Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :multi: Wszystkie zdjęcia śliczne :loveu:
Udanego wyjazdu :multi:

[quote name='Agata_Roki']
Ależ Roniek miałby z nią dobrze i takie fajne papiszcze by wyszły :evil_lol::evil_lol: Pomyśl o tym co ? :razz::diabloti:

Taaak :sweetCyb: Ja zamawiam jedno fafluniątko! :grins: A nawet dwa! :knuje:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcie z sypialni super :loveu: własciwy pies na własciwym miejscu :evil_lol: bo niby gdzie miałby spać bokser :razz: mam nadzieję, że nie każesz Saruni spać na podłodze :mad:

Posted

Monice już doszedł niKONIK :multi: Już się nie mogę doczekać zdjęć, tyle, że Monika nam pojechała na wczasy do babci! Ale ja tam ją nawiedzę, nie martwcie się :evil_lol:

Posted

cockermaister napisał(a):
Hej :)

czemu nas nie odwiedzacie ??? :-(

Moniek193 napisał(a):
Dogomania działa jak chce:shake: Chwilkę mi dziś działała, to zajżałam do niektórych galerii;)A już jutro z rana jadę się wakacjować:multi:Powrót przewiduje na niedziele;) Mam nadzieję, że do tego czasu naprawią dogo:angryy:

Czy naprawdę tak trudno jest przeczytać choćby ostatnią stronę, żeby sie o tym dowiedzieć? :shake: Przecież widać, że nie pisze tutaj, ani nigdzie indziej już od kilku dni.

A tak btw. byłam u Moniki wczoraj, mam zdjęcia Nikonika (:loveu:) i Cezara, tylko muszę zmniejszyć, więc za chwilę tu posta zedytuję i wstawię. ;)

Edit:

Nikoś :loveu:

Cezar :iloveyou:

Moniek & Konik

Posted

Cezar cały czas po mnie skakał :evil_lol:

Jamnik pod "lupą"

Pooola

Moniek w sianie. Ciekawe kto ją tam zaciągnął? :diabloti:

No i tyle ich, aż 9. Więcej mam takich Mońkowych, a ona by mi żyć nie dała, gdybym wstawiła, więc wole nie próbować.

Cezar wrócił ze spaceru cały w qpie końskiej :diabloti: Wytarzał się gdzieś i dpoiero później zauważyłyśmy. Szeleczek nie oszczędził, zapach był (pewnie i jest dalej) uderzający. No i jamnik w ten sposób trafił do wanny.

Posted

Wróciłam:multi:

Nareszcie w domku:loveu:Muszę przyznać, że 2 ostatnie dni dłużyły mi się okropnie:shake:Pogoda była do niczego, no a pozatym już tęskniłam za domkiem:roll: Więc może opowiem co nieco w skrócie: Aparat doszedł w dzień wyjazdu, około godziny 11.00:loveu: Więc nie rozpakowując nawet zabrałam go ze sobą. Na miejscu, u babci, nie zważając na otaczający mnie świat dopadłam Konika (bo tak się synek nazywa):evil_lol: Pofociłam "troszkę", potem zgrywałam foteczki na laptopa i ładnie zmniejszałam żeby Wam tu na dogo wstawić:loveu: I tak mi jakoś dni mijały, a to Lonka wpadła w piątek:multi: to się do koleżanki wybrałam:loveu: Jednak odkryłam, że mój Nikonik ma 1 wadę:placz: Tylko 3 polowy AF więc foty nieraz mam nieostre tak jakbym oczekiwała:shake: Reszta jest w idealnym porządku;) Pozatym zapomniałam Wam powiedzieć, iż Sara mooja księżniczka, za którą tęskniłam najbardziej:placz: obchodziła 21lipca urodzinki:roll:Moje dziecko kończy 3 latka:evil_lol::multi: Z tej okazji planuję jej odnowić 1 stronę galerii, tylko muszę popstrykać foty:loveu:

Oczka odpoczęły:loveu:Co nieznaczy, że im się polepszyło:D Ale czuję, że jest lepiej więc będę się jednak musiała z komputerem ograniczać:roll:

PS Dziękuje, że tak zaglądacie do nas:loveu:Jesteście kochani:loveu: Już zaraz Was cytuję, odpisuję i może, może wstawię foteczki:multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):

Haha no taka typowo bokserowa:evil_lol:
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ej no odrobina prywatności:p
http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNk0gM9vXI/AAAAAAAAB8M/6AX7m7muRio/s400/P1130045.JPG
a nie że ty foty pstrykasz :lol::lol::loveu: papa miłego tygodnia bez nas :-(:loveu::loveu::loveu:

:siara: Musiałam to ująć wybaczcie:evil_lol:
Wytrzymałaś:multi::loveu:
Agata_Roki napisał(a):
Nie będę cytować bo wszystkie piękne :loveu::loveu:

Ależ Roniek miałby z nią dobrze i takie fajne papiszcze by wyszły :evil_lol::evil_lol: Pomyśl o tym co ? :razz::diabloti:

Dziękować:loveu:

Hmmm...a pomyślę, pomyślę:evil_lol:
Pestka napisał(a):

:loveu::loveu:Witamy i dziękujemy:multi: