Moniek193 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Dziś fot nie będzie, nie dam rady:oops: Quote
Izuuus Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To ja poczekam bo wiem, że warto :loveu::cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moniek193 napisał(a):No i jak? Obrobiłaś mi już tą fotę i tę drugą com Cie prosiła:loveu: Wiem, że ładny:evil_lol: Moja:diabloti:I ja ją mam, ale wiesz co moje to Twoje:evil_lol: Dziś wpadł do nas Basterek z ciotką Gosiulą i Pauliną Husky 94:loveu: Basterek z Sarą bardzo się lubią, a wręcz kochają:evil_lol: Mają taką swoją zabawe "na klaty":D No i poszliśmy z Basterem i Sarą na dłuższy spacer, pierwszy taki dla Sary od dawna:loveu:Przy Basterze dziewczyna była dużo odważniejsza, ale musi poćwiczyć kondycję bo szybko się zmęczyła i do tego ciamajda skaleczyła nóżkę na opuszce:placz:A teraz padnięta śpi:loveu: Foty mam tylko Basterka:oops:Wiem moja wina, że nie zrobiłam mu z Sarą ale tak się o Sare bałam bo była 1 raz tak daleko i do tego spuszczona, a potem się skalczeyła więc leżała w domku:shake: Foty we dwoje będą następnym razem, obiecuję;) Tymczasem Baster dawał popis swojego ADHD na ogrodzie:diabloti: Wszytsko ujęte, skoki, zabawa, gonitwa:loveu::evil_lol: Zresztą w polach na drabinkach też sobie cwaniak radził:multi: PS Sare sprawdziłam raczej kleszcza nie ma:roll: Ale tak czy tak jutro dostanie frontline;) Mam nadzieję, że z łapką też będzie ok, trochę późno ale przemyłam rankę utlenioną wodą i niunia wypoczywa:roll: buahaha ale mam nadzieje ze nie robilas wtedy od tylca mi fot jak udawalam Sare i ubralam jej szelki ??:roflt: hahaha a wiecie co wam jeszcze powiem że Moniczka nasza kochana miała wypadek szła do tyłu kilka kroków bo Baster szalał z Sarą a tu nagle buuum o kanał <hahaha> i sie wywróciła biedna <hahaha> Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Izuuus napisał(a):To ja poczekam bo wiem, że warto :loveu::cool3: Hehe:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buahaha ale mam nadzieje ze nie robilas wtedy od tylca mi fot jak udawalam Sare i ubralam jej szelki ??:roflt: Niet, a szkoda:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Hehe:loveu: Niet, a szkoda:diabloti: ważne że masz ten obraz w pamięci :roflt: Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ważne że masz ten obraz w pamięci :roflt: Teraz nie będę mogła spać:cool1: PS Babki mi zjadły wszytskie maliny:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moniek193 napisał(a):Teraz nie będę mogła spać:cool1: PS Babki mi zjadły wszytskie maliny:evil_lol: o nie nie wszystkie moja droga :shake: tam gdzie zobaczylam pajaka zostawilam :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: a no nie dziwne sama nie bede mogla spac po prze zyciu udawania ze bylas moja pancia :evil_lol: ( i mnie ciagnelas xD) a ja sie dusiłam i to było straszne zgłosze to na policje :cool3: wysadze ci dom petardą :roflt: Quote
Kisses Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moja Sarcia biedna :placz: Ale będzie dobrze, ja Ci to mówie :razz: Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Kisses napisał(a):Moja Sarcia biedna :placz: Ale będzie dobrze, ja Ci to mówie :razz: No biedna:shake: Od tej trawy ma całe łapki czerwone z uczulenia i jakąś krostkę:shake: Jutro odpoczywa:lol: Następna wyprawa może w piątek:roll: Mam nadzieję...;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moniek193 napisał(a):No biedna:shake: Od tej trawy ma całe łapki czerwone z uczulenia i jakąś krostkę:shake: Jutro odpoczywa:lol: Następna wyprawa może w piątek:roll: Mam nadzieję...;) a ty "panikara" jestes :loveu::loveu:zadnych lapek czerwonych nie ma :eviltong::loveu::loveu: dzisiaj omało co by zawału nie dostała jak miała spuścić Sare :diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a ty "panikara" jestes :loveu::loveu:zadnych lapek czerwonych nie ma :eviltong::loveu::loveu: dzisiaj omało co by zawału nie dostała jak miała spuścić Sare :diabloti::loveu::loveu::loveu: Nie jestem panikara, a jesli tak to slusznie:cool1: Sara to bokser, siedlisko alergi normalnie:shake: Uczulenia na pyłki itd. Łapy ma czerwone, na skórze już pojawiły się krostki, więc jedziemy do weta na zastrzyk dla alergików;) No bałam się o nią, zresztą trochę słusznie:diabloti:, nie dość, że się skaleczyła, wpadła do metrowego dołu to jeszcze tak zmęczyła, że do teraz śpi:evil_lol: Ciamajda:cool1: Ale było fajnie;) Quote
groszek83 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cześć:multi: Sto lat dla Sarci spóznione ale w miesiącu sie zmieściłam:eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 heeeeeej :loveu::multi: Od razu widać, ze nowy aparacik :loveu: jednak nie ma to jak lustro :loveu: Ja też ceeeem :placz: Quote
Izuuus Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Sarcia miała urodzinki? I ja jej życzeń nie złożyłam? :-( [SIZE="1"]nadrobię.. [SIZE="3"]Wszytskiego naj-naaj-naaaj-naaaajlepsiejszego Księżniczko :loveu: :new-bday: i wymiziaj ją porządnie, a jak łapki? I zdrówko, jak tam? :cool3: Quote
Moniek193 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 groszek83 napisał(a):Cześć:multi: Sto lat dla Sarci spóznione ale w miesiącu sie zmieściłam:eviltong: No hej:loveu: No to moja wina, że podaje tydzień po czasie:D deer_1987 napisał(a):Jak na poczatki to nie jest zle! Dziękuje bardzo:loveu: Onomato-Peja napisał(a):heeeeeej :loveu::multi: Od razu widać, ze nowy aparacik :loveu: jednak nie ma to jak lustro :loveu: Ja też ceeeem :placz: Bruum:loveu: Kiedyś sobie kupisz, lepszy od mojego:eviltong: Ania :) napisał(a):Hej Wam :razz: Hej:multi: Izuuus napisał(a):Sarcia miała urodzinki? I ja jej życzeń nie złożyłam? :-( nadrobię.. Wszytskiego naj-naaj-naaaj-naaaajlepsiejszego Księżniczko :loveu: :new-bday: i wymiziaj ją porządnie, a jak łapki? I zdrówko, jak tam? :cool3: Hehe nieszkodzi Issska:loveu: Dziękujemy very bardzo:evil_lol: Tala505 napisał(a):Witam ;] Śliczna Boksia :cool3: Oo witamy w naszych skromnych progach:multi: Dziękuje:oops: Quote
Onomato-Peja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dostanę za 2 lata dopiero lusterko :placz: Ja chcę juz teeeeraz :eviltong::eviltong::eviltong: Czekam na Fotki Sarciiii :loveu: Boxerka, nie psa :loveu: Quote
Cavy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 O witajcie :evil_lol: My też składamy spóźnione życzenia dla Saruni, niech żyje 100 lat i niech pańcia ją nie męczy tak tymi zdjęciami :evil_lol: Fotki, fotki! :mad: Aaa...co do tego, że chcesz poznać Tofika, to powiem Ci tylko tyle, że każdy tak mówi, potem inaczej twierdzą, jak już go poznają :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Izuuus napisał(a):Doberek Panią :bigcool: Doberek:loveu: Onomato-Peja napisał(a):dostanę za 2 lata dopiero lusterko :placz: Ja chcę juz teeeeraz :eviltong::eviltong::eviltong: Czekam na Fotki Sarciiii :loveu: Boxerka, nie psa :loveu: Oj doczekasz się:loveu: Podszkolisz w tym czasie, nie to co ja:evil_lol: Ania :) napisał(a):Cześć Wam :hand: Co u Was? Heeej:multi: Cavy napisał(a):O witajcie :evil_lol: My też składamy spóźnione życzenia dla Saruni, niech żyje 100 lat i niech pańcia ją nie męczy tak tymi zdjęciami :evil_lol: Fotki, fotki! :mad: Aaa...co do tego, że chcesz poznać Tofika, to powiem Ci tylko tyle, że każdy tak mówi, potem inaczej twierdzą, jak już go poznają :evil_lol: Siemka:diabloti: Dziękujemy za życzonka:loveu: Jak mam jej nie męczyć i tu dużo wstawiać :hmmmm: :evil_lol: Eee tam... ja nie jestem 'każdy':diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Foteczki Basterka z wizyty u Sarci:loveu: No niestety foty bez Sary:evil_lol: Baster: Quote
Recommended Posts