Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina mickey -ciesze sie ze Ci sioe moja bokserzyna podoba:loveu:Zaprzaszamy ponownie

Małgośka z Boksą napisał(a):
A dla mnie to już nie wstawiasz zdjęć :diabloti::diabloti::diabloti:
zraniłaś mnie na wskroś :shake:

suka rewelacyjna, szczególnie z pozycji: "żaba na odwrót" :evil_lol:

Dla Ciebie mam cos specjalnego ale ze Ty taka niecierpliwa jestes top masz teraz:eviltong:

Posted

boksia rudasek o imieniu Sara???? Przecież to najcudowniejsze połączenie :loveu::loveu::loveu: My naszą Sarunię pożegnaliśmy na początku września, zawsze będzie w moim sercu, była najcudowniejszym stworzeniem i moją najwierniejszą przyjaciółką. Teraz mamy owczarka niemieckiego, ale boksery dla mnie już zawsze będą the best. Wspaniała, nieporównywalna z innymi rasa.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla Was i Saruni.

Posted

Aganiok napisał(a):
boksia rudasek o imieniu Sara???? Przecież to najcudowniejsze połączenie :loveu::loveu::loveu: My naszą Sarunię pożegnaliśmy na początku września, zawsze będzie w moim sercu, była najcudowniejszym stworzeniem i moją najwierniejszą przyjaciółką. Teraz mamy owczarka niemieckiego, ale boksery dla mnie już zawsze będą the best. Wspaniała, nieporównywalna z innymi rasa.
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla Was i Saruni.

Dziekujemy:loveu: I witamy w naszej galeryjce:oops: Zgadzam sie w 100 % boksery góra:loveu:
Kwiatek82 Ma ma swoje kołderki nawet 2:diabloti: Zaraz ide ja wyprytulac od Was:evil_lol::loveu:
Dziekujemy za odwiedziny, zapraszamy ponownie i pozdrawiamy:loveu:

Posted

O i znów mnie troszku nie było:roll: ale to juz nie moja wina ze nie mam netu:oops:
No i chciałam powiedzieć, że śliczne fotki ale jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona ze nie było ani jednego dedyka dla mnie:placz:
No i mam nadzieje, że przy nastepnej sesyjce sie nie zawiode :cool3: xD

.....no to do zobaczenia
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::loveu:

Posted

[quote name='groszek83']http://lh5.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SWiDCnVaWoI/AAAAAAAABZg/n2OjIRgzbfc/s640/P1060462.JPG
moje wszystko jest moje:evil_lol:http://lh6.ggpht.com/_nQ1B7uI708M/SWiDhYj0o9I/AAAAAAAABac/PC2AxLkm6R0/s640/P1060469.JPG
:loveu::loveu::loveu:

Witanko:multi:
Doopka już nie boli w niedziele ide na łyżwy:evil_lol:
Ja mam postanowienie co najmniej 2razy w tyg isc na lyzwy na feriach :diabloti:Kiedys to potrafilam codziennie na 10 rano isc ale to juz nie te lata:evil_lol:
[quote name='Kaya93']O i znów mnie troszku nie było:roll: ale to juz nie moja wina ze nie mam netu:oops:
No i chciałam powiedzieć, że śliczne fotki ale jestem bardzo ale to bardzo zawiedziona ze nie było ani jednego dedyka dla mnie:placz:
No i mam nadzieje, że przy nastepnej sesyjce sie nie zawiode :cool3: xD

.....no to do zobaczenia
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::loveu:
Nie dostalas bo za zadko zagladasz:diabloti: Wiem wiem nie masz neta wiec Ci to jakos wynagrodze:loveu: Beda nielugo fotki niespodzianki:multi: to kazdemu po trochu:loveu:
PS To beda fotki z seri uszowatej:evil_lol: Tyle Wam moge powiedziec:diabloti:

Pozatym moja Sarcia juz niedlugo dostanie cieczke i skoncza sie zabawy z chlopcami i samotne spacerki po ogordzie:eviltong: Nie wiem jak tam u Was ale ja padam totalnie z nóg zycia mi sie odechciewa,teraz juz sobie tylko powtarzam byle do 27.01:diabloti:ALe to jeszcze tyle czasu:placz:jak dla mnie przynajmniej -dluuuuzy mi sie okropnie!!

Posted

Cześć Mońku. Troszkę się zapuściłam ale już wszystko nadrobiłam. Fajne zdjęcia, poproszę więcej szaleństw na śniegu. Ferie widzę tuż tuż to na pewno znajdziesz czas na fotkowanie. :multi: buziaki dla Księżnej

Posted

niki ill
Witamy serdecznie:loveu:Niestety nie dziala mi multi cytata wiec musze tak napisac:oops: Zdjecia beda na weekendzie wiec zapraszamy ponownie;) i przesylamy faflunkowe pozdrowionka:loveu:

[quote name='aneczka23']Cześć Mońku. Troszkę się zapuściłam ale już wszystko nadrobiłam. Fajne zdjęcia, poproszę więcej szaleństw na śniegu. Ferie widzę tuż tuż to na pewno znajdziesz czas na fotkowanie. :multi: buziaki dla Księżnej
No tak teraz sie tłumacz:diabloti: Jak juz napisalam beda fotki na sobocie ale taki uszowate nie sniegowe:diabloti: O ile wogole jeszcze w tym roku beda sniegowe bo do ferii jeszcze kupa czasu a snieg nam topnieje:placz:
My w takim razie przesyłamy buziaki dla Królewiczów:evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']
Nie dostalas bo za zadko zagladasz:diabloti: Wiem wiem nie masz neta wiec Ci to jakos wynagrodze:loveu: Beda nielugo fotki niespodzianki:multi: to kazdemu po trochu:loveu:
PS To beda fotki z seri uszowatej:evil_lol: Tyle Wam moge powiedziec:diabloti:

Pozatym moja Sarcia juz niedlugo dostanie cieczke i skoncza sie zabawy z chlopcami i samotne spacerki po ogordzie:eviltong: Nie wiem jak tam u Was ale ja padam totalnie z nóg zycia mi sie odechciewa,teraz juz sobie tylko powtarzam byle do 27.01:diabloti:ALe to jeszcze tyle czasu:placz:jak dla mnie przynajmniej -dluuuuzy mi sie okropnie!!

No wiec od dziś będe tu częstszym gościem:multi: mam już internet:multi:
i teraz czekam tylko na focie:loveu:

PS Chyba mam tak samo jak ty :angryy: i to wszystko przez tą szkołe ehhh teraz powinnam siedziec i sie historii uczyc a ja co? na waszej galerii jestem mam nadzieje ze wynagrodzisz mi to pozadnie:oops:

no to pa :*

Posted

[quote name='Kaya93']No wiec od dziś będe tu częstszym gościem:multi: mam już internet:multi:
i teraz czekam tylko na focie:loveu:

PS Chyba mam tak samo jak ty :angryy: i to wszystko przez tą szkołe ehhh teraz powinnam siedziec i sie historii uczyc a ja co? na waszej galerii jestem mam nadzieje ze wynagrodzisz mi to pozadnie:oops:

no to pa :*
No mamy nadzieje ze bedziesz czestym gosciem:loveu:
Ja tez powinnam sie hisotorii uczyc i co ?? I nic:diabloti: Siedze jak zwykle na kompie:evil_lol:
Ciumeczki od Sareczki:loveu:

Posted

[quote name='Kaya93']Niepotrzebnie stresowałyśmy sie tą historia :eviltong::eviltong:

No a teraz wkońcu weekend:multi::multi:
Buziaczki dla Sarulki
Jutro jeszcze rano jade do schronu a potem wstawiam zdjecia a potem ...chcialoby sie powiedziec labuje ale niestety nie czeka mnie tlumaczenie tych 2 stron o Rzeszowie :placz: A powiedzialam gosciowi na probie dzis ze juz koncze- a nawet nie zaczelam:loveu::evil_lol:

Posted

Dzieńdoberek panienkom:loveu: Zgdodnie z obietnicą zdjęcia-niespodzianki:loveu: Tylko sie nie śmiać:diabloti: Bo Sara do tej pory nie wie ze ja tak przez sen wykorzystalam i jej takie foty palnełam:evil_lol:

Co by bylo gdybym miala takie uszy:evil_lol:

cdn

Posted

Haha jakie boskie foty :loveu::loveu::evil_lol:miałam pozniej wejsc ale sie nie moglam powstrzymc:oops:
...no a teraz nie wiem czy mam sie smiac czy Sarci wspolczuc :cool3:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Haha jakie boskie foty :loveu::loveu::evil_lol:miałam pozniej wejsc ale sie nie moglam powstrzymc:oops:
...no a teraz nie wiem czy mam sie smiac czy Sarci wspolczuc :cool3:

Po 1: Masz sliczny awatar:loveu: Nawet wiem kto na nim jest:evil_lol:
Po 2: Dzeki za odwiedziny
Po 3: Ani masz jej wpolczuc, ani smiac sie tylko zazdroscic:diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Po 1: Masz sliczny awatar:loveu: Nawet wiem kto na nim jest:evil_lol:
Po 2: Dzeki za odwiedziny
Po 3: Ani masz jej wpolczuc, ani smiac sie tylko zazdroscic:diabloti:

1: dziekuje wiem:oops:
2: nie ma za co, teraz bedziesz musiala sie przyzwyczic bo bede czestszym gosciem
3: Zazdroszcze (tylko nie wiem komu Tobie ze masz udana Sarcie czy Sarci ze ma takie foty:eviltong:)