Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata_Roki napisał(a):
co znowu chciałaś dogryźć wiedząc że to czytam ? :cool1:

Widzę obszerną wiedzę po długotrwałym stosowaniu hybrydy,tak ?
Hybrydą można zrobić równie dobrze TAKIE zdjęcia jak Moniek - wystarczą dobre filtry,dobre ustawienia i pogoda :p
Nie mniej do hybrydy nie da się kupić lepszego obiektywu,takiego jak do lustra.Gdybyś umiała sama byś moim mogła zrobić niezłe zdjęcie - widać by było lepszą jakość :p
eot.

http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmzSEzxP5GI/AAAAAAAAB-Y/tHlZmo_i5NI/s576/DSC_8240_dogo_A.JPG

łał,świetne :cool3:
W czymś takim Ty.. no wiesz ? :evil_lol::lol:

Ale nie kłócić mi się tu:shake:

Dzięki wielkie;)Odpisałam na PW:lol:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
nie dziwie sie że nie chcialas zejsc na dol po wode :evil_lol::evil_lol:
http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmzSEzxP5GI/AAAAAAAAB-Y/tHlZmo_i5NI/s576/DSC_8240_dogo_A.JPG
ale z drugiej strony twoja babcia ma piekny dom robi wrazenie

:evil_lol::evil_lol:

Ić Ty od mnie:diabloti:
To nie mój dom, ani mej babci ale tualeta:evil_lol:Podobno jak był jeszcze stary dom to tam się chodziło, teraz naszczęscie nikt tam nie zagląda:evil_lol:
Kaya93 napisał(a):
Ja wiem dlaczego Ci sie to ostatnie podoba :evil_lol:
Monik wiem, że chciałąś mieć takie samo jak... nasze GURU :loveu: ale ona i tak ładniej wyszła :eviltong: :evil_lol: wybacz :evil_lol:

A tak wgl to fotki śliczne som :loveu: :loveu: - przecież ja expert wiec wiem co mówie :diabloti:

PS coś długo to śniadanie jesz:mad:

Już zjadłam, ale robiłam jeszcze Sarze sesje :siara:

No wiem, wiem to nigdy nie będzie takie piękne, ale tak się starałam:placz::evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata - Nie wiem o co ci chodzi. Czy napisałam że twoja hybryda jest zła? Nie, nic takiego nie napisałam. Wiedziałam, że Monika na początku wahała się pomiędzy hybrydą, a lustrem, i moim zdaniem dokonała dobrego wyboru. Moim zdaniem. A chyba mogę mieć własne zdanie, prawda?
Jeśli masz coś do mnie, to napisz mi to na gg, bo nie będziemy tu zaśmiecać galerii Sary.

Moniek - daj jeszcze kilka zdjęć, najlepiej Sarci :loveu:

Posted

mam ochoote ci dzisiaj najechać na chate :diabloti:

:loveu:

Oj kochana to czekam na Was:loveu:
Tylko bardziej wieczorkiem co??
Moze koło 17.00-18.00:roll:
Karolina&Lucky napisał(a):

Moniek - daj jeszcze kilka zdjęć, najlepiej Sarci :loveu:

Właśnie się robią:evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Oj kochana to czekam na Was:loveu:
Tylko bardziej wieczorkiem co??
Moze koło 17.00-18.00:roll:

Właśnie się robią:evil_lol:

ja z chęcią bym przyszła nie wiem jak Gośka :diabloti::evil_lol::evil_lol: ale wybłagam to poszaleje Sarcia z Basterkiem:loveu:

Posted

ja z chęcią bym przyszła nie wiem jak Gośka :diabloti::evil_lol::evil_lol: ale wybłagam to poszaleje Sarcia z Basterkiem:loveu:

Wybłagaj ją:loveu: A ja chce na lody:multi:
Foxowa napisał(a):
No to streszczenia :diabloti:

:diabloti:
Hej:evil_lol:

Posted

najezdzamy ci na chate :diabloti: tylko jeszcze nie wiem o ktorej albo 17 albo 18 zadzwonie jak cos :P

:bigcool: :bigcool:
To suuuper:multi:Ale zadzwon się upewnić czy jestem bo ja jestem zmienna jak pogoda:D Może mnie nie być:evil_lol:

Posted

Hej Mońku. Ale masz dobrze z tymi wakacjami, co ? :loveu: Pogoda w Polsce bajeczna, nic tylko spacerki uprawiać i rekreować się codziennie. Zazdroszczę. Pozdrowionka :p

Posted

aneczka23 napisał(a):
Hej Mońku. Ale masz dobrze z tymi wakacjami, co ? :loveu: Pogoda w Polsce bajeczna, nic tylko spacerki uprawiać i rekreować się codziennie. Zazdroszczę. Pozdrowionka :p

Hejaaaaski:loveu::multi:
No dobrze mam dobrze, a Sara jeszcze lepiej:evil_lol:
Zaraz foteczki:razz:

Posted

odwiedze dzisiaj tego stwora :evil_lol::evil_lol:
http://lh4.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/Sm2kGZMFfyI/AAAAAAAAB_8/n3C5JpoVoVs/s576/DSC_8601.JPG
:multi::multi:

szykuj aparat bo bedziesz musiala obfocic Sarulke Bawiącą sie z innym psem bo tutaj takich fot nie ma :D:D:D:D

No właśnie :diabloti: Musisz obfocić Sarenke i jej nietypowe wybryki przy zabawie :evil_lol: A Baster weźmie sprawe w swoje ręce... buahhaha:loveu: on będzie wiedział jak rozruszać twą sunie... :loveu::loveu:

Posted

O łaaa, masz moje zdjęcie na avatarze :D I to z Soniakiem, moim dzieckiem! :mad: Ja je zaraz niachnę i obrobię na dodatek, jak będziesz chciała, to sobie weźmiesz :loveu:

Nowy banner :cool:

Posted

psiulka napisał(a):
O łaaa, masz moje zdjęcie na avatarze :D I to z Soniakiem, moim dzieckiem! :mad: Ja je zaraz niachnę i obrobię na dodatek, jak będziesz chciała, to sobie weźmiesz :loveu:

Nowy banner :cool:

No i jak? Obrobiłaś mi już tą fotę i tę drugą com Cie prosiła:loveu:

Wiem, że ładny:evil_lol:
Izuuus napisał(a):
Śliczna moja Sarcia :loveu: ja ją chcę :-(:loveu:

Moja:diabloti:I ja ją mam, ale wiesz co moje to Twoje:evil_lol:

Dziś wpadł do nas Basterek z ciotką Gosiulą i Pauliną Husky 94:loveu:
Basterek z Sarą bardzo się lubią, a wręcz kochają:evil_lol: Mają taką swoją zabawe "na klaty":D No i poszliśmy z Basterem i Sarą na dłuższy spacer, pierwszy taki dla Sary od dawna:loveu:Przy Basterze dziewczyna była dużo odważniejsza, ale musi poćwiczyć kondycję bo szybko się zmęczyła i do tego ciamajda skaleczyła nóżkę na opuszce:placz:A teraz padnięta śpi:loveu:

Foty mam tylko Basterka:oops:Wiem moja wina, że nie zrobiłam mu z Sarą ale tak się o Sare bałam bo była 1 raz tak daleko i do tego spuszczona, a potem się skalczeyła więc leżała w domku:shake: Foty we dwoje będą następnym razem, obiecuję;)

Tymczasem Baster dawał popis swojego ADHD na ogrodzie:diabloti: Wszytsko ujęte, skoki, zabawa, gonitwa:loveu::evil_lol: Zresztą w polach na drabinkach też sobie cwaniak radził:multi:

PS Sare sprawdziłam raczej kleszcza nie ma:roll: Ale tak czy tak jutro dostanie frontline;) Mam nadzieję, że z łapką też będzie ok, trochę późno ale przemyłam rankę utlenioną wodą i niunia wypoczywa:roll: