Moniek193 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Kisia napisał(a):wow super :multi: chciałam napisać miłej zabawy ale pewnie już jesteś po :razz: Komers mi sie nie udal:shake: Wyszlam z godzine wczesniej i siedzialam w domu:placz: Znaczy byly momenty ze bylo fajnie ale to tak 50/50:roll: Doopa i tyle:shake: Izuuus napisał(a):Ojj nie, wcale :mad::diabloti: Ale i tak cie kocham :cool1: Sie ma te wtyki :evil_lol: Wcale tak:loveu: Ja Cie chyba tez:eviltong: Mhmmmm tak to sobie zalatwilas:evil_lol: Izuuus napisał(a):No to ja się przywitam :Rose: Dzień doberek Wam :hand: :loveu: :loveu: :loveu: Hejo Ci:multi::multi: sandrulka napisał(a):witanko czwartkowe! :multi: A mi sie caly czas zdaje ze dzis niedziela:roll::evil_lol: Hejka:multi: Karolina&Lucky napisał(a):Bry :loveu: Bry pani:loveu::loveu: Fotek jeszcze nie mam bo burza byla:placz: Ale beda jutro, albo pojutrze;) Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Moniek193']Wcale tak:loveu: Ja Cie chyba tez:eviltong: Mhmmmm tak to sobie zalatwilas:evil_lol: Hejo Ci:multi::multi: Wcale nie :cool3: (nie pamiętam o co cho) :-o:-o Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Izuuus napisał(a):Wcale nie :cool3: (nie pamiętam o co cho) :-o:-o Ja tez juz nie pamietam:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):co tam brawórko ?:evil_lol::loveu: A nic:loveu: Milo zes wpadla:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 bo wogóle jest miło :multi::multi: jakies swieto dzisiaj i te inne :D:D tylko brzdekola mi w parku sybiraków i nawet moje sluchawki tego nie chca zagłuszyc xD Quote
Kisia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Komers mi sie nie udal:shake: Wyszlam z godzine wczesniej i siedzialam w domu:placz: Znaczy byly momenty ze bylo fajnie ale to tak 50/50:roll: Doopa i tyle:shake: ooo szkoda :-( ja juz komers mam za sobą :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Witamy się w czwartek :loveu: Moniek193 napisał(a): A mi sie caly czas zdaje ze dzis niedziela:roll::evil_lol: Mi teeeeeż ! :-o Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo wogóle jest miło :multi::multi: jakies swieto dzisiaj i te inne :D:D tylko brzdekola mi w parku sybiraków i nawet moje sluchawki tego nie chca zagłuszyc xD To na nich nakrzycz:loveu: Dzis jest Boze Cialo a nie jakies tam swieto:eviltong:Wisianku i ja chcialam sypac kffiatuszki ale juz mi nie wypada:placz: Kisia napisał(a):ooo szkoda :-( ja juz komers mam za sobą :diabloti: Sa ludzie i parapety mi te parapety komers zepsuly:placz: Onomato-Peja napisał(a):Witamy się w czwartek :loveu: Mi teeeeeż ! :-o Witamy w czwartko-niedziele:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 a my żegnamy :diabloti: papapapapapapppapapaa :loveu: jutro bd u mnie fotki z plaży :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 nakrzycz uwaga bo by posluchali kazdy do parku naszego sie zjezdza z calego Rzeszowa to niech sie wybawia ten jeden dzien chociaz juz nie wytrzymuje:angryy: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Onomato-Peja napisał(a):a my żegnamy :diabloti: papapapapapapppapapaa :loveu: jutro bd u mnie fotki z plaży :cool3: Oki to zagladne do Was:loveu: Papapappa:loveu: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nakrzycz uwaga bo by posluchali kazdy do parku naszego sie zjezdza z calego Rzeszowa to niech sie wybawia ten jeden dzien chociaz juz nie wytrzymuje:angryy: Aha:cool1:Niezle macie:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Moniek193 napisał(a):Ja tez juz nie pamietam:evil_lol: No to słodko :cool3: Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 doby:D Sarcia śliczna jest:loveu: boksery takie radosne są, takie kochane no:eviltong: Ja się poskarżę że nigdy kwiatuszków nie sypałam :-( ale raz z koleżanką sobie nabrałyśmy do kieszeni i po kryjomu wyrzucałyśmy :evil_lol::evil_lol: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja chce fotki ! ja chce fotki ! ja chce fotki ! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pestka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kisia napisał(a):ja chce fotki ! ja teeż :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Izuuus napisał(a):No to słodko :cool3: :loveu::loveu:Wiem bo ja taka słodka dziewczynka jestem:loveu::loveu: Iś & Chester napisał(a):doby:D Sarcia śliczna jest:loveu: boksery takie radosne są, takie kochane no:eviltong: Ja się poskarżę że nigdy kwiatuszków nie sypałam :-( ale raz z koleżanką sobie nabrałyśmy do kieszeni i po kryjomu wyrzucałyśmy :evil_lol::evil_lol: Hej:multi: Dziekowac:loveu: Nigdy:-o To musicie to koniecznie nadrobic:evil_lol::diabloti: deer_1987 napisał(a):To ja w odwiedzinki zagladam :D Witamy ładnie:multi::multi: Kisia napisał(a):ja chce fotki ! ja chce fotki ! ja chce fotki ! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Shappy napisał(a):ja teeż :cool3: Foteczki sa juz zrobione:multi: Tylko musze zgrac na kompa i zlinkowac:roll: Postram sie dzis bo jutro raczej nie bede miala czasu:diabloti: Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Moniek193 napisał(a)::loveu::loveu:Wiem bo ja taka słodka dziewczynka jestem:loveu::loveu: Ty? :-o No tak :loveu: :-( Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Moniek193 napisał(a)::loveu: Foteczki sa juz zrobione:multi: Tylko musze zgrac na kompa i zlinkowac:roll: Postram sie dzis bo jutro raczej nie bede miala czasu:diabloti: czekam niecierpliwie :cool3::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Izuuus napisał(a):Ty? :-o No tak :loveu: :-( Taaaaa:loveu: A skad ta smutna minka?? Kisia napisał(a):czekam niecierpliwie :cool3::evil_lol: Zaraz beda:multi: Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Taaaaa:loveu: A skad ta smutna minka?? Z tego okeinka co pisze 'emotikonki' Quote
Moniek193 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Izuuus napisał(a):Z tego okeinka co pisze 'emotikonki' Ale Ty jestes góptas:eviltong: Wiec dlaczego kliknelas na ta minke :roll:?? A teraz foty więc łejt:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dłuuugo oczekiwane foty:multi: :evil_lol::evil_lol: cdn... Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Moniek193 napisał(a):Ale Ty jestes góptas:eviltong: Wiec dlaczego kliknelas na ta minke :roll:?? A teraz foty więc łejt:evil_lol: Pytasz skąd to odpowiadam. A teraz dlaczego? Hmm.. otóż podoba mi się ;) Czekam na fotki Sareczki :loveu: Quote
Recommended Posts