Cieplutkaa. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Czyżbyście się potajemnie spotykały.? :razz: ładnie to taaaak.?! :placz::placz::placz:ZABIERZCIE MNIE ZE SOBĄ.......!!!!! :placz::placz::placz: Pzdr. Quote
Moniek193 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Dziękuję wszystkim za odwiedziny:loveu: Wiem, że ostatnio zaniedbuję swoją (i nie tylko:oops:) galerię ale korzystam póki mogę z ostatnich dni wakacji:loveu: Nie żebym sobie dogadzała:evil_lol: ale książki, zeszyty itp. trzeba kupić:roll: A czasu coraz mniej i tyyyle rzeczy do zrobienia ! Ostatnie spotkania ze znajomymi, zakupy i inne przyjemności:evil_lol: Być może uda mi się jeszcze zaglądnąć do Krakowa:loveu: Trochę focę, jeżdżę na konikach itd...:loveu: Aha ! Foty:roll: Są ale na moim aparacie i nie mogę ich zgrać bo mój komputer tego nie zniesie:shake: Czekam na brata aż łaskawie wróci od babci i mi sformatuje kompa:multi: Wtedy zgram fotki i wstawię;) A w miarę możliwości pozaglądam także do Waszych galerii:lol: Teraz mój komputer chodzi tak wolno, że omało nie rzucę nim o ścianę:angryy: No i do tego dogo raz działa, raz nie:shake: Quote
Moniek193 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Izuuus napisał(a):Czemu do krakowa, nie do Wrocka? Bo ten wybór nie do końca należał do mnie:roll: Jadem tam na szoping :loveu: Ale do Wrocka też kiedyś wpadnę:multi: Quote
Izuuus Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Moniek193 napisał(a):Bo ten wybór nie do końca należał do mnie:roll: Jadem tam na szoping :loveu: Ale do Wrocka też kiedyś wpadnę:multi: A we Wrocku lepiej, a nie jakiś tam Kraków :cool1: Quote
Izuuus Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Jak tam skarpetki, kochanie? :diabloti: A raczej jak idzie nauka :evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja tez muszem do Krakowa jechać. Ale nie mam z kim i kiedy :placz: Quote
Moniek193 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 deer_1987 napisał(a):No to poczekamy na Ciebi.. Jeszcze nie jestem pewna czy i kiedy jadę:lol: Narazie jestem:diabloti: Izuuus napisał(a):Jak tam skarpetki, kochanie? :diabloti: A raczej jak idzie nauka :evil_lol: To bardzo ciężka praca, ale dziś założyłam do Kościółka jak szłam:multi::evil_lol: Foxowa napisał(a):Ja tez muszem do Krakowa jechać. Ale nie mam z kim i kiedy :placz: Jakby mi pozwolili 2 raz, to jadę z Tobą:loveu: Quote
Izuuus Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Moniek193 napisał(a):o bardzo ciężka praca, ale dziś założyłam do Kościółka jak szłam:multi::evil_lol: Nie wieszę :-o Ale Ty się szybko naumiałaś :-o Jade z Wami do Krakowa, mimo iż go nie lubię. :cool1: Quote
Foxowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tylko pewnie autobusem będę jechać, bo opel nie dociągnie pewnie :lol: Jak coś ja jadę do kliniki obok galerii Krakowskiej ;) Quote
Moniek193 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Foxowa napisał(a):Tylko pewnie autobusem będę jechać, bo opel nie dociągnie pewnie :lol: Jak coś ja jadę do kliniki obok galerii Krakowskiej ;) No to ba, że autobusem lub pociągiem:multi: Ja galerię krakowską już 'zwiedziłam' teraz poluję na te większe:diabloti::evil_lol: Izuuus napisał(a):Nie wieszę :-o Ale Ty się szybko naumiałaś :-o Jade z Wami do Krakowa, mimo iż go nie lubię. :cool1: Jestem zdolna:loveu: Ale shopping lubisz, więc jedziesz z nami:loveu: Quote
Izuuus Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Moniek193']Ale shopping lubisz, więc jedziesz z nami:loveu: Kocham :loveu: Uwielbiam! łahaha. :loveu: [SIZE="1"]i do Krakowa długo się nie jedzie Quote
Foxowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Kurde wątpię że pojade przed rokiem szkolnym :shake: Bo jakbym miała jechać to pociągiem o 5 z czymś, lub autobusem o 5:50 :lol: Bo potem to tylko zwiedzanie bo za dużo osób w klinice... :shake: Quote
Moniek193 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Izuuus']Kocham :loveu: Uwielbiam! łahaha. :loveu: i do Krakowa długo się nie jedzie Hah ! Wiedziałam:loveu: [quote name='Foxowa']Kurde wątpię że pojade przed rokiem szkolnym :shake: Bo jakbym miała jechać to pociągiem o 5 z czymś, lub autobusem o 5:50 :lol: Bo potem to tylko zwiedzanie bo za dużo osób w klinice... :shake: No to właśnie o tej godzinie jest najlepiej:loveu: Jadymy:multi: [quote name='Cavy']Cześć Wam, dziołchy. :eviltong: Hejka:multi: Quote
Cavy Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ja nie chcę nic mówić, ale cos dawno fotek nie było :hmmmm: Quote
Moniek193 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Cavy Nie marudź:evil_lol: No ale fakt fotek dawno nie było, dlaczego już pisałam;) Jednak postanowiłam Wam kilka dać, mimo tego, iż mój komputer omało ducha nie wyzionął przy tym:evil_lol: No to Sara z chorym okiem:diabloti: Naszczęście to było dawno temu i teraz wszystko jest już ok:multi:A tak wyglądała: Dziś wreszcie przyszedł nam długo oczekiwany identyfikator :loveu: Zamawiałam na allegro za ok. 7zł;) Kilka fot: Fajnie to wyszło:evil_lol: (Zero przeróbek na kompie): cdn... Quote
Izuuus Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Faktycznie fajnie Ci te fotki wyszły. ;) :loveu: No, a ja znam Twój adres, ha! Wiem co jest pod kropeczkami :diabloti: Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Moje dwa id widzialas, troche sie kolor sciera juz.. Quote
Foxowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Fajny ID. Ha a ja twój numer znam :diabloti: A ja jadę prawdopodobnie w poniedziałek, tak mama zapowiedziała. Po klinice włóczenie się po mieście :multi::multi: Oczywiście wstęp na AGH do braciszka :cool3: Quote
ewatr Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No z takim identyfikatorem to juz nie zginie ;) Quote
Moniek193 Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Izuuus']Faktycznie fajnie Ci te fotki wyszły. ;) :loveu: No, a ja znam Twój adres, ha! Wiem co jest pod kropeczkami :diabloti: Dziękować:oops::loveu: No widzisz jaką masz wiedzę obszerną:evil_lol: [quote name='deer_1987']Moje dwa id widzialas, troche sie kolor sciera juz.. No ale Ty masz inne niż mój :roll:! [quote name='Foxowa']Fajny ID. Ha a ja twój numer znam :diabloti: A ja jadę prawdopodobnie w poniedziałek, tak mama zapowiedziała. Po klinice włóczenie się po mieście :multi::multi: Oczywiście wstęp na AGH do braciszka :cool3: Ja się do poniedziałku nie wyrobię chyba:roll: Ale najwyżej pojadę we wrześniu :loveu: Na te lody...:diabloti: [quote name='ewatr']No z takim identyfikatorem to juz nie zginie ;) No mam nadzieję:multi: Quote
madziulik_13 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witamy się :multi: Ale nas długo nie było :oops: A tutaj świetnie jest, boskie zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts