HuSkYy-Paulina-94 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 sorki że przerywam xD :oops: Basterek :loveu::loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnB9NJmeGnI/AAAAAAAACCI/8JuM36NMbdU/s576/DSC_8637.JPG a ja mam filmik jak sie bawi z Sarulką :cool3::razz: tyle że nie umiem wyłączyć głosu :cool1: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Jakość fatalna ale musiałam pokazać jaki on dziki:diabloti: Coś mamy w uchu:evil_lol: Koniec:multi: Foteczki jakie są takie są, wciąż się uczę:roll: Ale fajne było światło bo słoneczko zachodziło:loveu: Oczywiście w pełni tego nie wykorzystałam, ale z moją wiedzą i tak wyszło całkiem ok;) Quote
Izuuus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zaj*biste! :loveu: Śliczny ten Baster :loveu: Ukaj ukaj mistrzu mały :bigcool: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']sorki że przerywam xD :oops: Basterek :loveu::loveu::loveu: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnB9NJmeGnI/AAAAAAAACCI/8JuM36NMbdU/s576/DSC_8637.JPG a ja mam filmik jak sie bawi z Sarulką :cool3::razz: tyle że nie umiem wyłączyć głosu :cool1: Nie lubię jak mi się przerywa:mad::diabloti: To się naucz:evil_lol: Albo niet, nie wyłączaj go i już:diabloti: Joke:loveu: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Izuuus napisał(a):Zaj*biste! :loveu: Śliczny ten Baster :loveu: Ukaj ukaj mistrzu mały :bigcool: Oj Isska Isska:loveu::evil_lol: Dziękować, będę się ukać:multi: Quote
Izuuus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Moniek193 napisał(a):Oj Isska Isska:loveu::evil_lol: Dziękować, będę się ukać:multi: A ja się będę ukać z Tobą :multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Moniek193']Nie lubię jak mi się przerywa:mad::diabloti: To się naucz:evil_lol: Albo niet, nie wyłączaj go i już:diabloti: Joke:loveu: przepraszam :placz::oops: buahaha http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnB-Zca7VBI/AAAAAAAACDc/ZhRJj374Bjg/s576/DSC_8663.JPG wyszłam tu jak taka gruba świnia :roll: jesssu seryjnie im dłużej patrze wyglądam jak taka gruba samica coś ty ze mną zrobiła <beczy> aż taka gruba jestem :O ale pozostałe śliczne gdyby nie moja gęba :angryy::placz: Basterek :loveu::loveu: Quote
gosiulaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Jesssuu Baster "paskudo"... hiehie :loveu::loveu: Szkoda że Ci tą zabawke tak rozgryzł... bo biedna Sarenka będzie miała pogryzioną :oops: chyba mu sprawie taką samą lub wiekszą bo mu się spodobała :loveu: Quote
Izuuus Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a że się tak spytam, czemu Baster nie ma galerii? Taki śliczny jest.. :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='Izuuus']A ja się będę ukać z Tobą :multi: :loveu::loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']przepraszam :placz::oops: buahaha http://lh5.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnB-Zca7VBI/AAAAAAAACDc/ZhRJj374Bjg/s576/DSC_8663.JPG wyszłam tu jak taka gruba świnia :roll: jesssu seryjnie im dłużej aptrze wyglądam jak taka gruba samica coś ty ze mną zrobiła <beczy> aż taka gruba jestem :O ale pozostałe śliczne gdyby nie moja gęba :angryy::placz: Basterek :loveu::loveu: Ok wybaczam:loveu: Ładna jesteś przecie:multi: I Baster tyż:lol: Quote
gosiulaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Izuuus napisał(a):a że się tak spytam, czemu Baster nie ma galerii? Taki śliczny jest.. :cool3: Gdyż... nie mam aparatu żeby go focić to po pierwsze... po drugie nie miałabym czasu prowadzić jego galerii :roll: I dziękujemy za komplementy hehe...:loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Moniek193 napisał(a): :loveu::loveu: Ok wybaczam:loveu: Ładna jesteś przecie:multi: I Baster tyż:lol: czasami ci wyjdzie dobry kawał :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
.Agata. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Bry wieczorem :hand: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnB9NJmeGnI/AAAAAAAACCI/8JuM36NMbdU/s576/DSC_8637.JPG jaki śliczny :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 [quote name='gosiulaa']Jesssuu Baster "paskudo"... hiehie :loveu::loveu: Szkoda że Ci tą zabawke tak rozgryzł... bo biedna Sarenka będzie miała pogryzioną :oops: chyba mu sprawie taką samą lub wiekszą bo mu się spodobała :loveu: Kup mu, kup:evil_lol: Koniecznie! [quote name='HuSkYy-Paulina-94']czasami ci wyjdzie dobry kawał :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Nie znasz się:diabloti: [quote name='Agata_Roki']Bry wieczorem :hand: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SnB9NJmeGnI/AAAAAAAACCI/8JuM36NMbdU/s576/DSC_8637.JPG jaki śliczny :loveu::loveu: Bry:multi: Dziękujemy:loveu:Ale to Baster taki fotogeniczny:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Haj, Haj :loveu::multi: Ale cudo :loveu: Hehe alternatywne wykorzystanie aportu = gryzak :D Czemu bez Sarci :cool3:? Chętnie bym do Was wpadła :evil_lol: Tos by miał radochę :D No i jak się foci Konikiem ? :lol: Quote
Ania :) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Basterek jakie cudo :loveu: A Sarcie kiedy nam pokażesz ? :razz: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Haj, Haj :loveu::multi: Ale cudo :loveu: Hehe alternatywne wykorzystanie aportu = gryzak :D Czemu bez Sarci :cool3:? Chętnie bym do Was wpadła :evil_lol: Tos by miał radochę :D No i jak się foci Konikiem ? :lol: Hejoo:loveu: A jakoś tak wyszło, że najpierw nie wziełam aparatu, a potem Sara jak się skaleczyła leżała w domku, a ja fociłam Basterka:evil_lol: Wpadaj! Foxowa napisał(a):Właśnie jak tam prace lustrem? :razz: Jak widać:evil_lol: Nie no jest ok, do przodu:loveu: Ania :) napisał(a):Basterek jakie cudo :loveu: A Sarcie kiedy nam pokażesz ? :razz: Sarcie :siara: Ja mam jeszcze Bombka, a potem Sare:evil_lol: Co za galeria :D Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Doobra jakoś te 2 godz wytrzymam do fot :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Moniek193 napisał(a):Hejoo:loveu: A jakoś tak wyszło, że najpierw nie wziełam aparatu, a potem Sara jak się skaleczyła leżała w domku, a ja fociłam Basterka:evil_lol: Wpadaj! A cem się skaleczyła ? :placz: Bidulka :placz: nie opłaca się :P bym dojechała i musiała wracać :roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):A cem się skaleczyła ? :placz: Bidulka :placz: nie opłaca się :P bym dojechała i musiała wracać :roll: nie skaleczyła sie monika troche koloruje tak naprawdę Monika wygryzła jej dziurke w poduszce :roll: ehhh ah ta Monika :mad::lol::lol: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):A cem się skaleczyła ? :placz: Bidulka :placz: nie opłaca się :P bym dojechała i musiała wracać :roll: Nie wiem czym:shake: Szalała w chaszczach i ma:roll: To zostaniesz na noc:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie skaleczyła sie monika troche koloruje tak naprawdę Monika wygryzła jej dziurke w poduszce :roll: ehhh ah ta Monika :mad::lol::lol: Ale Ty jestes zabawna:cool1: :evil_lol::evil_lol: Foxowa napisał(a):Doobra jakoś te 2 godz wytrzymam do fot :diabloti: Hahah nie licz, że je za 2 godziny wstawie bo będzie następny dzień:D Quote
Recommended Posts