Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patisa']a jak inaczej mam pokazać, ktore zdjęcie mi sie podobało?:confused:

Klikasz na zdjęcie prawym klawiszem myszki i wchodzisz we "Właściwości". Później zrób tak jak tutaj i możesz spokojnie komentować. :cool3:

Posted

WItaj Patisa:loveu: No prosze zaglądnela tu do nas jakas nowa osóbka i juz ja upomnieli-nieladnie nieladnie:diabloti: Ciesze sie ze Ci sie foty podobaly a co do psiulki:diabloti: ona tak chyba wszytskich poucza:evil_lol::loveu:.

Posted

[quote name='Moniek193']WItaj Patisa:loveu: No prosze zaglądnela tu do nas jakas nowa osóbka i juz ja upomnieli-nieladnie nieladnie:diabloti: Ciesze sie ze Ci sie foty podobaly a co do psiulki:diabloti: ona tak chyba wszytskich poucza:evil_lol::loveu:.

Czuwam. :diabloti: Porządek ma być. :cool3:

Kiedy nowe fotki? :loveu:

Posted

psiulka napisał(a):
Czuwam. :diabloti: Porządek ma być. :cool3:

Kiedy nowe fotki? :loveu:

No znalazl sie drugi admin:evil_lol::eviltong:
Fotki sie robią:evil_lol: Ja tak pomalutku, po troche pstrykam, a potem wsatwiam:loveu:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Moniek umówmy się, że na każdej stronie minimum 1 fotka bo inaczej czuję wielki niedosyt Saruni:mad:

No ja nie wiem czy to bedzie korzystne:diabloti: Zastanowowmy sie:loveu: Załozmy ze zrobie 20 zdjec, o to bede miala na 20 stron - oki zgadzam sie ale wtedy bedzie 1 zdjecie na 1 strone:diabloti:
No dobra wiem ze chcecie mnie pogonic:eviltong: zrobilam juz pare fot ale sa brzydkie:placz: Wiec musze zrobic nowe:eviltong:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Spoko moga byc po 2:diabloti: Wtedy mis tarczy 20 fot na 10 stron dalej mi sie oplaca:evil_lol:
Fotki beda na weekendzie OBIECUJE;)

Dzień doberek:loveu:
ale wiesz Moniu, fotek ma być duuuuuzo bo musisz nadrobic caly tydzien ktory Cie nie bedzie :evil_lol:
wiec czekamy niecierpliwie :razz:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Spoko moga byc po 2:diabloti: Wtedy mis tarczy 20 fot na 10 stron dalej mi sie oplaca:evil_lol:
Fotki beda na weekendzie OBIECUJE;)

Coś nie widze tych fotek :roll:...
i wogóle tu tak cicho sie zrobiło :siara:
Moniu na galerii Psiulki sie bulwersujesz a swoja galerie zaniedbujesz :nono: (no widzisz nawet mi sie zrymowało)

no nic pozostaje mi dalej czekać....:oops:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Coś nie widze tych fotek :roll:...
i wogóle tu tak cicho sie zrobiło :siara:
Moniu na galerii Psiulki sie bulwersujesz a swoja galerie zaniedbujesz :nono: (no widzisz nawet mi sie zrymowało)

no nic pozostaje mi dalej czekać....:oops:

U mnie nie dawno byly foty a u Psiulki to juz hohoho temu nie bylo:diabloti: Przynajmnij jak dla mnie:eviltong: Foty sa zrobione nie za duzo ale sa i zaraz wstawie;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
U mnie nie dawno byly foty a u Psiulki to juz hohoho temu nie bylo:diabloti: Przynajmnij jak dla mnie:eviltong: Foty sa zrobione nie za duzo ale sa i zaraz wstawie;)

No wkońcu :multi:... no to czekam :diabloti:
No w sumie fakt nie ma co porownywac Psiulka to juz chyba zapomniala ze ma galerie :cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
No wkońcu :multi:... no to czekam :diabloti:
No w sumie fakt nie ma co porownywac Psiulka to juz chyba zapomniala ze ma galerie :cool3:

No wiesz? Ja miałabym zapomnieć o galerii? :diabloti: Ja zaraz dodam zdjęcia i tu też liczę, że się pojawią. :cool3:

Posted

psiulka napisał(a):

Dziękuję za dedykację! :multi: (liczymy z Pauliną na więcej, nie?) ;)

No to ba :eviltong: szczerze mówiac mam lekki niedosyt :evil_lol: ale mam nadzieje, że bedzie wiecej:oops: