Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 No nie wiem:placz: Ale picasa była najszybsza:placz: Skuszę się na ten photobucket jednak:evil_lol: Dziś były u Sarci: Kiss, psiulka, Kaya93:loveu: Ja osobiście na swoim koniku mam ok 200 zdjęć :siara: Ale będę wstawiać na raty:eviltong: Zresztą nie wszytskie nadają się do pokazania:cool3: Quote
Foxowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pfyy... W środę będziesz miała następne więc się pośpiesz :diabloti: A my zapraszamy do nas na fotki 'innego' psa :evil_lol: Quote
Cavy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ej, ja też chce w środę być i to z Tofikiem :placz: Quote
Tepes Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witam po raz pierwszy i na pewno nie ostatni:hand: śliczna boksia:loveu::loveu: pozdrawiam Quote
Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Foxowa']Pfyy... W środę będziesz miała następne więc się pośpiesz :diabloti: A my zapraszamy do nas na fotki 'innego' psa :evil_lol: Pffy.. jeszcze czego:diabloti: [quote name='Cavy']Ej, ja też chce w środę być i to z Tofikiem :placz: Wpadaj:multi: [quote name='Foxowa']To przyjedź AutoBusem :diabloti: Właśnie:loveu: [quote name='Anula & Bono']Witam po raz pierwszy i na pewno nie ostatni:hand: śliczna boksia:loveu::loveu: pozdrawiam O witamy nowych gości:loveu::multi: Cieszę się, że Sara się podoba:multi: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 deer_1987 napisał(a):ej a do nas nie przyjedziesz? Ja tam mogę jechać:evil_lol: Co tam do Szwecji, pare minutek rowerkiem:loveu: Quote
Foxowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 deer ja byłam niedaleko, w Norwegii :diabloti: Quote
Cavy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Monika - to ja też się dołączę i dojedziemy rowerami może na 18-nastkę naszą :evil_lol: A psy będą biegły na smyczy obok nas :lol: Może nie padną po drodze :razz: Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Foxowa napisał(a):deer ja byłam niedaleko, w Norwegii :diabloti: zalezy skad niedaleko bo z poludniowej szwecji do norwegi jest kawalek :P Quote
KarolaBox Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 witamy po raz pierwszy :) Śliczna Sarunia, ale musiałam się cofnąć chyba 7 stron, żeby zobaczyć jej fotki :-x :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Cavy']Monika - to ja też się dołączę i dojedziemy rowerami może na 18-nastkę naszą :evil_lol: A psy będą biegły na smyczy obok nas :lol: Może nie padną po drodze :razz: Ty podróżniczko najpierw do Rzeszowa przyjedź do 'rodziny', a potem pomyślimy:evil_lol::loveu: [quote name='KarolaBox']witamy po raz pierwszy :) Śliczna Sarunia, ale musiałam się cofnąć chyba 7 stron, żeby zobaczyć jej fotki :-x :evil_lol: Ooo witamy u nas:multi: Kolejna mnie będzie o fotki szantażować i zastraszać:placz::diabloti: No ale po selekcji fot z dnia dzisiejszego zostało około 100:roll: Właśnie założyłam sobie konto na photobucket ze wspaniałym nickiem: Ludwisia:loveu: Więc w miarę możliwości coś tu będę wstawiać:multi: Quote
Cieplutkaa. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja też ledwo, ledwo dokopałam się do tych ślicznych foteczek Saruchny :loveu: Gadu-gadu, a ja chcę Sarkę.!!! :p Pozdrowienia od fajnych dla Fajnych :razz: (Bo fajni są Ci, którzy różowe smycze mają :diabloti:) Quote
Cavy Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ale czerwień też podchodzi pod róż odrobinę, więc też jesteśmy fajni! :multi: :evil_lol: I mamy nawet odrobinę różowego na takiej obroży :eviltong: Quote
Izuuus Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [SIZE="1"]Różowy :icon_roc: Witam Was góptaski! :biggrina: Quote
Moniek193 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='Cavy']Ludwisia jest ładna, co Ty chcesz :mad: A do kogo z tą pałką :hmmmm: [quote name='Justy$ka']Ja też ledwo, ledwo dokopałam się do tych ślicznych foteczek Saruchny :loveu: Gadu-gadu, a ja chcę Sarkę.!!! :p Pozdrowienia od fajnych dla Fajnych :razz: (Bo fajni są Ci, którzy różowe smycze mają :diabloti:) No ale się dokopałaś:evil_lol: Teraz mnie mama do sklepu wyciąga:placz: Ale jak wrócę to coś zlinkuję i będą fotki:eviltong: (Właśnie:loveu:) [quote name='Cavy']Ale czerwień też podchodzi pod róż odrobinę, więc też jesteśmy fajni! :multi: :evil_lol: I mamy nawet odrobinę różowego na takiej obroży :eviltong: No ale nie masz takiej samej smyczy:evil_lol: Felxi jest sexi:evil_lol: Ale ok, będziesz fajna:evil_lol: [quote name='Izuuus']Różowy :icon_roc: Witam Was góptaski! :biggrina: Issska:diabloti: Tak różowy, wiem, że to Twój ukochany kolor i wogóle, ale nie bądź zazdrosna:diabloti::evil_lol: Witam również:multi: Quote
Moniek193 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 No więc kilka foteczek z wczoraj;) Wieelki całus dla cioteczki: Taki jestem żabol: Biegusiem do pańci: I ćwiczymy: cdn... Quote
Moniek193 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ...i komenda "przejdź": I w drugą stronę: I ostatnie na dziś:roll: Fotki na poprzedniej stronie! Quote
psiulka Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Tylko 8? Czy Ty aby sobie nie żartujesz? :no-no-no: Quote
Tepes Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 O jakie buziaczki:) http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_8929.jpg takiego pięknego mordulca to tylko całować:loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 [quote name='psiulka']Tylko 8? Czy Ty aby sobie nie żartujesz? :no-no-no: Pffy.. ciekawe kiedy Ty wstawisz chociaż 1? Jutro wstawię więcej, na dziś aż 8:razz: [quote name='Anula & Bono']O jakie buziaczki:) http://i566.photobucket.com/albums/ss110/Ludwisia/DSC_8929.jpg takiego pięknego mordulca to tylko całować:loveu::loveu: Dziękować:loveu: No całuj, całuj:evil_lol::multi: ~~~~ Wiadomość z ostatniej chwili:evil_lol: Właśnie się wybierałam pod prysznic i paraduję sobie w piżamce po domciu, kiedy nagle woła mnie mama, żebym szybko wyszła na ogród:-o No to ja jak byłam, tak na ten ogród wyparowałam i słyszę, że Sara uciekła:eek: Mama mówi, że już była na ulicy, ale wróciła, a teraz nie wie gdzie jest:angryy: Myślałam, że uduszę! I pytam czemu mnie wcześniej nie zawołała, odpowiedzi nie dostałam:cool1: Więc zaczynam spanikowana krzyczeć, szukać a po Sarze ani śladu:placz: Po 5 minutach, patrzę a Sara lata za ogrodzeniem w jakichś chaszczach :mdleje: Nie wiem jak się tam wydostała, nie wiem co ona tam robiła, ale jak nie wrzasnęłam to w sekundę była pod płotem, cała brudna i szczęśliwa:chaos: No to musiałam w tej pięknej, sexi piżamie się ludziom na ulicy pokazać, żeby po dziecko moje pójść:-? Wprowadziłam ją do ogrodu, a ta taka szczęśliwa witała się ze wszytskimi jakby jej rok conajmniej nie było:cool1: I nawet bardziej się słucha:cool3: Bo teraz jak ją wołam to przybiega i nie oddala się tak:evil_lol: Musiała się trochę bać, moje bojące się wszytskiego dzidzi same w wielkim świecie:evil_lol: No ale cóż...ciekawość górą:evil_lol: Quote
Recommended Posts