Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Ekhmmm.. dziewczęta nawiązując do Waszej malinkowej rozmowy:diabloti: Stwierdzam, iż malinki były, są i będą....Sary i tylko jej:mad: To ona sobie je zjada latając po ogródku i bardzo je kocha więc trzymać łapy z daleka od przysmaków mojej księżniczki:loveu::diabloti: Cios prosto w serce :cry: zdrada :scared: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Tak pogrywasz Izuuus ? To w takim razie, chcę Ci powiedzieć,i Tobie Mońku tysz wypada, że moi ludzie sa właśnie w ogródku Mońkowo Sarowym i zbierają dla mnie malinki :cool1: Moniek widzisz ich moze ? :lol: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Cios prosto w serce :cry: zdrada :scared: Sara się z Tobą podzieli, bo Ty dobre dziecko jesteś i moje:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Tak pogrywasz Izuuus ? To w takim razie, chcę Ci powiedzieć,i Tobie Mońku tysz wypada, że moi ludzie sa właśnie w ogródku Mońkowo Sarowym i zbierają dla mnie malinki :cool1: Moniek widzisz ich moze ? :lol: Tak widzę ich martwe ciała:diabloti: Niestety Sara w obronie malinek zrobi wszystko:diabloti::evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Tak pogrywasz Izuuus ? To w takim razie, chcę Ci powiedzieć,i Tobie Mońku tysz wypada, że moi ludzie sa właśnie w ogródku Mońkowo Sarowym i zbierają dla mnie malinki :cool1: Moniek widzisz ich moze ? :lol: Osz ty! Fiodor już tam biegnie.. ZŁY! :angryy: Moniek193 napisał(a):Sara się z Tobą podzieli, bo Ty dobre dziecko jesteś i moje:loveu: I tak mnie zraniłaś :placz: Ja bronie malinek, a ty co? No co?! Bo nie przyjade do cie! :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Tak widzę ich martwe ciała:diabloti: Niestety Sara w obronie malinek zrobi wszystko:diabloti::evil_lol: :watpliwy: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Izuuus Co moje to Twoje:evil_lol: Onomato-Peja Niestety taka prawda:loveu: Branoc:evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Wiem, ale chciałam stworzyć film akcji :diabloti: Quote
C&B Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kłócicie się o tą malinkę i się kłócicie to może ja ją sobie wezmę ?:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 a tak sie składa że ja zjadłam troche malinek więc będe jeść je nadal :razz: i sie podziele z Sarcią, Basterkowi dam (Moniek sobie też weźmie i Gosiulla troche po je) HA !!:p Quote
Cavy Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A tam się bijecie o maliny. U mnie też są, nawet więcej :evil_lol: Quote
C&B Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cavy napisał(a):A tam się bijecie o maliny. U mnie też są, nawet więcej :evil_lol: Ale pewnie nie takie soczyste :diabloti: Quote
.Agata. Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A Ty to co gaduło ? :diabloti: bry potwory :multi::multi::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Izuuus']Wiem, ale chciałam stworzyć film akcji :diabloti: Aha:evil_lol: Sorki, że przeszkodziłam:evil_lol: [quote name='C&B']Kłócicie się o tą malinkę i się kłócicie to może ja ją sobie wezmę ?:diabloti: Niet:crazyeye: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a tak sie składa że ja zjadłam troche malinek więc będe jeść je nadal :razz: i sie podziele z Sarcią, Basterkowi dam (Moniek sobie też weźmie i Gosiulla troche po je) HA !!:p Jak odrosną to zapraszam:loveu:Rodzinnie:evil_lol: [quote name='Cavy']A tam się bijecie o maliny. U mnie też są, nawet więcej :evil_lol: [quote name='C&B']Ale pewnie nie takie soczyste :diabloti: Właśnie:diabloti: [quote name='Agata_Roki']A Ty to co gaduło ? :diabloti: bry potwory :multi::multi::evil_lol: One gadają, ja nie:crazyeye::evil_lol: Bry:multi: [quote name='Izuuus']czekam na fotki Sary :lol!: Dziś nie będzie chyba, albo tylko pare, bo picasa nie działa i jestem zła:roll: PS Przykro mi ale malinek już nie ma, bo dziś z Kiss je zjadłyśmy:loveu: Czekamy na nowe:evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Światełko onlajn Ci się jeszcze świeci :diabloti: Malinki, a dla mnie :placz: Ja ich tak wczoraj broniłam :-( Dawaj fotki! Bo w pape :cool1::loveu: Quote
Karolina. Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Co? :-o W tej galerii rozdawali malinki? :-o A mi ani jednej nie zostawiliście? :obrazic:Będę płakać :placz: Pocieszyć się mogę jedynie zdjęciami Sary :cool3: Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 [quote name='Izuuus']Światełko onlajn Ci się jeszcze świeci :diabloti: Malinki, a dla mnie :placz: Ja ich tak wczoraj broniłam :-( Dawaj fotki! Bo w pape :cool1::loveu: Bo ja się nie wylogowywałam i neta nie zamknełam:eviltong: Mam dla Ciebie <malinka>:loveu: Ni mam fot:razz: [quote name='Karolina&Lucky'] Co? :-o W tej galerii rozdawali malinki? :-o A mi ani jednej nie zostawiliście? :obrazic:Będę płakać :placz: Pocieszyć się mogę jedynie zdjęciami Sary :cool3: Nie rozdawali:crazyeye: Chcieli je ukraść ale je obroniłam:evil_lol: Nie będzie pocieszenia:oops::loveu: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Bo ja się nie wylogowywałam i neta nie zamknełam:eviltong: Mam dla Ciebie <malinka>:loveu: Pewnie zielona, co? :diabloti: Albo zatruta.. tak bo ty chcesz spadającą gwiazde :shake: I tak Ci nie spadne! Quote
Moniek193 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Pewnie zielona, co? :diabloti: Albo zatruta.. tak bo ty chcesz spadającą gwiazde :shake: I tak Ci nie spadne! Jesteś zua:shake: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Moniek193 napisał(a):Jesteś zua:shake: Bo nie chce ci spaść? :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Pewnie zielona, co? :diabloti: Albo zatruta.. tak bo ty chcesz spadającą gwiazde :shake: I tak Ci nie spadne! wiesz mi też zostawiła otrute bo sie źle czułam po nich a nie pozwalała mi zjeść tych normalnych:evil_lol: tylko kazała dzikie i zjadłam a ona je najpierw truła i teraz trzyma na gośći:roll::shake::diabloti: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiesz mi też zostawiła otrute bo sie źle czułam po nich a nie pozwalała mi zjeść tych normalnych:evil_lol: tylko kazała dzikie i zjadłam a ona je najpierw truła i teraz trzyma na gośći:roll::shake::diabloti: Widziałam! Ja czytam w jej myślach :placz: Ale mnie?! Mnie chcesz uśmiercić? :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Izuuus napisał(a):Widziałam! Ja czytam w jej myślach :placz: Ale mnie?! Mnie chcesz uśmiercić? :placz: wróżbita <lol2>:lol::lol: a tam nie dziwie sie o tobie mi same rzeczy złe mówi :evil_lol: a Iza to a Iza tamto :D ale że mnie też chciała otruć:cool1::diabloti: Quote
Izuuus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wróżbita <lol2>:lol::lol: a tam nie dziwie sie o tobie mi same rzeczy złe mówi :evil_lol: a Iza to a Iza tamto :D ale że mnie też chciała otruć:cool1::diabloti: Tak, wiedziałam! Koniec z nami :placz: Quote
Recommended Posts