gosiulaa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Izuuus']Sarciu nie chowaj się! http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9845.jpg Patrz, my Cię tu wszyscy kochamy:loveu: No dokładnie... nie chowaj pysia pod kocem! :loveu: Quote
Moniek193 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Izuuus']Sarciu nie chowaj się! http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9845.jpg Patrz, my Cię tu wszyscy kochamy:loveu: [quote name='gosiulaa']No dokładnie... nie chowaj pysia pod kocem! :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przekaże jej! Quote
Izuuus Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To ja się przywitam wieczornie, smutasku :calus: [SIZE="1"]I lęcę z dogo. Quote
Moniek193 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Foxowa']Śliczna Sarcia :loveu: [quote name='Izuuus']To ja się przywitam wieczornie, smutasku :calus: I lęcę z dogo. Hej, dzięki za odwiedziny:multi: A w ogóle to mam pytanko.. Czy u Was też tak się dogo zniekształciło :-o Bo mi jakoś dziwnie inaczej wygląda no i przeszkadza mi to:angryy: Fot nie mam- kryzys twórczy:cool1: Quote
Karolina. Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Taak... coś chyba jakieś zmiany wprowadzają, i tak jest :shake: Hej :p Quote
Moniek193 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Taak... coś chyba jakieś zmiany wprowadzają, i tak jest :shake: Hej :p Uff.. dobrze, że to nie tylko u mnie:cool1: Wkurza mnie to:shake: Dziś w Rzeszowie "Zrywaliśmy łańcuchy":multi: Tylko taką fotkę Wam pokażę, jak Moniek dzielnie się uwiązał do budy:evil_lol: PS Oczywiście jeden z najmniej miłych komentarzy cd naszej akcji usłyszeliśmy od księdza:cool1: Bez komentarza.. Quote
Foxowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dzielna siostra :loveu: :D Ja nie dotarłabym nawet jeśli by mnie na łańcuchu ciągnęli (wjem mondrze piszem xD) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='deer_1987']A takie akcje cos daja? jakby nie dawaly to by wiecej takich akcji nie robiono:evil_lol: ;) http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/PBG2.jpg Monika poważna :diabloti::loveu: Quote
Moniek193 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Foxowa']Dzielna siostra :loveu: :D Ja nie dotarłabym nawet jeśli by mnie na łańcuchu ciągnęli (wjem mondrze piszem xD) Hihi:evil_lol: [quote name='deer_1987']A takie akcje cos daja? Mam nadzieję :roll: Wiesz, zawsze znajdą się ludzie którzy wezmą nas za sektę, za dziwaków, za idiotów itd.:cool1: No ale ja się osobiście tym nie zrażam tym bardziej, że usłyszeliśmy wiele miłych komentarzy jak np. : No nareszcie, jak fajnie, że ktoś się tym zajął, bardzo dobry pomysł itd.:multi: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jakby nie dawaly to by wiecej takich akcji nie robiono:evil_lol: ;) http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/PBG2.jpg Monika poważna :diabloti::loveu: No pani Halina nam kazała się nie śmiać:evil_lol: Ja tu protestuję, a nie żarty sobie robię, nie:diabloti: Quote
psiulka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Moniek193 napisał(a): Mam nadzieję :roll: Wiesz, zawsze znajdą się ludzie którzy wezmą nas za sektę, za dziwaków, za idiotów itd.:cool1: No ale ja się osobiście tym nie zrażam tym bardziej, że usłyszeliśmy wiele miłych komentarzy jak np. : No nareszcie, jak fajnie, że ktoś się tym zajął, bardzo dobry pomysł itd.:multi: Ja tylko czekam na akcję dla szpitala organizowaną przez księdza! Oczywiście żart, on chyba nie ma pojęcia, że to nie jest takie łatwe jak się wydaje. I ciekawa jestem, czy postukałby tymi paluchami do kamery, jakby go nagrali? Tacy księża na prawdę doprowadzają mnie do stanu czarnej rozpaczy. :shake: Quote
Moniek193 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 psiulka napisał(a):Ja tylko czekam na akcję dla szpitala organizowaną przez księdza! Oczywiście żart, on chyba nie ma pojęcia, że to nie jest takie łatwe jak się wydaje. I ciekawa jestem, czy postukałby tymi paluchami do kamery, jakby go nagrali? Tacy księża na prawdę doprowadzają mnie do stanu czarnej rozpaczy. :shake: Szkoda słów.. księża, jak mnie to słowo ostatnio odpycha:shake: Chociaż przeczytałam ostatnio w gazecie MP wywiad z księdzem (byłam właśnie bardzo ciekawa co tam napisali) i akurat ten ksiądz kocha i szanuje zwierzęta, fragment który szczególnie mi się spodobał to: "Żaden chrześcijanin nie może akceptować postawy okrucieństwa wobec czworonogów" no ciekawe co na to moherowe beretki i pozostali księża, bez obrazy:cool1: Quote
gosiulaa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 huhuhu... widzę że nieźle tutaj nadajecie :evil_lol: ja tam z jedej strony się cieszę że poszłam te podpisy zbierać, bo dostałam ataku śmiechu i P. Derwisz nieźle by mnie zjechała :diabloti: ale z drugiej strony to tam pewnie też niezłe akcje były... :roll: A na temat tego księdza i ogólnie na temat wszystkich księży się nie wypowiadam :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Cavy napisał(a):Witaj nasza dzielna Moniek. :loveu: Hej:multi: gosiulaa napisał(a):huhuhu... widzę że nieźle tutaj nadajecie :evil_lol: ja tam z jedej strony się cieszę że poszłam te podpisy zbierać, bo dostałam ataku śmiechu i P. Derwisz nieźle by mnie zjechała :diabloti: ale z drugiej strony to tam pewnie też niezłe akcje były... :roll: A na temat tego księdza i ogólnie na temat wszystkich księży się nie wypowiadam :evil_lol: No ja siedziałam przy budzie prawie cały czas i co? I jestem prawie na każdym zdjęciu na naszej stronie i do tego z 5 razy pokazują mnie na filmiku :mdleje: Genialnie..:p ~~ Hej wszystkim:multi: Od razu na wstępie przepraszam, że tak zaniedbałam galerię:oops: Ale ostatnio dali nam w szkole niezły wycisk, więc po prostu nie miałam czasu, tylko czekałam na weekend:eviltong: Hmm.. co u Sary? Od tygodnia panienka ma cieczkę i paraduje w majtkach po domu:evil_lol: Dziś kiedy miałam więcej czasu to się na polu ze mną wyszalała, pobiegała, poćwiczyłyśmy itd. Pogoda u nas średnia, mało słońca i zimno, więc i sesja się nie udała:oops: Ale mam trochę fot jeszcze z przed tygodni i niestety tylko 1 Sary.. Ja osobiście zapisałam się do kółka fotograficznego w szkole, zapowiada się bardzo fajnie;) Planowane są wyjścia w plener, wystawy i nauka co nieco o foceniu (przyda mi się):razz: Więc podsumowując: żyjemy i jakoś się trzymamy:evil_lol: A zaraz foteczki :lol: Quote
Moniek193 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 I Sara- na dowód że żyje:evil_lol: Koniec;) Quote
Izuuus Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 a witam Cię Mońku i Sarcię. :hand: fotki śliczne. :loveu: [SIZE="1"]artstko ty moja. za nidługo zima! :-( Quote
taxelina Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0222_D.jpg Szkoda ze ta trawa z przodu nie ostra ale i tak fajne ;) Quote
Moniek193 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Izuuus']a witam Cię Mońku i Sarcię. :hand: fotki śliczne. :loveu: artstko ty moja. za nidługo zima! :-( Witam, witam:multi: Eee tam śliczne.. :roll: No a ja już chcę zimę:multi: [quote name='deer_1987']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0222_D.jpg Szkoda ze ta trawa z przodu nie ostra ale i tak fajne ;) Bo to listek miał być ostry, a nie łapało mi ostrości na te dwie rzeczy.. A tak w ogóle to cichutko tu..:roll: Quote
psiulka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Moniek193']Witam, witam:multi: Eee tam śliczne.. :roll: No a ja już chcę zimę:multi: Bo to listek miał być ostry, a nie łapało mi ostrości na te dwie rzeczy.. A tak w ogóle to cichutko tu..:roll: A pewnej osobie by złapało! :diabloti: Zima, brrr... Bierzesz jutro Konika? Ja chcę super foto mieć :cool3: Quote
gosiulaa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Moniek193 napisał(a):No a ja już chcę zimę:multi: Pogięło Cię!!!! :-o:-o chyba nie mówisz poważnie??? zimo precz!!:angryy: Nie nawidzę zimy... jeszcze jak ostatnio zobaczyłam zmarzniętego Nucza w schronie to normalnie aż mnie serce z żalu kuło! :placz: Mój Nuczi nie może marznąć w zimie rozumiesz?! :diabloti::evil_lol: No to teraz mam nadzieje zmienisz swoje zdanie bo inaczej...:mad: Quote
Moniek193 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 psiulka napisał(a):A pewnej osobie by złapało! :diabloti: Zima, brrr... Bierzesz jutro Konika? Ja chcę super foto mieć :cool3: No jej na pewno..:diabloti: Raczej biorę, bo z psem nie idę to chociaż pofocę:razz: gosiulaa napisał(a):Pogięło Cię!!!! :-o:-o chyba nie mówisz poważnie??? zimo precz!!:angryy: Nie nawidzę zimy... jeszcze jak ostatnio zobaczyłam zmarzniętego Nucza w schronie to normalnie aż mnie serce z żalu kuło! :placz: Mój Nuczi nie może marznąć w zimie rozumiesz?! :diabloti::evil_lol: No to teraz mam nadzieje zmienisz swoje zdanie bo inaczej...:mad: Ale w zimie są moje urodziny i są święta i jest ładnie na polku do focenia:loveu: A Ty zaadoptujesz Nucza i nie będzie marzł:diabloti: Quote
Foxowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hej sisterko. Super fotki :loveu: Zapraszamy do nas na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts