Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja juz 5 dni w szkole bylam :P

Jak to:razz:
Pestka napisał(a):
Witam ;)
Jeszcze niecałe dwa dni wolności :D

Zamilknij:diabloti:

Ja się jeszcze wakacjuję:loveu:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']Jak to:razz:

Zamilknij:diabloti:

Ja się jeszcze wakacjuję:loveu:
No właśnie i tak trzymać ostatnie dni wolności:evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
W Szwecji zaczynasz wczesniej (normalni ok 19/08 ale moj kiurs od 24/08 byl) i konczysz wczesniej bo ok 10/06 :P

Foxowa napisał(a):
Tak samo jest w Norwegii. Rok zaczyna się 17.08 w tym roku. Także tak to bywa xDD

oO Głupio:evil_lol:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
i jak kupilas to kolorowe cosik ??:D:D:D

Kupiłam:loveu: I teraz się na to patrzę i podziwiam:evil_lol:
Nie no żartuję, ale jutro w tym idę do sql-a:loveu:

~~
A teraz cześć wszystkim:multi:
Jak wszystkim wiadomo zaczęła się szkoła:placz: Mam po 7-8 lekcji dziennie i po powrocie do domu mimo iż JESZCZE się nie uczę, okropnie boli mnie głowa:shake: Lekcje kończę ok. 17.00, czasem o 15.00:razz: To nic, że w gimnazjum najpóźniej kończyłam o 13.00 -.- .
Już niedługo okres ochronny pierwszoklasistów się skończy:placz: I zacznie się dopiero nauka:-( No ale do sedna..

Przyszłam powiedzieć, że na razie fot nie będzie i wogóle na dogo będę rzadziej :-( Przepraszam, że nie poodwiedzam Waszych galerii itd. :roll:
Bo szkoła, atmosfera, ludzie i nauczyciele ogólnie spoko:loveu: W ogóle jest taka wolność jakiej brakuje w gimnazjum, gdzie traktują dzieci jak upośledzone jednostki xD Ale nauka i plan lekcji teraz to porażka:shake: Na tyle wielka, że nie wyrobię i nie będę chodzić na dodatkowy hiszpański:placz: A tego nie przeżyję !

To tyle:roll: ..

Posted

No widzę, że już Lonkowa wygadała:evil_lol:

No więc tak jak napisała przeszłam do finału czego zupełnie się nie spodziewałam:-o I zajęłam IV lokatę, co jak na 1 raz jest dla mnie niesamowicie zadowalające:multi: Już planuję występy w Jarosławiu, Rzeszowie i znów w Przemyślu:evil_lol: Może choć raz uda mi się wygrać:diabloti:

A teraz "fotki", tzn. są tragicznej jakości, jest ich około 30, a ja je tylko zlinkowałam więc dam Wam link do albumu gdzie można zobaczyć szaleństwa Sary i Bastera:loveu: Uwaga ! Niektóre foty są bardzo dzikie xD

Picasa Web Albums - Monika - Sara+Baster