Izuuus Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Moniek193 napisał(a):W ogóle co ciekawego ostatnio zauważyłam to że u Sary (która ma dopiero 3,5 roku) na faflach rosną pierwsze siwe włosy :-o A Fiodor będzie miał 6 lat, i ma pół pyska siwego. :shake: Sarcia ma cudne oczka:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Łah . Łah . Zawsze kiedy wchodzę do tej galerii mam ochotę normalnie ucałowac biedną Sarulkę . Czy ona do Cb mówi, ze jestes Ciamajdą ? Wytyka Ci, ze jeszcze nie masz fajnych butów NIKE ?!?! Że nie masz męża z Arabii Saudyjskiej ?! NIE !!! A Ty taka wredna dla niej . :shake::diabloti: Quote
taxelina Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no dokladnie jamnik to wszedzoe kopie :D Quote
Moniek193 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Cavy napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0490.jpg pełne skupienie. :loveu: Cudny nochal. :cool3: Heh, dziękujemy :loveu: Izuuus napisał(a):A Fiodor będzie miał 6 lat, i ma pół pyska siwego. :shake: Sarcia ma cudne oczka:loveu: No 6 lat to już bardziej, ale 3,5 :placz: Cieplutkaa. napisał(a):Łah . Łah . Zawsze kiedy wchodzę do tej galerii mam ochotę normalnie ucałowac biedną Sarulkę . Czy ona do Cb mówi, ze jestes Ciamajdą ? Wytyka Ci, ze jeszcze nie masz fajnych butów NIKE ?!?! Że nie masz męża z Arabii Saudyjskiej ?! NIE !!! A Ty taka wredna dla niej . :shake::diabloti: Przyjedź i wycałuj :diabloti: deer_1987 napisał(a):no dokladnie jamnik to wszedzoe kopie :D Zgadzam się :evil_lol: Taka jakaś nieudana fota: Quote
groszek83 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ciekawe czy Miś mi kiedyś osiwieje:hmmmm::evil_lol: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0492.jpg ale Pan jest piękny! :loveu: Sara na tych zdjęciach taka zamyślona ew. wyłączona od rzeczywistości. Rozmyśla nad lajfem? :cool1: Quote
Moniek193 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 groszek83 napisał(a):Ciekawe czy Miś mi kiedyś osiwieje:hmmmm::evil_lol: :evil_lol: Izuuus napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0492.jpg ale Pan jest piękny! :loveu: Sara na tych zdjęciach taka zamyślona ew. wyłączona od rzeczywistości. Rozmyśla nad lajfem? :cool1: Pan :-o Ewentualnie rozmyśla gdzie się podział jej mózg :diabloti: Quote
Izuuus Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Moniek193 napisał(a): Pan :-o Ewentualnie rozmyśla gdzie się podział jej mózg :diabloti: Ona jest hardkorem! Umie myśleć bez mózgu, a zawsze zdawało mi się, że do tej czynności mózg jest niezbędny! :mdleje: Quote
Moniek193 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Izuuus']Ona jest hardkorem! Umie myśleć bez mózgu, a zawsze zdawało mi się, że do tej czynności mózg jest niezbędny! :mdleje:[/QUOTE] Jej nie potrzeba :loveu: [quote name='Foxowa']Śliczna Sarcia :loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękujemy ;) [quote name='Estowa']Śliczna (;[/QUOTE] Dzięki ;) Quote
Yana Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 niestety czarne maski boksiów szybko siwieją :shake: Quote
.Agata. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A Roniek ma 5 lat i prawie pół i dopiero zaczyna siwieć :loveu: Ale pewnie to jest coś za coś - nie uraczyli go rozumem to chociaż morda mu wolniej siwieje :diabloti: Sarcia :loveu: Quote
Moniek193 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Yana']niestety czarne maski boksiów szybko siwieją :shake:[/QUOTE] No niestety :placz: [quote name='Agata_Roki']A Roniek ma 5 lat i prawie pół i dopiero zaczyna siwieć :loveu: Ale pewnie to jest coś za coś - nie uraczyli go rozumem to chociaż morda mu wolniej siwieje :diabloti: Sarcia :loveu:[/QUOTE] No ale jednak Roki ma już troszkę mordki białej więc możliwe, że gdyby miał całą czarną tam pojawiłaby się pierwsza siwizna :roll: Quote
Moniek193 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Się czai Sarcix :diabloti: [IMG]http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0493.jpg[/IMG] Quote
.Agata. Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Moniek193'] No ale jednak Roki ma już troszkę mordki białej więc możliwe, że gdyby miał całą czarną tam pojawiłaby się pierwsza siwizna :roll:[/QUOTE] Raczej nie :eviltong: Bo nie siwieje od nosa tylko od strony policzków :eviltong: Na razie ma nieliczne siwe na faflach - bo siwizne od białej mordy potrafię odróżnić :cool3: Quote
aneczka23 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Moniek193'] Mówisz Moniek, że pobyt u babci udany... A co babcia Twoja osobista na to :cool3:.... bo mam takie wielkie oczy: http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SlYN6yjUVpI/AAAAAAAABTA/k3VfYyrd_hg/s512/P1120526.JPG ...bo mam takie wielkie zęby... Buziaki i ściski dla was :diabloti: Quote
Moniek193 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Izuuus']heej :bigcool: A hej Ci :multi: [quote name='Agata_Roki']Raczej nie :eviltong: Bo nie siwieje od nosa tylko od strony policzków :eviltong: Na razie ma nieliczne siwe na faflach - bo siwizne od białej mordy potrafię odróżnić :cool3: To znalazłam kolejny powód :diabloti: Gdyż Roki to mężczyzna a Ci zawsze mają lepiej w życiu i stresu mniej to i siwe włosy później :evil_lol: [quote name='aneczka23']Buziaki i ściski dla was :diabloti: Dziękujemy bardzo :loveu: Sara w tle kwiatuszków ;) Quote
Moniek193 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Nareszcie weekend :bigcool: Jak wróciłam do domu to już było ciemno, ale co tam na ślepo biegać z psem po ogrodzie :diabloti: Sarze tydzień temu skończyła się cieczka więc boję się, że może znów mieć urojoną ciąże:shake: Wszystkie porozwalane zabawki pochowane, produktów mlecznych nie dajemy i staram się jej zapewnić dużo ruchu choć ze względu na szkołę itd. nie zawsze jest to możliwe na tyle ile byśmy chcieli .. Ogólnie Sara coś ostatnio taka smętna, być może dlatego, że biedactwo musi siedzieć czasem 6 godzin sama, a boksery tego bardzo nie lubią :-( Teraz na spacerku się wyszalała, wybiegała, zjadła kolację więc i humorek wrócił :evil_lol: A tu macie jeszcze jakąś taką fotkę: Quote
.Agata. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0500.jpg łaaaa... cudne zdjęcie ! :loveu: Quote
Avaloth Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 :loveu::loveu::loveu: mega te portrety wszystkie :loveu: obróżkę mam piękną :):cool3: Quote
Recommended Posts