Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxowa']Śliczna Sarcia :loveu:

[quote name='Izuuus']To ja się przywitam wieczornie, smutasku :calus:

I lęcę z dogo.
Hej, dzięki za odwiedziny:multi:

A w ogóle to mam pytanko.. Czy u Was też tak się dogo zniekształciło :-o Bo mi jakoś dziwnie inaczej wygląda no i przeszkadza mi to:angryy:

Fot nie mam- kryzys twórczy:cool1:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Taak... coś chyba jakieś zmiany wprowadzają, i tak jest :shake:

Hej :p
Uff.. dobrze, że to nie tylko u mnie:cool1: Wkurza mnie to:shake:

Dziś w Rzeszowie "Zrywaliśmy łańcuchy":multi: Tylko taką fotkę Wam pokażę, jak Moniek dzielnie się uwiązał do budy:evil_lol:

PS Oczywiście jeden z najmniej miłych komentarzy cd naszej akcji usłyszeliśmy od księdza:cool1: Bez komentarza..

Posted

[quote name='Foxowa']Dzielna siostra :loveu: :D
Ja nie dotarłabym nawet jeśli by mnie na łańcuchu ciągnęli (wjem mondrze piszem xD)
Hihi:evil_lol:
[quote name='deer_1987']A takie akcje cos daja?
Mam nadzieję :roll: Wiesz, zawsze znajdą się ludzie którzy wezmą nas za sektę, za dziwaków, za idiotów itd.:cool1: No ale ja się osobiście tym nie zrażam tym bardziej, że usłyszeliśmy wiele miłych komentarzy jak np. : No nareszcie, jak fajnie, że ktoś się tym zajął, bardzo dobry pomysł itd.:multi:
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']jakby nie dawaly to by wiecej takich akcji nie robiono:evil_lol: ;)

http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/PBG2.jpg

Monika poważna :diabloti::loveu:
No pani Halina nam kazała się nie śmiać:evil_lol: Ja tu protestuję, a nie żarty sobie robię, nie:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Mam nadzieję :roll: Wiesz, zawsze znajdą się ludzie którzy wezmą nas za sektę, za dziwaków, za idiotów itd.:cool1: No ale ja się osobiście tym nie zrażam tym bardziej, że usłyszeliśmy wiele miłych komentarzy jak np. : No nareszcie, jak fajnie, że ktoś się tym zajął, bardzo dobry pomysł itd.:multi:

Ja tylko czekam na akcję dla szpitala organizowaną przez księdza!
Oczywiście żart, on chyba nie ma pojęcia, że to nie jest takie łatwe jak się wydaje. I ciekawa jestem, czy postukałby tymi paluchami do kamery, jakby go nagrali?
Tacy księża na prawdę doprowadzają mnie do stanu czarnej rozpaczy. :shake:

Posted

psiulka napisał(a):
Ja tylko czekam na akcję dla szpitala organizowaną przez księdza!
Oczywiście żart, on chyba nie ma pojęcia, że to nie jest takie łatwe jak się wydaje. I ciekawa jestem, czy postukałby tymi paluchami do kamery, jakby go nagrali?
Tacy księża na prawdę doprowadzają mnie do stanu czarnej rozpaczy. :shake:

Szkoda słów.. księża, jak mnie to słowo ostatnio odpycha:shake:

Chociaż przeczytałam ostatnio w gazecie MP wywiad z księdzem (byłam właśnie bardzo ciekawa co tam napisali) i akurat ten ksiądz kocha i szanuje zwierzęta, fragment który szczególnie mi się spodobał to: "Żaden chrześcijanin nie może akceptować postawy okrucieństwa wobec czworonogów" no ciekawe co na to moherowe beretki i pozostali księża, bez obrazy:cool1:

Posted

huhuhu... widzę że nieźle tutaj nadajecie :evil_lol: ja tam z jedej strony się cieszę że poszłam te podpisy zbierać, bo dostałam ataku śmiechu i P. Derwisz nieźle by mnie zjechała :diabloti: ale z drugiej strony to tam pewnie też niezłe akcje były... :roll: A na temat tego księdza i ogólnie na temat wszystkich księży się nie wypowiadam :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Witaj nasza dzielna Moniek. :loveu:

Hej:multi:
gosiulaa napisał(a):
huhuhu... widzę że nieźle tutaj nadajecie :evil_lol: ja tam z jedej strony się cieszę że poszłam te podpisy zbierać, bo dostałam ataku śmiechu i P. Derwisz nieźle by mnie zjechała :diabloti: ale z drugiej strony to tam pewnie też niezłe akcje były... :roll: A na temat tego księdza i ogólnie na temat wszystkich księży się nie wypowiadam :evil_lol:

No ja siedziałam przy budzie prawie cały czas i co? I jestem prawie na każdym zdjęciu na naszej stronie i do tego z 5 razy pokazują mnie na filmiku :mdleje: Genialnie..:p

~~
Hej wszystkim:multi: Od razu na wstępie przepraszam, że tak zaniedbałam galerię:oops: Ale ostatnio dali nam w szkole niezły wycisk, więc po prostu nie miałam czasu, tylko czekałam na weekend:eviltong: Hmm.. co u Sary? Od tygodnia panienka ma cieczkę i paraduje w majtkach po domu:evil_lol: Dziś kiedy miałam więcej czasu to się na polu ze mną wyszalała, pobiegała, poćwiczyłyśmy itd. Pogoda u nas średnia, mało słońca i zimno, więc i sesja się nie udała:oops: Ale mam trochę fot jeszcze z przed tygodni i niestety tylko 1 Sary..
Ja osobiście zapisałam się do kółka fotograficznego w szkole, zapowiada się bardzo fajnie;) Planowane są wyjścia w plener, wystawy i nauka co nieco o foceniu (przyda mi się):razz: Więc podsumowując: żyjemy i jakoś się trzymamy:evil_lol: A zaraz foteczki :lol:

Posted

[quote name='Izuuus']a witam Cię Mońku i Sarcię. :hand:

fotki śliczne. :loveu: artstko ty moja.
za nidługo zima! :-(
Witam, witam:multi:
Eee tam śliczne.. :roll:

No a ja już chcę zimę:multi:
[quote name='deer_1987']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_0222_D.jpg
Szkoda ze ta trawa z przodu nie ostra ale i tak fajne ;)
Bo to listek miał być ostry, a nie łapało mi ostrości na te dwie rzeczy..

A tak w ogóle to cichutko tu..:roll:

Posted

[quote name='Moniek193']Witam, witam:multi:
Eee tam śliczne.. :roll:

Bo to listek miał być ostry, a nie łapało mi ostrości na te dwie rzeczy..

A tak w ogóle to cichutko tu..:roll:

A pewnej osobie by złapało! :diabloti:
Zima, brrr... Bierzesz jutro Konika? Ja chcę super foto mieć :cool3:

Posted

Moniek193 napisał(a):

Pogięło Cię!!!! :-o:-o chyba nie mówisz poważnie??? zimo precz!!:angryy: Nie nawidzę zimy... jeszcze jak ostatnio zobaczyłam zmarzniętego Nucza w schronie to normalnie aż mnie serce z żalu kuło! :placz: Mój Nuczi nie może marznąć w zimie rozumiesz?! :diabloti::evil_lol: No to teraz mam nadzieje zmienisz swoje zdanie bo inaczej...:mad:

Posted

psiulka napisał(a):
A pewnej osobie by złapało! :diabloti:
Zima, brrr... Bierzesz jutro Konika? Ja chcę super foto mieć :cool3:

No jej na pewno..:diabloti:
Raczej biorę, bo z psem nie idę to chociaż pofocę:razz:
gosiulaa napisał(a):
Pogięło Cię!!!! :-o:-o chyba nie mówisz poważnie??? zimo precz!!:angryy: Nie nawidzę zimy... jeszcze jak ostatnio zobaczyłam zmarzniętego Nucza w schronie to normalnie aż mnie serce z żalu kuło! :placz: Mój Nuczi nie może marznąć w zimie rozumiesz?! :diabloti::evil_lol: No to teraz mam nadzieje zmienisz swoje zdanie bo inaczej...:mad:

Ale w zimie są moje urodziny i są święta i jest ładnie na polku do focenia:loveu:
A Ty zaadoptujesz Nucza i nie będzie marzł:diabloti: