Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniek193']:diabloti:

Odkryłam dziś że Sara jest urodzonym LISTONOSZEM:evil_lol::multi: Za zadnym smakolykiem, zabawką itp. nie biega i nie szaleje tak jak za ....gazetami :evil_lol: Dzis o dziwo przyszly ulotki:oops: i kiedy bylam z Sara na spacerze wyjelam je ze skrzynki i nioslam w rece, a tymczasem Sara na ich punkcie dostala wariacji:eviltong: Wiec sprytny Moniś, czyli ja:diabloti:wykorzystal to i porobil pare sztuczek z Sara, skoki, slalomy itp. a Sara jak otumaniona dla ulotek robila wszytsko:-o:loveu: Ale zeby jej nie zbrzydlo ulotki widywac bedzie rzadko, na specjalne treningi, a praca listonosza musi poczekac....jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienie w ogordzie:diabloti::evil_lol: Koniec...to ja pewnie tez juz zmykam:cool3:

Czy ktoś Ci kiedykolwiek mówił, ze jesteś w dość dziwny sposób przerażająca? *cisza na sali' Nie? *słychać tylko burczenie w brzuchu Moniś (w bufecie nie dali jej obiadu :diabloti:)* No, to ja Ci to mówię :razz:
Zaczynam się poważnie obawiać o moje ostatnie dni w tej szkole, bo skąd mam wiedzieć, że jak nie wejdę gdzieś, to nie wyskoczysz Ty?! Hę hę? :mad:

Dobra. Nie czytaj tego. Sama sie siebie boje, chyba odwiedzę Panią Wannę...

Wróćmy do Sary :loveu: Chce zobaczyć jak lata za ulotkami :razz:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha Izuus :D

Ja się zawsze upieram przy ' co tu pisze' ale to wszystko raczej:eviltong:

Sarna jest niezła xD napala się na gazety :evil_lol: ciekawe, co to za gazety że tak się napala :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Tak z predkoscia wiatra bo to jest wypowiedz Izulka i dlatego jest ona dosc normalna bo w innym wypadku tez bym sie smiala:evil_lol::loveu:

Haha nie dziwne:eviltong: Tez bym nie chciala Twojego rowera:evil_lol::diabloti:

Zartuje:loveu:

ale zadnego roweru nie ukradli !! :evil_lol::evil_lol: a we wszystkich piwnicach bylo wlamanie i co ty chcesz od mojego rowerku zielony i ladnie stoi na nóżce nie to co Gośki na ziemi cały czas leży :D:DD:D:D:D:D

Posted

Kisses napisał(a):
Czy ktoś Ci kiedykolwiek mówił, ze jesteś w dość dziwny sposób przerażająca? *cisza na sali' Nie? *słychać tylko burczenie w brzuchu Moniś (w bufecie nie dali jej obiadu :diabloti:)* No, to ja Ci to mówię :razz:
Zaczynam się poważnie obawiać o moje ostatnie dni w tej szkole, bo skąd mam wiedzieć, że jak nie wejdę gdzieś, to nie wyskoczysz Ty?! Hę hę? :mad:

"ulotki" tak sie mowi naprawde to MOnika nie ma zadnych innych gazet oprocz P*****:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pani domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejaski:loveu:
Ty sobie pewnie teraz spacznie śpisz:loveu:, a ja już w szkole siedze:angryy: zapomniałam, że wf nie mamy:roll: teraz czekam na Ciebie, jkc jestem w bibliotece xD:evil_lol:

PS Hahah ta Monia gazety kupuje takie pozornie nie groźne dla rodziców xD a w środku mają interesująca artykuły xD:evil_lol:

Posted

Kaya93 napisał(a):
Ty sobie pewnie teraz spacznie śpisz:loveu:, a ja już w szkole siedze:angryy: zapomniałam, że wf nie mamy:roll: teraz czekam na Ciebie, jkc jestem w bibliotece xD:evil_lol:

PS Hahah ta Monia gazety kupuje takie pozornie nie groźne dla rodziców xD a w środku mają interesująca artykuły xD:evil_lol:

to ty w szkole :evil_lol::evil_lol:a ja cie oskarżylam ze nie poszlas :D:D:D

Ja wiem jakie Monika gazety kupuje byłam u niej w ogródku to wszędzie te gazety po rozrzucane jakies króliczki na nim narysowane :D:D:D

ja mykam bo ide do lekarza ;(;(:-(:-( módlcie sie żebym nie miala zapalenia oskrzeli bo bede tydzien w domku gnic a musze jeszczez pojsc kupic ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i do schronu w srode
a wlasnie w srode rowniez bedzie nasza ulubienica tak jak wczoraj:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniek193']Kolejna straszna historia z dziejów mojej spokojnej ulicy:evil_lol::diabloti:

A wiec tym razem nie chodzi o tajemniczego goscia z ulotkami, ani niczym podobnym ale tej nocy na naszej cichej, spokojnej ulicy okradziono 2 domy mimo iz wlasciciele byli w domu, tylko ze spali:shake: Zlodzieje wybrali dom bez alarmu i psa, wlamali sie po cichu gdy wszyscy polozyli sie spac:sleeping:( wiec musieli ich obserwowac:shocked!:) wyniesli komorki, aparaty i tym podobne sprzety:shake: Oczywiscie przyjechala policja, ale jak to policja wziela spisala, nic podejrzanego, sladow nie zanlezli i pojechali:shake::chaos:
Oczywiscie zeby zlodzieje nie probowali u nas juz mamy zamiar kupic alarm, ktory ich skutecznie odstrasza + tabliczke "uwaga zły pies" bo Sara tak naprade podczas snu nie slyszy gdy ktos wchodzi do domu, bo juz nieraz tak bylo ze wracalam do domu, a ona spiac twardo nawet mnie nie uslyszala:mdleje:Tzw. pies obronny:evil_lol:Pozatym my mamy w oknach rolety wiec zlodzieje nie moga wiedziec kiedy spimy a kiedy jeszcze nie, ale i tak boje sie jak cholera:eek2:Kiedys mnie porwa, wezma za zakladnika i mnie tu juz nie zobaczycie:bye: RATUNKU!!:Help_2:

gdyby do nas przyszli złodzieje Yana z pewnością baaardzo by się ucieszyła, całuskom nie byłoby końca :evil_lol::evil_lol: taki z niej pies obronny :diabloti:

Kiedyś widziałam taką tabliczkę do powieszenia na furtkę: "Uwaga bokser! może zalizać cię na śmierć!" Nawet zastanawiałam się czy jej nie kupić, ale ponieważ Yana ma u nas na wsi opinię mordercy, pomyślałam, że lepiej niech tak zostanie :evil_lol:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
to ty w szkole :evil_lol::evil_lol:a ja cie oskarżylam ze nie poszlas :D:D:D

Ja wiem jakie Monika gazety kupuje byłam u niej w ogródku to wszędzie te gazety po rozrzucane jakies króliczki na nim narysowane :D:D:D

ja mykam bo ide do lekarza ;(;(:-(:-( módlcie sie żebym nie miala zapalenia oskrzeli bo bede tydzien w domku gnic a musze jeszczez pojsc kupic ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i do schronu w srode
a wlasnie w srode rowniez bedzie nasza ulubienica tak jak wczoraj:evil_lol::evil_lol:

Bo ja pilna jestem XD
króliczki i nie tylko xD:evil_lol:
Ojcze nasz któryś jest w niebie.... :eviltong:

Posted

wróciłam od tego lekarza :diabloti:
jaki ja mam dzisiaj pechowy dzień najpierw poszłam sie malowac do przed pokoju tam mam takie wielkie lustro a tu raz dotknelam bum spadło na szczescie je złapałam bo by sie stuklo walnelo troche o ziemie bo wiadomo takie lustro jest trudno zlapac ale troche zhamowalam wypadek wiec nie udezylo z taka sila, póżniej lekarz :placz:w dodatku recepcjonistka mnie zapisała jako jakąś Młynarz Pauline :roll::evil_lol: wracam do domu sistersy nie ma a ojciec spi dzwonie i dzownie no bo mialam wyjsc tylko na chwile wiec po co mialabym miec klucz dobra wkoncu otworzył siadlam na dogomanie popisalam chwile i znowu do lekarza bo przed tem poszlam sie zarejestrowac wchodze a tam same chłopaki w moim wieku a ja nie wyglądam :D siedze siedze przyszło dziecko na łapach matki usiadli sobie koło mnie a to dziecko tak na mnie lampi bez przerwy:-o:-o:-o <-o cos takiego no to dobra wkoncu wlazlam do lekarza mocno jestem przeziebiona siedze kilka dni w chacie w mam antybiotyk wracam siadłam na dogomanie okazuje sie ze Romeo wraca do schroniska na 100%:-( ide po chipsy żeby cos przekasic patrze na drzwi wyjsciowe czy sa zamkniete ide ide a tu zaraz bum walnelam sie w drzwi od kibla bo były otwarte wkoncu siadlam na kompa i teraz pisze ten wywod
koniec :roll:
a i jeszcze Wełniak mi sie urwał :-(:-(

Posted

Nareszcie się pojawiłam... i co widzę? :-o Tyle atrakcji u Was na osiedlu :cool3: Też bym się bała szczerze mówiąc, strasznie histeryzuję, ale odkąd mam paszczaki to mi przeszło w znacznym stopniu. Veron to jest max alarm, nic mu nie umknie. Na codzień oboje mają zakaz szczekania i nie podnoszą głosu, ale reagują na szczęście prawidłowo, gdy ktoś się kręci przy domu.

A wyjątkowo w Irlandii mamy takie upały już 2 tydzień. Niemal każdy z poparzeniem słonecznym mniejszego lub większego kalibru. Natomiast takie błocko to posiadam na ogrodzie przez większą część roku i przywykłam do wanny i miski, jako nieodłącznej części spaceru :angryy:

Posted

Ależ nagadane :nonono2:
Ledwo się tych cudnych fotek doszukałam!

A Twoje osiedle wydaje się bardzo intersujące :razz:
Chetnie sama bym sie tam wyprowadziła :diabloti:
U nas zadne włamanie nigdy nie miało by miejsca,
bo moi sąsiedzi nie mają lepszych atrakcji
niż zaglądnie do nas przez okna i obserwowanie
tego co robimy...:roll::mad:

Posted

[quote name='Moniek193']Kolejna straszna historia z dziejów mojej spokojnej ulicy:evil_lol::diabloti:

A wiec tym razem nie chodzi o tajemniczego goscia z ulotkami, ani niczym podobnym ale tej nocy na naszej cichej, spokojnej ulicy okradziono 2 domy mimo iz wlasciciele byli w domu, tylko ze spali:shake: Zlodzieje wybrali dom bez alarmu i psa, wlamali sie po cichu gdy wszyscy polozyli sie spac:sleeping:( wiec musieli ich obserwowac:shocked!:) wyniesli komorki, aparaty i tym podobne sprzety:shake: Oczywiscie przyjechala policja, ale jak to policja wziela spisala, nic podejrzanego, sladow nie zanlezli i pojechali:shake::chaos:
Oczywiscie zeby zlodzieje nie probowali u nas juz mamy zamiar kupic alarm, ktory ich skutecznie odstrasza + tabliczke "uwaga zły pies" bo Sara tak naprade podczas snu nie slyszy gdy ktos wchodzi do domu, bo juz nieraz tak bylo ze wracalam do domu, a ona spiac twardo nawet mnie nie uslyszala:mdleje:Tzw. pies obronny:evil_lol:Pozatym my mamy w oknach rolety wiec zlodzieje nie moga wiedziec kiedy spimy a kiedy jeszcze nie, ale i tak boje sie jak cholera:eek2:Kiedys mnie porwa, wezma za zakladnika i mnie tu juz nie zobaczycie:bye: RATUNKU!!:Help_2:
To ja sie chyba zaczne cieszyć z moich szczekaczek:roll:;)

Posted

Moniek193 napisał(a):
Chyba mi juz ktoś mowil:evil_lol:A wlasciwie to juz przywyklam:evil_lol: Bo ja jestem brawurka:multi::loveu:
A owszem wyskocze Ci kiedys zebys wiedziala:diabloti: Haha bój sie!!:evil_lol:

Omb. mam konkurencje w atomówkach xd Bo my tutaj z Iś od pana Chestera też sobie założyłyśmy atomówkowy klub (ja być Bajka!) i walczymy ze złem i występkiem (czyt. ciemnogrodem) na innym forum :diabloti:

Ale z której? Najczęściej na I piętrze bywam :razz: Szukaj mnie również w 104, bo wiadomo, 'kto jest w 104' :evil_lol:
Masz mało czasu :diabloti:

Posted

Moniek193 napisał(a):
A co z Rome'em:-oNa serio ma wrocic do schronu:-o Nieeeee:placz:

ej, ale powoli. Ja byłam sobie w schron. zanieść karmę z kołkiem biol. i tam dała nam kalendarzyki. Pytamy się, czy ten pies dalej jest, a ona 'Romea juz nie ma, ktoś go wziął'. To on? On jest śliczny! :placz::loveu:

Posted

"ulotki" tak sie mowi naprawde to MOnika nie ma zadnych innych gazet oprocz P*****:evil_lol:
Pani domu :evil_lol:

Nie lubie pani domu:shake:
Wole popcorn jak cos:cool3: Ale to 1:eviltong: Nieeee zdecydowanie niet!!:mad:

Kisses napisał(a):

Chyba mi juz ktoś mowil:evil_lol:A wlasciwie to juz przywyklam:evil_lol: Bo ja jestem brawurka:multi::loveu:
A owszem wyskocze Ci kiedys zebys wiedziala:diabloti: Haha bój sie!!:evil_lol:

Foty:roll: Nie wiem kiedy beda, ostatnio czasu malo, pogoda brzydka i do tego jestem chora:placz:
ale zadnego roweru nie ukradli !! :evil_lol::evil_lol: a we wszystkich piwnicach bylo wlamanie i co ty chcesz od mojego rowerku zielony i ladnie stoi na nóżce nie to co Gośki na ziemi cały czas leży :D:D:D

Haha:evil_lol: Goska stwaiaj rowno rower:mad:Jak Paulina:evil_lol: To Ci go nie ukradna tak?? :hmmmm: Przyjmijmy ze tak:D

Reszta odp zaraz gadułki:evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
gdyby do nas przyszli złodzieje Yana z pewnością baaardzo by się ucieszyła, całuskom nie byłoby końca :evil_lol: taki z niej pies obronny :diabloti:

Kiedyś widziałam taką tabliczkę do powieszenia na furtkę: "Uwaga bokser! może zalizać cię na śmierć!" Nawet zastanawiałam się czy jej nie kupić, ale ponieważ Yana ma u nas na wsi opinię mordercy, pomyślałam, że lepiej niech tak zostanie :evil_lol:

Przynajmniej by go uslyszala a nie to co moje dziewcze :mdleje::evil_lol:
Fajny napis:D Ale oni musza na serio sie bac, tak jak ja teraz sie boje :eviltong::evil_lol:

Ja wiem jakie Monika gazety kupuje byłam u niej w ogródku to wszędzie te gazety po rozrzucane jakies króliczki na nim narysowane :D

Kroliczki baranki to tak:D Ale kroliczki P******-a na pewne niet:shake: Przeciez je ukrylam:-o:evil_lol::diabloti:

A ja sie zapomniala z nia zapoznac:evil_lol:

Kaya93 napisał(a):

Nie no teraz juz nie spie:evil_lol:Wtedy tez nie spalam bo mialam busa o 8.04:eviltong:
Sklerozo:eviltong:

Popcorn:cool3:Ty tez go czytujesz moja kochana:evil_lol::eviltong:

cdn...:loveu:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']wróciłam od tego lekarza :diabloti:
jaki ja mam dzisiaj pechowy dzień najpierw poszłam sie malowac do przed pokoju tam mam takie wielkie lustro a tu raz dotknelam bum spadło na szczescie je złapałam bo by sie stuklo walnelo troche o ziemie bo wiadomo takie lustro jest trudno zlapac ale troche zhamowalam wypadek wiec nie udezylo z taka sila, póżniej lekarz :placz:w dodatku recepcjonistka mnie zapisała jako jakąś Młynarz Pauline :roll::evil_lol: wracam do domu sistersy nie ma a ojciec spi dzwonie i dzownie no bo mialam wyjsc tylko na chwile wiec po co mialabym miec klucz dobra wkoncu otworzył siadlam na dogomanie popisalam chwile i znowu do lekarza bo przed tem poszlam sie zarejestrowac wchodze a tam same chłopaki w moim wieku a ja nie wyglądam :D siedze siedze przyszło dziecko na łapach matki usiadli sobie koło mnie a to dziecko tak na mnie lampi bez przerwy:-o:-o:-o <-o cos takiego no to dobra wkoncu wlazlam do lekarza mocno jestem przeziebiona siedze kilka dni w chacie w mam antybiotyk wracam siadłam na dogomanie okazuje sie ze Romeo wraca do schroniska na 100%:-( ide po chipsy żeby cos przekasic patrze na drzwi wyjsciowe czy sa zamkniete ide ide a tu zaraz bum walnelam sie w drzwi od kibla bo były otwarte wkoncu siadlam na kompa i teraz pisze ten wywod
koniec :roll:
a i jeszcze Wełniak mi sie urwał :-(:-(
Oj biedaku wiesniaku:calus:
Ale dzis nie jest 13 tylko 4 przecie:eviltong: Wiec co sie u Cie 13-ego dzieje:D

A co z Rome'em:-oNa serio ma wrocic do schronu:-o Nieeeee:placz:

[quote name='Yana']ja to nazywam "robieniem osiołka"

wołam do mojej Yańci: "zrób osiołka!" i ona zaczyna tak fikać :evil_lol:
http://lh6.ggpht.com/_GsN3_ooC8Ac/SiarwHXDBNI/AAAAAAAAAvA/nStuc-Z9MTw/s512/P1110394.JPG

Moja robi to kiedy chce:placz:Ale fajnie by bylo gdyby umiala tak na zawolanie:loveu: Moze wykorzystam w tym celu gazety:diabloti::diabloti:

cdn...:evil_lol:

Posted

jak sa jakies bledy w moim wywodzie trudno nie zwracajcie uwagi ale teraz to ja juz wogole nie mysle przez ta chorobe w sumie to nigdy nie myslalam ale teraz to szczegolnie:lol::oops:

Ja na to nie patrze:eviltong: Uwazaj na psiulke:diabloti::evil_lol:
xD
o jeszcze do tego wywodu poszłam teraz po komórke chcialam zrobic kitkowi zdjecie bo slodko spi a tu błąd sim co wogole nigdy mi sie tak nie robilo :angryy: ale juz to naprawiłam :roll:

Mi tez sie cos psuje w kom:shake:Ale pokasowala pare fot bo mialam z 300 i dziala:evil_lol::diabloti:
aneczka23 napisał(a):
Nareszcie się pojawiłam... i co widzę? :-o Tyle atrakcji u Was na osiedlu :cool3: Też bym się bała szczerze mówiąc, strasznie histeryzuję, ale odkąd mam paszczaki to mi przeszło w znacznym stopniu. Veron to jest max alarm, nic mu nie umknie. Na codzień oboje mają zakaz szczekania i nie podnoszą głosu, ale reagują na szczęście prawidłowo, gdy ktoś się kręci przy domu.

A wyjątkowo w Irlandii mamy takie upały już 2 tydzień. Niemal każdy z poparzeniem słonecznym mniejszego lub większego kalibru. Natomiast takie błocko to posiadam na ogrodzie przez większą część roku i przywykłam do wanny i miski, jako nieodłącznej części spaceru :angryy:

Ja zawsze sie balam:look3:Szczegolnie po jakims horrorze:eek:Ale zawsze poetm mowilam se ze to tylko film itp. itd. i sie uspokajalam:evil_lol: A teraz:crazyeye: Teraz to juz nie sa zarty, boje sie do wu ceta isc:nerwy:
Moja Sara szczeka jak nie trzeba ale po 23.00 jak juz jest w lozeczku uwaza ze jest zwolniona z obowiazku szczekania i nic jej nie obudzi :mdleje:

U nas pogoda beznadziejna:shake:Wiec tez myjemy lapki i brzucho czeciej niz zwykle:placz:Ja cem slonczeko:placz:

Posted

[quote name='groszek83']To ja sie chyba zaczne cieszyć z moich szczekaczek:roll:;)
Oj tak:evil_lol:

[quote name='Izuuus']La la la.. riki tiki tak :siara::siara::laugh2_2:
Bum cyk cyk Bum bum:cool3::evil_lol:

[quote name='Justy$ka']Ależ nagadane :nonono2:
Ledwo się tych cudnych fotek doszukałam!

A Twoje osiedle wydaje się bardzo intersujące :razz:
Chetnie sama bym sie tam wyprowadziła :diabloti:
U nas zadne włamanie nigdy nie miało by miejsca,
bo moi sąsiedzi nie mają lepszych atrakcji
niż zaglądnie do nas przez okna i obserwowanie
tego co robimy...:roll::mad:

Dobrze ze sie doszukalas:multi:
Chyba wprowadzila czy sie sie myle:evil_lol:??

Ah sasiedzi:evil_lol: Moi sa naszczescie w porzadku ale moja ciocia ma takich sasiadow co im zagladali do ogrodu i patrzyli co robia, wiec moja ciocia postawila betonowy plot( oktory oni oczywiscie przy policji zrobili awanture:cool3:) ale i plot na nich nie wytraczyl bo teraz wchodza na drzewo i stamtad ich obserwuja :evil_lol::diabloti: