Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Moniek193 napisał(a):Nieeeeeet:mad::diabloti: Jeszcze ja:oops::roll: No, powiedzmy :evil_lol: Sarulek-mamulek :loveu: Quote
groszek83 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wy to chociaz widzicie oznaki że sie ciąża urojona zaczyna:roll: moja małpa nic nie daje poznać po sobie żadnych niby dzieci jej nie trzeba buch i już ma mleko:placz: i pozbyć sie tego nie można:placz: Quote
Izuuus Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Moniek193 napisał(a):O a kogo ja tu widze:loveu::evil_lol: Tak bardzo ładny rym:multi::eviltong: kogo? :siara: Wiem, bo Sarutek lubi rymy. Szczególnie te mego autorstwa :loveu: Poetko :loveu: A ciekawe czy poetynizm Sara odziedziczy po Tobie :evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 groszek83 napisał(a):Wy to chociaz widzicie oznaki że sie ciąża urojona zaczyna:roll: moja małpa nic nie daje poznać po sobie żadnych niby dzieci jej nie trzeba buch i już ma mleko:placz: i pozbyć sie tego nie można:placz: O matko:-o Pierwszy raz słysze:-o Za to moja nie ma mleka, tylko niańczy te biedne zabawki:shake:Nie wiem co gorsze:roll::evil_lol: Izuuus napisał(a):kogo? :siara: Wiem, bo Sarutek lubi rymy. Szczególnie te mego autorstwa :loveu: Poetko :loveu: A ciekawe czy poetynizm Sara odziedziczy po Tobie :evil_lol: Cie:diabloti: Aha^^ Nic mi nie mowila o tym:razz::cool1: Poetynizm?? Fajne slowo:evil_lol: Napewno odziedziczy, no chyba że jest za głupia na to:loveu::lol: Karolina&Lucky napisał(a):Hejka :loveu: Jak tam Sara? :loveu: Hejo:multi: U Sary dobrze, chociaz dzis zostala sama w domu, do 13.00, i oczywiscie od rana plakala, zrobila bałagan na swoim legowisku żeby "dziecko" mogło zasnąć, ale żyje no a "dziecko" śpi:loveu::diabloti: Dalam jej żarcie, zaraz pójde sprawdzić czy zjadla:roll: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 pewnie zabawke nakarmiła i nie zjadła:roflt::roflt::roflt::roflt: sorry ze sie smieje z tak "poważnych" <lol2> rzeczy ale z wszystkiego smieje powinnas juz o tym wiedziec xD Quote
Onomato-Peja Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 hej :loveu: a na ciąże urojoną to jak najwięcej wysiłku fizycznego zalecają, oczywiście bez towarzystwa 'dzieci' Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):pewnie zabawke nakarmiła i nie zjadła:roflt::roflt::roflt::roflt: sorry ze sie smieje z tak "poważnych" <lol2> rzeczy ale z wszystkiego smieje powinnas juz o tym wiedziec xD Przyzwyczajam siem:evil_lol::loveu: Wiesniaki tak maja:cool1::diabloti: Onomato-Peja napisał(a):hej :loveu: a na ciąże urojoną to jak najwięcej wysiłku fizycznego zalecają, oczywiście bez towarzystwa 'dzieci' Hejka:multi::multi: Dzisiaj duzo biegala i bawila sie pilke tzn. Ja rzucalam pilke ona przynosila i tak z 50 razy:-oBylam zaskoczona ze ona caly czas ja przynosi, a tu sie okazalo ze ona te pilke tez chce unianczyc i probowala sie z nia dostac do domu ale na schodach do nich prowadzacych siedzialam JA i glupia ludzilam sie ze ona te pilke dla mnie przynosi:roll::evil_lol: No i niestety pilka na czas ciazy zostala schowana:cool1: Quote
groszek83 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bo teraz nie liczysz sie ty tylko dzieci:evil_lol: nie ważne czy prawdziwe czy nie bardzo:evil_lol: Swoją drogą ciekawe że suce tak sie może pomylić np. kapeć ze szczeniakiem:roll: Quote
Kisia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witam :evil_lol: Czekam na Fotki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 groszek83 napisał(a):Bo teraz nie liczysz sie ty tylko dzieci:evil_lol: nie ważne czy prawdziwe czy nie bardzo:evil_lol: Swoją drogą ciekawe że suce tak sie może pomylić np. kapeć ze szczeniakiem:roll: No wlasnie, dostaje jakiegos instynktu i koniec:cool1: Chociaz po Sarze bym sie spodziewala, ona zawsze taka lewa, ale po innych madrych sukach:-o:evil_lol: Kisia napisał(a):Witam :evil_lol: Czekam na Fotki :diabloti::diabloti::diabloti: Hejka:multi::loveu: A beda, beda kiedys, ale narazie jestem baaardzo zajeta:diabloti: Quote
Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Cie:diabloti: Aha^^ Nic mi nie mowila o tym:razz::cool1: Poetynizm?? Fajne slowo:evil_lol: Napewno odziedziczy, no chyba że jest za głupia na to:loveu::lol: Że niby mnie? :-o Mówiła, ale Ty jej pewnie nie słuchałaś, dlatego ona Cie nie kocha! :mad: Tylko mniee :loveu: Tak mi się wydawało,że jest takie słowo :roll: Uważaj se co mówisz, bo kto tu głupi jest, ten jest :evil_lol: :cool3: Quote
Moniek193 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Izuuus napisał(a):Że niby mnie? :-o Mówiła, ale Ty jej pewnie nie słuchałaś, dlatego ona Cie nie kocha! :mad: Tylko mniee :loveu: Tak mi się wydawało,że jest takie słowo :roll: Uważaj se co mówisz, bo kto tu głupi jest, ten jest :evil_lol: :cool3: Tak Ciem:diabloti: Ja ja zawsze slucham:eviltong::loveu:Nawet jak bredzi:cool1: Moze jest:-oAle i tak jest gópie:evil_lol: No wlasnie Issss, ten jest!:diabloti::evil_lol: Kisia napisał(a):kiedyś :diabloti: :mad: oki :evil_lol: Dobranoc Tak kiedys:oops: jutro mam komers:cool3:Lalalalalla:multi: A potem jeszcze przygotowuje super extra prezent dla psiapsioly na urodziny i tak mi zejdzie:lol: Wlasnie branoc, ja tez idem spac:loveu: Quote
Kisia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a):No wlasnie, dostaje jakiegos instynktu i koniec:cool1: Chociaz po Sarze bym sie spodziewala, ona zawsze taka lewa, ale po innych madrych sukach:-o:evil_lol: Hejka:multi::loveu: A beda, beda kiedys, ale narazie jestem baaardzo zajeta:diabloti: kiedyś :diabloti: :mad: oki :evil_lol: Dobranoc Quote
groszek83 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a): Wlasnie branoc, ja tez idem spac:loveu: Ale masz daleko do tego łóżka:evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Moniek193 napisał(a):Tak Ciem:diabloti: Ja ja zawsze slucham:eviltong::loveu:Nawet jak bredzi:cool1: Moze jest:-oAle i tak jest gópie:evil_lol: No wlasnie Issss, ten jest!:diabloti::evil_lol: Już ja widze jak ty jej słuchasz :eviltong: Fajne! Coś sugerujesz? Bo ja wiem kto tu jest, a kto nie :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Przyzwyczajam siem:evil_lol::loveu: Wiesniaki tak maja:cool1::diabloti: Hejka:multi::multi: Dzisiaj duzo biegala i bawila sie pilke tzn. Ja rzucalam pilke ona przynosila i tak z 50 razy:-oBylam zaskoczona ze ona caly czas ja przynosi, a tu sie okazalo ze ona te pilke tez chce unianczyc i probowala sie z nia dostac do domu ale na schodach do nich prowadzacych siedzialam JA i glupia ludzilam sie ze ona te pilke dla mnie przynosi:roll::evil_lol: No i niestety pilka na czas ciazy zostala schowana:cool1: jak sie przyzwyczajasz skoro jestes wiesniakiem czyli ty tez masz smianie od dziecka xD:loveu::loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Heloł :multi: Jakieś zdjęcia Sarutka by się przydały a nie ciągły off :mad: Quote
Cieplutkaa. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agata_Roki napisał(a):Heloł :multi: Jakieś zdjęcia Sarutka by się przydały a nie ciągły off :mad: Agatka bardzo dobrze mówi... POPIERAM. ! :wink: Quote
Moniek193 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 groszek83 napisał(a):Ale masz daleko do tego łóżka:evil_lol: Cale niet:diabloti: Tylko mam wolny chód więsz:eviltong: Izuuus napisał(a):Już ja widze jak ty jej słuchasz :eviltong: Fajne! Coś sugerujesz? Bo ja wiem kto tu jest, a kto nie :diabloti: No slucham:roll: Nic nie sugeruje:siara: Ale masz fajny avatar i suuuper banner:loveu::multi: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jak sie przyzwyczajasz skoro jestes wiesniakiem czyli ty tez masz smianie od dziecka xD:loveu::loveu::loveu: :siara: Agata_Roki napisał(a):Heloł :multi: Jakieś zdjęcia Sarutka by się przydały a nie ciągły off :mad: Justy$ka napisał(a):Agatka bardzo dobrze mówi... POPIERAM. ! :wink: Ekhhmmmm dzis naladuje aparat, jutro mam wolno i wogole do pon mam wolne wiec beda foty:multi::multi: Quote
Kisia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Moniek193 napisał(a):Tak Ciem:diabloti: Ja ja zawsze slucham:eviltong::loveu:Nawet jak bredzi:cool1: Moze jest:-oAle i tak jest gópie:evil_lol: No wlasnie Issss, ten jest!:diabloti::evil_lol: Tak kiedys:oops: jutro mam komers:cool3:Lalalalalla:multi: A potem jeszcze przygotowuje super extra prezent dla psiapsioly na urodziny i tak mi zejdzie:lol: Wlasnie branoc, ja tez idem spac:loveu: wow super :multi: chciałam napisać miłej zabawy ale pewnie już jesteś po :razz: Quote
Izuuus Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Moniek193 napisał(a):No slucham:roll: Nic nie sugeruje:siara: Ale masz fajny avatar i suuuper banner:loveu::multi: Ojj nie, wcale :mad::diabloti: Ale i tak cie kocham :cool1: Sie ma te wtyki :evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No to ja się przywitam :Rose: Dzień doberek Wam :hand: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts