Moniek193 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Kaya93 napisał(a):Hej Wam:loveu::loveu: Hejciax:multi: Quote
Moniek193 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a):Ci dobry dzień wieczór :loveu: Ci tez:loveu::multi: Quote
psiulka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Moniek193'] Pokaze nastepnym razem:eviltong: Obrot nauczyla sie nie dawno wiec nawet nie mialam jak Wam tego pokazac:roll: Jaka kolezanka?? Do mnie to pytanie:D W takim razie czekam. ;) Do Ciebie. -> Więc miałam jutro zamawiać aparat, ale muszę się wstrzymać do poniedziałku gdyż moja koleżanka, która foci pięknie lustrzanką chce mi podobno coś doradzić, polecić i wogóle i nie wiem czy ja jeszcze innego aparatu nie kupie :-D:-D Mam nadzieje, że niet No i nie wiem, co to za koleżanka. [quote name='Moniek193']Hejciax:multi: [quote name='Moniek193']Ci tez:loveu::multi: [quote name='Kaya93']Hej Wam:loveu::loveu: [quote name='Izuuus']Ci dobry dzień wieczór :loveu: A na GG nie można takich rzeczy napisać? :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 psiulka napisał(a):W takim razie czekam. ;) Czekaj:lol: psiulka napisał(a):No i nie wiem, co to za koleżanka. Taka znajoma, z dziecinstwa jeszcze, teraz studiuje w Krakowie;) Nie znasz:eviltong: psiulka napisał(a):A na GG nie można takich rzeczy napisać? :eviltong: Nie mozna:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Droga Moniko ! Rozumiem, że zamawiasz nowy aparat ok, rozumiem, że starego nie lubisz - OK ! ale dlaczego w GALERII nie ma zdjęć !? :mad: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 weez jeszcze brata wysylasz :roll: my sie staramy przeszlysmy tylko kilosów a ty sobie pidzamce to moglas przyjsc do nas w pidzamie i tak juz wtedy wiedzialam ze jestes sciemniaro !:p i teraz wiem ze twoj brat to oszust :p jeszcze wogole jestem przyzwyczajona ze mowie czy jest goska czy cos i sie spytalam twojego brata czy jest goska <hahaha> a ty masz ...:mad::mad::mad: takie cosik od nas za to Quote
Moniek193 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Izuuus napisał(a):A um sialalala daj fotki :siara: Umsialala wlasnie :evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):Droga Moniko ! Rozumiem, że zamawiasz nowy aparat ok, rozumiem, że starego nie lubisz - OK ! ale dlaczego w GALERII nie ma zdjęć !? :mad: Ekhmmmm dobrze będa na dniach;) Pojade do babci jutro albo w niedziele i nafoce dla Was;) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):weez jeszcze brata wysylasz :roll: my sie staramy przeszlysmy tylko kilosów a ty sobie pidzamce to moglas przyjsc do nas w pidzamie i tak juz wtedy wiedzialam ze jestes sciemniaro !:p i teraz wiem ze twoj brat to oszust :p jeszcze wogole jestem przyzwyczajona ze mowie czy jest goska czy cos i sie spytalam twojego brata czy jest goska <hahaha> a ty masz ...:mad::mad::mad: takie cosik od nas za to :loveu:Ale ja dzis naprawde wygladala zle:evil_lol:100razy gorzej niz wtedy:evil_lol: I musialam brata wykorzystac, a ze WY mie kochacie to wiedzialam ze mi wybaczycie prawda:roll::loveu::loveu: Jakbyscie zadzwonily to by sie Moniek ubral i 20min przed domkiem z Wami posiedzial:cool3:A tak to dooopa:oops: Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [CENTER]No ja też czekam na fotki :diabloti:[/CENTER] Quote
Moniek193 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Pestka napisał(a):No to czekam na te fotki ;) Owczarkowa napisał(a):No ja też czekam na fotki :diabloti: Dzis zrobilam, jak Sara je kostke na zęby:evil_lol: Ale nie chce mi się zgrywac:eviltong: Jutro jade do babci porobie wiecej fot, to moze wstawie hurtowo:roll::evil_lol: Quote
LadyK Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Moniek193 napisał(a):Dzis zrobilam, jak Sara je kostke na zęby:evil_lol: Ale nie chce mi się zgrywac:eviltong: Jutro jade do babci porobie wiecej fot, to moze wstawie hurtowo:roll::evil_lol: To niech Ci się zachce :diabloti::diabloti::diabloti: Daj fotki dzisiaj :loveu: Chociaż jedną :loveu::loveu: Quote
Moniek193 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Owczarkowa napisał(a): To niech Ci się zachce :diabloti::diabloti::diabloti: Daj fotki dzisiaj :loveu: Chociaż jedną :loveu::loveu: Jakbym chociaz miala zgrane na kompa:roll: A tak to, no nie chce mi sie:oops: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 omg :roll: a ja cie rozumiem że ci sie nie chce:evil_lol: mi by sie tez nie chciało:eviltong: Quote
gosiulaa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Moniek193 napisał(a):Jakbym chociaz miala zgrane na kompa:roll: A tak to, no nie chce mi sie:oops: Dziś masz wstawić dużo fot:diabloti::evil_lol: Inaczej:mad: Przyjde jeszcze potem... i się siostro nieco wkurze jak fot nie będzie :mdrmed: Quote
Karolina. Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hej :multi: Co u was słychać? :cool3: Czekam na zdjęcia :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Hej wszystkim:loveu: Wymuszaczom fot:diabloti: No więc dziś z rana, po Kościele wybraliśmy się do babci na wieś:loveu: Pogoda była znośna choć czasami słońce prażyło za mocno, a to znów pokropił deszcz:D Tak więc siedlismy do auta i jeszcze dobrze nie ruszyliśmy, a Sara już zaczęła sapać i się pluć:evil_lol:A ja nie wzięłam ręcznika:roll: Wszyscy boksero-posiadacze więdzą co przeżywałam:lol: Dojechalismy do babci, i Moniek (specjalnie dla Was) focił i focił:evil_lol: Nie tylko Sare ale i Cezarka, motylki, kffiatuszki:loveu:A potem zostałam zmuszona do zbierania pożeczek i tak mnie komary pogryzly:angryy: No ale...nie pobiłam Sary, która ma chyba ze 100 bąbli:placz: Mooje biedne:roll: Znaczy ona się tym za bardzo nie przejęła i tak szalała, że jak zwykle całą drogę powrotną spała:loveu:No i teraz jesteśmy w domku:multi: Zaraz Wam wstawie foteczki jak Sarka jadła tą kość na zęby, a foteczki z dziś będą jutro może:oops:Bo jest tego taak duużo:p A ja już opadam z sił :mdleje: Quote
Moniek193 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 niki_ill napisał(a):Dobry wieczor :) Oooo kogo ja tu widzę:loveu: :bigcool: Dobry :bigcool: Quote
Moniek193 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Mniamu, mniamu jemy kosteczke:loveu: PS A teraz nie pisać póki nie skończe:diabloti: To spojrzenie mnie zabija:loveu::evil_lol: cdn... Quote
Recommended Posts