Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
udanych wakacji życzę :loveu: mizianka dla Sarci :loveu:

i oszczędzaj oczka :mad:

Dziekować, ale ja wyjeżdżam dopiero w poniedziałek;):loveu:
Mizianka przekaże oczywiście:multi:

:roll:No dobra:evil_lol:Dziś jadę do schronu to oczęta odpoczną, a potem u babci cały tydzień wypoczynku będą miały:multi: Tylko, że te krople są okropne:placz:Straasznie pieką:placz:
Foxowa napisał(a):
Super, gratuluje :multi::multi:
To ile dałaś za niego?

:multi:Jedyne 1450zl:loveu:
Cudownie niska cena:loveu:Jakbym to chciała mieć nowe to ponad 3000zl grubo bym wydała:eviltong:

Posted

Kisses napisał(a):
Ja wiem ile :razz: 1450 zł :diabloti:

Ja już jestem na sesje Bombaczkową zapisana :multi:

O a skad wiesz:evil_lol::diabloti:
Agata_Roki napisał(a):
Gratulacje :loveu::loveu:

Ależ będzie dużo,świetnych Sarkowych fot :D :loveu:

:loveu:Jak sie naucze focic :siara: to tak :D
Ania :) napisał(a):
No to gratuluję nowego sprzęciku :D

Dziekowac:loveu:Przybedzie w poniedzialek:loveu:

Posted

Hej, Hej ;)
Będziemy teraz rzadziej wpadać, bo net mam zje**** :angryy: Strona ładuje mi się 30 min, po czym pokazuje sie jakiś dziwny link i mam cała pustą stronę wiec... :placz:

No to fajnie masz :loveu: w poniedziałek aparacik :loveu::loveu::loveu:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Hej, Hej ;)
Będziemy teraz rzadziej wpadać, bo net mam zje**** :angryy: Strona ładuje mi się 30 min, po czym pokazuje sie jakiś dziwny link i mam cała pustą stronę wiec... :placz:

No to fajnie masz :loveu: w poniedziałek aparacik :loveu::loveu::loveu:

a nie tylko ty ogólnie dgm coś ostatnio wolno chodzi chociaż dzisiaj mam nawet looz chociaż nie całkiem bo przed tem miałam znowu błąd ale teraz staram sie szybko w wszystkie wątki zaglądnąc a nie wspomne o dodaniu zdjęc psów ze schroniska :roll:

Posted

Ło matko:-oJestem:-oJestem na dogo:D:D

Tak dogo muli że szok, na moja galerie wchodze od wczoraj:-o:evil_lol: nawet nie zdaze wstawic fot przed wyjazdem jak do jutra nie naprawia:shake: Porazka:shake:

Nikon bedzie u mnie w poniedzialek:multi: A teraz zmykam:loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a nie tylko ty ogólnie dgm coś ostatnio wolno chodzi chociaż dzisiaj mam nawet looz chociaż nie całkiem bo przed tem miałam znowu błąd ale teraz staram sie szybko w wszystkie wątki zaglądnąc a nie wspomne o dodaniu zdjęc psów ze schroniska :roll:

Ale mi tak KAŻDA stronka działała wczoraj ;)
i 2 raz w tym tygodniu miałam od nowa windowsa instalowanego :shake:

Posted

Dogomania działa jak chce:shake: Chwilkę mi dziś działała, to zajżałam do niektórych galerii;)A już jutro z rana jadę się wakacjować:multi:Powrót przewiduje na niedziele;) Mam nadzieję, że do tego czasu naprawią dogo:angryy:
Foteczki....:hmmmm: Mam parę, chyba ostatnie z Panasonica, ale ze względu na tempo ładowania stron na dogomanii raczej ich nie wstawie:shake: Ewentualnie ktoś to zrobi za mnie jak dogo ruszy, a ja zostawie linka do zdjeć na picasie dla Was;)

No to papa:placz:Jak wrócę to mam nadzieję wstawić dużo fotek z Nikona:loveu: A teraz muszę oszczędzać oczy:placz: Nie chcę ślepnąć:diabloti:Buuu...

[CENTER]:hand::hand::hand::hand:[/CENTER]

Posted

No to udanych wakacji :multi::multi:

Ja mogę z tymi fotami to zrobić jak już dogo będzie całkiem sprawne[mi też raz działa raz nie :cool3:] ;);)

Ja też kceeeem Nikusia :placz::placz: Od zawsze marzę o Nikusiowym lusterku,ale Ty pokażesz jakie robi fajne faflunkowe foty to ja sobie takiego kupiem :evil_lol:

Papa czekamy na powrót :hand :hand

Posted

Agata_Roki napisał(a):
No to udanych wakacji :multi::multi:

Ja mogę z tymi fotami to zrobić jak już dogo będzie całkiem sprawne[mi też raz działa raz nie :cool3:] ;);)

Ja też kceeeem Nikusia :placz::placz: Od zawsze marzę o Nikusiowym lusterku,ale Ty pokażesz jakie robi fajne faflunkowe foty to ja sobie takiego kupiem :evil_lol:

Papa czekamy na powrót :hand :hand

Dziekowac:multi:
Foty jakoś udało się wstawić:multi:
A Ty już chcesz nowy aparat:lol::loveu:Przecież dopiero kupiłaś porządną hybrydę:hmmmm::diabloti:
Justy$ka napisał(a):
I Saaarrka.! :loveu:
Jak zwykle piękna bokserzyna Ma.. no dobra.. Twa..:p

Cuuudna.! :loveu:

Oo Wróciłaś:multi::multi:
No ma, ma:diabloti:

Dzieki;):multi:

Posted

Nie będę cytować bo wszystkie piękne :loveu::loveu:

Ależ Roniek miałby z nią dobrze i takie fajne papiszcze by wyszły :evil_lol::evil_lol: Pomyśl o tym co ? :razz::diabloti:

Posted

Hej Ciamajdy :D
http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlFHoH9zI/AAAAAAAAB8U/Ux9KmJNOpuc/s400/P1130047.JPG :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a gdzie znaczek + 18 ? :D
http://lh4.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNlmupGCTI/AAAAAAAAB8o/n2TpP09inzo/s400/P1130052.JPG dobre xD się an początku zastanawiałam gdzie yu coś jest :evil_lol::loveu:
http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SmNjk4Ebq5I/AAAAAAAAB7o/nf7Tt-TBcA4/s400/P1130034.JPG niuchacz pospolity :loveu: