Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moniek193']
Pokaze nastepnym razem:eviltong: Obrot nauczyla sie nie dawno wiec nawet nie mialam jak Wam tego pokazac:roll:

Jaka kolezanka?? Do mnie to pytanie:D

W takim razie czekam. ;)
Do Ciebie. ->

Więc miałam jutro zamawiać aparat, ale muszę się wstrzymać do poniedziałku gdyż moja koleżanka, która foci pięknie lustrzanką chce mi podobno coś doradzić, polecić i wogóle i nie wiem czy ja jeszcze innego aparatu nie kupie :-D:-D Mam nadzieje, że niet

No i nie wiem, co to za koleżanka.

[quote name='Moniek193']Hejciax:multi:

[quote name='Moniek193']Ci tez:loveu::multi:

[quote name='Kaya93']Hej Wam:loveu::loveu:

[quote name='Izuuus']Ci dobry dzień wieczór :loveu:

A na GG nie można takich rzeczy napisać? :eviltong:

Posted

psiulka napisał(a):
W takim razie czekam. ;)

Czekaj:lol:

psiulka napisał(a):
No i nie wiem, co to za koleżanka.

Taka znajoma, z dziecinstwa jeszcze, teraz studiuje w Krakowie;)
Nie znasz:eviltong:

psiulka napisał(a):
A na GG nie można takich rzeczy napisać? :eviltong:

Nie mozna:loveu:

Posted

weez jeszcze brata wysylasz :roll: my sie staramy przeszlysmy tylko kilosów a ty sobie pidzamce to moglas przyjsc do nas w pidzamie i tak juz wtedy wiedzialam ze jestes sciemniaro !:p i teraz wiem ze twoj brat to oszust :p jeszcze wogole jestem przyzwyczajona ze mowie czy jest goska czy cos i sie spytalam twojego brata czy jest goska <hahaha> a ty masz ...:mad::mad::mad: takie cosik od nas za to

Posted

Izuuus napisał(a):
A um sialalala daj fotki :siara:

Umsialala wlasnie :evil_lol:
Onomato-Peja napisał(a):
Droga Moniko !
Rozumiem, że zamawiasz nowy aparat ok, rozumiem, że starego nie lubisz - OK !
ale dlaczego w GALERII nie ma zdjęć !? :mad:

Ekhmmmm dobrze będa na dniach;) Pojade do babci jutro albo w niedziele i nafoce dla Was;)
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
weez jeszcze brata wysylasz :roll: my sie staramy przeszlysmy tylko kilosów a ty sobie pidzamce to moglas przyjsc do nas w pidzamie i tak juz wtedy wiedzialam ze jestes sciemniaro !:p i teraz wiem ze twoj brat to oszust :p jeszcze wogole jestem przyzwyczajona ze mowie czy jest goska czy cos i sie spytalam twojego brata czy jest goska <hahaha> a ty masz ...:mad::mad::mad: takie cosik od nas za to

:loveu:Ale ja dzis naprawde wygladala zle:evil_lol:100razy gorzej niz wtedy:evil_lol:
I musialam brata wykorzystac, a ze WY mie kochacie to wiedzialam ze mi wybaczycie prawda:roll::loveu::loveu:
Jakbyscie zadzwonily to by sie Moniek ubral i 20min przed domkiem z Wami posiedzial:cool3:A tak to dooopa:oops:

Posted

Pestka napisał(a):
No to czekam na te fotki ;)

Owczarkowa napisał(a):
No ja też czekam na fotki :diabloti:

Dzis zrobilam, jak Sara je kostke na zęby:evil_lol: Ale nie chce mi się zgrywac:eviltong:
Jutro jade do babci porobie wiecej fot, to moze wstawie hurtowo:roll::evil_lol:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Dzis zrobilam, jak Sara je kostke na zęby:evil_lol: Ale nie chce mi się zgrywac:eviltong:
Jutro jade do babci porobie wiecej fot, to moze wstawie hurtowo:roll::evil_lol:

To niech Ci się zachce :diabloti::diabloti::diabloti:
Daj fotki dzisiaj :loveu: Chociaż jedną :loveu::loveu:

Posted

Owczarkowa napisał(a):

To niech Ci się zachce :diabloti::diabloti::diabloti:

Daj fotki dzisiaj :loveu: Chociaż jedną :loveu::loveu:

Jakbym chociaz miala zgrane na kompa:roll:
A tak to, no nie chce mi sie:oops:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jakbym chociaz miala zgrane na kompa:roll:
A tak to, no nie chce mi sie:oops:

Dziś masz wstawić dużo fot:diabloti::evil_lol: Inaczej:mad: Przyjde jeszcze potem... i się siostro nieco wkurze jak fot nie będzie :mdrmed:

Posted

Hej wszystkim:loveu: Wymuszaczom fot:diabloti:
No więc dziś z rana, po Kościele wybraliśmy się do babci na wieś:loveu: Pogoda była znośna choć czasami słońce prażyło za mocno, a to znów pokropił deszcz:D
Tak więc siedlismy do auta i jeszcze dobrze nie ruszyliśmy, a Sara już zaczęła sapać i się pluć:evil_lol:A ja nie wzięłam ręcznika:roll: Wszyscy boksero-posiadacze więdzą co przeżywałam:lol: Dojechalismy do babci, i Moniek (specjalnie dla Was) focił i focił:evil_lol: Nie tylko Sare ale i Cezarka, motylki, kffiatuszki:loveu:A potem zostałam zmuszona do zbierania pożeczek i tak mnie komary pogryzly:angryy: No ale...nie pobiłam Sary, która ma chyba ze 100 bąbli:placz: Mooje biedne:roll: Znaczy ona się tym za bardzo nie przejęła i tak szalała, że jak zwykle całą drogę powrotną spała:loveu:No i teraz jesteśmy w domku:multi:

Zaraz Wam wstawie foteczki jak Sarka jadła tą kość na zęby, a foteczki z dziś będą jutro może:oops:Bo jest tego taak duużo:p A ja już opadam z sił :mdleje: