Moniek193 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 psiulka napisał(a):http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SXtvSmYguII/AAAAAAAABxY/6QO1yo48-_4/s640/P1060809.JPG - Jejku, co Ty jej każesz robić. :diabloti: Sama chciała ja jej do niczego nie zmuszam:diabloti: Wiecej zdjęc dopiero po moim powrocie:loveu: teraz wypoczywam:eviltong: Bosh to juz we wtorek:multi: Quote
Moniek193 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Patisa napisał(a):Obraziła się? :lol: pozdrawiamy;) Nie wiem czy sie obrazila czy jej glowa ciązy:evil_lol: Takze pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 No ja juz jutro wyjezdzam na tydzien:diabloti: Zdjecia Wam powklejalam bo przeciez bym Was tak z niczym nie zostawila:evil_lol: Reszte zdjec po powrocie no bo ferie bede i wogole:loveu: Wiec my sie z Sara zegnamy :placz: Do zabaczenia za tydzien:hand: Mamy nadzieje ze bedziecie tu czasem do nas zagladac:oops: Quote
Kaya93 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Moniek193 napisał(a):No ja juz jutro wyjezdzam na tydzien:diabloti: Zdjecia Wam powklejalam bo przeciez bym Was tak z niczym nie zostawila:evil_lol: Reszte zdjec po powrocie no bo ferie bede i wogole:loveu: Wiec my sie z Sara zegnamy :placz: Do zabaczenia za tydzien:hand: Mamy nadzieje ze bedziecie tu czasem do nas zagladac:oops: Aaa bedziemy teskinić:placz:(przynajmniej ja :oops:) :buzi: I jak Cie to zadowoli to ja moge tu codziennie zaglądać i coś Wam bazgrnąć ;) Dobrze, że o zdjątkach nie zapomniałaś :evil_lol: :hand: Quote
Kaya93 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Moniek193 napisał(a):No normalnie to tylko tydzien ale mi sie zaleglosci porobia:roll: No to zagladaj tu podlej kwiatki i czasem kurze zetrzyj, klucze do watku ci pod wycieraczka zostawie:evil_lol: Okey nie ma sprawy :evil_lol:. A o zaległości myśle, że nie musisz sie martwić, to ostatni tydzień szkoły wiec luzy bedą, a poza tym dam Ci zeszyty poodpisywać. ;) to jest przecież to co najbardziej lubisz robić:diabloti: NO NIE MOGE ZNÓW POSTY SKACZĄ :angryy: Quote
Moniek193 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kaya93 napisał(a):Aaa bedziemy teskinić:placz:(przynajmniej ja :oops:) :buzi: I jak Cie to zadowoli to ja moge tu codziennie zaglądać i coś Wam bazgrnąć ;) Dobrze, że o zdjątkach nie zapomniałaś :evil_lol: :hand: No normalnie to tylko tydzien ale mi sie zaleglosci porobia:roll: No to zagladaj tu podlej kwiatki i czasem kurze zetrzyj, klucze do watku ci pod wycieraczka zostawie:evil_lol: Quote
aneczka23 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 :mad::mad: o nie :shake: jak to Was nie będzie. Dawno nic nie pisałam, ale to nie znaczy, że mnie nie było, śledzę na bieżąco. Udanych ferii, buziaki Quote
psiulka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja też będę tęsknić! :placz: Będziemy z Pauliną zamiatać, nie ma sprawy. :razz: Liczę na tą kartkę, że ją dostanę od Ciebie, mam nadzieję, że nie zapomnisz wysłać. :eviltong: O której jedziesz? Quote
Kaya93 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 psiulka napisał(a):Ja też będę tęsknić! :placz: Będziemy z Pauliną zamiatać, nie ma sprawy. :razz: Liczę na tą kartkę, że ją dostanę od Ciebie, mam nadzieję, że nie zapomnisz wysłać. :eviltong: O której jedziesz? A wyjechała gdzieś o 7.20 jeszcze sie z nią pożegnać zdązyłam :multi: No a ja właśnie przyszłam kwiatki podlać :evil_lol: Ilona jutro Ty kurze ścierasz :diabloti: Quote
aneczka23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 heh, a w mojej gospodzie nie ma komu koopek psich z podwórka ogarnąć :loveu: dziewczęta, która się pisze :diabloti: ?? Palec pod budkę Quote
Kaya93 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Oo Monia:loveu: no to sie ciesze ze fajnie masz i ze o nas nie zapominasz:cool3: no ale jakbys wiedziala co sie u mnie dzieje:evil_lol: ale Ci nie powiem to moja slodka tajemnica jak jutro ''to sie spelni'' to sie lekko zdziwisz jak do mnie przyjedziesz:loveu: Ps A tych chlopcow to Ci faktycznie zazdroszcze:eviltong: (sciagnij sobie gg) Ha znow mi post przeskoczyl:angryy: Quote
Moniek193 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Jak milo ze zagladacie:loveu: O kurcze to ja wam faktycznie te kolczyki musze kupic:eviltong: Jestem sobie teraz na <teneryfie jest 20 C i jutro idziemy na plaze:diabloti: Dzis zrobilam 1 i udane zakupy kupilam sobie torebke i 2 pary kolczykow i cos tam dla rodziny no i jeszcze dla was dziewuchy :oops:musze cos zdobyc chociaz musze przyznac ze wcale nie chodzimy gdzie chcemy z nimi wiec to nie jest takie proste:evil_lol: POZDROWIENIA DLA wszystkich!!!!! No i pomoc aneczce koopki sprzatac:evil_lol: Ps JAKIE TU SA CHLOPAKI NORMALNIE CIACHA I TO JESZCZE TACY TOWARZYSCY:diabloti:HEHE MACIE CZEGO POZAZDROSCIC:loveu: A MORZE TO JUZ NIE WSPOMNE CHYBA NAWET LEPSZE:evil_lol: nO I MAM DUUUZO ZDJEC :diabloti: Quote
psiulka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cześć! :multi: Dzisiaj ja tu miałam kurze pościerać, ale widzę, że już nie będzie potrzeby. Przywieź nam po jednym takim chłopaku, przyda się. :razz: Wtedy już nie będziesz musiała kupować kolczyków. :diabloti: Ale tam u Ciebie jest na pewno fajnie. :loveu: Gorąco i wogóle klimacik. A u nas tyle śniegu wczoraj wieczorem nasypało. :placz: Pamiętaj o kartce dla mnie. :cool3: Pozdrawiamy Cię też :buzi: Quote
Moniek193 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 psiulka napisał(a):Cześć! :multi: Dzisiaj ja tu miałam kurze pościerać, ale widzę, że już nie będzie potrzeby. Przywieź nam po jednym takim chłopaku, przyda się. :razz: Wtedy już nie będziesz musiała kupować kolczyków. :diabloti: Ale tam u Ciebie jest na pewno fajnie. :loveu: Gorąco i wogóle klimacik. A u nas tyle śniegu wczoraj wieczorem nasypało. :placz: Pamiętaj o kartce dla mnie. :cool3: Pozdrawiamy Cię też :buzi: Kartki niestety nie wysle bo tu nawet na glupia poczte nie mamy czasu isc :evil_lol: Kupujemy se ciuchy i kolczyki:loveu: Kupilam Wam juz kolczyki Tobie kupilam turkusowe (takie jak chcialas) kuleczki, a Lenorkowi to juz tajemnica:diabloti: Wiec nici z chlopakow bo beda kolczyki:evil_lol: Noi ja sie dzisaij w morzu wykapalam wogole widoki sa sliczne lepsze niz na niejednym zdjeciu a jutro idziemy na druga plaze na poludniu Teneryfy i tam podobno jest jeszcze cieplej:multi: Jak to masz kurzy nie scierac:crazyeye: Ze ja tu przyszlam nie znaczy ze postpzratalam:diabloti: A gdzie Paulina kwaitki trzeba podlac:diabloti: CIUMASKI DLA WAS BABECZKI:loveu: Quote
aneczka23 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :mad: No nie, to ja się zwalniam. Nie dość, że człowiek tak ciężko na tej Galerii pracuje, to ani ciepłego słowa ani... żadnych kolczyków nie ma przeznaczonych.. tylko dlatego, że nie z Rzeszowa :cool1: Phi. Idę.... :angryy: Quote
Moniek193 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='aneczka23']:mad: No nie, to ja się zwalniam. Nie dość, że człowiek tak ciężko na tej Galerii pracuje, to ani ciepłego słowa ani... żadnych kolczyków nie ma przeznaczonych.. tylko dlatego, że nie z Rzeszowa :cool1: Phi. Idę.... :angryy: Kupilabym Ci kolczyki ale nie mam ci ch jak dac:placz: No wiec zebys sie nie obrazala na mnie to specjalnie dla Ciebie wysylam GORACE pozdrowienia (no i dla calej Twojej psiej gromadki) i specjalnie dla Ciebie wstawei po powrocie pare slicznych fotek:loveu: BUZIAKI:loveu: Quote
aneczka23 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :cool3: hmmmm no chyba, że tak :multi: Quote
groszek83 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SXtvhb8BCcI/AAAAAAAAByI/hT4N5sMjCzM/s640/P1060820.JPG :loveu: słodkości pomarscone:loveu: Udanego wypoczynku;) czekamy na zdjęcia towarzyskich ciach i nie tylko;) Quote
Moniek193 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Witamy groszka:loveu: juz tak dawno do nas nie zagladalas:mad: Kaya juz wszytsko wiem czekam na galerie byle bylo duzo fot hahah nie no tak z 1000000000000 wystarczy:diabloti: Quote
Moniek193 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kaya93 napisał(a):Galeria powiadasz:lol: jest problem nie wiem jak sie zaklada:evil_lol: hah ale fot ma juz troche porobionych:loveu: wejdz na nasze szczeniaki:lol: Bylam bylam widzialam tez filmik itp:multi: Galerie jest bardzo prosto zalozyc moze Ilona Ci powie jak na gg bo tu dluugo pisania jest :placz: BUZIAKI Quote
Kaya93 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Moniek193 napisał(a):Witamy groszka:loveu: juz tak dawno do nas nie zagladalas:mad: Kaya juz wszytsko wiem czekam na galerie byle bylo duzo fot hahah nie no tak z 1000000000000 wystarczy:diabloti: Galeria powiadasz:lol: jest problem nie wiem jak sie zaklada:evil_lol: hah ale fot ma juz troche porobionych:loveu: wejdz na nasze szczeniaki:lol: Quote
Moniek193 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 psiulka napisał(a):A ile par mi kupiłaś? :diabloti: Wrzucaj jakieś zdjęcia i to prędko!! Powyobrażam sobie, że tez tam jestem. :eviltong: Hahah, kurze już pościerane, bo Ty tu zawitałaś, inaczej musiałybyśmy sprzątać :evil_lol: Widziałaś już cudo Pauliny? (Chyba widziałaś) :loveu::loveu: Jedna pare:oops::oops: Ehhh i tak juz dooozo wydalam:oops: Ale sa bardzo ladne wiec spoko loko:loveu: Nie mam tu kabla USB wiec do mego powrotu zero fotek:placz: Jasne ze widzialam a juz nie dlugo zobacze na zywo:multi: A dzis bylismny na 2 plazach i bylo super fale prze ogromne rzucaly nami we wszytskie strony no i troche zakupow i odpoczynek jutro jedzuemy do La Laguna a potem nie wiem co dalej:shake: POZDROWIENIA U nas tak cieplo ze se tej zimy u Was nie wyobrazam:placz:I wcale mi sie nie chce tam wracac ahhh chce lato w Polsce:diabloti: Quote
psiulka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Moniek193 napisał(a):Kartki niestety nie wysle bo tu nawet na glupia poczte nie mamy czasu isc :evil_lol: Kupujemy se ciuchy i kolczyki:loveu: Kupilam Wam juz kolczyki Tobie kupilam turkusowe (takie jak chcialas) kuleczki, a Lenorkowi to juz tajemnica:diabloti: Wiec nici z chlopakow bo beda kolczyki:evil_lol: Noi ja sie dzisaij w morzu wykapalam wogole widoki sa sliczne lepsze niz na niejednym zdjeciu a jutro idziemy na druga plaze na poludniu Teneryfy i tam podobno jest jeszcze cieplej:multi: Jak to masz kurzy nie scierac:crazyeye: Ze ja tu przyszlam nie znaczy ze postpzratalam:diabloti: A gdzie Paulina kwaitki trzeba podlac:diabloti: CIUMASKI DLA WAS BABECZKI:loveu: A ile par mi kupiłaś? :diabloti: Wrzucaj jakieś zdjęcia i to prędko!! Powyobrażam sobie, że tez tam jestem. :eviltong: Hahah, kurze już pościerane, bo Ty tu zawitałaś, inaczej musiałybyśmy sprzątać :evil_lol: Widziałaś już cudo Pauliny? (Chyba widziałaś) :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts