Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Foteczki się linkują zaraz będę wstawiać! Niestety picasa mi nie działa, więc muszę to robić na tinypicu...:placz: PS Malinki pycha:loveu:Dziś sobie zjadłam:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Druga Sarkowo- konikowa sesyjka:evil_lol: Sara z kosteczką:loveu: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Taka fajna fota i oczywiście nie złapana ostrość :placz: I najpiękniejsza fota w trybie 'auto' :D Pierwsza i ostatnia xD Koniec:multi: Jeżeli się Picasa nie naprawi to ja tu więcej fot nie wstawię:shake: Naszczęście Isssuś mi zlinkowała wszytskie fotki:loveu: Dzięki wielkie:multi: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Moniek193']No kochane wybaczcie ale jako jedyna normalna tutaj osoba musiałam się Wami zająć:evil_lol: Przeczytaj pogrubiony wyraz POWOLI i sprawdź znaczenie. Już? To teraz popatrz w lusterko. I jeszcze raz na ten wyraz. Co czujesz? :razz: Ah, oczywiście, kocham Cię :loveu::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Kisses']Przeczytaj pogrubiony wyraz POWOLI i sprawdź znaczenie. Już? To teraz popatrz w lusterko. I jeszcze raz na ten wyraz. Co czujesz? :razz: Ah, oczywiście, kocham Cię :loveu::evil_lol: Przeczytałam, sprawdziłam, popatrzyłam i masz rację:razz: Powinnam była napisać najnormalniejsza:loveu: Dzięki, że zauważyłas:multi: Quote
Izuuus Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 http://i28.tinypic.com/2eegcig.jpg jaka minka :loveu: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Moniek193']Przeczytałam, sprawdziłam, popatrzyłam i masz rację:razz: Powinnam była napisać najnormalniejsza:loveu: Dzięki, że zauważyłas:multi: eh... muszę popracować nad naprowadzaniem ludzi na prawidłowe określenia :shake: Tak Moniczko, tak... Moja ślicznie wyczesana Sarcia :loveu: kiedy powtórka? :razz: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Izuuus']http://i28.tinypic.com/2eegcig.jpg jaka minka :loveu: Taka przymulona:evil_lol: [quote name='Kisses']eh... muszę popracować nad naprowadzaniem ludzi na prawidłowe określenia :shake: Tak Moniczko, tak... Moja ślicznie wyczesana Sarcia :loveu: kiedy powtórka? :razz: Nie musisz:loveu: Ja wiem, że oto Ci chodziło:loveu: Dziś Sarę czesałam godzinę:multi: Wzięłam się do pracy:evil_lol: A kiedy chcesz?? Ja tu z Sarą czekam na Cię:eviltong: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Widzę, że wzięłaś ze mnie przykład :loveu: Jutro nie możesz, tak? Tak, wiem :loveu: ja w środę tak od 12-13 mogę, ale nie wiem, czy sobie veta nie umówię. Czwartek, piątek? 36 wtedy jeździ :diabloti: Quote
Moniek193 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kisses napisał(a):Widzę, że wzięłaś ze mnie przykład :loveu: Jutro nie możesz, tak? Tak, wiem :loveu: ja w środę tak od 12-13 mogę, ale nie wiem, czy sobie veta nie umówię. Czwartek, piątek? 36 wtedy jeździ :diabloti: Noo:loveu: Jutro nie, w środę albo czwartek też nie ale nie wiem który z tych dni:roll: A tak to przyjeżdżaj:multi: Zgadamy się na gg:loveu: Quote
.Agata. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://i26.tinypic.com/210kjo7.jpg ale namiętnie mamle tego koziołka :loveu::evil_lol: Quote
Foxowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 My planujemy wpaść do Rzeszowa, ale nie wiem kiedy ( z Miśkiem :diabloti:) http://i26.tinypic.com/25qfwi9.jpg Śliczna :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='deer_1987']Ta w auto ma cos kolory zwalone :P Bo to jest właśnie wspaniały tryb auto:evil_lol: Dlatego na nim nie focę:razz: [quote name='Agata_Roki']http://i26.tinypic.com/210kjo7.jpg ale namiętnie mamle tego koziołka :loveu::evil_lol: Noo:loveu: [quote name='Foxowa']My planujemy wpaść do Rzeszowa, ale nie wiem kiedy ( z Miśkiem :diabloti:) http://i26.tinypic.com/25qfwi9.jpg Śliczna :loveu::loveu: No wiemy, wiemy:loveu: Czekamy tu na Was:multi: Dziękować:loveu: Quote
Cavy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wchodzę. Patrzę. I Co widzę? Zdjęcia! :multi: I popadam w szał, bo nie widziałam wcześniej, bo nie dobra dogomania nie chodziła wczoraj cały dzień :shake: Moja memłaczka kochana, nawet trochę spokrewniona jest z moim gnojkiem, bo on też tak wszystko memła :evil_lol: Żyjecie? :loveu: Quote
Cavy Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Foxowa, planujesz wpaść do Rzeszowa wtedy kiedy ja, więc gdzieś w tym miesiącu chyba :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'] Co tam u was słychać? :cool3: Hejka:loveu: U nas wszytsko w porządku:multi: Ćwiczymy z Sarą nowe sztuczki, w tym skoki:loveu: Taki mini, bardzo mini agility:evil_lol: Przechodzenie przez kółka itd.;) Nikt u mnie w domu się aparatem obsłużyć nie umię, a już bardziej Sary do sztuczek poprowadzić więc nie mam jak tego obfocić:shake: Czekam na jakąć ciotkę:loveu: [quote name='Cavy']Wchodzę. Patrzę. I Co widzę? Zdjęcia! :multi: I popadam w szał, bo nie widziałam wcześniej, bo nie dobra dogomania nie chodziła wczoraj cały dzień :shake: Moja memłaczka kochana, nawet trochę spokrewniona jest z moim gnojkiem, bo on też tak wszystko memła :evil_lol: Żyjecie? :loveu: Żyjemy:evil_lol: No widzisz tu też czasem są foty:loveu: Memłaczki:evil_lol: [quote name='Izuuus']Hej góptaski :loveu: :bigcool: Hejka góptasku:evil_lol: [quote name='Cavy']Foxowa, planujesz wpaść do Rzeszowa wtedy kiedy ja, więc gdzieś w tym miesiącu chyba :evil_lol: Właśnie, w tym mięsiacu obie, chcę Was tu widzieć:diabloti: Quote
Foxowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Cavy napisał(a):Przemyślimy to :evil_lol: Właśnie gadamy na gadu i umawiamy się :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Foxowa, Cavy Super:multi: Tymczasem ogłaszam, iż Sara doczekała się aktualizacji 1 strony galerii:loveu: Zapraszamy! Quote
Karolina. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ludwisia ?! :crazyeye: :mdleje::roflt: Bardzo lubię bawić się z innymi psami, oczywiście na mój własny sposób, dlatego nie rozumiem czemu te psiaki się mnie boją:roll:Lucky by się nie bał, on to jest aż za bardzo odważny :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts