Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja juz jutro wyjezdzam na tydzien:diabloti: Zdjecia Wam powklejalam bo przeciez bym Was tak z niczym nie zostawila:evil_lol: Reszte zdjec po powrocie no bo ferie bede i wogole:loveu:
Wiec my sie z Sara zegnamy :placz: Do zabaczenia za tydzien:hand:
Mamy nadzieje ze bedziecie tu czasem do nas zagladac:oops:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No ja juz jutro wyjezdzam na tydzien:diabloti: Zdjecia Wam powklejalam bo przeciez bym Was tak z niczym nie zostawila:evil_lol: Reszte zdjec po powrocie no bo ferie bede i wogole:loveu:
Wiec my sie z Sara zegnamy :placz: Do zabaczenia za tydzien:hand:
Mamy nadzieje ze bedziecie tu czasem do nas zagladac:oops:

Aaa bedziemy teskinić:placz:(przynajmniej ja :oops:) :buzi:
I jak Cie to zadowoli to ja moge tu codziennie zaglądać i coś Wam bazgrnąć ;)

Dobrze, że o zdjątkach nie zapomniałaś :evil_lol:

:hand:

Posted

Moniek193 napisał(a):
No normalnie to tylko tydzien ale mi sie zaleglosci porobia:roll: No to zagladaj tu podlej kwiatki i czasem kurze zetrzyj, klucze do watku ci pod wycieraczka zostawie:evil_lol:

Okey nie ma sprawy :evil_lol:. A o zaległości myśle, że nie musisz sie martwić, to ostatni tydzień szkoły wiec luzy bedą, a poza tym dam Ci zeszyty poodpisywać. ;) to jest przecież to co najbardziej lubisz robić:diabloti:

NO NIE MOGE ZNÓW POSTY SKACZĄ :angryy:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Aaa bedziemy teskinić:placz:(przynajmniej ja :oops:) :buzi:
I jak Cie to zadowoli to ja moge tu codziennie zaglądać i coś Wam bazgrnąć ;)

Dobrze, że o zdjątkach nie zapomniałaś :evil_lol:

:hand:

No normalnie to tylko tydzien ale mi sie zaleglosci porobia:roll: No to zagladaj tu podlej kwiatki i czasem kurze zetrzyj, klucze do watku ci pod wycieraczka zostawie:evil_lol:

Posted

Ja też będę tęsknić! :placz:
Będziemy z Pauliną zamiatać, nie ma sprawy. :razz:
Liczę na tą kartkę, że ją dostanę od Ciebie, mam nadzieję, że nie zapomnisz wysłać. :eviltong:

O której jedziesz?

Posted

psiulka napisał(a):
Ja też będę tęsknić! :placz:
Będziemy z Pauliną zamiatać, nie ma sprawy. :razz:
Liczę na tą kartkę, że ją dostanę od Ciebie, mam nadzieję, że nie zapomnisz wysłać. :eviltong:

O której jedziesz?

A wyjechała gdzieś o 7.20 jeszcze sie z nią pożegnać zdązyłam :multi:

No a ja właśnie przyszłam kwiatki podlać :evil_lol:
Ilona jutro Ty kurze ścierasz :diabloti:

Posted

Oo Monia:loveu:
no to sie ciesze ze fajnie masz i ze o nas nie zapominasz:cool3:
no ale jakbys wiedziala co sie u mnie dzieje:evil_lol: ale Ci nie powiem to moja slodka tajemnica jak jutro ''to sie spelni'' to sie lekko zdziwisz jak do mnie przyjedziesz:loveu:

Ps A tych chlopcow to Ci faktycznie zazdroszcze:eviltong:
(sciagnij sobie gg)
Ha znow mi post przeskoczyl:angryy:

Posted

Jak milo ze zagladacie:loveu: O kurcze to ja wam faktycznie te kolczyki musze kupic:eviltong: Jestem sobie teraz na <teneryfie jest 20 C i jutro idziemy na plaze:diabloti: Dzis zrobilam 1 i udane zakupy kupilam sobie torebke i 2 pary kolczykow i cos tam dla rodziny no i jeszcze dla was dziewuchy :oops:musze cos zdobyc chociaz musze przyznac ze wcale nie chodzimy gdzie chcemy z nimi wiec to nie jest takie proste:evil_lol:
POZDROWIENIA DLA wszystkich!!!!!
No i pomoc aneczce koopki sprzatac:evil_lol:
Ps JAKIE TU SA CHLOPAKI NORMALNIE CIACHA I TO JESZCZE TACY TOWARZYSCY:diabloti:HEHE MACIE CZEGO POZAZDROSCIC:loveu:
A MORZE TO JUZ NIE WSPOMNE CHYBA NAWET LEPSZE:evil_lol: nO I MAM DUUUZO ZDJEC :diabloti:

Posted

Cześć! :multi: Dzisiaj ja tu miałam kurze pościerać, ale widzę, że już nie będzie potrzeby.

Przywieź nam po jednym takim chłopaku, przyda się. :razz: Wtedy już nie będziesz musiała kupować kolczyków. :diabloti: Ale tam u Ciebie jest na pewno fajnie. :loveu: Gorąco i wogóle klimacik. A u nas tyle śniegu wczoraj wieczorem nasypało. :placz:

Pamiętaj o kartce dla mnie. :cool3:

Pozdrawiamy Cię też :buzi:

Posted

psiulka napisał(a):
Cześć! :multi: Dzisiaj ja tu miałam kurze pościerać, ale widzę, że już nie będzie potrzeby.

Przywieź nam po jednym takim chłopaku, przyda się. :razz: Wtedy już nie będziesz musiała kupować kolczyków. :diabloti: Ale tam u Ciebie jest na pewno fajnie. :loveu: Gorąco i wogóle klimacik. A u nas tyle śniegu wczoraj wieczorem nasypało. :placz:

Pamiętaj o kartce dla mnie. :cool3:

Pozdrawiamy Cię też :buzi:

Kartki niestety nie wysle bo tu nawet na glupia poczte nie mamy czasu isc :evil_lol: Kupujemy se ciuchy i kolczyki:loveu: Kupilam Wam juz kolczyki Tobie kupilam turkusowe (takie jak chcialas) kuleczki, a Lenorkowi to juz tajemnica:diabloti: Wiec nici z chlopakow bo beda kolczyki:evil_lol:
Noi ja sie dzisaij w morzu wykapalam wogole widoki sa sliczne lepsze niz na niejednym zdjeciu a jutro idziemy na druga plaze na poludniu Teneryfy i tam podobno jest jeszcze cieplej:multi:
Jak to masz kurzy nie scierac:crazyeye: Ze ja tu przyszlam nie znaczy ze postpzratalam:diabloti: A gdzie Paulina kwaitki trzeba podlac:diabloti:
CIUMASKI DLA WAS BABECZKI:loveu:

Posted

:mad: No nie, to ja się zwalniam. Nie dość, że człowiek tak ciężko na tej Galerii pracuje, to ani ciepłego słowa ani... żadnych kolczyków nie ma przeznaczonych.. tylko dlatego, że nie z Rzeszowa :cool1: Phi. Idę.... :angryy:

Posted

[quote name='aneczka23']:mad: No nie, to ja się zwalniam. Nie dość, że człowiek tak ciężko na tej Galerii pracuje, to ani ciepłego słowa ani... żadnych kolczyków nie ma przeznaczonych.. tylko dlatego, że nie z Rzeszowa :cool1: Phi. Idę.... :angryy:
Kupilabym Ci kolczyki ale nie mam ci ch jak dac:placz: No wiec zebys sie nie obrazala na mnie to specjalnie dla Ciebie wysylam GORACE pozdrowienia (no i dla calej Twojej psiej gromadki) i specjalnie dla Ciebie wstawei po powrocie pare slicznych fotek:loveu:
BUZIAKI:loveu:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Galeria powiadasz:lol: jest problem nie wiem jak sie zaklada:evil_lol: hah ale fot ma juz troche porobionych:loveu: wejdz na nasze szczeniaki:lol:

Bylam bylam widzialam tez filmik itp:multi: Galerie jest bardzo prosto zalozyc moze Ilona Ci powie jak na gg bo tu dluugo pisania jest :placz: BUZIAKI

Posted

Moniek193 napisał(a):
Witamy groszka:loveu: juz tak dawno do nas nie zagladalas:mad:
Kaya juz wszytsko wiem czekam na galerie byle bylo duzo fot hahah nie no tak z 1000000000000 wystarczy:diabloti:

Galeria powiadasz:lol: jest problem nie wiem jak sie zaklada:evil_lol: hah ale fot ma juz troche porobionych:loveu: wejdz na nasze szczeniaki:lol:

Posted

psiulka napisał(a):
A ile par mi kupiłaś? :diabloti:
Wrzucaj jakieś zdjęcia i to prędko!! Powyobrażam sobie, że tez tam jestem. :eviltong:
Hahah, kurze już pościerane, bo Ty tu zawitałaś, inaczej musiałybyśmy sprzątać :evil_lol:

Widziałaś już cudo Pauliny? (Chyba widziałaś) :loveu::loveu:

Jedna pare:oops::oops: Ehhh i tak juz dooozo wydalam:oops: Ale sa bardzo ladne wiec spoko loko:loveu:
Nie mam tu kabla USB wiec do mego powrotu zero fotek:placz:
Jasne ze widzialam a juz nie dlugo zobacze na zywo:multi:

A dzis bylismny na 2 plazach i bylo super fale prze ogromne rzucaly nami we wszytskie strony no i troche zakupow i odpoczynek jutro jedzuemy do La Laguna a potem nie wiem co dalej:shake: POZDROWIENIA
U nas tak cieplo ze se tej zimy u Was nie wyobrazam:placz:I wcale mi sie nie chce tam wracac ahhh chce lato w Polsce:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Kartki niestety nie wysle bo tu nawet na glupia poczte nie mamy czasu isc :evil_lol: Kupujemy se ciuchy i kolczyki:loveu: Kupilam Wam juz kolczyki Tobie kupilam turkusowe (takie jak chcialas) kuleczki, a Lenorkowi to juz tajemnica:diabloti: Wiec nici z chlopakow bo beda kolczyki:evil_lol:
Noi ja sie dzisaij w morzu wykapalam wogole widoki sa sliczne lepsze niz na niejednym zdjeciu a jutro idziemy na druga plaze na poludniu Teneryfy i tam podobno jest jeszcze cieplej:multi:
Jak to masz kurzy nie scierac:crazyeye: Ze ja tu przyszlam nie znaczy ze postpzratalam:diabloti: A gdzie Paulina kwaitki trzeba podlac:diabloti:
CIUMASKI DLA WAS BABECZKI:loveu:

A ile par mi kupiłaś? :diabloti:
Wrzucaj jakieś zdjęcia i to prędko!! Powyobrażam sobie, że tez tam jestem. :eviltong:
Hahah, kurze już pościerane, bo Ty tu zawitałaś, inaczej musiałybyśmy sprzątać :evil_lol:

Widziałaś już cudo Pauliny? (Chyba widziałaś) :loveu::loveu: