Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0502.jpg
Ale ładnie jest jej w tej obroży :loveu:

Przez tą szkołę to ja też nie mogę wyjść na porządny spacer z psem :shake: Już tak się szybko ciemno robi, że nie ma kiedy :-( A w dodatku to moje nie dość że czarne, małe to nadpobudliwe, i weź to zauważ wśród ciemnej nocy :diabloti:
Spalić szkołę :multi:
[quote name='aneczka23']chyba kwiatuszki w tle Sarci?:evil_lol: Super obroża:loveu:
Czyli że co:evil_lol:
Dzięki :loveu:
[quote name='deer_1987']Zamyslona!

Zapraszam do nas!
Oj zamyślona, zamyślona ;)
[quote name='Cimi']A nie chcesz Sary wysterylizowac :cool3: ?
Ja bym chciała natomiast każda rozmowa z rodzicami, a szczególnie mamą kończy się kłótnią, bo ona się stanowczo nie zgadza :shake: Poza tym sterylizacja nie rozwiązuje problemów urojonej ciąży, a do tego suka może (nie mówię, że musi) nie trzymać moczu, a u Sary która naprawdę siedzi nie raz po 7-8 godzin sama, byłoby to dużym problemem:cool1: Poza tym ryzyka zajścia w ciąże nie ma, podczas cieczki Sara jest aż nadto pilnowana ;)

Posted

mhm, rozumiem. ale jak sterylizacja nie rozwiązuje problemu urojonych ciąż :cool3: sterylizowałam sukę, która miała cieczkę 2 razy w roku i miała po każdej urojoną. W tej chwili wszystko jest ok. , nie ma u niej nietrzymania moczu, a suki zostają u mnie w dni robocze od 8do 9 godzin same ;). Druga suka na razie nie wysterylizowana, ale już ma termin wyznaczony właśnie przez urojone, które no zwiększają prawdopodobieństwo ropomacicza i tylko i wyłącznie dlatego. Z pilnowaniem też nie mam problemu, bo ona nie podchodzi do psów i gania za piłką :). Młodsza wysterylizowana tylko z powodu mojej wygody :).

Posted

[quote name='Cimi']mhm, rozumiem. ale jak sterylizacja nie rozwiązuje problemu urojonych ciąż :cool3: sterylizowałam sukę, która miała cieczkę 2 razy w roku i miała po każdej urojoną. W tej chwili wszystko jest ok. , nie ma u niej nietrzymania moczu, a suki zostają u mnie w dni robocze od 8do 9 godzin same ;). Druga suka na razie nie wysterylizowana, ale już ma termin wyznaczony właśnie przez urojone, które no zwiększają prawdopodobieństwo ropomacicza i tylko i wyłącznie dlatego. Z pilnowaniem też nie mam problemu, bo ona nie podchodzi do psów i gania za piłką :). Młodsza wysterylizowana tylko z powodu mojej wygody :).[/QUOTE]
Pisałam kiedyś na forum jak Sara dostała 1 urojonej i tam odradzili sterylkę jako rozwiązanie tego właśnie problemu, tzn. chodzi oto, że nie każdej suczce po sterylce przechodzą urojone ciąże, tym bardziej, że suczka mojej cioci, jamniczka, jest po sterylce i do tej pory nie raz znosi pluszaki z całego domu do legowiska i się nimi opiekuje :shake:

Posted

Dzisiaj pięknie świeciło słoneczko więc postanowiłam pofocić, ale zanim dotarłam na autobus (oczywiście spóźniony) i dotarłam do domu, a że stałam w korku to zajęło mi to pół godziny więcej niż zwykle, to światła już do focenia nie było :cool1:
Pstryknęłam kilka jakiś fot i tyle.. Poza tym mam od 2 dni PS z nadzieją, że pomoże mi on uratować moje gnioty, a nie zdjęcia ! Ale jak się okazało Moniek jest takim lewym dzieckiem, że nawet tego PS obsłużyć nie umie xD Tzn. to co wyczytałam na necie czyli zmiana koloru oczu/włosów, usuwanie pieprzyków itp. oraz inne w miarę proste rzeczy jeszcze potrafię, natomiast wiem, że w PS można zrobić o wiele, wiele więcej więc jeśli ktoś używa i zna się na tym albo zna jakiś poradnik etc. to proszę mi tu pisać :evil_lol: Ogólnie chciałabym umieć walnąć jakiś fajny oryginalny podpis, usuwać tło, poprawiać kolory itd. =)
Ratujcie mnie !:evil_lol: Bo fot nie będzie !:diabloti:

~~
A tu takie cuś, żeby nie było, że Sara wiecznie taka poważna:

Posted

[quote name='Foxowa']Wpadaj do mnie na nauki xD
JA w nim już trochę robię to cię na żywota podszkolę XD
Już jadę :evil_lol: Jak nie dotrę to napiszę na gg :diabloti:
[quote name='Estowa']Śliczne <3
Super fotka xd
Hej, dzięki :multi:
[quote name='psiulka']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/PS2.jpg - Dokładnie taki sam gest prezentuję zazwyczaj na lekcjach. :evil_lol:

PSułaś to zdjęcie? Chyba się ktoś trawą na nim bawił. :diabloti:
No chyba nie na biologi :mad:

No najlepiej nazwać to psuciem:evil_lol: Niestety zamiast zapisz jako, dałam zapisz i musiałam wstawić :evil_lol: Ale ładnie uprzedziłam wcześniej, że PS nie umiem używać, a że Sara fajnie wyszła to nie miałam wyjścia xD

Posted

ale super zdjęcie ziewaczka :loveu:

Moniek mam podobny problem, tylko ja siedzę w pracy, nie w szkole, ale jak wracam też jest już ciemno i za późno na długie spacery :placz: tak, że łączę się z Tobą w żalu i współczuciu ;)

Posted

[quote name='Yana']ale super zdjęcie ziewaczka :loveu:

Moniek mam podobny problem, tylko ja siedzę w pracy, nie w szkole, ale jak wracam też jest już ciemno i za późno na długie spacery :placz: tak, że łączę się z Tobą w żalu i współczuciu ;)
No przez tą jesień i szkołę/pracę przede wszystkim to psiaki biedne :shake:
[quote name='Cieplutkaa.']PS ... :siara:

Too ja już czuję, ze ktoś robi dla mnie ten obiecany "banner z sercem",
ale bez serc .. :diabloti:
Kto taki :diabloti:

Posted

[quote name='Cieplutkaa.']Ymm . wiesz cuu .. Imienia nie pamiętaam .

Ale taka fajniusia żonusia, właścicielka jeszcze cudowniejszej bokserzyny - Sarci . :loveu:[/QUOTE]
Hmm.. :hmmmm: Nie znam chyba :diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']buahahha dobrze xD :D:D:D
:siara:[/QUOTE]
Żeby zaglądać do mojej galerii i jeszcze takie rzeczy pisać :diabloti:!

Za karę fot NIE będzie :cool1: