taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moniek193 napisał(a): Canonie 400d, bądź ewntualnie nikon d50, a może Canon 350d:roll: ja moge dodac olympus e420 albo e450 :D po za tym canon 350d to jednak stary juz model u nas rozpadl sie z powodu uzywaniu po 50 tys zdjec... 400d to tez juz nie taki nowy.. ja bym pewnie nie brala uzywanego takiego starego. Quote
Moniek193 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 deer_1987 napisał(a):ja moge dodac olympus e420 albo e450 :D po za tym canon 350d to jednak stary juz model u nas rozpadl sie z powodu uzywaniu po 50 tys zdjec... 400d to tez juz nie taki nowy.. ja bym pewnie nie brala uzywanego takiego starego. Znaczy upatrzylam sobie goscia ktory aparat 400d kupil lutym tego roku i ma go na gwarancji do 2011 wiec tu jestem spokojna;) Czy chce Olympusa, ej ej Ty mi w glowie nie mieszaj:diabloti::evil_lol: A Nikon d50 w porownaniu z Canonen 400d nie wypadl az tak dobrze, nie wiem:roll: Quote
Izuuus Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jupi będziesz miałą lustro :bigcool: tu też mogę się łączyć z Tobą w radości :multi: Quote
.Agata. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A tu jak zwykle dużo nagadamy - wróciliśmy żesz nareszcie :multi::multi: Ja po tygodniowym używaniu hybrydy jestem mega zadowolona :loveu: Zapraszamy zaraz do siebie - będzie dużo wakacyjnych zdjęć :multi: Quote
Moniek193 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Izuuus napisał(a):Jupi będziesz miałą lustro :bigcool: tu też mogę się łączyć z Tobą w radości :multi: Nie mów hop póki nie przeskoczysz:evil_lol: Bo ja jeszcze nie wiem na 100%:placz: Agata_Roki napisał(a):A tu jak zwykle dużo nagadamy - wróciliśmy żesz nareszcie :multi::multi: Ja po tygodniowym używaniu hybrydy jestem mega zadowolona :loveu: Zapraszamy zaraz do siebie - będzie dużo wakacyjnych zdjęć :multi: Oo wróciliscie:multi::multi: Pewnie ze zajzymy:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 a będą dziś jeszcze jakieś fotki :cool3:? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 a nie ma za co :lol::lol::loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hej Haj Heloł :evil_lol::multi: Czekamy na nowe zdjęcia Sarki ! :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a będą dziś jeszcze jakieś fotki :cool3:? :siara: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a nie ma za co :lol::lol::loveu::loveu: :evil_lol::loveu: Owczarkowa napisał(a):Helloł :diabloti: Hejka:multi: Agata_Roki napisał(a):Hej Haj Heloł :evil_lol::multi: Czekamy na nowe zdjęcia Sarki ! :loveu::loveu: Heloł:loveu::multi: Taaa fotki powiadasz :siara::oops: Quote
psiulka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 deer_1987 napisał(a): po za tym canon 350d to jednak stary juz model u nas rozpadl sie z powodu uzywaniu po 50 tys zdjec... 400d to tez juz nie taki nowy.. ja bym pewnie nie brala uzywanego takiego starego. W każdej lustrzance kiedyś następuje taki moment, że pada migawka i wtedy trzeba ją bodaj że wymienić. 50 tys. zdjęć to i tak jest dużo, spokojnie przez jakieś 3 lata nie trzeba będzie nic wymieniać. Ja w ciągu niecałych 2 lat zrobiłam już ok. 27 tys. zdjęć i aparat (prawie) jak nowy. ;) A 400D wcale nie jest taki stary, są przecież dużo starsze, a i tak się super spisują. A to czy 'stary' to chyba nie robi większej różnicy, bardziej liczy się przebieg. ;) Monika, kupuj no ten aparat, ile się będziesz z tym czaić? :mad: Quote
taxelina Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 psiulka napisał(a):W każdej lustrzance kiedyś następuje taki moment, że pada migawka i wtedy trzeba ją bodaj że wymienić. 50 tys. zdjęć to i tak jest dużo, spokojnie przez jakieś 3 lata nie trzeba będzie nic wymieniać. Ja w ciągu niecałych 2 lat zrobiłam już ok. 27 tys. zdjęć i aparat (prawie) jak nowy. ;) A 400D wcale nie jest taki stary, są przecież dużo starsze, a i tak się super spisują. A to czy 'stary' to chyba nie robi większej różnicy, bardziej liczy się przebieg. ;) Monika, kupuj no ten aparat, ile się będziesz z tym czaić? :mad: Widac prawie nie focisz :P bo my duzo nie focilism a jednak ponad 50 zrobil. naprawa by drozej kosztowala niz nowy wiec wybor padl na olympusa ktorego nie zaluje :D po za tym ja tylko napisalam co ja bym zrobila ze bym nie brala starszych modeli bo jednak ani nie masz gwarancji i raczej na pewno przebieg maja na sobie. Quote
Moniek193 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Wypatrzylam sobie jednego Canona 400d w korzystnym zestawie ale babka mowi ze zrobila ponad 10tys zdjec a ma go 3 lata, ale ze jej przelicznik przeskoczyl czy cos:-o:shake: Tak to poluje jeszcze na Nikona d50, tez tanio i w zestawie:loveu: Nie wiem co wybrac, help mi:evil_lol: Bo do Canona daja kit, a do d50 obiektyw 35-70mm f/3.3-4.5:roll: Nie wiem z tego nic:D Quote
psiulka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 deer_1987 napisał(a):Widac prawie nie focisz :P bo my duzo nie focilism a jednak ponad 50 zrobil. naprawa by drozej kosztowala niz nowy wiec wybor padl na olympusa ktorego nie zaluje :D po za tym ja tylko napisalam co ja bym zrobila ze bym nie brala starszych modeli bo jednak ani nie masz gwarancji i raczej na pewno przebieg maja na sobie. Taaa, ja nie focę :diabloti: Z ostatniego godzinnego spaceru w Mielcu zrobiłam ponad 300 zdjęć. Staram się też robić na jakość, a nie na ilość. ;) Ktoś kiedyś pisał, że wymiana migawki kosztuje 700zł, więc ja wiem, czy byłby za to nowy i do tego taki jak bym chciała? Moniek193 napisał(a):Wypatrzylam sobie jednego Canona 400d w korzystnym zestawie ale babka mowi ze zrobila ponad 10tys zdjec a ma go 3 lata, ale ze jej przelicznik przeskoczyl czy cos:-o:shake: Tak to poluje jeszcze na Nikona d50, tez tanio i w zestawie:loveu: Nie wiem co wybrac, help mi:evil_lol: Bo do Canona daja kit, a do d50 obiektyw 35-70mm f/3.3-4.5:roll: Nie wiem z tego nic:D Może to chodzi o to, że dojdzie do 09999 zdjęcia i zaczyna jej skakać od nowa - 00001 itd. U mnie tak jest. ;) A patrzyłaś jeszcze za N D70/s? Quote
Moniek193 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 psiulka napisał(a): Może to chodzi o to, że dojdzie do 09999 zdjęcia i zaczyna jej skakać od nowa - 00001 itd. U mnie tak jest. ;) A patrzyłaś jeszcze za N D70/s? Moze:roll:Nie wiem, ale aparat juz nie na gwarancji:roll:Nie wiem:roll: Patrzylam ale ludziska narzekaja ze za skopmlikowany dla amatorow, a co dopiero dla mnie:diabloti::evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Moniek193 napisał(a):Moze:roll:Nie wiem, ale aparat juz nie na gwarancji:roll:Nie wiem:roll: Patrzylam ale ludziska narzekaja ze za skopmlikowany dla amatorow, a co dopiero dla mnie:diabloti::evil_lol: bierz jakiś aparat i nie gadaj ! Fotki chcemy ! Quote
Izuuus Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):bierz jakiś aparat i nie gadaj ! Fotki chcemy ! Nie słuchaj jej! Nie jakiś bo on ma jej przecież długo towarzyszyć we wspólnym zdjęć robieniu. Nie można wziąść pierwszego lepszego :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Izuuus napisał(a):Nie słuchaj jej! Nie jakiś bo on ma jej przecież długo towarzyszyć we wspólnym zdjęć robieniu. Nie można wziąść pierwszego lepszego :eviltong: Now iem przecież ale tyle już ich wymieniła :shake: by wzięła tego canona 400d i przestała marudzić i git by było :eviltong: Quote
.Agata. Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Albo weź tą hybrydę i wszyscy będą szczęśliwi :evil_lol: Ta Twoja jest znacznie lepsza niż moja więc z pewnością będziesz bardzo zadowolona ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Agata_Roki napisał(a):Albo weź tą hybrydę i wszyscy będą szczęśliwi :evil_lol: Ta Twoja jest znacznie lepsza niż moja więc z pewnością będziesz bardzo zadowolona ;) O ! :evil_lol: Wiesz z tym uczeniem się na lustrze, to ty się będziesz uczyć a jak w końcu zaczniesz roić ładne zdjęcia to porobisz parę tys. i sie matryca zużyje :evil_lol::evil_lol: nie no dżołk, ale weź sie szybko zdecyduj Quote
Izuuus Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Nie poganiajcie jej to ma być dobry wybór! :cool3: :loveu: Ale racja.. zdecyduj się! :D Quote
Moniek193 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ale ja już jestem zdecydowana tylko zalezy co bedzie taniej na allegro ale narazie babka wycofala oferte na Nikon d50, a reszta licytacji konczy sie za pare dni dopiero:eviltong: Więc spokoj tu:mad::diabloti: Quote
Tequila1017 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hej :hand: Kłócicie sie o aparat ? :-o :evil_lol: Quote
Recommended Posts