Moniek193 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Foxowa napisał(a):Już widziałam ' Świetna :diabloti: Haha dzięki:loveu: Karolina&Lucky napisał(a):Ludwisia ?! :crazyeye: :mdleje::roflt: Lucky by się nie bał, on to jest aż za bardzo odważny :evil_lol: :diabloti: No Ludwisia:loveu: Wpadłam na to kiedyś patrząc na nią:evil_lol: Oj nie wiem, nie wiem:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']jakiego rogz kupujesz? Tak zwane 'jaszczury':evil_lol: ROGZ Obroża 25mm / 43-73cm (rozmiar XL) Armed Response HB02 kolor: A Kolor J;) Quote
taxelina Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Haha dzieki za przeslanie linka Tz na fotografi :D ucieszy sie jak mu powiem bo napisal to ale jakos nie skonczyl robic strony i nie mial ochoty publikowac bo po co.. to wzielam i sama na swojej stronie opublikowalam - po co sie ma marnowac jak moze komus pomoc ;) Ten kolor? czy inny? Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Haha dzieki za przeslanie linka Tz na fotografi :D ucieszy sie jak mu powiem bo napisal to ale jakos nie skonczyl robic strony i nie mial ochoty publikowac bo po co.. to wzielam i sama na swojej stronie opublikowalam - po co sie ma marnowac jak moze komus pomoc ;) Ten kolor? czy inny? A nie ma za co:evil_lol: Mi go pokazała Izuuus,ale tam jest bardzo fajnie wszytsko napisane i wyjaśnione;) Trochę się nowych rzeczy dowiedziałam:multi: To przekazuje dalej:loveu: Powiedz mu, że super stronka;) Nie, nie ten kolor:lol:To jest kolor A, a ja chcę J, ten fioletowy w jaszczurki:loveu: Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Fajna ta 1 strona :loveu: Księżniczka :loveu: Fajny rogzik. Quote
Feigned Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 oo, widzę, że nowy sprzęt masz :loveu: a jaki masz do niego obiektyw/obiektywy ? :cool3: Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Moniek193 napisał(a):A nie ma za co:evil_lol: Mi go pokazała Izuuus,ale tam jest bardzo fajnie wszytsko napisane i wyjaśnione;) Trochę się nowych rzeczy dowiedziałam:multi: To przekazuje dalej:loveu: Powiedz mu, że super stronka;) Nie, nie ten kolor:lol:To jest kolor A, a ja chcę J, ten fioletowy w jaszczurki:loveu: Dobra powiem :D Sam mowi ze musi tam troche pozmieniac i zaktulizowac to powiedzialam zeby zrobil bo strona krazy w necie :P Aaa taki w jaszczurki - fajnie bedzie wygladac!! Quote
sandrulka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 hej!!:multi: ładne foteczki! mnie najbardziej podoba się ta http://i28.tinypic.com/2eegcig.jpg kość musiała być bardzo smaczna :lol: Quote
Izuuus Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jaszczury - dobry wybór :multi: I witam Was czwartkowo [SIZE="1"](bo dziś czwartek,nie?) :loveu:;) Quote
bianka19 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Heej;) My tutaj pierwszy raz , ale będziemy zaglądać :loveu: Śliczna Sara:loveu: Quote
Cavy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Cześć, zołzy! :loveu: Jaszczury są cudne, dobry wybór, masz gusta :razz: :evil_lol: Quote
groszek83 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://i26.tinypic.com/34is3zp.jpg dlaczego nam pstrykasz siki Sary:evil_lol::evil_lol: Witanko:multi: Po przeczytaniu paru stron tej galerii kręci sie mi w głowie:roll::eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Kisses']Fajna ta 1 strona :loveu: Księżniczka :loveu: Fajny rogzik. Dziękuje, dziękuje, dziękuje:loveu: [quote name='Feigned']oo, widzę, że nowy sprzęt masz :loveu: a jaki masz do niego obiektyw/obiektywy ? :cool3: A no mam:loveu: Narazie kit:roll: Teraz planuje raynoxa do makro, potem taki tele:loveu: [quote name='deer_1987']Dobra powiem :D Sam mowi ze musi tam troche pozmieniac i zaktulizowac to powiedzialam zeby zrobil bo strona krazy w necie :P Aaa taki w jaszczurki - fajnie bedzie wygladac!! Powiedz, powiedz ja osobiście będę czytać:multi: Nooo, najpierw muszę znaleźć na to kasę i zamawiam:diabloti::evil_lol: [quote name='sandrulka']hej!!:multi: ładne foteczki! mnie najbardziej podoba się ta http://i28.tinypic.com/2eegcig.jpg kość musiała być bardzo smaczna :lol: Hejka:multi: Dziękujemy:loveu: No z pewnością, ale nie próbowałam:evil_lol: [quote name='Izuuus']Jaszczury - dobry wybór :multi: I witam Was czwartkowo (bo dziś czwartek,nie?) :loveu:;) Ahh.. wiem:diabloti: Tak dziś czwartek, góptasku:eviltong::loveu: Quote
Moniek193 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='bianka19']Heej;) My tutaj pierwszy raz , ale będziemy zaglądać :loveu: Śliczna Sara:loveu: O witamy nowych gości:multi: Dziękujemy i zapraszamy ponownie:loveu: [quote name='Kisses']Hej :loveu: Podobno Ty dzisiaj w schronie? Hejoo:multi: A tak podobno tak:evil_lol: [quote name='Cavy']Cześć, zołzy! :loveu: Jaszczury są cudne, dobry wybór, masz gusta :razz: :evil_lol: Cześć, zołzo 2:eviltong: No wiem, wiem:diabloti::evil_lol: [quote name='groszek83']http://i26.tinypic.com/34is3zp.jpg dlaczego nam pstrykasz siki Sary:evil_lol::evil_lol: Witanko:multi: Po przeczytaniu paru stron tej galerii kręci sie mi w głowie:roll::eviltong: Siki:-o Jakby ona miała takie czyste to by było fajnie:evil_lol: Nie umiesz czytać :hmmmm: :evil_lol: Quote
Kisses Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Brum :multi: Doberek :loveu: To ja sie zbieram do Cię :razz: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Kisses napisał(a):Brum :multi: Doberek :loveu: To ja sie zbieram do Cię :razz: Doberek:loveu: No czekamy na Cie z Sarenką:multi: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Aż 2 fotki:evil_lol: Mam nadzieję, że po tych pracach serwisowych na dogo już je widać:roll: Quote
Moniek193 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Teraz to nawet ja nie widzę:evil_lol: Super:cool1: Quote
Izuuus Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 To może jednak wina programu, a nie dogo? :diabloti: Quote
Karolina. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Hejaski :loveu: Iza dobrze gada :diabloti: Spróbuj wgrać przez co innego :razz: Quote
Cavy Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Na tinypicu linkuj, babiszonie :eviltong: Zawsze się wyświetlają z tego serwisu :D Quote
Foxowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Photobucket jest lepszy :eviltong: Hah u nas fotki (zaraz łysola :diabloti:) Quote
Recommended Posts