Kisses Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja wiem ile :razz: 1450 zł :diabloti: Ja już jestem na sesje Bombaczkową zapisana :multi: Quote
.Agata. Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Gratulacje :loveu::loveu: Ależ będzie dużo,świetnych Sarkowych fot :D :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Yana napisał(a):udanych wakacji życzę :loveu: mizianka dla Sarci :loveu: i oszczędzaj oczka :mad: Dziekować, ale ja wyjeżdżam dopiero w poniedziałek;):loveu: Mizianka przekaże oczywiście:multi: :roll:No dobra:evil_lol:Dziś jadę do schronu to oczęta odpoczną, a potem u babci cały tydzień wypoczynku będą miały:multi: Tylko, że te krople są okropne:placz:Straasznie pieką:placz: Foxowa napisał(a):Super, gratuluje :multi::multi: To ile dałaś za niego? :multi:Jedyne 1450zl:loveu: Cudownie niska cena:loveu:Jakbym to chciała mieć nowe to ponad 3000zl grubo bym wydała:eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Kisses napisał(a):Ja wiem ile :razz: 1450 zł :diabloti: Ja już jestem na sesje Bombaczkową zapisana :multi: O a skad wiesz:evil_lol::diabloti: Agata_Roki napisał(a):Gratulacje :loveu::loveu: Ależ będzie dużo,świetnych Sarkowych fot :D :loveu: :loveu:Jak sie naucze focic :siara: to tak :D Ania :) napisał(a):No to gratuluję nowego sprzęciku :D Dziekowac:loveu:Przybedzie w poniedzialek:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Hej, Hej ;) Będziemy teraz rzadziej wpadać, bo net mam zje**** :angryy: Strona ładuje mi się 30 min, po czym pokazuje sie jakiś dziwny link i mam cała pustą stronę wiec... :placz: No to fajnie masz :loveu: w poniedziałek aparacik :loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hej, Hej ;) Będziemy teraz rzadziej wpadać, bo net mam zje**** :angryy: Strona ładuje mi się 30 min, po czym pokazuje sie jakiś dziwny link i mam cała pustą stronę wiec... :placz: No to fajnie masz :loveu: w poniedziałek aparacik :loveu::loveu::loveu: a nie tylko ty ogólnie dgm coś ostatnio wolno chodzi chociaż dzisiaj mam nawet looz chociaż nie całkiem bo przed tem miałam znowu błąd ale teraz staram sie szybko w wszystkie wątki zaglądnąc a nie wspomne o dodaniu zdjęc psów ze schroniska :roll: Quote
Moniek193 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Ło matko:-oJestem:-oJestem na dogo:D:D Tak dogo muli że szok, na moja galerie wchodze od wczoraj:-o:evil_lol: nawet nie zdaze wstawic fot przed wyjazdem jak do jutra nie naprawia:shake: Porazka:shake: Nikon bedzie u mnie w poniedzialek:multi: A teraz zmykam:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a nie tylko ty ogólnie dgm coś ostatnio wolno chodzi chociaż dzisiaj mam nawet looz chociaż nie całkiem bo przed tem miałam znowu błąd ale teraz staram sie szybko w wszystkie wątki zaglądnąc a nie wspomne o dodaniu zdjęc psów ze schroniska :roll: Ale mi tak KAŻDA stronka działała wczoraj ;) i 2 raz w tym tygodniu miałam od nowa windowsa instalowanego :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Ale mi tak KAŻDA stronka działała wczoraj ;) i 2 raz w tym tygodniu miałam od nowa windowsa instalowanego :shake: a no chyba że tak;) ale dgm też robi swoje:roll: Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Dogomania działa jak chce:shake: Chwilkę mi dziś działała, to zajżałam do niektórych galerii;)A już jutro z rana jadę się wakacjować:multi:Powrót przewiduje na niedziele;) Mam nadzieję, że do tego czasu naprawią dogo:angryy: Foteczki....:hmmmm: Mam parę, chyba ostatnie z Panasonica, ale ze względu na tempo ładowania stron na dogomanii raczej ich nie wstawie:shake: Ewentualnie ktoś to zrobi za mnie jak dogo ruszy, a ja zostawie linka do zdjeć na picasie dla Was;) No to papa:placz:Jak wrócę to mam nadzieję wstawić dużo fotek z Nikona:loveu: A teraz muszę oszczędzać oczy:placz: Nie chcę ślepnąć:diabloti:Buuu... [CENTER]:hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
.Agata. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No to udanych wakacji :multi::multi: Ja mogę z tymi fotami to zrobić jak już dogo będzie całkiem sprawne[mi też raz działa raz nie :cool3:] ;);) Ja też kceeeem Nikusia :placz::placz: Od zawsze marzę o Nikusiowym lusterku,ale Ty pokażesz jakie robi fajne faflunkowe foty to ja sobie takiego kupiem :evil_lol: Papa czekamy na powrót :hand :hand Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Nawet mi dogo zadziałało to wstawie fotki:loveu: Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 A oto widoczek jaki zastałam ostatnio wchodząc do sypialni:diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 I Saaarrka.! :loveu: Jak zwykle piękna bokserzyna Ma.. no dobra.. Twa..:p Cuuudna.! :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 A teraz z serii "faflunowe potwory":evil_lol: Koniec:multi:Miłego oglądania i jeszcze raz papa :hand: :hand: Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Agata_Roki napisał(a):No to udanych wakacji :multi::multi: Ja mogę z tymi fotami to zrobić jak już dogo będzie całkiem sprawne[mi też raz działa raz nie :cool3:] ;);) Ja też kceeeem Nikusia :placz::placz: Od zawsze marzę o Nikusiowym lusterku,ale Ty pokażesz jakie robi fajne faflunkowe foty to ja sobie takiego kupiem :evil_lol: Papa czekamy na powrót :hand :hand Dziekowac:multi: Foty jakoś udało się wstawić:multi: A Ty już chcesz nowy aparat:lol::loveu:Przecież dopiero kupiłaś porządną hybrydę:hmmmm::diabloti: Justy$ka napisał(a):I Saaarrka.! :loveu: Jak zwykle piękna bokserzyna Ma.. no dobra.. Twa..:p Cuuudna.! :loveu: Oo Wróciłaś:multi::multi: No ma, ma:diabloti: Dzieki;):multi: Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNkAK0_6ZI/AAAAAAAAB7s/C0OKgzK5z0s/s400/P1130035.JPG cudna fotka :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ej no odrobina prywatności:p http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNk0gM9vXI/AAAAAAAAB8M/6AX7m7muRio/s400/P1130045.JPG a nie że ty foty pstrykasz :lol::lol::loveu: papa miłego tygodnia bez nas :-(:loveu::loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nie będę cytować bo wszystkie piękne :loveu::loveu: Ależ Roniek miałby z nią dobrze i takie fajne papiszcze by wyszły :evil_lol::evil_lol: Pomyśl o tym co ? :razz::diabloti: Quote
Pestka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNkAK0_6ZI/AAAAAAAAB7s/C0OKgzK5z0s/s400/P1130035.JPG ale ma brudny nosio :D Quote
Avaloth Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Hej Ciamajdy :D http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlFHoH9zI/AAAAAAAAB8U/Ux9KmJNOpuc/s400/P1130047.JPG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie znaczek + 18 ? :D http://lh4.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlmupGCTI/AAAAAAAAB8o/n2TpP09inzo/s400/P1130052.JPG dobre xD się an początku zastanawiałam gdzie yu coś jest :evil_lol::loveu: http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNjk4Ebq5I/AAAAAAAAB7o/nf7Tt-TBcA4/s400/P1130034.JPG niuchacz pospolity :loveu: Quote
Recommended Posts