.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hejko prawie wieczorem ! :multi::multi: Gdzie się podziewacie cały dzień ? :loveu: Quote
taxelina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Moniek193 napisał(a):Wypatrzylam sobie jednego Canona 400d w korzystnym zestawie ale babka mowi ze zrobila ponad 10tys zdjec a ma go 3 lata, ale ze jej przelicznik przeskoczyl czy cos:-o:shake: Tak moze wlasnie byc ze 0999 i pooem od nowa :D psiulka napisał(a):Taaa, ja nie focę :diabloti: Z ostatniego godzinnego spaceru w Mielcu zrobiłam ponad 300 zdjęć. Staram się też robić na jakość, a nie na ilość. ;) Ktoś kiedyś pisał, że wymiana migawki kosztuje 700zł, więc ja wiem, czy byłby za to nowy i do tego taki jak bym chciała? Widac macie taniej w pl :P bo u mnie migawka by wiecej kosztowala niz nowy. Quote
Moniek193 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cześć wszystkim! Przecież my się nie kłócimy:-o:evil_lol: One tylko wyrażają swoją opinie, ale rozumiem je, bo ja też chciałabym już mieć moje dziecko:D Jeżeli dobrze pójdzie to za 2 dni wygram aukcje o Nikona d60+dodatki:loveu: O ile wygram:diabloti: Co dziś robiliśmy?? Przyjechała do nas ciocia Kisses z Simbą:loveu: Przywitali się z Sarą, która dostała wariacji, ośliniła mnie, Kiss i malucha i została zamknięta w sypialni:evil_lol:(na chwilę, bo potem jeszcze "bawiła" z Bombkiem i siedziała na polku) No i tak nam minął dzionek, spacerki, zabawy (nawet Simba siku u mnie w pokoju zaliczył:evil_lol:), a teraz zgrywam fotki z Mielca i z dziś, to wstawie może część;) Przydałoby się też pare ogłoszeń zrobić schroniskowcom:roll: A tu mnie mama zmusza żebym z nią na zakupy poszła:cool1: Ehhh...lajf is brutal:evil_lol: Ale ogólnie nie nudziłam się dziś, nie przesiedziałam całego dnia przed komuterem, a wręcz przeciwnie, na świeżym powietrzu i było super:multi:Dziękować Kiss, że przyjechałas bruuum.... Aha i jeszcze ćwiczyłyśmy z Sarą, jak się troszkę ochłodziło, sztuczki z użyciem, nowo nabytego kikera:lol: No i socjalizujemy się- dziś było całkiem spokojnie:multi: PS Ilonka droga, specjalnie dla Ciebie użyłam polskich znaków:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to dzionek fajowski ! Hurra ~! :multi::multi: Quote
Karolina. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Hej :calus: Wy to macie dobrze - dużo was w tym Rzeszowie jest, i możecie sobie chodzić na spacerki :loveu: Musisz wygrać tego Nikona :p Będę trzymała kciuki, ale pod warunkiem że jak go wygrasz, to wstawisz dużo zdjęć :loveu: Quote
Ania :) Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ale Wy macie fajnie z tymi spotkaniami :razz: z Kalisza nie ma nikogo :shake: No i czekam na jakieś fotki :loveu: Quote
Izuuus Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witam Panie dziś.. :loveu: [SIZE="1"]już ostatni raz :-( Ratujcie mnie, ja nie chcee ! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Izuuus napisał(a):Witam Panie dziś.. :loveu: [SIZE="1"]już ostatni raz :-( Ratujcie mnie, ja nie chcee ! co ty nie chcesz ??:cool3::cool3: Quote
Moniek193 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Onomato-Peja napisał(a):No to dzionek fajowski ! Hurra ~! :multi::multi: :loveu:No naprawde było super:loveu:Lubię tak:multi: Karolina&Lucky napisał(a):Hej :calus: Wy to macie dobrze - dużo was w tym Rzeszowie jest, i możecie sobie chodzić na spacerki :loveu: Musisz wygrać tego Nikona :p Będę trzymała kciuki, ale pod warunkiem że jak go wygrasz, to wstawisz dużo zdjęć :loveu: No nawet nas jest z tego Rzeszowa:diabloti: Chociaż chodzę bez Sary, to i tak zawsze jest świetnie:loveu:A i czasami do nas ktoś wpadnie:loveu:Jest fajnie:loveu: Nie ma sparwy, jak wygram:diabloti: Ania :) napisał(a):Ale Wy macie fajnie z tymi spotkaniami :razz: z Kalisza nie ma nikogo :shake: No i czekam na jakieś fotki :loveu: Odpowiedź jak wyżej:evil_lol: Izuuus napisał(a):Witam Panie dziś.. :loveu: już ostatni raz :-( Ratujcie mnie, ja nie chcee ! :-(Nie będzie Cie już na gg :-( Nie pożegnałyśmy się:placz: Ja też nie chcę, żebyś Ty jechała, a buuuu....:-( Wiesz jak mi teraz źle:shake:Okropnie:-( Isssulku.....:placz: Quote
Izuuus Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Moniek193 napisał(a): :-(Nie będzie Cie już na gg :-( Nie pożegnałyśmy się:placz: Ja też nie chcę, żebyś Ty jechała, a buuuu....:-( Wiesz jak mi teraz źle:shake:Okropnie:-( Isssulku.....:placz: Przyszłam się pożegnać Pomidorku :-(:loveu: Mi też.. ale będę eski pisać i w ogóle! :calus: Moniś :-( Quote
Moniek193 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Izuuus napisał(a):Przyszłam się pożegnać Pomidorku :-(:loveu: Mi też.. ale będę eski pisać i w ogóle! :calus: Moniś :-( Przyszedłaś:multi: Ja też będem i wogóle:calus: Zresztą ja też w niedziele jadę na tydzień, to jakoś tak nie bedzie mi Cie na gg brakowało bo neta mieć nie będę:evil_lol: Buuuu.... Quote
Izuuus Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Moniek193 napisał(a):Przyszedłaś:multi: Ja też będem i wogóle:calus: Zresztą ja też w niedziele jadę na tydzień, to jakoś tak nie bedzie mi Cie na gg brakowało bo neta mieć nie będę:evil_lol: Buuuu.... Będziemy calutki czas w kontakcie :calus: :Rose: Quote
.Agata. Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Bry wieczorkiem ! :multi::multi: Czymaj się,przecież zanim się obejrzysz już do nas wrócisz :loveu: I z nowymi Sarkowymi fotkami tak ? :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie płakowajcie ! no no no ! :shake: Wakacje sa cieszyc sie trzaaa :loveu::loveu: przecia jeszcze nie raz na gg będziecie pisać ;D a tak P.S.'em to u mnie nowe fotki som :oops: Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A Buuu :placz: ale wiedz iż będziesz przeze mnie nawiedzana w postaci SMSowej! :diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Spokojnie, ja jadę dopiero w poniedziałek się okazuje, ale za to z samego rana:roll:Fotki Sarze zrobiłam, ale dziś nie wstawie bo muszę unikać kompa:placz:Dziś:diabloti: Bo byłam u okulisty dał mi krople na rozszerzenie źrenic i nic nie widzę:evil_lol:I mam mało używać kompa:roll: Ehhh...ślepne w wieku 16lat...zgroza:-o:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Spokojnie, ja jadę dopiero w poniedziałek się okazuje, ale za to z samego rana:roll:Fotki Sarze zrobiłam, ale dziś nie wstawie bo muszę unikać kompa:placz:Dziś:diabloti: Bo byłam u okulisty dał mi krople na rozszerzenie źrenic i nic nie widzę:evil_lol:I mam mało używać kompa:roll: Ehhh...ślepne w wieku 16lat...zgroza:-o:diabloti: a właśnie ale nie masz nosić okularów ??;>:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a właśnie ale nie masz nosić okularów ??;>:evil_lol: Narazie zapisał mi krople do oczu, mam wizyte we wrzesniu, jak sie nie poprawi to ...okulary:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Narazie zapisał mi krople do oczu, mam wizyte we wrzesniu, jak sie nie poprawi to ...okulary:diabloti: łoooo matko to nie przesiaduj na kompie tyle ...wklejaj tylko fotki i zmykaj :evil_lol::evil_lol: i nawet mi sie nie pokazuj w okularach, mam cie widziec o zdrowych oczach, więc je pielegnuj :diabloti: o bosh a ja całymi dniami ssiedze na kompie sama musze zacząć kuracje :oops: zaczynam od jutra bo jade do schronu :diabloti: i tak mi sie wydaje że z tobą xD Quote
Moniek193 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):łoooo matko to nie przesiaduj na kompie tyle ...wklejaj tylko fotki i zmykaj :evil_lol::evil_lol: i nawet mi sie nie pokazuj w okularach, mam cie widziec o zdrowych oczach, więc je pielegnuj :diabloti: o bosh a ja całymi dniami ssiedze na kompie sama musze zacząć kuracje :oops: zaczynam od jutra bo jade do schronu :diabloti: i tak mi sie wydaje że z tobą xD Jak pojade na wieś, tam nie ma neta to odpoczne:loveu:I me oczy tez:multi: Tak ze mną:multi::multi::loveu::loveu: Biore aparat:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Jak pojade na wieś, tam nie ma neta to odpoczne:loveu:I me oczy tez:multi: Tak ze mną:multi::multi::loveu::loveu: Biore aparat:diabloti: Ja też :diabloti:tyle że szajski ale biore:roll: jak by nie było to Rzeszów to wieś <hahaha> Quote
Moniek193 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Nie wiem jak Wam to powiedzieć ale.... tak tak tak !! Wygrałam licytacje o Nikon d60:loveu::loveu: Teraz mam Nikona+ obiektyw+torbę+karte 2gb+ zapasową baterie i wszystko co dodaje producent:loveu::loveu: Ahhh jaka jestem szczesliwa:multi::multi: Ja dobrze pojdzie aparat bede miec na dniach:loveu::multi: Quote
Yana Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 udanych wakacji życzę :loveu: mizianka dla Sarci :loveu: i oszczędzaj oczka :mad: Quote
Foxowa Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [quote name='Moniek193']Nie wiem jak Wam to powiedzieć ale.... tak tak tak !! Wygrałam licytacje o Nikon d60:loveu::loveu: Teraz mam Nikona+ obiektyw+torbę+karte 2gb+ zapasową baterie i wszystko co dodaje producent:loveu::loveu: Ahhh jaka jestem szczesliwa:multi::multi: Ja dobrze pojdzie aparat bede miec na dniach:loveu::multi: Super, gratuluje :multi::multi: To ile dałaś za niego? Quote
Recommended Posts