Foxowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ahh... jeszcze jestem :multi: Cudne te fotki :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Koniec;) Sara ma już fotki:loveu: Jutro wstawię:roll: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Fajnie, że się podobają:oops: Dziękuję Izuuus za pomoc w linkowaniu malinek:loveu: Moooj Ty:loveu: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Moniek193']Dziękuję Izuuus za pomoc w linkowaniu malinek:loveu: Moooj Ty:loveu: Nie ma za co:loveu: Ja czekam na Sarcie. A obecne fotki BOMBA! :loveu::diabloti: Quote
C&B Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ślicznie ci to wychodzi:loveu: Mam nadzieję, że ja kiedyś uzyskam taki efekt:-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 http://i31.tinypic.com/2cdhf74.jpg :-( a widzisz potwierdzenie że nie wszystkie maliny ci zeżarłyśmy :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Izuuus']Nie ma za co:loveu: Ja czekam na Sarcie. A obecne fotki BOMBA! :loveu::diabloti: Jest za co:loveu: No jutro będzie Sarcia:multi: A dziękuję bardzo, ale nie przesadzajmy:evil_lol: [quote name='C&B']Ślicznie ci to wychodzi:loveu: Mam nadzieję, że ja kiedyś uzyskam taki efekt:-( Dziękuję:loveu: Oj napewno Ci wyjdzie, a jaki masz aparat?:razz: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i31.tinypic.com/2cdhf74.jpg :-( a widzisz potwierdzenie że nie wszystkie maliny ci zeżarłyśmy :diabloti: Bo odrosły nowe:loveu: Takie duże i soczyste:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Jest za co:loveu: No jutro będzie Sarcia:multi: A dziękuję bardzo, ale nie przesadzajmy:evil_lol: Dziękuję:loveu: Oj napewno Ci wyjdzie, a jaki masz aparat?:razz: Bo odrosły nowe:loveu: Takie duże i soczyste:diabloti: :angryy::placz: w takim razie zrobie włam w nocy :p Quote
C&B Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a): Dziękuję:loveu: Oj napewno Ci wyjdzie, a jaki masz aparat?:razz: Panasonic Lumix DMC-FZ28:loveu: Aparat dobry, fotograf kiepski:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::angryy::placz: w takim razie zrobie włam w nocy :p Czekam:evil_lol: C&B napisał(a):Panasonic Lumix DMC-FZ28:loveu: Aparat dobry, fotograf kiepski:evil_lol: Swego czasu planowałam zakup tego aparatu:loveu: Faktycznie całkiem dobry sprzęt;) Fotograf pewnie też:eviltong: Tylko marudzisz:evil_lol: Quote
C&B Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Czekam:evil_lol: Swego czasu planowałam zakup tego aparatu:loveu: Faktycznie całkiem dobry sprzęt;) Fotograf pewnie też:eviltong: Tylko marudzisz:evil_lol: Fotograf beznadzieja. Ale uczę się, uczę:evil_lol: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Mogę zjeść malinkę ? :loveu: Nie :mad: Otruć się chcesz? :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Nie :mad: Otruć się chcesz? :evil_lol:Taaak :multi: Będzie fajowsko :D Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Taaak :multi: Będzie fajowsko :D Nie wolno. Te malinki są moje! :cool1: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Nie wolno. Te malinki są moje! :cool1: masochistka :shake: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):masochistka :shake: grozisz mi ?! :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):grozisz mi ?! :diabloti: Nie :cool1: tak tylko uprzedzam, że to może nie spodobać się mi i moim ludziom :cool1: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Nie :cool1: tak tylko uprzedzam, że to może nie spodobać się mi i moim ludziom :cool1: Chce poznać Twoich ludzi :multi: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Chce poznać Twoich ludzi :multi: To w takim razie jak będzie z tą malinką ? :razz: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):To w takim razie jak będzie z tą malinką ? :razz: Trzymaj się od niej z daleka! :diabloti::cool1: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Izuuus napisał(a):Trzymaj się od niej z daleka! :diabloti::cool1: W takim razie moich ludzi możesz się spodziewać w każdej chwili :cool1: Pani za oknem może być Twoją niewinnie wyglądającą sąsiadką, ale moze być też super zamaskowanym moim ludziem, więc lepiej uważaj :cool3: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Onomato-Peja']W takim razie moich ludzi możesz się spodziewać w każdej chwili :cool1: Pani za oknem może być Twoją niewinnie wyglądającą sąsiadką, ale moze być też super zamaskowanym moim ludziem, więc lepiej uważaj :cool3: Mam tylko nadzieje, że Twoije ludzie są płci męskiej i przystojni. Jak nie to .. i tak uciekam z MALINAMI i [SIZE="1"]Monikiem do ziemi obiecanej gdzie nas nikt nie znajdzie i zjem SAMA [SIZE="2"][SIZE="1"](ew. z Moni) te oto nadzwyczajnie piękne, soczyste, okrąglutkie bądź nie, zadabne i kuszące swym połyskiem malinki :loveu: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Ekhmmm.. dziewczęta nawiązując do Waszej malinkowej rozmowy:diabloti: Stwierdzam, iż malinki były, są i będą....Sary i tylko jej:mad: To ona sobie je zjada latając po ogródku i bardzo je kocha więc trzymać łapy z daleka od przysmaków mojej księżniczki:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts