Karolina. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hej :multi: Wszystkie zdjęcia śliczne :loveu: Udanego wyjazdu :multi: [quote name='Agata_Roki'] Ależ Roniek miałby z nią dobrze i takie fajne papiszcze by wyszły :evil_lol::evil_lol: Pomyśl o tym co ? :razz::diabloti: Taaak :sweetCyb: Ja zamawiam jedno fafluniątko! :grins: A nawet dwa! :knuje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 zdjęcie z sypialni super :loveu: własciwy pies na własciwym miejscu :evil_lol: bo niby gdzie miałby spać bokser :razz: mam nadzieję, że nie każesz Saruni spać na podłodze :mad: Quote
psiulka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Monice już doszedł niKONIK :multi: Już się nie mogę doczekać zdjęć, tyle, że Monika nam pojechała na wczasy do babci! Ale ja tam ją nawiedzę, nie martwcie się :evil_lol: Quote
groszek83 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlFHoH9zI/AAAAAAAAB8U/Ux9KmJNOpuc/s400/P1130047.JPG :evil_lol::evil_lol: Udanego wyjazdu:multi: Dbaj o oczka:nono: i nie zapomnij duuuużo fotek przywiezć;) Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 jaki zasmarkany kinolek :loveu: miziańce przesyłam! :) Quote
Cavy Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hej dziołchy! :hand: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNkAK0_6ZI/AAAAAAAAB7s/C0OKgzK5z0s/s400/P1130035.JPG Jaki śliczny nosieeek! :loveu: :loveu: :loveu: Tylko wycałować go :evil_lol: Zapraszamy do nas :cool3: Quote
cockermaister Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Hej :) czemu nas nie odwiedzacie ??? :-( Quote
psiulka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 cockermaister napisał(a):Hej :) czemu nas nie odwiedzacie ??? :-( Moniek193 napisał(a):Dogomania działa jak chce:shake: Chwilkę mi dziś działała, to zajżałam do niektórych galerii;)A już jutro z rana jadę się wakacjować:multi:Powrót przewiduje na niedziele;) Mam nadzieję, że do tego czasu naprawią dogo:angryy: Czy naprawdę tak trudno jest przeczytać choćby ostatnią stronę, żeby sie o tym dowiedzieć? :shake: Przecież widać, że nie pisze tutaj, ani nigdzie indziej już od kilku dni. A tak btw. byłam u Moniki wczoraj, mam zdjęcia Nikonika (:loveu:) i Cezara, tylko muszę zmniejszyć, więc za chwilę tu posta zedytuję i wstawię. ;) Edit: Nikoś :loveu: Cezar :iloveyou: Moniek & Konik Quote
.Agata. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ciamajdki jutro wracają ? :multi::loveu::loveu: Noo to czekamy na te zdjęcia :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wracać ale mi to już !!:evil_lol::loveu::loveu::loveu: twoje oczy wypoczeły :diabloti::eviltong: Quote
psiulka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cezar cały czas po mnie skakał :evil_lol: Jamnik pod "lupą" Pooola Moniek w sianie. Ciekawe kto ją tam zaciągnął? :diabloti: No i tyle ich, aż 9. Więcej mam takich Mońkowych, a ona by mi żyć nie dała, gdybym wstawiła, więc wole nie próbować. Cezar wrócił ze spaceru cały w qpie końskiej :diabloti: Wytarzał się gdzieś i dpoiero później zauważyłyśmy. Szeleczek nie oszczędził, zapach był (pewnie i jest dalej) uderzający. No i jamnik w ten sposób trafił do wanny. Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wróciłaaam :multi::loveu: [SIZE="1"]i teraz czekam na ciebie, a do wieczora daleko..:-( I Mońku ty wiesz, że ja tu czekam na fotki :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 mam nadzieje ze sie napilas i nie spotkalas laleczki chucky :lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Karolina. Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hej :multi: Jej, jakie zdjęcia :crazyeye: Od razu widać że superowym aparatem robione :loveu: Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ale chyba nie Moniki :eviltong: Już po 20 będziesz w domku :multi: :cool1: Quote
Kaya93 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Noo Sarciowata wracaj! :mad: już powinnaś być godzine i 50 min temu! Quote
Foxowa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Super fotki, a Moniki dziś jak znam życie nie spotkam :placz::placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Czekam :mad: :loveu::loveu: ale tutaj ładnie wyszłaś muszę ci powiedzieć :loveu::loveu: no gdzie ty jesteś kampie już i kampie Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Wróciłam:multi: Nareszcie w domku:loveu:Muszę przyznać, że 2 ostatnie dni dłużyły mi się okropnie:shake:Pogoda była do niczego, no a pozatym już tęskniłam za domkiem:roll: Więc może opowiem co nieco w skrócie: Aparat doszedł w dzień wyjazdu, około godziny 11.00:loveu: Więc nie rozpakowując nawet zabrałam go ze sobą. Na miejscu, u babci, nie zważając na otaczający mnie świat dopadłam Konika (bo tak się synek nazywa):evil_lol: Pofociłam "troszkę", potem zgrywałam foteczki na laptopa i ładnie zmniejszałam żeby Wam tu na dogo wstawić:loveu: I tak mi jakoś dni mijały, a to Lonka wpadła w piątek:multi: to się do koleżanki wybrałam:loveu: Jednak odkryłam, że mój Nikonik ma 1 wadę:placz: Tylko 3 polowy AF więc foty nieraz mam nieostre tak jakbym oczekiwała:shake: Reszta jest w idealnym porządku;) Pozatym zapomniałam Wam powiedzieć, iż Sara mooja księżniczka, za którą tęskniłam najbardziej:placz: obchodziła 21lipca urodzinki:roll:Moje dziecko kończy 3 latka:evil_lol::multi: Z tej okazji planuję jej odnowić 1 stronę galerii, tylko muszę popstrykać foty:loveu: Oczka odpoczęły:loveu:Co nieznaczy, że im się polepszyło:D Ale czuję, że jest lepiej więc będę się jednak musiała z komputerem ograniczać:roll: PS Dziękuje, że tak zaglądacie do nas:loveu:Jesteście kochani:loveu: Już zaraz Was cytuję, odpisuję i może, może wstawię foteczki:multi: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 deer_1987 napisał(a):http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNkAK0_6ZI/AAAAAAAAB7s/C0OKgzK5z0s/s400/P1130035.JPG cudna fotka :D Haha no taka typowo bokserowa:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ej no odrobina prywatności:p http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNk0gM9vXI/AAAAAAAAB8M/6AX7m7muRio/s400/P1130045.JPG a nie że ty foty pstrykasz :lol::lol::loveu: papa miłego tygodnia bez nas :-(:loveu::loveu::loveu: :siara: Musiałam to ująć wybaczcie:evil_lol: Wytrzymałaś:multi::loveu: Agata_Roki napisał(a):Nie będę cytować bo wszystkie piękne :loveu::loveu: Ależ Roniek miałby z nią dobrze i takie fajne papiszcze by wyszły :evil_lol::evil_lol: Pomyśl o tym co ? :razz::diabloti: Dziękować:loveu: Hmmm...a pomyślę, pomyślę:evil_lol: Pestka napisał(a):http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNkAK0_6ZI/AAAAAAAAB7s/C0OKgzK5z0s/s400/P1130035.JPG ale ma brudny nosio :D :loveu::loveu:Witamy i dziękujemy:multi: Quote
Recommended Posts