Moniek193 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Foxowa']Śliczna Sarcia :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name='Agata_Roki']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0500.jpg łaaaa... cudne zdjęcie ! :loveu: Fajnie, że się podoba :oops: [quote name='Iś & Chester']:loveu::loveu::loveu: mega te portrety wszystkie :loveu: obróżkę mam piękną :):cool3: Dzięki wielkie :multi: Quote
Karolina. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0502.jpg Ale ładnie jest jej w tej obroży :loveu: Przez tą szkołę to ja też nie mogę wyjść na porządny spacer z psem :shake: Już tak się szybko ciemno robi, że nie ma kiedy :-( A w dodatku to moje nie dość że czarne, małe to nadpobudliwe, i weź to zauważ wśród ciemnej nocy :diabloti: Quote
aneczka23 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Moniek193']Sara w tle kwiatuszków ;)[/QUOTE] chyba kwiatuszki w tle Sarci?:evil_lol: Super obroża:loveu: Quote
Cimi Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 A nie chcesz Sary wysterylizowac :cool3: ? Quote
Moniek193 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0502.jpg Ale ładnie jest jej w tej obroży :loveu: Przez tą szkołę to ja też nie mogę wyjść na porządny spacer z psem :shake: Już tak się szybko ciemno robi, że nie ma kiedy :-( A w dodatku to moje nie dość że czarne, małe to nadpobudliwe, i weź to zauważ wśród ciemnej nocy :diabloti: Spalić szkołę :multi: [quote name='aneczka23']chyba kwiatuszki w tle Sarci?:evil_lol: Super obroża:loveu: Czyli że co:evil_lol: Dzięki :loveu: [quote name='deer_1987']Zamyslona! Zapraszam do nas! Oj zamyślona, zamyślona ;) [quote name='Cimi']A nie chcesz Sary wysterylizowac :cool3: ? Ja bym chciała natomiast każda rozmowa z rodzicami, a szczególnie mamą kończy się kłótnią, bo ona się stanowczo nie zgadza :shake: Poza tym sterylizacja nie rozwiązuje problemów urojonej ciąży, a do tego suka może (nie mówię, że musi) nie trzymać moczu, a u Sary która naprawdę siedzi nie raz po 7-8 godzin sama, byłoby to dużym problemem:cool1: Poza tym ryzyka zajścia w ciąże nie ma, podczas cieczki Sara jest aż nadto pilnowana ;) Quote
Cimi Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 mhm, rozumiem. ale jak sterylizacja nie rozwiązuje problemu urojonych ciąż :cool3: sterylizowałam sukę, która miała cieczkę 2 razy w roku i miała po każdej urojoną. W tej chwili wszystko jest ok. , nie ma u niej nietrzymania moczu, a suki zostają u mnie w dni robocze od 8do 9 godzin same ;). Druga suka na razie nie wysterylizowana, ale już ma termin wyznaczony właśnie przez urojone, które no zwiększają prawdopodobieństwo ropomacicza i tylko i wyłącznie dlatego. Z pilnowaniem też nie mam problemu, bo ona nie podchodzi do psów i gania za piłką :). Młodsza wysterylizowana tylko z powodu mojej wygody :). Quote
Moniek193 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Cimi']mhm, rozumiem. ale jak sterylizacja nie rozwiązuje problemu urojonych ciąż :cool3: sterylizowałam sukę, która miała cieczkę 2 razy w roku i miała po każdej urojoną. W tej chwili wszystko jest ok. , nie ma u niej nietrzymania moczu, a suki zostają u mnie w dni robocze od 8do 9 godzin same ;). Druga suka na razie nie wysterylizowana, ale już ma termin wyznaczony właśnie przez urojone, które no zwiększają prawdopodobieństwo ropomacicza i tylko i wyłącznie dlatego. Z pilnowaniem też nie mam problemu, bo ona nie podchodzi do psów i gania za piłką :). Młodsza wysterylizowana tylko z powodu mojej wygody :).[/QUOTE] Pisałam kiedyś na forum jak Sara dostała 1 urojonej i tam odradzili sterylkę jako rozwiązanie tego właśnie problemu, tzn. chodzi oto, że nie każdej suczce po sterylce przechodzą urojone ciąże, tym bardziej, że suczka mojej cioci, jamniczka, jest po sterylce i do tej pory nie raz znosi pluszaki z całego domu do legowiska i się nimi opiekuje :shake: Quote
Moniek193 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Dzisiaj pięknie świeciło słoneczko więc postanowiłam pofocić, ale zanim dotarłam na autobus (oczywiście spóźniony) i dotarłam do domu, a że stałam w korku to zajęło mi to pół godziny więcej niż zwykle, to światła już do focenia nie było :cool1: Pstryknęłam kilka jakiś fot i tyle.. Poza tym mam od 2 dni PS z nadzieją, że pomoże mi on uratować moje gnioty, a nie zdjęcia ! Ale jak się okazało Moniek jest takim lewym dzieckiem, że nawet tego PS obsłużyć nie umie xD Tzn. to co wyczytałam na necie czyli zmiana koloru oczu/włosów, usuwanie pieprzyków itp. oraz inne w miarę proste rzeczy jeszcze potrafię, natomiast wiem, że w PS można zrobić o wiele, wiele więcej więc jeśli ktoś używa i zna się na tym albo zna jakiś poradnik etc. to proszę mi tu pisać :evil_lol: Ogólnie chciałabym umieć walnąć jakiś fajny oryginalny podpis, usuwać tło, poprawiać kolory itd. =) Ratujcie mnie !:evil_lol: Bo fot nie będzie !:diabloti: ~~ A tu takie cuś, żeby nie było, że Sara wiecznie taka poważna: Quote
Foxowa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wpadaj do mnie na nauki xD JA w nim już trochę robię to cię na żywota podszkolę XD Quote
psiulka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/PS2.jpg - Dokładnie taki sam gest prezentuję zazwyczaj na lekcjach. :evil_lol: PSułaś to zdjęcie? Chyba się ktoś trawą na nim bawił. :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Foxowa']Wpadaj do mnie na nauki xD JA w nim już trochę robię to cię na żywota podszkolę XD Już jadę :evil_lol: Jak nie dotrę to napiszę na gg :diabloti: [quote name='Estowa']Śliczne <3 Super fotka xd Hej, dzięki :multi: [quote name='psiulka']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/PS2.jpg - Dokładnie taki sam gest prezentuję zazwyczaj na lekcjach. :evil_lol: PSułaś to zdjęcie? Chyba się ktoś trawą na nim bawił. :diabloti: No chyba nie na biologi :mad: No najlepiej nazwać to psuciem:evil_lol: Niestety zamiast zapisz jako, dałam zapisz i musiałam wstawić :evil_lol: Ale ładnie uprzedziłam wcześniej, że PS nie umiem używać, a że Sara fajnie wyszła to nie miałam wyjścia xD Quote
Yana Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ale super zdjęcie ziewaczka :loveu: Moniek mam podobny problem, tylko ja siedzę w pracy, nie w szkole, ale jak wracam też jest już ciemno i za późno na długie spacery :placz: tak, że łączę się z Tobą w żalu i współczuciu ;) Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 PS ... :siara: Too ja już czuję, ze ktoś robi dla mnie ten obiecany "banner z sercem", ale bez serc .. :diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Yana']ale super zdjęcie ziewaczka :loveu: Moniek mam podobny problem, tylko ja siedzę w pracy, nie w szkole, ale jak wracam też jest już ciemno i za późno na długie spacery :placz: tak, że łączę się z Tobą w żalu i współczuciu ;) No przez tą jesień i szkołę/pracę przede wszystkim to psiaki biedne :shake: [quote name='Cieplutkaa.']PS ... :siara: Too ja już czuję, ze ktoś robi dla mnie ten obiecany "banner z sercem", ale bez serc .. :diabloti: Kto taki :diabloti: Quote
Izuuus Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0612.jpg śliczne, słoneczko zawitało?:cool3: Quote
Moniek193 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Izuuus']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0612.jpg śliczne, słoneczko zawitało?:cool3: No to wtedy pstryknęłam co zdążyłam tylko na promyki zachodzącego słońca przez ten korek :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ymm . wiesz cuu .. Imienia nie pamiętaam . Ale taka fajniusia żonusia, właścicielka jeszcze cudowniejszej bokserzyny - Sarci . :loveu: Quote
Moniek193 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Ymm . wiesz cuu .. Imienia nie pamiętaam . Ale taka fajniusia żonusia, właścicielka jeszcze cudowniejszej bokserzyny - Sarci . :loveu:[/QUOTE] Hmm.. :hmmmm: Nie znam chyba :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Moniek193']Hmm.. :hmmmm: Nie znam chyba :diabloti:[/QUOTE] Jakby się zastanowić .. to chyba nie masz czego załować . :eviltong::diabloti: Quote
Moniek193 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Jakby się zastanowić .. to chyba nie masz czego załować . :eviltong::diabloti:[/QUOTE] Chyba zaraz zawiadomię jakiegoś moderatora :mad: :obrazic: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Cieplutkaa.']Jakby się zastanowić .. to chyba nie masz czego załować . :eviltong::diabloti:[/QUOTE] buahahha dobrze xD :D:D:D :siara: Quote
Moniek193 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahahha dobrze xD :D:D:D :siara:[/QUOTE] Żeby zaglądać do mojej galerii i jeszcze takie rzeczy pisać :diabloti:! Za karę fot NIE będzie :cool1: Quote
Izuuus Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Moniek193']Za karę fot NIE będzie :cool1:[/QUOTE] Dla nich! A dla mię? :mad: Quote
Recommended Posts