Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No właśnie o to chodzi :diabloti: Mówiłaś że jutro wstawisz to czekam te 1.5 godz :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie skaleczyła sie monika troche koloruje tak naprawdę Monika wygryzła jej dziurke w poduszce :roll: ehhh ah ta Monika :mad::lol::lol: aaa... :roflt: Moniek193 napisał(a):Nie wiem czym:shake: Szalała w chaszczach i ma:roll: To zostaniesz na noc:loveu: Wariatka :shake: Ja tu mało zawału nie dostałam, ze się wykrwawi :shake: Oczywiście :D Wpakuję sie do Sarciowego namiotu :P Quote
Kisses Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ej! Sarciowy namiot jest mój i Wombata :loveu::diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):aaa... :roflt: Wariatka :shake: Ja tu mało zawału nie dostałam, ze się wykrwawi :shake: Oczywiście :D Wpakuję sie do Sarciowego namiotu :P Haha, ale wszędzie zostawiała plamki z krwi, a ja tylko za nią podłogę ścierałam:evil_lol: Kisses napisał(a):Ej! Sarciowy namiot jest mój i Wombata :loveu::diabloti: I mój:mad: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Foxowa napisał(a):No właśnie o to chodzi :diabloti: Mówiłaś że jutro wstawisz to czekam te 1.5 godz :eviltong: Wstawię jutro:eviltong: Ale nie powiedziałam o której:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A ja zeskanowałam sobie twarz :D ! Haha fajoowo wyszło :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):A ja zeskanowałam sobie twarz :D ! Haha fajoowo wyszło :eviltong: Co zrobiłaś:crazyeye: Quote
Karolina. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Melduję że zdjęcia obejrzałam - :loveu::loveu::loveu: Onomato-Peja - No właśnie :crazyeye: Quote
psiulka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Lustrzanka jest, a zdjęć tak mało... :shake: Aktualne proszę (z Wombatem), a nie dopiero sprzed kilku dni :diabloti: Quote
groszek83 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No w końcu dotarłam:multi: Nie gadać tyle:mad::evil_lol: Musze napisać że Basterek mi sie bardzo spodobał:loveu: I popieram przedmówczynie zdecydowanie więcej zdjęć powinno tu być;) Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 psiulka napisał(a):Lustrzanka jest, a zdjęć tak mało... :shake: Aktualne proszę (z Wombatem), a nie dopiero sprzed kilku dni :diabloti: Dokładnie, z Wombatem :mad: Quote
Onomato-Peja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Moniek193']Co zrobiłaś:crazyeye: [quote name='Karolina&Lucky'] Onomato-Peja - No właśnie :crazyeye: Znaczy się ... skopiowałam a nie zeskanowałam :D Quote
Kaya93 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Mam ochote Wam coś pokazać :diabloti: mam nadzieje że Monika mnie nie zabije:evil_lol: A więc nasza wspanała bokseromaniaczka dostała szału gdy w schronisku ujrzała pięknego Fakira:loveu::loveu:: Quote
Onomato-Peja Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Boksio w schronie..... :placz::shake: Do tego nie powinno dojść :roll: Quote
Kaya93 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Izuuus napisał(a):on ją tak liznął? :crazyeye: blee .. :loveu: Nie, to Monika jego liznęła :evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kaya93 napisał(a):Nie, to Monika jego liznęła :evil_lol: Oj ten góptasek :loveu::eviltong: Quote
.Agata. Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Boksio w schronie..... :placz::shake: Do tego nie powinno dojść :roll: żadna nowość..niestety :p http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sm9jqnv8xwI/AAAAAAAAHOc/g8Czn8UH_eE/s640/Obraz%20067.jpg jak uroczo :loveu::loveu: super ! :multi::cool3: A boksie mają jeszcze takie duże,pyszne i soczyste całusy :loveu: Quote
Yana Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 zdjęcia świetne :multi: skoczek-Basterek cudny :loveu: ale najbardziej podobało mi się to całuśne zdjęcie z języczkiem:loveu: Yanka też tak robi, a najlepiej nowo poznanym osobom, które jej nie znają, trzeba widzieć jakie miny mają potem :evil_lol: Quote
Kaya93 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Monika ty tam Sarę liż a nie obce psy Sarcia jest codziennie oblizywana i to nie tylko przez Monike:diabloti: a ten biedaczek :shake: on też tego potrzebuje :cool3::loveu: takie słodkie całusy daje:lol: mniam:loveu: Quote
Kisses Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ten boksio jest cudny :loveu: Tez bum bu buzi dała na miejscu Moniczkowej, rozumiem ją :diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Melduję że zdjęcia obejrzałam - :loveu::loveu: Miło nam:loveu::evil_lol: psiulka napisał(a):Lustrzanka jest, a zdjęć tak mało... :shake: Aktualne proszę (z Wombatem), a nie dopiero sprzed kilku dni :diabloti: Ohoho i kto to mówi:cool1: Ta co wstawia najwięcej (po 3 góra) i aktualnie (po miesiącu):cool1: groszek83 napisał(a):No w końcu dotarłam:multi: Nie gadać tyle:mad::evil_lol: Musze napisać że Basterek mi sie bardzo spodobał:loveu: I popieram przedmówczynie zdecydowanie więcej zdjęć powinno tu być;) Dam dziś trochę Wombka (reszta w jego galerii) i potem obfocę Sarę;) Kisses napisał(a):Dokładnie, z Wombatem :mad: :eviltong:Masz być grzeczna:evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):Znaczy się ... skopiowałam a nie zeskanowałam :D Jak? :hmmmm: Kaya93 napisał(a):Mam ochote Wam coś pokazać :diabloti: mam nadzieje że Monika mnie nie zabije:evil_lol: A więc nasza wspanała bokseromaniaczka dostała szału gdy w schronisku ujrzała pięknego Fakira:loveu:: No to jestem cała ja, widzę boksera i ciumam ile wlezie:evil_lol: Mój piękny Fakir, muszę zajżeć czy jest już na "Bokserach w potrzebie" no bo jak go nie kochać:loveu: Chyba normalne żem szału dostała:evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):Boksio w schronie..... :placz::shake: Do tego nie powinno dojść :roll: Ostatnio mieliśmy 3 boksery, teraz 2:shake: Porażka:placz: Quote
Moniek193 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Izuuus']on ją tak liznął? :crazyeye: blee .. :loveu: Czemu blee:-o Ja to kocham:loveu: [quote name='Ania :)']jakie słodkie zdjęcie :loveu: Dziękować, wiem, że jestem piękna:D [quote name='Kaya93']Nie, to Monika jego liznęła :evil_lol: No wiesz:evil_lol: Ja go namiętnie ucałowałam, a on kochany polizał:evil_lol: [quote name='Izuuus']Oj ten góptasek :loveu: Hahaha czekam na Cie wciąż:diabloti: [quote name='Onomato-Peja']Monika ty tam Sarę liż a nie obce psy Ja nie liżę Sary:evil_lol: Ale buzi mogę dać, to ona mnie liże:evil_lol: [quote name='Agata_Roki']żadna nowość..niestety :p http://lh6.ggpht.com/_M57Fqbzg_OA/Sm9jqnv8xwI/AAAAAAAAHOc/g8Czn8UH_eE/s640/Obraz%20067.jpg jak uroczo :loveu: super ! :multi: A boksie mają jeszcze takie duże,pyszne i soczyste całusy :loveu: No to ba:evil_lol: [quote name='Yana']zdjęcia świetne :multi: skoczek-Basterek cudny :loveu: ale najbardziej podobało mi się to całuśne zdjęcie z języczkiem:loveu: Yanka też tak robi, a najlepiej nowo poznanym osobom, które jej nie znają, trzeba widzieć jakie miny mają potem :evil_lol: Hejka:loveu: Fajnie, że się foty podobają:loveu: Wszytskie boksery tak mają:evil_lol: Normalka nie?:evil_lol: Quote
Recommended Posts