Feigned Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 jeśli ID z tyłu jest czarny to mamy bardzo podobny tylko nie kwiatka a gwiazdkę :diabloti: Quote
Cavy Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jaki śliczny ten ID, a numer ulicy musiałaś zamalować, chociaż ja i tak bym nie znalazła Was, bo nie znam Rzeszowa. :evil_lol: Quote
LadyK Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9323.jpg super ID macie :loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wiesz co :mad: Kupiłaś taki ID, jaki mi się podoba :evil_lol: Zbieram się z jego kupnem już od dłuższego czasu :roll: Hahaha, teraz wyjdzie na to, że zgapiam po tobie aparat, ID, o jaka ja niedobra :eviltong: A na potwierdzenie tego że nie od dziś mi się ta adresówka podoba masz: http://www.dogomania.pl/forum/f551/tola-mala-psotnica-139917/index42.html#post12741363 Przy końcu strony :p Data 6.08 :diabloti: Hej :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Feigned']jeśli ID z tyłu jest czarny to mamy bardzo podobny tylko nie kwiatka a gwiazdkę :diabloti: No jest czarny z tyłu:loveu: A długo go masz? Wytrzymały? [quote name='madziulik_13']Witamy się :multi: Ale nas długo nie było :oops: A tutaj świetnie jest, boskie zdjęcia :loveu: Hejka:multi: A dziękujemy:oops::loveu: [quote name='Cavy']Jaki śliczny ten ID, a numer ulicy musiałaś zamalować, chociaż ja i tak bym nie znalazła Was, bo nie znam Rzeszowa. :evil_lol: Musiałam zamalować właśnie przed Tobą:evil_lol: [quote name='LadyK']http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_9323.jpg super ID macie :loveu::loveu: Dzięki wielkie:loveu: [quote name='Karolina&Lucky']Wiesz co :mad: Kupiłaś taki ID, jaki mi się podoba :evil_lol: Zbieram się z jego kupnem już od dłuższego czasu :roll: Hahaha, teraz wyjdzie na to, że zgapiam po tobie aparat, ID, o jaka ja niedobra :eviltong: A na potwierdzenie tego że nie od dziś mi się ta adresówka podoba masz: http://www.dogomania.pl/forum/f551/tola-mala-psotnica-139917/index42.html#post12741363 Przy końcu strony :p Data 6.08 :diabloti: Hej :loveu: Chyba mamy podobne gusta:lol: Ja też się do zakupy identyfikatora przymierzałam miesiącami:evil_lol: I nareszcie go mam:loveu: Jest cudny, pasuje Sarze do obróżki i wogóle:loveu: Ależ ja Ci wierzę:diabloti: Quote
psiulka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ładny ten ID, będzie jej pasował do nowej obroży. :loveu: A tak btw. Ty to jesteś dziwna. W schronisku ledwie 20 zdjęć zrobiłaś, a głupiemu ID'owi zrobiłaś conajmniej 8 (nie licząc tych, których nie wstawiłaś, jeśli takowe były). Skandal! :diabloti: Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong: Quote
Izuuus Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='psiulka']Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong: O przepraszam, że się wtrącę ale jak to nikt?! Mój pies jest rudawy i ma niebieską obrożę :cool3: Ja to widzę. :cool1: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Izuuus']Hej Słońce Ty Moje :loveu::multi::loveu: Hej rybko:loveu: [quote name='psiulka']Ładny ten ID, będzie jej pasował do nowej obroży. :loveu: A tak btw. Ty to jesteś dziwna. W schronisku ledwie 20 zdjęć zrobiłaś, a głupiemu ID'owi zrobiłaś conajmniej 8 (nie licząc tych, których nie wstawiłaś, jeśli takowe były). Skandal! :diabloti: Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong: A ta już myśli o nowej obroży:diabloti:A wiem której.. tej co Ty mi kupisz:multi: Nie sądziłam, że wstawię te foty przed formatem kompa.. a w schronisku zrobię więcej jak komputer będzie szybszy i pozwoli mi je wstawić;) O pardon! Sama mnie na fiolet namawiałaś xD ~~ Właśnie skończyłam oglądać Marleya i jestem cała zaryczana:placz: Nad książką płakałam, nad filmem też:oops: Powiedzcie, że nie jestem sama ! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Moniek193']Hej rybko:loveu: A ta już myśli o nowej obroży:diabloti:A wiem której.. tej co Ty mi kupisz:multi: Nie sądziłam, że wstawię te foty przed formatem kompa.. a w schronisku zrobię więcej jak komputer będzie szybszy i pozwoli mi je wstawić;) O pardon! Sama mnie na fiolet namawiałaś xD ~~ Właśnie skończyłam oglądać Marleya i jestem cała zaryczana:placz: Nad książką płakałam, nad filmem też:oops: Powiedzcie, że nie jestem sama ! buah my z gośka i kol też ryczałyśmy :D:D i to w kinie :D:D :loveu::loveu: ale teraz to już dawno było i zapomniałam że nawet taki film istnieje :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='psiulka']Ładny ten ID, będzie jej pasował do nowej obroży. :loveu: A tak btw. Ty to jesteś dziwna. W schronisku ledwie 20 zdjęć zrobiłaś, a głupiemu ID'owi zrobiłaś conajmniej 8 (nie licząc tych, których nie wstawiłaś, jeśli takowe były). Skandal! :diabloti: Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong: oo zgadzam sie z tym schroniskiem :D:D babka narobiła jakiiejś blaszce z 20 zdjec :D(wiem ze tyle nie nom ale przenosnia ):D a do schronu nawet aparatu nie wezmie ...:D:D:D Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buah my z gośka i kol też ryczałyśmy :D:D i to w kinie :D:D :loveu::loveu: ale teraz to już dawno było i zapomniałam że nawet taki film istnieje :evil_lol: Ja jak się do kina wybierałam to właśnie przestali grać:cool1: A potem nie chciało mi się ściągać i teraz wreszcie sobie online oglądnełam:loveu: Swietny film! HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):oo zgadzam sie z tym schroniskiem :D:D babka narobiła jakiiejś blaszce z 20 zdjec :D(wiem ze tyle nie nom ale przenosnia ):D a do schronu nawet aparatu nie wezmie ...:D:D:D Jutro formatuję kompa wreszcie..! A w piątek jestem zapisana do schronu, więc wezmę ten aparat i zrobię więcej fot, co byście się nie czepiały:eviltong: Zresztą jak Gośki i Pundzi nie było jeszcze na dogo to myśmy z Pauliną wstawiały dużo więcej fot, teraz Wasza kolej:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja jak się do kina wybierałam to właśnie przestali grać:cool1: A potem nie chciało mi się ściągać i teraz wreszcie sobie online oglądnełam:loveu: Swietny film! Jutro formatuję kompa wreszcie..! A w piątek jestem zapisana do schronu, więc wezmę ten aparat i zrobię więcej fot, co byście się nie czepiały:eviltong: Zresztą jak Gośki i Pundzi nie było jeszcze na dogo to myśmy z Pauliną wstawiały dużo więcej fot, teraz Wasza kolej:diabloti: ale za to przynajmniej bawiłyśmy psy i koty a nie tylko foty im robiłysmy haha :D:D:p:eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Anula & Bono']witam:hand: Bardzo fajny ID;) A witam, witam i dziękuję:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale za to przynajmniej bawiłyśmy psy i koty a nie tylko foty im robiłysmy haha :D:D:p:eviltong: No to teraz my to robimy haha:eviltong::diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Moniek193 napisał(a):No to teraz my to robimy haha:eviltong::diabloti: no no jaaaasne :eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Hej :loveu: Hej:multi: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no no jaaaasne :eviltong: No to ba..:loveu: Kiedy jedziecie do schronu w czwartek czy piątek? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Moniek193 napisał(a):Hej:multi: No to ba..:loveu: Kiedy jedziecie do schronu w czwartek czy piątek? nigdy bo nie jestesmy zapisane :angryy: Quote
.Agata. Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Cześć Wam :hand: Fajny ID jednak ja nie jestem za pisaniem adresu dlatego na swoich nigdy nie miałam :cool3::eviltong: i śliczna Sarcia :loveu: a oczko... :-( dobrze że już wygojone :multi: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Doberek, zdaje się, że nie komentowałam jeszcze ID. Cudny :loveu: Biedne oczko Saruni mej, ale dobrze, ze już ok. Zgadnijcie, na co namawiam Moniczkową dziewczynkę :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kisses napisał(a):Doberek, zdaje się, że nie komentowałam jeszcze ID. Cudny :loveu: Biedne oczko Saruni mej, ale dobrze, ze już ok. Zgadnijcie, na co namawiam Moniczkową dziewczynkę :lol: na to cos MP czy cos takiego :eviltong: i tak juz sie zgodzila :diabloti: chyba ze nie o to ci chodzi :eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nigdy bo nie jestesmy zapisane :angryy: A buu...:placz: Agata_Roki napisał(a):Cześć Wam :hand: Fajny ID jednak ja nie jestem za pisaniem adresu dlatego na swoich nigdy nie miałam :cool3::eviltong: i śliczna Sarcia :loveu: a oczko... :-( dobrze że już wygojone :multi: Hejka:loveu: Mnie tam adres nie przeszkadza:eviltong: A oczko fakt już wygojone:multi: Kisses napisał(a):Doberek, zdaje się, że nie komentowałam jeszcze ID. Cudny :loveu: Biedne oczko Saruni mej, ale dobrze, ze już ok. Zgadnijcie, na co namawiam Moniczkową dziewczynkę :lol: Dziękujemy:loveu: No ja wiem na co mnie namawiasz:diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):na to cos MP czy cos takiego :eviltong: i tak juz sie zgodzila :diabloti: chyba ze nie o to ci chodzi :eviltong: Dokładnie! Kiss namawia mnie na MP na wystawie w Przemyślu 6.09..:roll: Nie dość, że nie mam psa, jeszcze nic nie umiem, boję się jak cholera to do tego mam straaszną ochotę jednak pojść:evil_lol: deer_1987 napisał(a):a kiedy foty dalej jakies? :P Jutro formatuję kompa;) Quote
Recommended Posts