Foxowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Idź, ja idę i psa będę szukać na wystawie :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Fox, taak :multi: Ilonkową też namawiamy :evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No jestem zgłoszona i brat mnie zawiezie. Dziś przed minutą potwierdził :multi::cool3: Quote
psiulka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Foxowa napisał(a):Idź, ja idę i psa będę szukać na wystawie :evil_lol: Foxola, idziesz? :loveu: Do młodszej, tak? A ja jestem w kropce. :evil_lol: Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaa a Ty? :cool3: <przepraszam, odwala mi> Edit: Foxola dziecko :buzi: Dobre dziecko, Patrycja też dobre dziecko :calus: Folka, z jakim psem idziesz? :D Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Kisses napisał(a):Idź na MP, idź! :multi: No cem..:roll: Foxowa napisał(a):Idź, ja idę i psa będę szukać na wystawie :evil_lol: Haha dobre:evil_lol: Kisses napisał(a):Fox, taak :multi: Ilonkową też namawiamy :evil_lol: Oj namawiamy:diabloti: Foxowa napisał(a):No jestem zgłoszona i brat mnie zawiezie. Dziś przed minutą potwierdził :multi::cool3: A mnie kto zawiezie :shake: psiulka napisał(a):Foxola, idziesz? :loveu: Do młodszej, tak? A ja jestem w kropce. :evil_lol: Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaa a Ty? :cool3: <przepraszam, odwala mi> Edit: Foxola dziecko :buzi: Dobre dziecko, Patrycja też dobre dziecko :calus: Folka, z jakim psem idziesz? :D Ej Ilona gorzej Ci:evil_lol: Ja jestem w dwóch kropkach i co teraz ha:diabloti:! Quote
psiulka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Moniek193 napisał(a): A mnie kto zawiezie :shake: Ej Ilona gorzej Ci:evil_lol: Ja jestem w dwóch kropkach i co teraz ha:diabloti:! MARCELEM pojedziemy! :loveu: No, gorzej mi, że nawet nie wiesz jak, ale sorry, tak to jest jak ktoś ma przekręcony łeb. :lol: To przez Kiss i Ciebie! :loveu::loveu: To razem jesteśmy w trzech kropkach i luxus! :multi: Szukamy psów, nie? :D Głupier gg, akurat teraz się zepsuło, jak ja go nie mogę, no! :shake: Ale odwala mi i tak... Jeszcze wiadomo kto będzie, ach, ja już chcę :loveu::loveu: Quote
Foxowa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Grzywka albo foxa :loveu::loveu:' Jestem tej wyższej :eviltong: czuje się urażona :placz::placz: Quote
Moniek193 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dziś wysłałam zgłoszenia (2 na wszelki wypadek:diabloti:) do MP:loveu: Dzwoniłam do hodowli goldenów i jeżeli zdecydują się jechać to mam psa, a jeżeli nie to szukam dalej:roll: Zadzwonię najwyżej do hodowli husky lub yorków no i napisałam do jednej osoby z dogo + na wątku KWPR Przemyśl:loveu: Mam nadzieję, że do 6.09 znajdę jakiegoś psiaka i że się strasznie nie zbłaźnię:evil_lol: Dziś miałam bowiem 6 godzinny trening (z przerwami):evil_lol: Quote
Kisses Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Łi! Jestem z Ciebie bardzo dumna, zobaczysz, będzie fajnie! :multi: Quote
Yana Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 witanko, mizianka dla Sarci :loveu: dobrze, że oczko już zdrowe :lol: Quote
Izuuus Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Będę trzymać za Was kciuki. :multi: [SIZE="1"]I czekam na fotki, jakby nie było masz już kompa po formacie, co?:diabloti: Mizianko dla Sarci, buziak for ju :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 deer_1987 napisał(a):a ja czekam na foty.. Zaraz jakieś będą..;) Kisses napisał(a):Łi! Jestem z Ciebie bardzo dumna, zobaczysz, będzie fajnie! :multi: Ja też jestem z siebie dumna więc jest nas dwie:evil_lol: Mam fajnego psiaka, jestem po wyczerpującym treningu i liczę tylko żeby nie przegrać z Nią:diabloti: Anula & Bono napisał(a):maaaatko jakie tu pogaduchy:evil_lol: Gdzie?:evil_lol: Yana napisał(a):witanko, mizianka dla Sarci :loveu: dobrze, że oczko już zdrowe :lol: Witamy:multi: Izuuus napisał(a):Będę trzymać za Was kciuki. :multi: I czekam na fotki, jakby nie było masz już kompa po formacie, co?:diabloti: Mizianko dla Sarci, buziak for ju :loveu: Dzięki za kciuki i buziaki:loveu: ~~ Tak, komputer jest już sformatowany:loveu:To nic, że zwaliłam na niego dziś ok 300 fot:diabloti: Oczywiście nie wszytskie Sary, są tam foty ze schroniska, z mojej pseudo artystycznej działalności itd.:diabloti: Nie wiem kiedy się z tym uporam:roll: Zaraz wstawię kilka pseudo:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Takie cuś:roll: Chyba idzie jesień : Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 I widok z mojego balkonu:loveu:: Tyle z mych wypocin:evil_lol: Postaram się jeszcze jakieś Sarkowe dać;) Quote
Izuuus Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9301_E.jpg :mdleje: ślicznie! moja artystko :loveu: Quote
psiulka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ładne kolorki, takie delikatne, jak lubię. :) Quote
Feigned Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 łaaaał ale śliczne, zwłaszcza ostatnie ma bardzo ładne kolory :crazyeye::loveu: Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Noo jak gdzie TU:evil_lol::evil_lol: ino nie mów jesień:cool1: no widoczek super:loveu::loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Izuuus napisał(a):http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9301_E.jpg :mdleje: ślicznie! moja artystko :loveu: Dziemkuję mooja artystko:loveu: psiulka napisał(a):Ładne kolorki, takie delikatne, jak lubię. :) Ja też takie lubię, ale mogę uznać, że to speszyl for ju:evil_lol: Feigned napisał(a):łaaaał ale śliczne, zwłaszcza ostatnie ma bardzo ładne kolory :crazyeye::loveu: Dziękujemy bardzo:multi: Anula & Bono napisał(a):Noo jak gdzie TU:evil_lol::evil_lol: ino nie mów jesień:cool1: no widoczek super:loveu::loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy WOW, ale wielkie te litery, wystraszyłaś mnie:evil_lol: Nie mówię jesień ino piszę:diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dziś szaleję z fotkami:evil_lol: Tak jak obiecałam dziś pierwsza porcja fotek: Sara+ Baster: Po zabawie:evil_lol:: cdn... Quote
Moniek193 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Przepraszam za jakość:oops: Wiem, że jest beznadziejna:placz: Quote
Recommended Posts