Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moniek193 napisał(a):
No i jak? Obrobiłaś mi już tą fotę i tę drugą com Cie prosiła:loveu:

Wiem, że ładny:evil_lol:

Moja:diabloti:I ja ją mam, ale wiesz co moje to Twoje:evil_lol:

Dziś wpadł do nas Basterek z ciotką Gosiulą i Pauliną Husky 94:loveu:
Basterek z Sarą bardzo się lubią, a wręcz kochają:evil_lol: Mają taką swoją zabawe "na klaty":D No i poszliśmy z Basterem i Sarą na dłuższy spacer, pierwszy taki dla Sary od dawna:loveu:Przy Basterze dziewczyna była dużo odważniejsza, ale musi poćwiczyć kondycję bo szybko się zmęczyła i do tego ciamajda skaleczyła nóżkę na opuszce:placz:A teraz padnięta śpi:loveu:

Foty mam tylko Basterka:oops:Wiem moja wina, że nie zrobiłam mu z Sarą ale tak się o Sare bałam bo była 1 raz tak daleko i do tego spuszczona, a potem się skalczeyła więc leżała w domku:shake: Foty we dwoje będą następnym razem, obiecuję;)

Tymczasem Baster dawał popis swojego ADHD na ogrodzie:diabloti: Wszytsko ujęte, skoki, zabawa, gonitwa:loveu::evil_lol: Zresztą w polach na drabinkach też sobie cwaniak radził:multi:

PS Sare sprawdziłam raczej kleszcza nie ma:roll: Ale tak czy tak jutro dostanie frontline;) Mam nadzieję, że z łapką też będzie ok, trochę późno ale przemyłam rankę utlenioną wodą i niunia wypoczywa:roll:

buahaha ale mam nadzieje ze nie robilas wtedy od tylca mi fot jak udawalam Sare i ubralam jej szelki ??:roflt:

hahaha a wiecie co wam jeszcze powiem że Moniczka nasza kochana miała wypadek szła do tyłu kilka kroków bo Baster szalał z Sarą a tu nagle buuum o kanał <hahaha> i sie wywróciła biedna <hahaha>

Posted

Izuuus napisał(a):
To ja poczekam bo wiem, że warto :loveu::cool3:

Hehe:loveu:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
buahaha ale mam nadzieje ze nie robilas wtedy od tylca mi fot jak udawalam Sare i ubralam jej szelki ??:roflt:

Niet, a szkoda:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Teraz nie będę mogła spać:cool1:

PS Babki mi zjadły wszytskie maliny:evil_lol:

o nie nie wszystkie moja droga :shake: tam gdzie zobaczylam pajaka zostawilam :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

a no nie dziwne sama nie bede mogla spac po prze zyciu udawania ze bylas moja pancia :evil_lol: ( i mnie ciagnelas xD) a ja sie dusiłam i to było straszne zgłosze to na policje :cool3: wysadze ci dom petardą :roflt:

Posted

Kisses napisał(a):
Moja Sarcia biedna :placz:
Ale będzie dobrze, ja Ci to mówie :razz:

No biedna:shake: Od tej trawy ma całe łapki czerwone z uczulenia i jakąś krostkę:shake: Jutro odpoczywa:lol: Następna wyprawa może w piątek:roll:

Mam nadzieję...;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
No biedna:shake: Od tej trawy ma całe łapki czerwone z uczulenia i jakąś krostkę:shake: Jutro odpoczywa:lol: Następna wyprawa może w piątek:roll:

Mam nadzieję...;)

a ty "panikara" jestes :loveu::loveu:zadnych lapek czerwonych nie ma :eviltong::loveu::loveu: dzisiaj omało co by zawału nie dostała jak miała spuścić Sare :diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a ty "panikara" jestes :loveu::loveu:zadnych lapek czerwonych nie ma :eviltong::loveu::loveu: dzisiaj omało co by zawału nie dostała jak miała spuścić Sare :diabloti::loveu::loveu::loveu:

Nie jestem panikara, a jesli tak to slusznie:cool1:
Sara to bokser, siedlisko alergi normalnie:shake: Uczulenia na pyłki itd.
Łapy ma czerwone, na skórze już pojawiły się krostki, więc jedziemy do weta na zastrzyk dla alergików;)

No bałam się o nią, zresztą trochę słusznie:diabloti:, nie dość, że się skaleczyła, wpadła do metrowego dołu to jeszcze tak zmęczyła, że do teraz śpi:evil_lol:
Ciamajda:cool1: Ale było fajnie;)

Posted

Sarcia miała urodzinki? I ja jej życzeń nie złożyłam? :-(

[SIZE="1"]nadrobię..

[SIZE="3"]Wszytskiego naj-naaj-naaaj-naaaajlepsiejszego Księżniczko :loveu: :new-bday:

i wymiziaj ją porządnie, a jak łapki? I zdrówko, jak tam? :cool3:

Posted

groszek83 napisał(a):
Cześć:multi:
Sto lat dla Sarci spóznione ale w miesiącu sie zmieściłam:eviltong:

No hej:loveu:
No to moja wina, że podaje tydzień po czasie:D
deer_1987 napisał(a):
Jak na poczatki to nie jest zle!

Dziękuje bardzo:loveu:
Onomato-Peja napisał(a):
heeeeeej :loveu::multi:
Od razu widać, ze nowy aparacik :loveu:
jednak nie ma to jak lustro :loveu:
Ja też ceeeem :placz:

Bruum:loveu:
Kiedyś sobie kupisz, lepszy od mojego:eviltong:
Ania :) napisał(a):
Hej Wam :razz:

Hej:multi:
Izuuus napisał(a):
Sarcia miała urodzinki? I ja jej życzeń nie złożyłam? :-(

nadrobię..

Wszytskiego naj-naaj-naaaj-naaaajlepsiejszego Księżniczko :loveu: :new-bday:

i wymiziaj ją porządnie, a jak łapki? I zdrówko, jak tam? :cool3:

Hehe nieszkodzi Issska:loveu:
Dziękujemy very bardzo:evil_lol:
Tala505 napisał(a):
Witam ;]
Śliczna Boksia :cool3:

Oo witamy w naszych skromnych progach:multi:
Dziękuje:oops:

Posted

O witajcie :evil_lol:
My też składamy spóźnione życzenia dla Saruni, niech żyje 100 lat i niech pańcia ją nie męczy tak tymi zdjęciami :evil_lol:

Fotki, fotki! :mad:

Aaa...co do tego, że chcesz poznać Tofika, to powiem Ci tylko tyle, że każdy tak mówi, potem inaczej twierdzą, jak już go poznają :evil_lol:

Posted

Izuuus napisał(a):
Doberek Panią :bigcool:

Doberek:loveu:
Onomato-Peja napisał(a):
dostanę za 2 lata dopiero lusterko :placz: Ja chcę juz teeeeraz :eviltong::eviltong::eviltong:
Czekam na Fotki Sarciiii :loveu:
Boxerka, nie psa :loveu:

Oj doczekasz się:loveu: Podszkolisz w tym czasie, nie to co ja:evil_lol:
Ania :) napisał(a):
Cześć Wam :hand: Co u Was?

Heeej:multi:
Cavy napisał(a):
O witajcie :evil_lol:
My też składamy spóźnione życzenia dla Saruni, niech żyje 100 lat i niech pańcia ją nie męczy tak tymi zdjęciami :evil_lol:

Fotki, fotki! :mad:

Aaa...co do tego, że chcesz poznać Tofika, to powiem Ci tylko tyle, że każdy tak mówi, potem inaczej twierdzą, jak już go poznają :evil_lol:

Siemka:diabloti:
Dziękujemy za życzonka:loveu: Jak mam jej nie męczyć i tu dużo wstawiać :hmmmm: :evil_lol:

Eee tam... ja nie jestem 'każdy':diabloti: