Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co :mad:
Kupiłaś taki ID, jaki mi się podoba :evil_lol: Zbieram się z jego kupnem już od dłuższego czasu :roll:
Hahaha, teraz wyjdzie na to, że zgapiam po tobie aparat, ID, o jaka ja niedobra :eviltong:

A na potwierdzenie tego że nie od dziś mi się ta adresówka podoba masz:
http://www.dogomania.pl/forum/f551/tola-mala-psotnica-139917/index42.html#post12741363
Przy końcu strony :p Data 6.08 :diabloti:

Hej :loveu:

Posted

[quote name='Feigned']jeśli ID z tyłu jest czarny to mamy bardzo podobny tylko nie kwiatka a gwiazdkę :diabloti:
No jest czarny z tyłu:loveu:
A długo go masz? Wytrzymały?
[quote name='madziulik_13']Witamy się :multi:
Ale nas długo nie było :oops:
A tutaj świetnie jest, boskie zdjęcia :loveu:
Hejka:multi:
A dziękujemy:oops::loveu:
[quote name='Cavy']Jaki śliczny ten ID, a numer ulicy musiałaś zamalować, chociaż ja i tak bym nie znalazła Was, bo nie znam Rzeszowa. :evil_lol:
Musiałam zamalować właśnie przed Tobą:evil_lol:

[quote name='LadyK']

Dzięki wielkie:loveu:
[quote name='Karolina&Lucky']Wiesz co :mad:
Kupiłaś taki ID, jaki mi się podoba :evil_lol: Zbieram się z jego kupnem już od dłuższego czasu :roll:
Hahaha, teraz wyjdzie na to, że zgapiam po tobie aparat, ID, o jaka ja niedobra :eviltong:

A na potwierdzenie tego że nie od dziś mi się ta adresówka podoba masz:
http://www.dogomania.pl/forum/f551/tola-mala-psotnica-139917/index42.html#post12741363
Przy końcu strony :p Data 6.08 :diabloti:

Hej :loveu:

Chyba mamy podobne gusta:lol:
Ja też się do zakupy identyfikatora przymierzałam miesiącami:evil_lol: I nareszcie go mam:loveu: Jest cudny, pasuje Sarze do obróżki i wogóle:loveu:

Ależ ja Ci wierzę:diabloti:

Posted

Ładny ten ID, będzie jej pasował do nowej obroży. :loveu:

A tak btw. Ty to jesteś dziwna. W schronisku ledwie 20 zdjęć zrobiłaś, a głupiemu ID'owi zrobiłaś conajmniej 8 (nie licząc tych, których nie wstawiłaś, jeśli takowe były). Skandal! :diabloti:

Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka']Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong:

O przepraszam, że się wtrącę ale jak to nikt?! Mój pies jest rudawy i ma niebieską obrożę :cool3: Ja to widzę. :cool1:

Posted

[quote name='Izuuus']Hej Słońce Ty Moje :loveu::multi::loveu:
Hej rybko:loveu:
[quote name='psiulka']Ładny ten ID, będzie jej pasował do nowej obroży. :loveu:

A tak btw. Ty to jesteś dziwna. W schronisku ledwie 20 zdjęć zrobiłaś, a głupiemu ID'owi zrobiłaś conajmniej 8 (nie licząc tych, których nie wstawiłaś, jeśli takowe były). Skandal! :diabloti:

Rudym psom najładniej jest w niebieskim, tylko dlaczego nikt (i Ty) tego nie widzi? :eviltong:
A ta już myśli o nowej obroży:diabloti:A wiem której.. tej co Ty mi kupisz:multi:

Nie sądziłam, że wstawię te foty przed formatem kompa.. a w schronisku zrobię więcej jak komputer będzie szybszy i pozwoli mi je wstawić;)

O pardon! Sama mnie na fiolet namawiałaś xD

~~
Właśnie skończyłam oglądać Marleya i jestem cała zaryczana:placz:
Nad książką płakałam, nad filmem też:oops: Powiedzcie, że nie jestem sama !

Posted

[quote name='Moniek193']Hej rybko:loveu:

A ta już myśli o nowej obroży:diabloti:A wiem której.. tej co Ty mi kupisz:multi:

Nie sądziłam, że wstawię te foty przed formatem kompa.. a w schronisku zrobię więcej jak komputer będzie szybszy i pozwoli mi je wstawić;)

O pardon! Sama mnie na fiolet namawiałaś xD

~~
Właśnie skończyłam oglądać Marleya i jestem cała zaryczana:placz:
Nad książką płakałam, nad filmem też:oops: Powiedzcie, że nie jestem sama !

buah my z gośka i kol też ryczałyśmy :D:D i to w kinie :D:D :loveu::loveu: ale teraz to już dawno było i zapomniałam że nawet taki film istnieje :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Ładny ten ID, będzie jej pasował do nowej obroży. :loveu:

oo zgadzam sie z tym schroniskiem :D:D babka narobiła jakiiejś blaszce z 20 zdjec :D(wiem ze tyle nie nom ale przenosnia ):D a do schronu nawet aparatu nie wezmie ...:D:D:D

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
buah my z gośka i kol też ryczałyśmy :D:D i to w kinie :D:D :loveu::loveu: ale teraz to już dawno było i zapomniałam że nawet taki film istnieje :evil_lol:

Ja jak się do kina wybierałam to właśnie przestali grać:cool1:
A potem nie chciało mi się ściągać i teraz wreszcie sobie online oglądnełam:loveu:

Swietny film!
oo zgadzam sie z tym schroniskiem :D:D babka narobiła jakiiejś blaszce z 20 zdjec :D(wiem ze tyle nie nom ale przenosnia ):D a do schronu nawet aparatu nie wezmie ...:D:D:D

Jutro formatuję kompa wreszcie..!
A w piątek jestem zapisana do schronu, więc wezmę ten aparat i zrobię więcej fot, co byście się nie czepiały:eviltong:

Zresztą jak Gośki i Pundzi nie było jeszcze na dogo to myśmy z Pauliną wstawiały dużo więcej fot, teraz Wasza kolej:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Ja jak się do kina wybierałam to właśnie przestali grać:cool1:
A potem nie chciało mi się ściągać i teraz wreszcie sobie online oglądnełam:loveu:

Swietny film!

Jutro formatuję kompa wreszcie..!
A w piątek jestem zapisana do schronu, więc wezmę ten aparat i zrobię więcej fot, co byście się nie czepiały:eviltong:

Zresztą jak Gośki i Pundzi nie było jeszcze na dogo to myśmy z Pauliną wstawiały dużo więcej fot, teraz Wasza kolej:diabloti:

ale za to przynajmniej bawiłyśmy psy i koty a nie tylko foty im robiłysmy haha :D:D:p:eviltong:

Posted

ale za to przynajmniej bawiłyśmy psy i koty a nie tylko foty im robiłysmy haha :D:D:p:eviltong:

No to teraz my to robimy haha:eviltong::diabloti:

Posted

Cześć Wam :hand:

Fajny ID jednak ja nie jestem za pisaniem adresu dlatego na swoich nigdy nie miałam :cool3::eviltong: i śliczna Sarcia :loveu: a oczko... :-( dobrze że już wygojone :multi:

Posted

Doberek, zdaje się, że nie komentowałam jeszcze ID. Cudny :loveu:
Biedne oczko Saruni mej, ale dobrze, ze już ok.

Zgadnijcie, na co namawiam Moniczkową dziewczynkę :lol:

Posted

Kisses napisał(a):

na to cos MP czy cos takiego :eviltong: i tak juz sie zgodzila :diabloti: chyba ze nie o to ci chodzi :eviltong:

Posted

nigdy bo nie jestesmy zapisane :angryy:

A buu...:placz:
Agata_Roki napisał(a):
Cześć Wam :hand:

Fajny ID jednak ja nie jestem za pisaniem adresu dlatego na swoich nigdy nie miałam :cool3::eviltong: i śliczna Sarcia :loveu: a oczko... :-( dobrze że już wygojone :multi:

Hejka:loveu:

Mnie tam adres nie przeszkadza:eviltong: A oczko fakt już wygojone:multi:
Kisses napisał(a):

Dziękujemy:loveu:

No ja wiem na co mnie namawiasz:diabloti:
na to cos MP czy cos takiego :eviltong: i tak juz sie zgodzila :diabloti: chyba ze nie o to ci chodzi :eviltong:

Dokładnie! Kiss namawia mnie na MP na wystawie w Przemyślu 6.09..:roll:
Nie dość, że nie mam psa, jeszcze nic nie umiem, boję się jak cholera to do tego mam straaszną ochotę jednak pojść:evil_lol:
deer_1987 napisał(a):
a kiedy foty dalej jakies? :P

Jutro formatuję kompa;)