Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justy$ka']Naprawdę zaszalałas z tymi zdjęciami.! :loveu:
A z Sary taaaka mądrusia :loveu: ?!...Udzieliło jej się od Pani...?! :diabloti:

Fotki oczywiście cudowne, z Sary oczywiście lasencja i wszystko takie... Ochh... :loveu::diabloti:

Pzdr.
Pewnie, że po pańci a co:razz:

Dziękować:loveu:
[quote name='Yana']ale fajne fotki :multi:

jaka Sarcia uczona :loveu: jak pięknie łapki podaje :loveu:

ja też nauczyłam Yanę przechodzenia między nogami, ale trwało to dłużej, bo się pannie nie chciało uczyć nowej rzeczy :razz:
No ale się nauczyła, a to się liczy u bokserów:evil_lol:
[quote name='ewatr']az slinka cieknie :eviltong:jak sie na to patrzy !

Witam ciamajde i jej pancie :loveu:
W takim razie zapraszamy do nas na malinki:loveu:

Witamy również:multi:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to smaczki.. powiesz dobry pies to sie gapia no fajnie dobry pies a gdzie smaczek?

Eh.. jak nasze cos zrobia o co sie prosi i powie: dobry pies. to sie gapiua gdzie sa smaki bo pochwala slowna pochwala ale chca smaczki tez dostac za to ze poprawnie wykonaly.

rozumiesz?

Posted

[SIZE="2"][quote name='Moniek193']

O kogo ja tu widzę:loveu:
Czyli starego konta nie udało się odzyskać? A szkoda...
Chociaż ten nowy nick mi się podoba:loveu:

:diabloti:

A nie wiem, poprosiłam o połączenie kont :evil_lol:
Dziękuję :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh.. jak nasze cos zrobia o co sie prosi i powie: dobry pies. to sie gapiua gdzie sa smaki bo pochwala slowna pochwala ale chca smaczki tez dostac za to ze poprawnie wykonaly.

rozumiesz?

No teraz rozumiem:evil_lol:
Moja też czuje się rozczarowana gdy powiem jej tylko 'dobry piesek' i tyle:evil_lol:
sandrulka napisał(a):
hello!:multi:
miłego dnia !

Hejka:loveu:
Nazwajem:cool3:
Pestka napisał(a):
Hej wpadlam się przywitac - dawno mnie tu nie bylo... :(

A nie szkodzi:loveu:Milo, że znów jesteś:multi:
Foxowa napisał(a):
Hej sisterka :loveu:
Co tam? :cool3:

Hejaski siostro:loveu:
U nas średnio:roll: Dziś Sara wymiotuje:shake:
Karolina&Lucky napisał(a):
Hej :multi:
Ja mam do ciebie takie pytanie :oops: Jakie ty masz obiektywy do swojego Konika?

Narazie mam tylko kit 18-55mm;)
Planuję obiektyw tele i raynoxa ale to za jakiś czas:lol:

Posted

[quote name='LadyK']

:diabloti:

A nie wiem, poprosiłam o połączenie kont :evil_lol:
Dziękuję :diabloti:

Narazie cisza? :eviltong:
Pisałam do 2 adminów o przywrócenie Ci konta i nikt mi do dziś nie odpisał:diabloti:

Posted

[SIZE="2"]

[quote name='Moniek193']Narazie cisza? :eviltong:
Pisałam do 2 adminów o przywrócenie Ci konta i nikt mi do dziś nie odpisał:diabloti:

Wakacje mają chyba :diabloti:

Posted

Aha. Bo właśnie już jest prawie pewne, że będę miała lustrzankę z okazji urodzin :loveu: Nawet dzisiaj byłam oglądać, ale tej co ja chciałam to nie było :roll: Ma być jutro albo w sobotę.
Ty masz Nikona D60 tak?
Właśnie tak teraz zobaczyłam, nawet drogi nie jest, i nawet pozytywne opinie ma. Myślałam że Nikony są droższe :razz: Nie pogniewałabyś się, jakbym sobie wzięła takiego samego? :oops:
Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, a i nikon jest jedną z bardziej polecanych marek...
Jeszcze to nie jest pewna decyzja, ale tak się cały czas zastanawiam... Im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie :lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Aha. Bo właśnie już jest prawie pewne, że będę miała lustrzankę z okazji urodzin :loveu: Nawet dzisiaj byłam oglądać, ale tej co ja chciałam to nie było :roll: Ma być jutro albo w sobotę.
Ty masz Nikona D60 tak?
Właśnie tak teraz zobaczyłam, nawet drogi nie jest, i nawet pozytywne opinie ma. Myślałam że Nikony są droższe :razz: Nie pogniewałabyś się, jakbym sobie wzięła takiego samego? :oops:
Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, a i nikon jest jedną z bardziej polecanych marek...
Jeszcze to nie jest pewna decyzja, ale tak się cały czas zastanawiam... Im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie :lol:

o jaaaa no to teraz MOnika przyjedzie do ciebie i cie zabije jak sobie kupisz identyczna :D:D:D ( mowie ci znam za dobrze monike :D:D)

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']o jaaaa no to teraz MOnika przyjedzie do ciebie i cie zabije jak sobie kupisz identyczna :D:D:D ( mowie ci znam za dobrze monike :D:D)

Ups... :oops: To ja może zostanę przy Pentaxie, bo życie mi jeszcze miłe :diabloti:

Posted

Pundzia zaraz oberwiesz:diabloti::evil_lol:

Karolina- jeżeli chcesz Nikona d60 to przecież Ci nie zabronie:evil_lol: Tylko ma jedną wadę: tylko 3 polowy AF, jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz śmiało brać;)

Ale nie koniecznie doradzam też obiektyw kitowy:evil_lol: Może kup body i do niego jakieś inny obiektyw:eviltong:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Pundzia zaraz oberwiesz:diabloti::evil_lol:

Karolina- jeżeli chcesz Nikona d60 to przecież Ci nie zabronie:evil_lol: Tylko ma jedną wadę: tylko 3 polowy AF, jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz śmiało brać;)

Ale nie koniecznie doradzam też obiektyw kitowy:evil_lol: Może kup body i do niego jakieś inny obiektyw:eviltong:

jaaa:-o:siara: przeciez nic nie zrobilam :oops:

prawde tylko powiedzialam :diabloti:

Posted

Oj dziewczyny dziewczyny :evil_lol:

[quote name='Moniek193']

E tam... jak ja jeszcze nie miałam lustrzanki, nie miałam się do czego 'przyzwyczaić', więc myślę że zbytnio mi przeszkadzać nie będzie ;)

Właśnie... co do obiektywów, to zastanawiam się nad takim zestawem. Nie wiem czy będzie dobry :cool1:

Ojć, trudny wybór przede mną. :roll:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Oj dziewczyny dziewczyny :evil_lol:

E tam... jak ja jeszcze nie miałam lustrzanki, nie miałam się do czego 'przyzwyczaić', więc myślę że zbytnio mi przeszkadzać nie będzie ;)

Właśnie... co do obiektywów, to zastanawiam się nad takim zestawem. Nie wiem czy będzie dobry :cool1:

Ojć, trudny wybór przede mną. :roll:
Ja też nigdy nie miałam lustra, a jednak trochę mi to przeszkadza:diabloti:

Ja bym ten zestaw brała jak na początek;)
[quote name='Izuuus']Witam. Dawno mnei tu u moich góptasków nie było. :shake::loveu:

:bigcool:

No dawno:placz:
Ale wróciliście:loveu: Góptaski:loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']

no nie wiem.. nikon jest tak samo polecany jak canon. ja mam canon 40d i olympus e420 i oba polecam.

Posted

[quote name='Izuuus']
PS. Karolina, a jakiego Pentaxa chciałaś? :p

Kamyszkę :grins:
Pentaxa K-m

[quote name='Moniek193']Ja też nigdy nie miałam lustra, a jednak trochę mi to przeszkadza:diabloti:

Ja bym ten zestaw brała jak na początek;)

Zobaczymy jak to wyjdzie :cool3:
A tak w ogóle to dałabyś jakieś nowe zdęcia Sary :razz:

[quote name='deer_1987']no nie wiem.. nikon jest tak samo polecany jak canon. ja mam canon 40d i olympus e420 i oba polecam.

Tak, ale napisałam że jest jednym z bardziej polecanych marek. Oczywiście Canon też jest b. dobrą firmą, tak jak i Olympus.
Ale z tego co się pytałam na forum fotograficznym, to Pentax ma najlepsze obiektywy kitowe. Wiem że to nie jest najważniejsze, ale akurat Pentax k-m mi się spodobał. Pisałam też z osobami, które go posiadają, i bardzo sobie chwalą.

Posted

Monika.. Ty może powinnas założyc jakis wątek...
"Jeśli nie wiesz jaki wybrać aparat - zgłoś się do mnie. Sercowo podchodzę do sprawy" :evil_lol: Już Ty wiesz o jakie serca mi chodzi. :eviltong::evil_lol:

Ale po co ograniczac się jedynie do dgm.
Może jakas specjalistyka "doradzca fotograficzny" czy cooos. :diabloti:

Pzdr.

PS: Dzięki za ......
Pomarudzę na GG. ;):roflt: