Moniek193 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Justy$ka']Naprawdę zaszalałas z tymi zdjęciami.! :loveu: A z Sary taaaka mądrusia :loveu: ?!...Udzieliło jej się od Pani...?! :diabloti: Fotki oczywiście cudowne, z Sary oczywiście lasencja i wszystko takie... Ochh... :loveu::diabloti: Pzdr. Pewnie, że po pańci a co:razz: Dziękować:loveu: [quote name='Yana']ale fajne fotki :multi: jaka Sarcia uczona :loveu: jak pięknie łapki podaje :loveu: ja też nauczyłam Yanę przechodzenia między nogami, ale trwało to dłużej, bo się pannie nie chciało uczyć nowej rzeczy :razz: No ale się nauczyła, a to się liczy u bokserów:evil_lol: [quote name='ewatr']az slinka cieknie :eviltong:jak sie na to patrzy ! Witam ciamajde i jej pancie :loveu: W takim razie zapraszamy do nas na malinki:loveu: Witamy również:multi: Quote
taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 deer_1987 napisał(a):No to smaczki.. powiesz dobry pies to sie gapia no fajnie dobry pies a gdzie smaczek? Eh.. jak nasze cos zrobia o co sie prosi i powie: dobry pies. to sie gapiua gdzie sa smaki bo pochwala slowna pochwala ale chca smaczki tez dostac za to ze poprawnie wykonaly. rozumiesz? Quote
Pestka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hej wpadlam się przywitac - dawno mnie tu nie bylo... :( Quote
Karolina. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Hej :multi: Ja mam do ciebie takie pytanie :oops: Jakie ty masz obiektywy do swojego Konika? Quote
LadyK Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [SIZE="2"][quote name='Moniek193'] O kogo ja tu widzę:loveu: Czyli starego konta nie udało się odzyskać? A szkoda... Chociaż ten nowy nick mi się podoba:loveu: :diabloti: A nie wiem, poprosiłam o połączenie kont :evil_lol: Dziękuję :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Eh.. jak nasze cos zrobia o co sie prosi i powie: dobry pies. to sie gapiua gdzie sa smaki bo pochwala slowna pochwala ale chca smaczki tez dostac za to ze poprawnie wykonaly. rozumiesz? No teraz rozumiem:evil_lol: Moja też czuje się rozczarowana gdy powiem jej tylko 'dobry piesek' i tyle:evil_lol: sandrulka napisał(a):hello!:multi: miłego dnia ! Hejka:loveu: Nazwajem:cool3: Pestka napisał(a):Hej wpadlam się przywitac - dawno mnie tu nie bylo... :( A nie szkodzi:loveu:Milo, że znów jesteś:multi: Foxowa napisał(a):Hej sisterka :loveu: Co tam? :cool3: Hejaski siostro:loveu: U nas średnio:roll: Dziś Sara wymiotuje:shake: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :multi: Ja mam do ciebie takie pytanie :oops: Jakie ty masz obiektywy do swojego Konika? Narazie mam tylko kit 18-55mm;) Planuję obiektyw tele i raynoxa ale to za jakiś czas:lol: Quote
Moniek193 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='LadyK'] :diabloti: A nie wiem, poprosiłam o połączenie kont :evil_lol: Dziękuję :diabloti: Narazie cisza? :eviltong: Pisałam do 2 adminów o przywrócenie Ci konta i nikt mi do dziś nie odpisał:diabloti: Quote
LadyK Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [SIZE="2"][quote name='Moniek193']Narazie cisza? :eviltong: Pisałam do 2 adminów o przywrócenie Ci konta i nikt mi do dziś nie odpisał:diabloti: Wakacje mają chyba :diabloti: Quote
Karolina. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Aha. Bo właśnie już jest prawie pewne, że będę miała lustrzankę z okazji urodzin :loveu: Nawet dzisiaj byłam oglądać, ale tej co ja chciałam to nie było :roll: Ma być jutro albo w sobotę. Ty masz Nikona D60 tak? Właśnie tak teraz zobaczyłam, nawet drogi nie jest, i nawet pozytywne opinie ma. Myślałam że Nikony są droższe :razz: Nie pogniewałabyś się, jakbym sobie wzięła takiego samego? :oops: Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, a i nikon jest jedną z bardziej polecanych marek... Jeszcze to nie jest pewna decyzja, ale tak się cały czas zastanawiam... Im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Aha. Bo właśnie już jest prawie pewne, że będę miała lustrzankę z okazji urodzin :loveu: Nawet dzisiaj byłam oglądać, ale tej co ja chciałam to nie było :roll: Ma być jutro albo w sobotę. Ty masz Nikona D60 tak? Właśnie tak teraz zobaczyłam, nawet drogi nie jest, i nawet pozytywne opinie ma. Myślałam że Nikony są droższe :razz: Nie pogniewałabyś się, jakbym sobie wzięła takiego samego? :oops: Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, a i nikon jest jedną z bardziej polecanych marek... Jeszcze to nie jest pewna decyzja, ale tak się cały czas zastanawiam... Im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie :lol: o jaaaa no to teraz MOnika przyjedzie do ciebie i cie zabije jak sobie kupisz identyczna :D:D:D ( mowie ci znam za dobrze monike :D:D) Quote
Karolina. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o jaaaa no to teraz MOnika przyjedzie do ciebie i cie zabije jak sobie kupisz identyczna :D:D:D ( mowie ci znam za dobrze monike :D:D) Ups... :oops: To ja może zostanę przy Pentaxie, bo życie mi jeszcze miłe :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Pundzia zaraz oberwiesz:diabloti::evil_lol: Karolina- jeżeli chcesz Nikona d60 to przecież Ci nie zabronie:evil_lol: Tylko ma jedną wadę: tylko 3 polowy AF, jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz śmiało brać;) Ale nie koniecznie doradzam też obiektyw kitowy:evil_lol: Może kup body i do niego jakieś inny obiektyw:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Moniek193 napisał(a):Pundzia zaraz oberwiesz:diabloti::evil_lol: Karolina- jeżeli chcesz Nikona d60 to przecież Ci nie zabronie:evil_lol: Tylko ma jedną wadę: tylko 3 polowy AF, jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz śmiało brać;) Ale nie koniecznie doradzam też obiektyw kitowy:evil_lol: Może kup body i do niego jakieś inny obiektyw:eviltong: jaaa:-o:siara: przeciez nic nie zrobilam :oops: prawde tylko powiedzialam :diabloti: Quote
Karolina. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Oj dziewczyny dziewczyny :evil_lol: [quote name='Moniek193'] Karolina- jeżeli chcesz Nikona d60 to przecież Ci nie zabronie:evil_lol: Tylko ma jedną wadę: tylko 3 polowy AF, jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz śmiało brać;) Ale nie koniecznie doradzam też obiektyw kitowy:evil_lol: Może kup body i do niego jakieś inny obiektyw:eviltong: E tam... jak ja jeszcze nie miałam lustrzanki, nie miałam się do czego 'przyzwyczaić', więc myślę że zbytnio mi przeszkadzać nie będzie ;) Właśnie... co do obiektywów, to zastanawiam się nad takim zestawem. Nie wiem czy będzie dobry :cool1: Ojć, trudny wybór przede mną. :roll: Quote
Izuuus Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witam. Dawno mnei tu u moich góptasków nie było. :shake::loveu: [CENTER]:bigcool:[/CENTER] PS. Karolina, a jakiego Pentaxa chciałaś? :p Quote
Moniek193 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Oj dziewczyny dziewczyny :evil_lol: E tam... jak ja jeszcze nie miałam lustrzanki, nie miałam się do czego 'przyzwyczaić', więc myślę że zbytnio mi przeszkadzać nie będzie ;) Właśnie... co do obiektywów, to zastanawiam się nad takim zestawem. Nie wiem czy będzie dobry :cool1: Ojć, trudny wybór przede mną. :roll: Ja też nigdy nie miałam lustra, a jednak trochę mi to przeszkadza:diabloti: Ja bym ten zestaw brała jak na początek;) [quote name='Izuuus']Witam. Dawno mnei tu u moich góptasków nie było. :shake::loveu: :bigcool: No dawno:placz: Ale wróciliście:loveu: Góptaski:loveu: Quote
taxelina Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'] Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, a i nikon jest jedną z bardziej polecanych marek... no nie wiem.. nikon jest tak samo polecany jak canon. ja mam canon 40d i olympus e420 i oba polecam. Quote
Karolina. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Izuuus'] PS. Karolina, a jakiego Pentaxa chciałaś? :p Kamyszkę :grins: Pentaxa K-m [quote name='Moniek193']Ja też nigdy nie miałam lustra, a jednak trochę mi to przeszkadza:diabloti: Ja bym ten zestaw brała jak na początek;) Zobaczymy jak to wyjdzie :cool3: A tak w ogóle to dałabyś jakieś nowe zdęcia Sary :razz: [quote name='deer_1987']no nie wiem.. nikon jest tak samo polecany jak canon. ja mam canon 40d i olympus e420 i oba polecam. Tak, ale napisałam że jest jednym z bardziej polecanych marek. Oczywiście Canon też jest b. dobrą firmą, tak jak i Olympus. Ale z tego co się pytałam na forum fotograficznym, to Pentax ma najlepsze obiektywy kitowe. Wiem że to nie jest najważniejsze, ale akurat Pentax k-m mi się spodobał. Pisałam też z osobami, które go posiadają, i bardzo sobie chwalą. Quote
Cavy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Przyszliśmy sie przywitać, bo dawno nas nie było :razz::evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Monika.. Ty może powinnas założyc jakis wątek... "Jeśli nie wiesz jaki wybrać aparat - zgłoś się do mnie. Sercowo podchodzę do sprawy" :evil_lol: Już Ty wiesz o jakie serca mi chodzi. :eviltong::evil_lol: Ale po co ograniczac się jedynie do dgm. Może jakas specjalistyka "doradzca fotograficzny" czy cooos. :diabloti: Pzdr. PS: Dzięki za ...... Pomarudzę na GG. ;):roflt: Quote
Izuuus Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Czekam tu sobie na foteczki Sarulki :loveu: [SIZE="1"]A na Ciebie musze czekać do jutra. :( Quote
Izuuus Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Z tego co mi wiadmo, to piątek. :diabloti: Quote
Recommended Posts