groszek83 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Czego?? Aparata:-o Przeciez Ty masz super aparat bo takie ładne fotki zawsze sa u Cie:loveu: :roflt::roflt::roflt: Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Hybryda tez mila jest jak sie nie mialo w rekach wvczesniej lustrzanki :D No ja bym tej wyczesanej lustrzanki nie umialabym nawet obsluzyc narazie:evil_lol: groszek83 napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Nie smiej siem:diabloti: Taka prawda:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moniek świetny ten glut :loveu: sama robiłaś :evil_lol:? Łoo nowy aparacik :cool3: ja póki co uczę się robić zdjecia moim i coś mi nie idzie :eviltong: pozdero :loveu: Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Moniek świetny ten glut :loveu: sama robiłaś :evil_lol:? Łoo nowy aparacik :cool3: ja póki co uczę się robić zdjecia moim i coś mi nie idzie :eviltong: pozdero :loveu: Sama sama:diabloti:Dzieki:loveu: No jak go wreszcie zamowie to bedzie nowy, ale ja sie z tym euro wybrac nie moge zeby je wreszcie wymienic:evil_lol: Nauczysz sie;) Quote
.Agata. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja już swój mom :evil_lol: pikniasty jest :loveu::loveu: Nie są jakoś trudniejsze w obsłudze niż zwykła cyfrówka ale ja siem nie moge połapać z tymi ustawieniami na Manualu :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Agata_Roki napisał(a):Ja już swój mom :evil_lol: pikniasty jest :loveu::loveu: Nie są jakoś trudniejsze w obsłudze niż zwykła cyfrówka ale ja siem nie moge połapać z tymi ustawieniami na Manualu :eviltong: Ale jaki model:diabloti: mów mów szybko:diabloti: Quote
.Agata. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 No S5800 :evil_lol: to z Was są gaaaaaduuułyy :D :D Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Agata_Roki napisał(a):No S5800 :evil_lol: to z Was są gaaaaaduuułyy :D :D Ja miałam swego czasu zamawiać fuji s9600 ale zrezygnowałam bo był za drogi (ok 1999zł) jak na aparat bez stabilizatora:shake:No i teraz na dniach zamawiam Canonika sx10is:multi: Quote
.Agata. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Na allegro znacznie taniej s9600 widziałam a po koleżance widziałam że robi świetne zdjęcia ;) Sama go kupiła za mniej niż 1000zł,niby używany ale podobno w świetnym stanie :eviltong: Quote
Izuuus Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Agata_Roki napisał(a):No S5800 :evil_lol: to z Was są gaaaaaduuułyy :D :D Ja mam taki aparat :D Quote
Onomato-Peja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Fuji taki popularny z tego co widzę a u mnie wszędzie takie typowe cyfrówki są ale hybrydy nigdzie dostać nie mogłam :roll: chyba następny aparat to bd Fuji :evil_lol: Quote
Cavy Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witanko :razz: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SkkUUpVHZfI/AAAAAAAABDg/B8cRWwZj7eY/s400/P1120205.JPG Jakie skupienie, pewnie upatrzyła sobie ofiarę i planowała w myślach jak by ją tu przechytrzyć :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Yana']śliczny ubabrany pycholek :loveu: No ubabrany to normalka:evil_lol::loveu: [quote name='Agata_Roki']Na allegro znacznie taniej s9600 widziałam a po koleżance widziałam że robi świetne zdjęcia ;) Sama go kupiła za mniej niż 1000zł,niby używany ale podobno w świetnym stanie :eviltong: Ja jednak nie chcialam uzywanego, noi zalezy mi na stabilizatorze:roll: [quote name='Onomato-Peja']Fuji taki popularny z tego co widzę a u mnie wszędzie takie typowe cyfrówki są ale hybrydy nigdzie dostać nie mogłam :roll: chyba następny aparat to bd Fuji :evil_lol: A ja tam biore Canona:loveu::evil_lol: [quote name='Cavy']Witanko :razz: http://lh3.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SkkUUpVHZfI/AAAAAAAABDg/B8cRWwZj7eY/s400/P1120205.JPG Jakie skupienie, pewnie upatrzyła sobie ofiarę i planowała w myślach jak by ją tu przechytrzyć :evil_lol: Hejkaaaa:loveu::multi: Watpie, ona jest za gópiutka zeby kogos przechytrzyć:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nie stać mnie na Canony ja muszę psu kupować obroże :D nie no dżołk, ale głupstwem by było , gdybym kupowała sobie jakiś super drogi zaawansowany aparat, bo w fotografii jestem totalnym laikiem :D Quote
Kisia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Mi siem podoba bardzo tamta fota z bliska :loveu: ale to mi nie wystarczy, chce więcej! :cool3: Quote
groszek83 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moniek193 napisał(a):Watpie, ona jest za gópiutka zeby kogos przechytrzyć:evil_lol: Nie pisz tak bo wiesz.... krąży powiedzenie że psy upodabniają sie do właścicieli:diabloti::diabloti: Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Nie stać mnie na Canony ja muszę psu kupować obroże :D nie no dżołk, ale głupstwem by było , gdybym kupowała sobie jakiś super drogi zaawansowany aparat, bo w fotografii jestem totalnym laikiem :D Hehe no skoro tak;)Jak ja bym sie nie interesowała fotografią to mój poczciwy lz7 spokojnie by mi wystraczyl (tak jak pol roku temu) ale ostatnio juz mi nie wytarcza i musze kupic cos bardziej zaawansowanego:loveu: Kisia napisał(a):Mi siem podoba bardzo tamta fota z bliska :loveu: ale to mi nie wystarczy, chce więcej! :cool3: Która fota:cool3: groszek83 napisał(a):Nie pisz tak bo wiesz.... krąży powiedzenie że psy upodabniają sie do właścicieli:diabloti::diabloti: Sugerujesz coś:diabloti::mad: Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Canona polecam, Fuji mniej :D jeszcze warto spojrzec na lustrzanki olympusa, ja mam e420 i jestem zadowolona :D Quote
.Agata. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Pa,Pa - trzymać się robaczki :multi::multi: Nie nagadajcie tu za dużo bo potem będę miała dużo czytania :evil_lol: Liczę na sporą ilość fotek Sarutka kiedy wrócimy :loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 no jakbym ja się nie interesowała fotografią, nie kupowałabym drogiego aparatu... Ale ja się interesuję, tyle, że jestem totalnym laikiem i najpierw muszę co nieco umieć i w końcu rozpracować mój aparat a potem myślćo czymś lepszym :lol: Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 akurat ten olympus nie jest drogi i pasuje dla poczatkujacych ja zmienilam z canon 300d bo sie rozpadl ze starosci Quote
Moniek193 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Canona polecam, Fuji mniej :D jeszcze warto spojrzec na lustrzanki olympusa, ja mam e420 i jestem zadowolona :D Gdzieś to już slyszałam i wybrałam Canona:loveu: Na lustrzanke za wczesnie for me:evil_lol:Ale kiedy kiedys Nikon, Canon albo Olympus:loveu: Agata_Roki napisał(a):Pa,Pa - trzymać się robaczki :multi::multi: Nie nagadajcie tu za dużo bo potem będę miała dużo czytania :evil_lol: Liczę na sporą ilość fotek Sarutka kiedy wrócimy :loveu::loveu: A Wy gdzie:-o Nie zostawiajcie nas:evil_lol::placz: Beda fotki jeszcze starym gratem, a potem już pewnie Canonikiem:multi: Onomato-Peja napisał(a):no jakbym ja się nie interesowała fotografią, nie kupowałabym drogiego aparatu... Ale ja się interesuję, tyle, że jestem totalnym laikiem i najpierw muszę co nieco umieć i w końcu rozpracować mój aparat a potem myślćo czymś lepszym :lol: No ja już mój lz7 rozpracowałam dawno temu i chyba wyciskam z niego resztki możliwości, ale makro ma średnie, napewno nie od 1cm:evil_lol: Móje dziecko bedzie miało od 0cm:cool3: I wogole duze szumy, maly zoom:roll: Ale służył mi dzielnie i posłuży mojej mniej ambitnej rodzince pewnie jeszcze długo długo:loveu: deer_1987 napisał(a):akurat ten olympus nie jest drogi i pasuje dla poczatkujacych ja zmienilam z canon 300d bo sie rozpadl ze starosci Jasne jasne:eviltong: Nie ze starości tylko ze złego (wręcz okrutnego) traktowania:diabloti: Już ja swoje wiem, nawet sie nie tłumacz:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ze starosci, zrobil nam ponad 50 tys zdjec a mniej wiecej na tyle sa lustrzanki :( Nic moj olympus e420 tez jest calkiem fajny, wygodny lekki :D Canon 40d tez jest w domu wiec nie narzekamy ;) Quote
.Agata. Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Moniek193 napisał(a): A Wy gdzie:-o Nie zostawiajcie nas:evil_lol: Beda fotki jeszcze starym gratem, a potem już pewnie Canonikiem:multi: a jedziem se - na wakacje :evil_lol: Z akcji "Spełniamy psie marzenia" :razz: dawno przygłup nie taplał się w gnoju,nie spacerował po lesie,nie pływał w sadzawce z ropuchami,nie ganiał z psiskami po wiejskich polach - muszę mu zafundować wakacje jego życia - za 15 minut będzie już tylko 8 dni do jego 5 urodzin :cool3: Mi tam się nie uśmiecha żyć tyle bez internetu i Zośki[jakoś więcej niż tydzień] ale skoro on to kocha to jako pańcia muszę mu jakoś wynagrodzić trud jaki włożył w pracę i zabawę ze mną ;);) Ależ się rozpisałam - jak zwykle :lol: Quote
Recommended Posts