jacksona dopiero po jego śmierci :cool1: a taaa serio ?:roflt::eviltong: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 W życiu bym sie nie zorientowała, że to MJ! :mdleje: Quote
Cieplutkaa. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']W życiu bym sie nie zorientowała, że to MJ! :mdleje:[/QUOTE] Aaaaa ja taaak . :diabloti: Jaka ja błyskotliwa jestem . :loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Aaaaa ja taaak . :diabloti: Jaka ja błyskotliwa jestem . :loveu::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Pewnie już wcześniej widziałaś gdzieś to zdjęcie i skojarzyłaś od razu :eviltong: :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Pewnie już wcześniej widziałaś gdzieś to zdjęcie i skojarzyłaś od razu :eviltong: [/QUOTE] A nii . Od razu jak na fbl Stasi je zobaczylam w miniaturce wiedzialam, ze to MJ .. Wiec prosze nie podwazac mej blyskotliwosci .. :loveu::evil_lol::diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie musisz :diabloti: jakoś dziwnie każdy polubił jacksona dopiero po jego śmierci :cool1: a taaa serio ?:roflt::eviltong: Ja nic nie muszę :razz: Lepiej późno niż wcale :cool1: Cavy napisał(a):W życiu bym sie nie zorientowała, że to MJ! :mdleje: Hehe, jakbyś się naoglądała zdjęć i teledysków od razu byś zgadła :loveu: Cieplutkaa. napisał(a):Aaaaa ja taaak . :diabloti: Jaka ja błyskotliwa jestem . :loveu::evil_lol::evil_lol: Brawo żonko xD Quote
Feigned Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja jakoś specjalnie nie oglądam, a od razu wiedziałam że to Jackson :diabloti: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cieplutkaa. napisał(a):A nii . Od razu jak na fbl Stasi je zobaczylam w miniaturce wiedzialam, ze to MJ .. Wiec prosze nie podwazac mej blyskotliwosci .. :loveu::evil_lol::diabloti: To wiesz co? Powinnaś miec nick Błyskotka. :hmmmm: :evil_lol: :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Feigned- Jak dla mnie to też od razu kojarzy się z MJ ;) Taka pogoda 'na górze' A taka 'na dole' Fot Sary nie mam, a to mój nowy zakup: http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/Koszulki3.jpg jedyny wzór związany z MJ jaki znalazłam w całym Rzeszowie, ale jak oszczędności pozwolą to zamówię na necie jeszcze jakąś przedstawiającą jego postać lub twarz =) Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zdecydowanie wole pogodę "na górze" :evil_lol: :loveu: Świetna ta bluzka :loveu::loveu: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0659_E.jpg Suuper :loveu: Siostro widzisz ty też masz żonę xD. A ojciec wie? :D:D Quote
Moniek193 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Cavy']Zdecydowanie wole pogodę "na górze" :evil_lol: :loveu: Świetna ta bluzka :loveu::loveu: Dzięki :lol: [quote name='Foxowa']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0659_E.jpg Suuper :loveu: Siostro widzisz ty też masz żonę xD. A ojciec wie? :D:D Ojciec chyba jeszcze nie :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0659_E.jpg oo jaaa to byc fajne :loveu: Quote
Foxowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Oj źle że nie wie xD. Mi zabrał na pół roku kieszonkowe! XDD Zapraszamy na fotki :D Quote
Avaloth Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ta fotka Sary piękna :loveu::diabloti::evil_lol: jakie niebieskie niebo ! taka nowość, zazwyczaj pomarańczowe przez jest :evil_lol: ale nie no, taki niebieski niebieski no xd ładny :loveu: to ostatnie mega, ta głębia ostrościii :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0659_E.jpg oo jaaa to byc fajne :loveu: Dziękować :loveu: [quote name='Foxowa']Oj źle że nie wie xD. Mi zabrał na pół roku kieszonkowe! XDD Zapraszamy na fotki :D Co on Ci mógł zabrać, jak on nam nigdy kieszonkowych nie dawał :evil_lol: [quote name='Iś & Chester']ta fotka Sary piękna :loveu::diabloti::evil_lol: jakie niebieskie niebo ! taka nowość, zazwyczaj pomarańczowe przez jest :evil_lol: ale nie no, taki niebieski niebieski no xd ładny :loveu: to ostatnie mega, ta głębia ostrościii :loveu::loveu: No ostatnio mieliśmy śliczne niebo tyle, że dość zachmurzone co widać na fotach i dlatego na dole pogoda była jaka była :shake: Słońce wychodziło na 5 minutek i znikało. Dzięki ;) Quote
Onomato-Peja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Już dziś tu 3ci raz jestem a fot Sary jak nie było tak nie ma :mad: Quote
Moniek193 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Już dziś tu 3ci raz jestem a fot Sary jak nie było tak nie ma :mad: Upss.. bo ja nie mam jej fot :oops: Quote
Recommended Posts