HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Tak, wiedziałam! Koniec z nami :placz: o twardo i dobrze :diabloti: może sie Moniek nauczy :evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o twardo i dobrze :diabloti: może sie Moniek nauczy :evil_lol::evil_lol: Trzeba ją zbić :shake: I zabrać Sare :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Trzeba ją zbić :shake: I zabrać Sare :shake: ja to pierwsze ty to drugie :diabloti: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja to pierwsze ty to drugie :diabloti: Ok, Sarcia chodz do mnie :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Ok, Sarcia chodz do mnie :loveu: a ja w realu ją :mad::mad: a Sare zwędze i ci wyśle pocztą :D:D Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a ja w realu ją :mad::mad: a Sare zwędze i ci wyśle pocztą :D:D Ok zbij za to, że jest dla mnie zła :-( Dobra.. ja zaczne robić jej wyprawkę:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Ok zbij za to, że jest dla mnie zła :-( Dobra.. ja zaczne robić jej wyprawkę:diabloti: a jak zabije to będzie żal ??:diabloti: bo czasami nie chcący może mi sie gdzieś rączka podsunąć i bach !!:diabloti::cool1: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a jak zabije to będzie żal ??:diabloti: bo czasami nie chcący może mi sie gdzieś rączka podsunąć i bach !!:diabloti::cool1: Te uważaj lepiej! Jak zabijesz to więcej nie mogła zabić! :-o Goł goł pałer rendźers :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Te uważaj lepiej! Jak zabijesz to więcej nie mogła zabić! :-o Goł goł pałer rendźers :loveu: byde uważać :diabloti: ale oberwie tak że będzie w stanie krytycznym ale przeżyje :D:D:D Quote
Cavy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cześć, niewdzięcznice wy jedne :eviltong: :obrazic: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cavy napisał(a):Cześć, niewdzięcznice wy jedne :eviltong: :obrazic: zależy o kim mówisz :p:evil_lol: ale hej :loveu: Quote
Cavy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 O Tobie i o niej, bo obraziłyście moje malinki i teraz przez Was nie będą rosnąć :placz: :angryy: :obrazic: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cavy napisał(a):O Tobie i o niej, bo obraziłyście moje malinki i teraz przez Was nie będą rosnąć :placz: :angryy: :obrazic: to nie moja wina że Moniek truła je dla gośći :evil_lol:teraz przynajmniej każdy wie żeby malin z ogródka Moniki nie ruszać :evil_lol: a ty powinnaś nam być wdzięczna :D:D Quote
Cavy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Za to nie zobaczycie nigdy Tofika na żywo, taka kara Wam chyba wystarczy :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cavy napisał(a):Za to nie zobaczycie nigdy Tofika na żywo, taka kara Wam chyba wystarczy :eviltong: a kiedy ja go miałam widzieć na żywo jak ty gdzieś w Brzozowie jesteś a Izuus tym bardziej :D:D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cavy napisał(a):A co to godzina drogi, to pestka :eviltong: to i tak go zobacze :cool3: gdzies sie umowisz z Moniek i innymi ja sie dowiem gdzie i bede obserwowac z krzaków <lol2>:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cavy, dziecko moje drogie, mam Ci przypomnieć jak się wstydziłaś je spotkać, jak byłaś ze mną i Foxową? :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Kisses']Cavy, dziecko moje drogie, mam Ci przypomnieć jak się wstydziłaś je spotkać, jak byłaś ze mną i Foxową? :mad: buahaha:roflt::mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No na prawdę. Ja jej pytam, czy pisać dziewczynom, żeby były wcześniej czy coś, a ona, ze nie, bo ona ten i w ogóle iść zaraz musi... Taka aspołeczna dziewczynka :evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Co tu obgadujecie moją żonę :mad::mad: Ona po prostu bała się reakcji ojca na to że wzięła ze mną ślub :diabloti: Quote
Foxowa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Pfyy :roll::obrazic: Ty sobie wmawiaj :eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Boshe dziewczyny:crazyeye: Przeczytałam, ale cytować wybaczcie nie będę:crazyeye: Jeszcze chwila i przestanę nadążać za własą galerią:diabloti: Po 1: Nie chcecie malinek to nie:loveu: Ty Pundziu szczególnie ich nie dostaniesz:razz: Po 2: Ja kary nie mam i Tofika zobaczę:loveu: Bo ja Cavy odwstydzę:evil_lol: Po 3: Zaraz będą fotki i koniec gadulstwa, kłótni i innych tego rodzaju SPAMÓW:spam2: No kochane wybaczcie ale jako jedyna normalna tutaj osoba musiałam się Wami zająć:evil_lol: Quote
Recommended Posts