Kisses Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jaki tam skowronku, ona sobie jeszcze smacznie śpi, zamiast psa wyprowadzić :mad::razz: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 psiulka napisał(a):Niee, ona tylko zamyka klapkę od laptopa, bo nie wie, że ten wtedy się nie wyłącza tylko przechodzi w stan hibernacji. :diabloti: Ja robię tak samo, ale z lenistwa bo mi się wyłączać nie chce :diabloti: A tak w ogóle dzień dobrek Mońki :Rose: :loveu: Foty! Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='Agata_Roki']Dzień dobry ! :multi: Nie spać :evil_lol: Nie spałam, oglądałam horror :razz: [quote name='Kisses']Właśnie spać poszła :evil_lol: Nie prawda:diabloti: Film był:loveu: [quote name='Agata_Roki']Ale jej żarówka ciągle płonie na zielono :diabloti: chyba samemu trzeba iść spać,znowu pies podnosi łeb żeby zgasić światło a ja już głupoty plete :cool3: No bo nie wyłączyłam kompa bo myślałam, że po filmie wrócę, ale jak się skończył to wyłaczyłam:lol: [quote name='Kisses']Bo ona nie umie komputera wyłączać to chodzi biedak 24h :shake: trzeba, trzeba, ale zaraz :evil_lol: Mój pies przeszedł na ciemną stronę, czyli pod łózko Ić Ty, kto tu nie umie:diabloti: [quote name='C&B']A to niby ja mówię, że wszyscy są ułomni:diabloti: Ej! Wombat pod żadnym łóżkiem nie jest tylko w poszewce:razz: Haha właśnie:evil_lol: [quote name='Agata_Roki']łahaha.... :lol!: A może Mońkowi raźniej się śpi z mruczącym komputerem ? :D [...] A w tej chatce same dziwy Csst.. iskierka zgasła.:placz: Mój komputer nie mruczy:loveu:Jest cichutki jak żaden inny w mym domu:loveu: [quote name='psiulka']Niee, ona tylko zamyka klapkę od laptopa, bo nie wie, że ten wtedy się nie wyłącza tylko przechodzi w stan hibernacji. :diabloti: Hahaha wywnioskowałaś to na swoich wcześniejszych błędach z wyłączaniem komputera??:diabloti::evil_lol: [quote name='groszek83']Cześć skowronku:multi: Hejka:loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Kisses napisał(a):Jaki tam skowronku, ona sobie jeszcze smacznie śpi, zamiast psa wyprowadzić :mad::razz: No dziś wstałam o 12.00:loveu: Mama mi Sarę wyprowadziła:evil_lol: Izuuus napisał(a):Ja robię tak samo, ale z lenistwa bo mi się wyłączać nie chce :diabloti: A tak w ogóle dzień dobrek Mońki :Rose: :loveu: Foty! Leniuszek:eviltong: Dzieńdoberek:loveu: Fotki tak :siara: Mam tylko Cezara:oops: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Leniuszek:eviltong: Dzieńdoberek:loveu: Fotki tak :siara: Mam tylko Cezara:oops: Ja chce, ja che! :Cool!: Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Po pierwsze powiedzcie mi czy fotki się wyświetlają:roll: Bo coś dogo znów szwankuje:shake: A jeśli są to właśnie widzicie przed sobą fotki Cezarka zrobione w 1-szym dniu z konikiem:loveu: Więc się za dużo nie spodziewajcie:evil_lol: To są moje Nikonkowe experymenty :D Beznadziejnie ucięte wiem:placz: Zabawa kolorami:oops: To mi się podoba:loveu: cdn... Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Turlamy...:loveu: I takie w domku zrobione:roll: Coś w sobie ma, ale niedopracowane:shake: Tyle:oops: Dziś lub jutro obfocę wreszcie Sarę;) Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 No dobra:angryy: Już mi Iza mówi, że fot nie widzi, czyli albo picasa albo dogo szwankują:shake: Macie tu link do picasy, można sobie fotki obejrzeć;) Picasa Web Albums - monika_sc - Cezar_D Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 deer_1987 napisał(a):eh nie lubie z linka :/ No ale nie działa picasa:shake: Więc dałam link:shake: Może się zaczną wyświetlać:roll: Kurcze... Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Widziałam chwile i znów nie ma :angryy: Ale widziałam z linka i boskie. Troszkę ucięte łapulki ale ogólnie super, tylko WIĘCEJ! :loveu: Quote
Izuuus Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Skoro Wam się nie wyświetlają pooglądajcie z linka. Raz na rok można, a to nic trudnego :diabloti: :multi: I jak tam Mońku? :cool1: Quote
Onomato-Peja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Jakie piękne, ostre Cezarkowe zdjęcia :loveu::loveu: A Sarcia gdzie ? :D Quote
Moniek193 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Dziękuję wszystkim za miłe słowa na te moje nieudane foty:loveu: Iza mówi, że fotki już widać więc wstawię jedną na próbę, a Wy mi mówcie czy widać;) Quote
Kisses Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja widzę tylko ostatnie :razz: Ale reszta jest w linku, więc twierdzę iż są cudne :loveu: Quote
Foxowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To ja je dopiero jutro zobacze :placz::placz: Miłej nocki życzę wam :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts